TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pradžiai: geriausia kaina „Nokia X6“ telefonui, daugiausiai duomenų rodančioms svarstyklėms ir turbūt pigiausias tokių parametrų dulkių siurblys visoje rinkoje (Video, 2018 m. 40 savaitė)  ()

Geriausi savaitės pasiūlymai:

- Išmanusis telefonas „Nokia X6“

- Išmaniosios svarstyklės „Icomon i31“

- „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

- Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

- Rankinis smūginis atsuktuvas „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

- Veiksmo kamera „SQ19 Mini HD 1080P Action Camera Car DVR Sports DV“

- Uždangalas priekiniam automobilio stiklui „Windshield Cover Waterproof Car Window Protector“

- Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- Universalus žaidimų pultelis „iPEGA PG – 9088“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanusis telefonas „Nokia X6“

182.70€ | 24% nuolaida | 4.84 balai iš 5 (103 vertinimai)

„Nokia X6“ – tai gerai žinomo gamintojo išmanusis telefonas su „Android 8.1“ operacine sistema bei našiu „Snapdragon 636“ centriniu procesoriumi. Šis išmanusis telefonas daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl konkurencingos kainos, kuri prilygsta pigiausiems kiniškiems išmaniesiems telefonams. Be to, „Nokia X6“ garsėja savo galine kamera, kuri yra aprūpinta dirbtiniu intelektu ir taip pat maloniai stebina natūraliu spalvų atkūrimu.

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Šiuo metu pigiausiai „Nokia X6“ su 24% nuolaida parduoda „Gearbest“ – 182.70€. „Gearbest“ išmanųjį telefoną siunčia registruotu paštu visiškai nemokamai.
  • „Nokia X6“ kaina „AliExpress“ prasideda nuo 195€, tačiau šiuo atveju papildomai dar tenka mokėti 1.95€ už išmaniojo telefono siuntimą į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Nokia X6“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 18 eurų.

„Nokia“ prekinis ženklas yra daugeliui gerai pažįstamas nuo labai senų laikų. Priminsime, kad po daugybės pokyčių bendrovės viduje „Nokia“ į rinką galiausiai sugrįžo su „Android“ išmaniaisiais telefonais.

„Nokia X6“ šiuo metu yra labai dažnai lyginimas su „Xiaomi Mi A2“. Technologiškai šie išmanieji telefonai yra labai panašūs, o svarbiausia, abu turi švarų „Android“. Taip pat nepaneigsi, kad tiek „Nokia“, tiek „Xiaomi“ yra gerai vertinami prekiniai ženklai Europoje.

Vis dėlto kai kuriems pirkėjams „Nokia“ prekinis ženklas kelia didesnį pasitikėjimą. Be to, „Nokia X6“ išmanusis telefonas taip pat turi keletą reikšmingų pranašumų prieš „Xiaomi Mi A2“.

„Nokia X6“ turi šiek tiek mažesnės įstrižainės ekraną (5,8 prieš 5,99 colių), tačiau šis ekranas gali pasigirti didesniu taškų colyje skaičiumi (432 PPI prieš 403 PPI) bei geresne raiška lyginant su „Xiaomi Mi A2“. Be to, dėl šiek tiek mažesnės įstrižainės „Nokia X6“  sudomins tuos, kas ieško mažesnių matmenų telefono – jis yra plonesnis nei „Xiaomi Mi A2“, mažesnio aukščio ir lengvesnis, bet šiek tiek platesnis.

Atkreipkite dėmesį ir į tai, kad „Nokia X6“ vidinę ROM atmintį galima plėsti naudojant Micro SD kortelę, kai tuo tarpu „Xiaomi Mi A2“ išorinės duomenų kortelės nepalaiko, o maksimalus vidinės atminties dydis – 128 GB.

Naujos kartos „Nokia“ išmanusis telefonas taip pat gali autorizuoti naudotoją pagal veidą ir pranašumą įgyja dėl tos priežasties, nes turi ne tik USB C tipo, bet dar ir 3,5 milimetrų ausinių lizdą. Šie aukščiau paminėti pranašumai leidžia „Nokia X6“ išsiskirti iš kitų ekonominės klasės išmaniųjų telefonų.

Tad „Nokia X6“ puikiai tinka standartinių poreikių pirkėjams, tačiau ko gero, gali nepatikti labiau reikliems naudotojams – jiems turbūt kur kas labiau patiks „Xiaomi Mi A2“. Visų pirma „Xiaomi Mi A2“ yra aprūpintas galingesniu „Snapdragon 660“ CPU. „Nokia X6“ turi mažiau spartų „Snapdragon 636“. Ką tai reiškia realybėje? Paprastas vartotojas jokio skirtumo nepajus, bet žaidimų mėgėjams turbūt naudingiau rinktis šiek tiek brangesnį „Xiaomi Mi A2“.

O štai kas liečia kameras, didelių skirtumų nepajusite - „Nokia X6“ naudojamas „Snapdragon 636“ CPU  išmaniojo telefono kamerai taip pat suteikia dirbtinio intelekto funkcionalumą, kurį siūlo ir „Xiaomi Mi A2“.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Tai nuostabus išmanusis telefonas, kuris yra ne tik greitas, bet dar turi gerą priekinę bei galinę dvigubą kamerą ir maloniai stebina puikia surinkimo kokybe prilygstančia aukštosios klasės išmaniesiems telefonams. Be to, „Android“ šiam išmaniajam telefonui suteikia puikią vartotojo patirtį ir maksimalų funkcionalumą. (Angel)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamos nuolaidos tarptautinei „Nokia X6“ versijai su visiškai švariu „Android 8.1“, kompaktišku korpusu ir labai gerais pirkėjų atsiliepimais (Video)

2. Išmaniosios svarstyklės „Icomon i31“

26.10€ | 35% nuolaida | 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)

„Icomon i31“ pateikia net 18 skirtingų rodiklių ir lengvai prisijungia prie išmaniosios programėlės. Į gerųjų savybių sąrašą reikėtų įtraukti ir solidų dizainą, o naudotojai džiaugiasi sužinoję tikrąją savo kūno būklę. Taigi, „Icomon i31“ yra patogios išmanios buitinės svarstyklės, padėsiančioms jums palaikyti ne tik optimalų kūno svorį, bet ir sveiką jo kompoziciją.

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Gearbest išmaniosioms svarstyklėms „Icomon i31“ yra taikoma 35 % nuolaida ir jos kainuoja 26.10€. Į Lietuvą siunčiamos nemokamai registruotu paštu.
  • AliExpress siūlo už 38.40€ su nemokamu siuntimu į Lietuvą. 
  • Lietuvoje neparduodama
  • Pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti 12.30.

„Icomon i31“ – tai labai modernios, išmanios vonios svarstyklės – galime tik stebėtis, kaip atpigo ši technologija per kelerius metus. Žinoma, jos veikia ir kaip svarstyklės, tačiau integruotų elektrodų ir sensorių pagalba jos gali nustatyti dar eilę įvairių duomenų.

Per naudotojo kūną paleidžiamas labai mažas elektros impulsas, o tada matuojama varža. Labai nedideli nukrypimai leidžia tiksliai sužinoti, kiek kūne yra riebalų, kiek vandens, kokia yra kaulų masė ir panašius duomenis. Tikrai nuostabu, kad ši technologija, anksčiau buvusi prieinama tik profesionaliems sportininkams, dabar gali atsidurti kiekviename vonios kambaryje.

Tokių svarstyklių rinkoje yra ne viena. Vienas iš garsiausių „Icomon i31“ konkurentų yra „Yunmai Mini 2“ – šios svarstyklės yra šiek tiek brangesnės.

Ir „Yunmai Mini 2“ pasižymi moderniu dizainu ir iš esmės naudoja tą pačią technologiją. Tačiau „Icomon i31“ fiksuoja šiek tiek daugiau duomenų apie kūną. Pavyzdžiui, „Yunmai Mini 2“ neskaičiuoja kūno svorio be riebalų, poodinių riebalų, raumenų santykio, baltymų apykaitos ir kai kurių kitų duomenų. Lyginant gamintojų pateiktus duomenis matyti, kad „Icomon i31“ fiksuoja 18 rodmenų apie naudotojo kūną, o „Yunmai Mini 2“ - 10.

Visus šiuo papildomus duomenis „Icomon i31“ pateikia išmaniojoje programėlėje „Aifit APP“. Ji leidžia sekti, kaip keičiasi jūsų kūnas, kaip veikia dietos ir sportas. Svarstyklės su telefonu bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu ir prisijungia labai greitai.

Tiek „Icomon i31“ , tiek „Yunmai Mini 2“ pasižymi maždaug vienodu tikslumu, tačiau „Yunmai Mini 2“ gali sverti tik iki 150 kg, kai maksimalios „Icomon i31“ galimybės siekia 180 kg. Kai kuriems žmonėms tai bus svarbus skirtumas.

Kita vertus, galite neabejoti, kad „Yunmai Mini 2“ baterijos tarnaus ilgiau – šios svarstyklės turi tris AA standarto baterijas, kai „Icomon i31“ turi tik du AAA tipo elementus.

„Icomon i31“ pasižymi platesnio korpusu (30 cm prieš 26). Tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau iš tiesų tai yra ir privalumas – jums nebūtina atsistoti ant elektrodų. Galite atsistoti tiesiai per svarstyklių vidurį, greitai pasitikrinti svorį ir nulipti. Įdomu tai, kad kartu sužinosite ir aplinkos temperatūrą, kuri taip pat rodoma LCD ekrane.

Beje, žmonės dažnai teiraujasi, kiek žmonių gali naudotis „Icomon i31“ svarstyklėmis. Atsakymas – 32 – visų jų duomenys bus fiksuojami programėlėje. Tiesa, jai reikia įrenginio su „Android 4.4“, „iOS 8.0“ ar naujesne operacine sistema.

Svoris bus parodytas arba svarais, arba kilogramais – kaip jums labiau patinka, o štai temperatūra – laipsniais Celsijaus.

„Icomon i31“ pasižymi įdomiu dizainu. Pačios svarstyklės yra juodos, dengtos stiklu. Elektrodai yra išdėstyti pusapskritimio forma – jie yra riesti, todėl dera prie bendro svarstyklių dizaino. Jos tarsi jungia papildomi aštrūs grafikos elementai svarstyklių centre, o balti LCD ekrano skaičiai sukuria gražų kontrastą. Galbūt jums atrodo, kad svarstyklėms išvaizda nėra svarbi, tačiau neabejokite – tai yra viena iš priežasčių, kodėl „Icomon i31“ yra gerai vertinamos pirkėjų.

Štai ką apie jas sako viena pirkėja:

Puikios svarstyklės. Prijungtos prie „Aifit APP“ programėlės jos yra labai paprastos naudoti ir leidžia patikrinti mano kūno riebalus bei kitus duomenis. Stebuklinga. Atrodo, kad aš esu neblogos formos. Labai mėgstu svarstykles. Tai geriausios svarstyklės, kokias esu turėjusi jau vien dėl programėlės. Paprastos naudoti. Norėčiau jas rekomenduoti visiems šeimos nariams. (Katherine)

Išsamiau: Su nuolaida siūlomos išskirtinės ir labai stilingos išmaniosios svarstyklės „Icomon i31“ - matuoja net 18 skirtingų rodmenų apie kūną, atlaiko iki 180 kg, papildomai rodo aplinkos temperatūrą (Video)

3. „ECOVACS DG801“ siurblys su plovimo funkcija

139.20€ | 57% nuolaida

„ECOVACS DG801“ - tai universalus robotas-dulkių siurblys, kuris gali ne tik siurbti, bet ir plauti grindis. Paprastai šis robotas pardavinėjamas už vidutiniškai 300€ kainą, tad šią savaitę paskelbta Gearbest nuolaida buvo tikra staigmena - dvigubai mažesnė kaina iš karto sudomino pirkėjus. Už tokią kainą tai tampa ko gero geriausiu pasirinkimu rinkoje. Jis yra labai funkcionalus, turi du šoninius šepetėlius ir vieną pagrindinį. Jo siurbimo galia siekia 1000 PA, jis nesunkiai išvengia kliūčių ir užlipa ant kilimo. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Gearbest.com „ECOVACS DG801“ siurbliui taiko 57% nuolaidą ir jis kainuoja 139€. Nemokamas siuntimas į Lietuvą Priority Line metodu.
  • Ebay.co.uk šis siurblys kainuoja 189.62€, bet deja, į Lietuvą nesiunčiamas. 
  • AliExpress prašo 370€ už siurblį ir dar papildomai 22.10€ už pristatymą. 
  • Lietuviškose parduotuvėse „ECOVACS DG801“ neparduodamas.
  • Pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti 230.

„ECOVACS DG801“ – tai neišmanus biudžetinės klasės robotas-dulkių siurblys su plovimo funkcija. Be nuolaidų - tai įprastos kainos produktas, kuomet reikia svarstyi jo ir konkurentų pranašumus, kad nuspręsti ką rinktis. Bet jei siūlomas už pusę savo kainos, jis konkurencijos praktiškai neturi. 

Pagrindiniais parametrais jis šiek tiek primena „ILIFE A6“ - tai dar vienas biudžetinės klasės robotas siurblys, dabar kainuojantis 200€. Abu šie įrenginiai yra pigesni už itin populiarius „Xiaomi“ robotus dėl labai paprastos priežasties – jie neturi išmaniųjų funkcijų, kurių žmonėms dažnai tiesiog nereikia ir nesudaro virtualaus žemėlapio, kuris mažesnėms patalpoms irgi nėra būtinas. 

Abu šie robotai pasižymi itin žemu siluetu. „ILIFE A6“ aukštis siekia vos 8 cm, todėl jis lengvai palenda po baldais. „ECOVACS DG801“ šį rodiklį dar labiau pagerina – šio įrenginio aukštis siekia tik 7,2 cm. Abu dulkių siurbliai yra gana tylūs, bet vėlgi - „ECOVACS DG801“ yra šiek tiek tylesnis (60 dB prieš 65). Galiausiai, abu įrenginiai moka išvengti kliūčių, nenukristi nuo laiptų, užlipa ant kilimo.

Įdomu tai, kad baterijų talpa nežymiai skiriasi „ECOVACS DG801“ naudai (2600 mAh prieš 2500), tačiau ilgiau vienu įkrovimu dirba „ILIFE A6“ (160 min. ir 150-200 kv. metrų prieš 150 min. ir 150 kv. metrų). Tačiau taip yra todėl, kad „ECOVACS DG801“ turi vieną funkciją, kuria konkurentas pasigirti negali – jis plauna grindis.

„ECOVACS DG801“ turi drėgnojo valymo funkciją. Tam pakuotėje rasite specialią 300 ml vandens talpą ir šluostę. Itin didelių nešvarumų šis įrenginys įveikti tiesiog negali dėl savo dydžio, tačiau naudojant kasdien jis tikrai padės kovoti su dulkėmis.

Abu siurbliai pasižymi 1000PA siurbimo galia, kurios robotams tikrai pakanka, nes jie yra naudojami dažniau nei įprasti dulkių siurbliai.

„ECOVACS DG801“ turi 4 režimus - automatinį, zonos, perimetro ir rezervacijos. Pastarasis režimas leidžia nustatyti laiką, kada siurblys gali dirbti niekam netrukdydamas. Kadangi tai nėra išmanus įrenginys, jį tenka valdyti pulteliu, o ne kokia nors išmania programėle. Jis savo sensorių pagalba susiplanuoja maršrutą ir lėtai keliauja per kambarius, kol viską išsiurbia. Kadangi šis įrenginys veikia pakankamai tyliai, jį galite palikti veikti per naktį tuose kambariuose, kuriuose nemiegate ar tiesiog nustatyti tam laikui, kai nebūsite namie.

„ECOVACS DG801“ yra lengvai prižiūrimas, nebrangus robotas-dulkių siurblys, savo funkcionalumu lenkiantis ir ne vieną brangesnį konkurentą.

Išsamiau: Geras, bet trumpas pasiūlymas: dvigubai pigiau parduodamas „ECOVACS DG801“ - pigus robotas-dulkių siurblys su itin žemu korpusu, 1000 PA siurbimo galia ir drėgno valymo funkcija („ECOVACS DG801“ kaina, Specifikacijos)

4. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

22.62€ | 39% nuolaida | 4.87 balai iš 5 (478 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus ir nuo to laiko nuolatos patenkanti į perkamiausių TOPą. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Tarptautinės „Xiaomi Mi Band 3“ versija šiuo metu kainuoja 22.62€. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versija yra stabilesnė. Siunčia registruotu paštu nemokamai.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 21.75€. Pristatymas neregistruotu paštu už 0.17€.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27.33€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 35€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 13 eurų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

5. Vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai“

28.71€ | 45% nuolaida | 4.92 balai iš 5 (24 vertinimai)

„Xiaomi 70mai“ arba dar vadinamas „Xiaomi 70 Minutes“ yra nebrangus ir labai kokybišką vaizdą įrašantis automobilinis vaizdo registratorius, kuris gali beveik visiškai pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio.

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Šiuo metu Gearbest parduotuvėje „Xiaomi 70mai“ kainuoja 28.71€. Į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu. 
  • Tomtop šį vaizdo registratorių siūlo už 42.53€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Cafago „Xiaomi 70mai“ galima įsigyti už 43.09€. Iš Kinijos sandėlio. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 15 eurų.

„Xiaomi 70 Mai“ korpusas yra cilindro formos, visai nedidelis. Jis sukurtas taip, kad galėtų pasislėpti už galinio vaizdo veidrodėlio - taip visai nemaišo matomumui. Viename įrenginio gale yra „MicroSD“ ir USB lizdai bei perkrovimo mygtukas, o kitame - įjungimo mygtukas su šviečiančių žiedu. Šio žiedo spalva nurodo įrenginio būklę - žalia šviesa nurodo, kad įrenginys filmuoja, mėlyna - kad jis yra įjungtas, bet nefilmuoja, o raudona perspėja, kad įvyko klaida.

Savaime aišku, kad vaizdo registratorius neturi būti labai išvaizdus. Tačiau „Xiaomi 70 Mai“ yra geras tuo, kad nekrenta į akis ir yra kompaktiškas. Jis neturi ekrano, tačiau jo, iš tikrųjų, ir nereikia, kad vaizdus peržiūrėti galite prisijungę „Wi-Fi“ ryšiu. Programėlė taip pat leidžia valdyti kai kurias registratoriaus funkcijas, tačiau numatyta ir valdymo balsu galimybė.

Tai kuo iš tikrųjų išsiskiria „Xiaomi 70mai“? Visų pirma, kokybe. Šis įrenginys pasižymi labai paprastu cilindro formos korpusu. Pats korpusas yra pakankamai žemo profilio, todėl beveik pasislepia už galinio vaizdo veidrodėlio. Objektyvas yra padengtas specialia danga, kuri jį apsaugo nuo saulės spindulių ir temperatūros pokyčių.

Filmuoja „Xiaomi 70 Mai“ net labai gerai. 1080p raiškos, filmuojant 30 kadrų per sekundę greičiu, tikrai pakanka.

Labai svarbu yra tai, kad „Xiaomi 70mai“ puikiai filmuoja tamsoje - daug pigesnių registratorių sunkiai tvarkosi su šiuo iššūkiu. Tačiau „Xiaomi 70mai“ nufilmuotuose įrašuose, priartėjus prie priekyje važiuojanči automobilio, įžiūrimi valstybiniai numeriai, net kai viskas skendi tamsoje.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Labai gera kaina, įrenginiu lengva naudotis. Būtina mobiliojo programėlė veikia puikiai ir yra prieinama anglų kalba. Kompaktiškas dydis leidžia įrenginį pritvirtinti taip, kad jis nebūtų lengvai pastebimas ir neblokuotų matomumo. Pridedamas lipdukas yra labai efektyvus. Itin gera vaizdo kokybė ir stebėtinai geras mikrofonas. (IDMRKFA)

Išsamiau: Geriausias vaizdo registratorius be ekrano pagal kainos ir kokybės santykį? „Visiems rekomenduoju šį gaminį, tačiau jis turi savų niuansų“ („Xiaomi 70mai“, Video)

6. Rankinis smūginis atsuktuvas „Multifunctional Impact Driver Screwdriver 7PCS“

14.14€ | 30% nuolaida | 5 balai iš 5 (10 vertinimai)

Tai - rankinis smūginis atsuktuvas tiems labai užsispyrusiems varžtams įveikti. Jūs žinote, apie ką kalba - kai kurie varžtai niekaip nepasiduoda dėl rūdžių ar medžiagos pasislinkimo. Jūs vis bandote juos įveikti elektriniu suktuvu ar paprastu atsuktuvu, bet rezultatas tėra suniokota varžto galvutė. Tam ir sukurtas šis smūginis rankinis atsuktuvas.

Jam tinka ir standartinės galvutės - rinkinyje yra šešios. Tereikia šį atsuktuvą įstatyti į užsispyrusį varžtą ir plaktuku suduoti per jo galą. Smūgio jėga yra paverčiama sukimo momentu ir atsuktuvo galvutė šiek tiek pasisuka. Tuo pačiu, aišku, jūs kalate atsuktuvą į varžtą, todėl jis nepakyla ir nesugadina galvutės. Tai yra labai senas išradimas, kuris pasitarnauja iki šiol.

7. Veiksmo kamera „SQ19 Mini HD 1080P Action Camera Car DVR Sports DV“

8.70€ | 20% nuolaida 

Tai - mažytė veiksmo kamera, galinti filmuoti 1080P raiška. Klausiate, kokia mažytė? Jos išmatavimai - 2,50 x 2,50 x 2,30 cm. Tai tikrai yra viena mažiausių veiksmo kamerų rinkoje, tačiau dydis netrukdo funkcionalumui.

SQ19 gerai mato ir naktį, nes priekinėje kameros dalyje yra 6 LED elementai, užtikrinantys, kad vaizdas bus ryškus ir tamsiuoju paros metu. Tai labai pravers, jei šį įrenginį naudosite kaip automobilinį vaizdo registratorių. Nepaisant itin mažo dydžio, SQ19 vis tiek turi 300 mAh bateriją, kurios pakaks maždaug 100 minučių filmuojant 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu.

Ir tai dar ne viskas. SQ19 turi atminties kortelės lizdą (iki 32GB) ir mikrofoną - nemanykite, kad maža veiksmo kamera kuria nebylųjį kiną. Pats kameros korpusas turi magnetinę kraštinę, todėl lengvai rasite, kur ją pritvirtinti - vos 15 gramų sveriančiai kamerai net nereikia stipraus magneto.

Pakuotėje rasite porą laikiklių, instrukcijas anglų kalba, nedidelę kilpą, USB laidą įkrovimui. Tikriausiai mėgstamiausias priedas - laikiklis leidžiantis pritvirtinti SQ19 prie marškinių kišenės.

8. Uždangalas priekiniam automobilio stiklui „Windshield Cover Waterproof Car Window Protector“

6.52€ | 22% nuolaida

Tai - uždangalas priekiniam automobilio stiklui. Jau greitai rytais automobiliai pasidengs šerkšnu, kurį teks ilgai grandyti nuo stiklo. Kur kas praktiškiau tą stiklą uždengti.

Šio uždangalo išmatavimai - 215 x 125 x 1 cm, jo pakaks daugeliui automobilių stiklų. Gerai tai, kad jis turi magnetinius kraštus, todėl jo neturėtų nupūsti vėjas. Pati medžiaga yra atspari vandeniui ir jo nesugeria.

Šį uždangalą lengva nuimti ir uždėti, jis puikiai telpa nedideliame maišelyje, todėl bagažinėje neužims daug vietos. Jo paviršius atspindi saulės spindulius, todėl jis yra labai naudingas ir vasarą - ne taip stipriai įkaista salonas.

Aišku, dabar ne vasara ir artimiausiu metu jis pravers žiemą. Jis neleidžia stiklui apledėti, pasidengti šerkšnu. Net jei praneša tik sniegą verta stiklą uždengti - su šiuo uždangalu sniegą pašalinsite itin greitai. Jis sveria tik 170 gramų, todėl su juo lengva susitvarkyti.

9. Atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

5.22€ | 33% nuolaida | 4.93 balai iš 5 (15 vertinimai)

Nauja atminties kortelė, kuri dėl itin gero kainos-kokybės santykio iš karto sulaukė daug dėmesio. Tai - 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

10. Universalus žaidimų pultelis „iPEGA PG – 9088“

13.92€ | 6% nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai)

„iPEGA PG – 9088“ – tai universalus belaidis pultelis, tinkantis ir kompiuteriui, ir planšetei, ir išmaniajam telefonui. Jis tinka įrenginiams su įvairiomis operacinėmis sistemomis: „Android“, „iOS“ ir „Windows“. Tai reiškia, kad „Bluetooth“ ryšiu galėsite prisijungti ir prie kompiuterio, ir prie telefono. „iPEGA PG – 9088“ turi didelę 400 mAh bateriją, tačiau yra lengvas ir ergonomiškas.

Kaina

Tikrinta 2018 10 01

  • Šiuo metu Gearbest „iPEGA PG – 9088“ kainuoja 13.92€, į Lietuvą siunčiamas nemokamai neregistruotu paštu.
  • Aliexpress.com jis kainuoja 17.90€ bei į Lietuvą taip pat yra siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje „iPEGA PG – 9088“ neparduodamas.

„iPEGA PG – 9088“ – tai universalus belaidis pultelis, tinkantis daugeliui kompiuterių ir išmaniųjų įrenginių. Jis veikia su „Android“, „iOS“, PC, WIN 7 / 8 / 10 operacinėmis sistemomis. Taigi, žaidimus galima valdyti ir telefone ir kompiuterio ekrane.

Kam reikalingas „iPEGA PG – 9088“? Ogi visiems, kurie mėgsta žaisti video žaidimus kompiuteryje ar mobiliuosiuose įrenginiuose. Valdyti „iPEGA PG – 9088“ yra visai paprasta, nes visi mygtukai ir kreiptukai yra ten, kur ir tikėtumėtės juos rasti – šis pultelis labai primena tuos, kurie yra skirti žaidimų konsolėms.

Gamintojas pasistengė, kad visus mygtukus būtų labai malonu liesti. Šiame pultelyje rasite du kreiptukus, XYBA mygtukus (kaip „X-Box“ pultelyje), krypties bei papildomus 4 mygtukus smiliams. Visi jie yra ergonomiškai išdėstyti ir lengvai pasiekiami. Dar geriau tai, kad šių mygtukų paskirtis yra programuojama – ją galėsite keisti pagal savo poreikius.

„iPega“ yra garsi žaidimų pultelių gamintoja – 9088 modelis tikrai nėra pirmasis. Jau anksčiau esame publikavę „iPega 9076“ pultelio apžvalgą - apžvalgininkas tuomet tvirtino, kad „šitas valdiklis yra vertas kiekvieno už jį sumokėto cento, o su Android - tai tikras rojus“.  Šiuo metu „iPega 9076“ kainuoja panašiai, kaip ir nauja jo versija - €14.65. Visgi, tai – senesnės kartos įrenginys, bet kuo jie skiriasi?

Na, reikėtų pasakyti, kad jie skiriasi nedaug. Visgi, senesnis „iPega 9076“, kad ir koks yra geras, lyginant su „iPEGA PG – 9088“ turi kelis trūkumus. Visų pirma, pats pultelis yra sunkesnis – 200 prieš 180 g. Aišku, skirtumas nedidelis, bet jį tikrai pajustumėte pakilnoję abu įrenginius.

Antra, „iPega 9076“ nepalaikė „iOS“ įrenginių, o tai yra gana didelis trūkumas – „Apple“ mėgėjai negalėjo naudotis šiuo pulteliu, o štai 9088-as modelis su „iOS“ draugauja.

Trečia, 9076 pultelis turėjo šiek tiek mažesnę bateriją – 380 mAh prieš 400 mAh, nors abu pulteliai tarp įkrovimų veikė maždaug vienodą laiką.

Tiesa, „iPega 9076“ turėjo ir 2,4 GHz siųstuvą su papildomu imtuvu, todėl šis pultelis galėjo prisijungti ir prie įrenginių, kurie neturėjo „Bluetooth“ – naujesnis 9088-as modelis tokios galimybės neturi. Skiriasi ir papildomų funkcinių mygtukų konfigūracija – naujesnis pultelis jų turi mažiau.

„iPEGA PG – 9088“ yra belaidis pultelis. Tai reiškia, kad jį galėsite prijungti prie visų įrenginių, turinčių „Bluetooth“ sąsają. Šis pultelis ypač gerai tinka mobiliems žaidimams, todėl jis turi universalų telefono laikiklį.

Apskritai tai yra patogus pultelis, kuriuo lengva naudotis, jei esate įpratę prie žaidimų konsolių. ABS plastikas yra lygus, jį lengva nuvalyti, o pati medžiaga leido pagaminti net labai lengvą pultelį. „iPEGA PG – 9088“ sveria vos 180 gramų. Tai, ir pats naudojimo patogumas labai patiko pirkėjams.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Geras pultelis. Nupirkau jį savo sūnui ir jis yra labai patenkintas. (Hammad Nasr Hammad)

Išsamiau: Skelbiama nuolaida naujos kartos universaliam žaidimų pulteliui „iPEGA PG – 9088“: tinka ir telefonui, ir kompiuteriui, kainuoja mažiau nei 15€




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: