Cafago skelbia nuolaidų kuponus hibridiniam TV priedėliui ir Lietuvos sąlygomis „neužmušamai išmaniajai spynai“ (Video)  (4)

Naujausi internetinės parduotuvės Cafago pasiūlymai su nuolaidų kuponais:

1. „Mecool KII Pro“ TV priedėlis – „Android“ operacinė sistema ir palaiko „DVB-S/S2“, „DVB-T/T2“ bei „DVB-C STB“

2. Išmanioji, vandeniui atspari, „Bluetooth“ ryšį palaikanti ir microUSB jungtimi įkraunama spyna


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Mecool KII Pro“ TV priedėlis – „Android“ operacinė sistema ir palaiko „DVB-S/S2“, „DVB-T/T2“ ir „DVB-C STB“

Dabar šis hibridinis TV priedėlis su nuolaidos kupono kodu PS3914 kainuos 61,99 eurus.

Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Mecool KII Pro“ TV priedėlio akivaizdus skirtumas nuo kitų kiniškų TV priedėlių yra tai, kad jis darbuojasi su „Android 7.1“ operacine sistema. O tai yra ganėtinai retas reiškinys didelėje kiniškų TV priedėlių pasiūloje.

O kodėl taip svarbu, kad TV priedėlis darbuotųsi su „Android“ sistema? Tai reiškia, kad tik tuo atveju, kai TV priedėlis dirba su originalia „Android“ operacine sistema, gausime visą platų paslaugų spektrą ir tokios platformos, kaip „Netflix“ realiai bus prieinamos ir galėsime mėgautis jų siūlomomis programomis. Tai neliks vien tik gražiais pažadais techniniame aprašyme.

Svarbu paminėti ir tai, kad TV priedėlis darbuojasi su „Amlogic S905D“ 4-rių branduolių ir 64 bitų procesoriumi, vaizdo plokštė yra „Mali-450“, 2 GB RAM ir 16 ROM. Tad tokių techninių parametrų, gamintojo teigimų, yra tikrai užtektinai mėgautis pačiu aukščiausiu žaidimų ir vaizdo pramogų spektru.

Galima drąsiai žiūrėti 4K raiškos vaido įrašus su 60 kadrų per sekundę ar mėgautis 3D filmais. O jei kartais pritrūks vidinės atminties, ją visada bus galima padidinti su papildoma TF atminties kortele – maksimali talpa iki 32 GB.

Priedėlis aprūpintas „Bluetooth 4.0“ ir „WiFi 2,4 bei 5.0 GHz“ ryšiais. Taip pat yra įprasta RJ-45 interneto jungtis, tad dėl ryšių kiekio ir prijungimo galimybių nėra jokių problemų, juolab, kad TV priedėlis turi ir USB jungtis.

Tačiau pats svarbiausias dalykas, kad šis TV priedėlis palaiko platų sistemų standartų spektrą: „DVB-S/S2“, „DVB-T/T2“ ir „DVB-C STB“. Tai reiškia, kad šis TV priedėlis gali būti ne tik pilnai išnaudojamas, naršant po internetą, bet ir skaitmeninei bei kabelinei televizijai. Deja, bet reikia pabrėžti, jog kabelinės televizijos standartai atitinka Kinijos, Vietnamo, Indijos ir Vokietijos šalių reikalavimus. Tačiau dėl skaitmeninės televizijos nekils jokių problemų.

Žinoma, yra įdiegtas HDR technologinis sprendimas, palaiko H.265/HEVC, HD MPEG1/2/4 ir kitas vaizdo suspaudimo technologijas bei yra suderinamas su daugybe vaizdo formatų: AVI, ISO, MKV, MPG, MPEG ir daugeliu kt.

Be abejo, palaiko tokias funkcijas, kaip „Miracast“, „Airplay“, o su „online" veikiančiomis programomis galėsite peržiūrėti filmus iš esmės analogiškai kaip tai darote naudodamiesi savo kompiuteriu. Ypač smagu, kad TV priedėlis palaiko lietuvių kalbą, tad net ir mažiau susipažinusiems su TV priedėlių valdymo niuansais nekils kažkokių problemų, norint pilnavertiškai mėgautis aukščiausios kokybės programomis.

Pats TV priedėlio valdymas vyksta pakuotėje esančiu valdymo pulteliu arba, jei tik yra poreikis, galima atskirai įsigyti specialią belaidę pelę.

Šioje apžvalgoje detaliai apžvelgia šį TV priedėlį, jį prijungia prie telelevizoriaus ir išbando:

2. Išmanioji, vandeniui atspari, „Bluetooth“ ryšį palaikanti ir microUSB jungtimi įkraunama spyna

Šiuo metu su nuolaidos kupono kodu UU466 šią išmaniąją spyną galima įsigyti už 10,99 eurus.

Nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Ši spyna yra puikus būdas išmaniai, o svarbiausia patogiai ir saugiai užrakinti svarbius mums kambarius, kabinetus, kelioninius krepšius ar tiesiog savo dviratį. O visas spynos valdymas vyksta tiesiog išmaniojo telefono pagalba. Tereikės nuskenuoti QR kodą, atsisiųsti programėlę, kuri suderinama su „Android“ bei „iOS“ įrenginiais ir nustatyti 4 simbolių kodą.

Administratoriaus režime galime bet kada keisti užrakto kodą ir padaryti jį lengvesniu ar sunkesniu, priklausomai nuo situacijos. Tai yra svarbu, kadangi prie spynos galima leisti prisijungti ir kitiems vartotojams, tad į reikiamą vietą galės patekti ir jums svarbūs asmenys ir tam nereikės jokių įprastų raktų ar jums važiuoti į konkrečia vietą ir specialiai atrakinti užrakintą objektą.

Pats atrakinimas trunka apie 2 sekundes, o spyna išsaugo informaciją apie 1000 atrakinimų. Tad programėlėje galima stebėti informaciją apie tai, kada buvo spyna atrakinta, taip pat būsite informuoti apie senkančios baterijos energiją ir kad metas ją įkrauti.

Išmanioji spyna aprūpinta 100 mAh talpos baterija, kurios budėjimo režime užteks iki vieno mėnesio arba 650 užrakinimams. Baterija yra įkraunama su microUSB laidu, kuris jau yra pakuotėje.

Pati spyna yra pagaminta iš tvirto aliuminio lydinio ir plieno. Taip pat turi IP65 standartą, tad yra atspari vandeniui ir gali būti naudojama lauko sąlygomis. Ji pilnai darbuosis nuo –25 iki 70 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje ir esant 5-95 % drėgnumui. Tad galima sakyti, kad Lietuvos sąlygomis, tai yra „neužmušama išmanioji spyna“, o dabar dar ir parduodama už tikrai patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(7)
(3)

Komentarai (4)