Kinijos turgelio stebuklai: unikalios, tiesiai per USB jungtį kraunamos AA tipo baterijos, ant sienos laiką projektuojantis žadintuvas su termometru ir labai patogus automatinis gyvūnų šėrimo aparatas  (5)

Išmanieji telefonai mus labai greitai pripratino prie patogių šiuolaikiškų sprendimų. Todėl visiškai nenuostabu, kodėl vis daugiau pirkėjų domisi kaip papildomo funkcionalumo namuose būtų galima suteikti ir kitiems prietaisams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu ieškote tokių sprendimų, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti „Make Your House Smart“ išpardavimo pasiūlymais.

Unikalus išradimas - per USB įkraunamos AA tipo baterijos

15.84€ | 51% nuolaida | 5 balai iš 5

Greičiausiai kiekvienuose namuose galima surasti AA tipo baterijų. Dažniausiai jų prireikia tada, kai to mažiausiai tikimės. Geriausias šios problemos sprendimas, žinoma, yra įkraunamos baterijos, tačiau pastarosioms taip pat atskirai tenka įsigyti ir specialų baterijų įkroviklį. Skubame pranešti, kad kinai šią problemą sugalvojo spręsti nauju būdų tiesiog įprastose AA tipo įkraunamose baterijose integruodami po USB jungtį.

Toks sprendimas patogus dėl tos priežasties, nes tokias AA tipo baterijas galėsite įkrauti tiesiog naudodami įprastą išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį arba kompiuterį.

Šiuo metu tokį keturių AA tipo baterijų komplektą Kinijoje galite įsigyti net su 51% nuolaida už 16 eurų. Baterijų gamintojas tvirtina, kad jų talpa siekia 1200 mAh, jos gali būti įkraunamos per 1-2 valandas, o maksimali tarnavimo trukmė siekia apie 3 metus (2000 įkrovimo/iškrovimo ciklų).

„FanJu FJ3531“: skaitmeninis laikrodis su žadintuvu ir termometru  – laiką projektuoja tiesiai ant sienos

13.20€ | 30% nuolaida | 4.93 balai iš 5

Jeigu atėjo metas atsinaujinti miegamojo laikrodį, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti su 30% nuolaida už 13.20 eurų siūlomu skaitmeniniu naujos kartos laikrodžiu „FanJu FJ3531“.

Šis laikrodis daugelį pirkėjų žavi dėl tos priežasties, nes laiką gali rodyti LCD ekrane ir taip pat dar geba projektuoti jį ant sienos ar lubų.

Įdomu, kad „FanJu FJ3531“ LCD ekranas turi keturių skirtingų lygių pašvietimą, o pats įrenginys pasitarnauja ne tik kaip laikrodis, bet ir kaip žadintuvas (vienu metu galima nustatyti du skirtingus žadintuvus).

„FanJu FJ3531“ dar turi integruotą kalendorių ir rodo ne tik patalpos temperatūrą, bet taip pat ir patalpos drėgmę.

Išmanusis naminių gyvūnų maitinimo įrenginys „Smart Per Feeder“ – kaimynų pagalbos daugiau nereikia

75.68€ | 42% nuolaida

Skaitytojai, kurie namuose augina gyvūnus, puikiai supranta, jog jų maitinimas reikalauja ne tik laiko, bet ir pastangų. Vis dėlto dabar šį procesą galima nesunkiai automatizuoti įsigijus 75.68 eurus su 42% nuolaida kainuojančią išmaniąja naminių gyvūnų (kačių ir šunų) maitinimo stotelę „Smart Per Feeder“.

Ši stotelė ypatinga tampa dėl tos priežasties, nes pasirūpina ne tik jūsų augintinio maistu, bet ir vandens atsargomis.

„Smart Per Feeder“ maksimali talpa maistui laikyti siekia 4 litrus, o vandens talpa – 500 ml. Įdomiausia yra tai, kad naudodamiesi išmaniuoju telefonu galėsite sudaryti automatinį grafiką kada jūsų namuose esantis gyvūnas privalo būti pamaitintas.

Be to, „Smart Per Feeder“ galima valdyti nuotoliniu būdų, todėl papildomą porciją maisto augintiniui bet kada galėsite pateikti ir savo nuožiūra. Svarbu pabrėžti ir tai, kad „Smart Per Feeder“ turi integruotą kamerą bei garsiakalbį, todėl savo augintinį prie šio maitinimo įrenginio galėsite pakviesti net ir tada, kai būsite išvykę iš namų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (5)