Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos išorinė baterija „zanflare WN-157“ su saulės elementais, integruotu LED apšvietimu ir net ultravioletinių spindulių lempute  (1)

Tenka pripažinti, kad vasaros sezonas daugeliui iš mūsų ypatingas ne tik dėl atostogų, bet ir dėl įdomių bei nepamirštamų kelionių. Šiuo atveju įdomu ir tai, kad šiuolaikinės išvykos yra iššūkis ne tik mums, bet ir kartu su mumis nuolatos keliaujantiems asmeniniams elektroniniams įrenginiams. Kitaip sakant, šiuolaikiniame pasaulyje išsiversi be išorinės baterijos yra sunkiai įmanoma. Vis dėlto greičiausiai sutiksite, kad ilgesniam laikui išvykus į gamtą gali nepakakti net ir išorinės baterijos resursų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir visuomet tokiose neįprastose situacijoje kiekvienam iš mūsų į pagalbą atskuba mažai kam tarptautiniu mastu žinomi vietiniai Kinijos gamintojai. Būtent pastarieji šiuo atveju taip pat sugalvojo būdą kaip patobulinti įprastą išorinę bateriją. Bene geriausiu pavyzdžiu, jog šį gana neįprastą iššūkį kinams tikrai pavyko įgyvendinti dabar puikiai patvirtina naujos kartos išorinė baterija „zanflare WN-157“.

Pristatant „zanflare WN-157“ norisi pradėti nuo to, kad šis aksesuaras išsiskiria ne tik kompaktiškais matmenimis (16,3 x 8 x 1,95 cm), bet ir pakankamai talpia integruota 15000 mAh talpos baterija. Be to, reikėtų atsižvelgti ir į tai, kad ši išorinė baterija nors ir turėdama papildomų funkcijų sveria vos 342 gramus. „zanflare WN-157“ taip pat gali pasigirti dviem integruotomis USB jungtimis, kurių viena gali užtikrinti 5 V įtampą bei 1 A išėjimo srovę, o kita analogišką 5 V įtampą, tačiau jau 2 A siekiančią išėjimo srovę.

Šiuo atveju įdomiausia yra tai, kad „zanflare WN-157“ išorinėje baterijoje taip pat yra integruotas saulės elementas. Toks sprendimas reiškia, kad šiame aksesuare integruotą 15000 mAh talpos bateriją galėsite įkrauti ne tik namuose iš elektros tinklo, bet ir keliaudami tiesiog pasitelkdami atsinaujinančią saulės šviesos energiją. Pasak gamintojo, „zanflare WN-157“ integruoto saulės elemento efektyvumas siekia 18%.

Negana to, „zanflare WN-157“ išorinė baterija taip pat turi paviršių su integruotais LED, kuris itin praverčia tamsiuoju paros metu. Įdomu ir tai, kad „zanflare WN-157“ integruotų LED ryškumas gali būti keičiamas (trys režimai), todėl galite net neabejoti, jog šis išorinė baterija itin pravers ne tik palapinėje, bet ir stovyklavietėje, o kartais galbūt net ir garaže.

Galiausiai maloniai stebina ir tai, kad šalia jau išvardintų ypatybių „zanflare WN-157“ dar gali pasigirti ir integruota ultravioletinių spindulių lempute. Būtent pastarosios pagalba galėsite pamatyti ne tik riebalų dėmes bei kalkių apnašas, bet taip pat, pavyzdžiui, patikrinti ar turimi pinigai nėra padirbti.

Skubame pranešti, kad šiam nestandartiniam aksesuarui šiuo metu yra taikoma nuolaida, todėl jeigu paskubėsite „zanflare WN-157“ dabar su 20% nuolaida galite įsigyti už tikrai patrauklią 20 eurų kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(7)
(7)

Komentarai (1)