TOP 10 savaitės perkamiausių: itin populiari autodiagnostika, miniatiūrinė GPS sekimo įranga, konkurentų neturintis termometras ir geriausia vidutinės klasės apyrankė iš „Huawei“ (Video, 2018 m. 43 savaitė)  (1)

Pačios perkamiausios šios savaitės prekės:

- Automobilinės diagnostikos įrenginys „Gocomma i300Pro“

- IP kamera su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“

- Miniatiūrinė GPS sekimo įranga „GF07“

- Belaidės ausinės „Bluedio TN“

- Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

- Išmanusis telefonas „Redmi Note 6 Pro“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“

- Išmanioji apyrankė „Huawei Honor 4“

- Masažuoklis „Leravan Mi Home“

- Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Automobilinės diagnostikos įrenginys „Gocomma i300Pro“

22.88€ (perkant daugiau nei už 22€ ) | 33% nuolaida | „Gocomma i300Pro“ specifikacijos 

Itin populiari šios savaitės prekė - universalus, autonomiškas ir pigus autodiagnostikos prietaisas. „Gocomma i300Pro“ yra mėgėjiškas automobilinės diagnostikos įrenginys su pakankamai plačiu funkcionalumu. Jis turi ilgą laidą su OBD2 jungtimi ir 2,4 colių ekraną, kuriame ir perskaitysite klaidas bei jas ištrinsite. „Gocomma i300Pro“ taip pat gali gyvai stebėti kai kuriuos automobilio parametrus, patikrinti jo duomenis. „Gocomma i300Pro“ turi daug pranašumų prieš pigesnius įrenginius, bet ir pats kainuoja visai nedaug.

„Gocomma i300Pro“ – tai automobilio diagnostikos įrenginys, pritaikytas veikti su automobiliais, turinčiais OBD2 jungtį. Šią prieigą turi absoliuti dauguma po 1996 metų pagamintų automobilių, nors jų funkcionalumas, žinoma, skiriasi priklausomai nuo gamybos metų – naujesni automobiliai tiesiog turi daugiau jutiklių. Tokie įrenginiai ypač praverčia bandant išsiaiškinti, kodėl skydelyje užsidegė vienas ar kitas informacinis pranešimas.

Rinkoje yra daug įvairių diagnostikos įrenginių, daug jų naudoja „Bluetooth“ technologiją. Šis sprendimas leidžia diagnostikai naudoti sau įprastus įrenginius – išmanųjį telefoną, planšetinį ar įprastą nešiojamą kompiuterį. Apie tokius įrenginius rašėme straipsnyje Kas yra ELM327 diagnostiniai įrenginiai ir kaip 4€ kainuojantis daiktas gali išgelbėti nuo didelės sąskaitos automobilių remonto dirbtuvėse? (Video)

Tačiau daug žmonių „Bluetooth“ įrenginiais nepasitiki , o ir vargo su jais šiek tiek daugiau – reikalinga programinė įranga, įkrautas kompiuteris, reikia susieti OBD2 skaitytuvą su išmaniu įrenginiu. Kitaip tariant, prietaisas su laidu yra nebloga tradicinė išeitis.

Būtent toks ir yra „Gocomma i300Pro“. Jis turi ilgą laidą su OBD2 jungtimi ir 2,4 colių ekraną, kuriame ir bus matomos įrenginio pastebėtos klaidos. Po ekranu esantys mygtukai leis naršyti po skirtingus klaidų pranešimus, rasti paaiškinimus, valdyti kai kurių automobilio sistemų funkcijas ar net ištrinti klaidas. „Gocomma i300Pro“ nėra profesionalams skirtas įrenginys, tačiau, jei gedimas nėra rimtas ar pasitaikė kokio nors jutiklio klaida, tą erzinantį pranešimą iš skydelio galima tiesiog ištrinti.

Po ekranu yra ir trys LED perspėjimo ženklai – žalias, geltonas ir raudonas. Tai – tik papildomas funkcionalumas, leidžiantis greičiau susidaryti įspūdį apie automobilio būklę (apie sistemas, kurias stebi kompiuteris).  Žalias LED užsidegs tada, jei klaidų automobilio kompiuteryje nebus pastabėta, geltonas – jei bus pastebėta viena klaida, raudonas – jei kelios klaidos vienoje ar keliose sistemose. Žinoma, klaidų kodus galėsite perskaityti tiesiai ekrane.

„Gocomma i300Pro“ gali nuskaityti klaidas – pamatysite jų kodus, pagal kuriuos išsiaiškinsite, kas buvo pastebėta. Jis taip pat gali tas klaidas ištrinti – jei nieko rimto nenutiko, jos neturėtų grįžti. Kartais klaidas tenka ištrinti ir po remonto. Šis įrenginys taip pat leis stebėti automobilio duomenis realiu laiku – pavyzdžiui, jis grafiškai gali atvaizduoti variklio sūkių pasikeitimą. Žinoma, galėsite sužinoti ir informaciją apie automobilio serviso būklę, kėbulo numerį ir kitus duomenis. Šiuo funkcionalumu „Gocomma i300Pro“ ir lenkia keliskart pigesnius konkurentus.

„Gocomma i300Pro“ pats yra gana pigus prietaisas, tačiau rinkoje yra ir 4-5 kartus pigesnių diagnostikos įrenginių. Kaip jie apskritai gali veikti? Na, visų pirma, jie dažniausiai neturi ekrano, mygtukų, laidų – visa tai kainuoja daugiau nei „Bluetooth“ modulis, todėl atsisakius šių patogių valdymo būdų sutaupoma pinigų. Jie dažnai nesiūlo ir tokio plataus funkcionalumo – nemažai pačių pigiausių įrenginių negali ištrinti klaidų kodų. Pigesni diagnostikos įrenginiai taip pat dažnai negali nuskaityti kėbulo numerių, todėl automobilio modelį tenka įvesti naudotojui – gaištamas laikas. Kai kurie įrenginiai net neturi galimybės patikrinti akumuliatoriaus būklę.

Šiuo požiūriu „Gocomma i300Pro“ yra labai funkcionalus įrenginys, tačiau tuo pačiu jis net nėra brangus. Jis kainuoja tiek, kad ne problema jį įsigyti ir vienai problemai iškilus, o vėliau jis tikrai dažnai pravers daugeliui automobilių savininkų. Visgi tokių įrenginių naudotojai visada pataria paskaitinėti atsiliepimus, forumus, pažiūrėti į vertinimus - tokie įrenginiai ne vienodai gerai veikia su skirtingų markių automobiliais.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 22.88€.
  • Šiuo metu taikoma akcija - perkant už daugiau nei 22€, sutaupote 4.40€, tad „Gocomma i300Pro“, kainuojantis 27.28€ dabar parduodamas už 22.88€.
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik yra buvusi šiai diagnostikai
  • Siunčiama registruotu paštu už 0.75€.

2. IP kamera su nuotoliniu valdymu „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“

31.68€ | 25% nuolaida | „Xiaomi Mijia 1080P IP Camera“ specifikacijos, atsiliepimai

Antroje vietoje įsitaisė 360 laipsnių kampu sukojama kamera „Xiaomi Mijia 1080P“. Tai yra kompaktiška kamera su 1080p rezoliucija, judesio davikliu, naktinio filmavimo filmavimo funkcija ir sukiojamu objektyvu. Pirkėjams patinka vaizdo įrašo kokybė ir kameros funkcionalumas.

Labai patenkintas šia kamera. Objektyvo sukiojimo funkcionalumas yra labai geras – kamerą galima apsukti 360 laipsnių kampu, ji juda labai tolygiai ir tyliai. Vaizdo kokybė yra puiki net kai apšvietimas yra prastas ar jo išvis nėra – ši kamera gerai veikia ir visiškoje tamsoje. (PetE)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.72 balai iš 5 (149 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai puiki kamera: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5 
  • Rezoliucija: 1080p.

  • Atmintis: SD kortelė iki 64 GB.
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra.
  • Judesio daviklis: iki 9 m. jautrumas
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per programėlę
  • Kameros pasukimo kampas: horizontalaus - 360 laipsnių, vertikalus 96 laipsniai.
  • Komunikacija: turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį.
  • Ryšys: „Wi-Fi“ ryšio nuotolis – 100 metrų.
  • Programėlė: „Mi Home“, tinka  „Android 4.0“, „iOS 7.0“ ir naujesnėms operacinėms sistemoms.
  • Atsparumas: vidaus naudojimui, vandeniui neatspari.
  • Matmenys ir masė: 11,80 x 7,80 x 7,80 cm, 239 gramai.
  • Iš principo man ši kamera tikrai patiko. Ja yra patogu naudotis, kompaktiška ir lengva kamera. Labai gražaus, minimalistinio dizaino ir puikiai tinka prie įvairaus kambario dizaino. Gerai kamera atrodo tiek padėta ant stalo, tiek ir pritvirtinta prie sienos ar lubų. Pagaminimo kokybei  neturiu jokių pretenzijų. Tik vienas pastebėjimas – kadangi kamera turi būti nuolatos prijungta prie WiFi interneto, rekomenduoju pasirūpinti, kad jūsų namuose esantis maršrutizatorius užtikrintų stabilų interneto greitį ir signalo stiprumą. Taip pat net ir papildoma atminties kortelę šiai kamerai nėra itin būtina. Kadangi ji reaguoja į judesius ir tada pradeda filmuoti vaizdą, šią informaciją galima įrašyti į išmanųjį telefoną. Atminties kortelė pravers tais atvejais, kai telefonas nebus prijungtas prie interneto ir negalėsite tiesiogiai stebėti to vaizdo, kurį filmuoja kamera.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - 31.68€.
  • Siunčia registruotu paštu už 0.62€.
  • Aliexpress - 35.24€.

3. Miniatiūrinė GPS sekimo įranga „GF07“

11.44€ | 48% nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai) | „GF07“ specifikacijos, atsiliepimai

„GF07“ – tai universali GPS sekimo įranga, kuri gali būti montuojama tiek automobilyje, tiek ant dviračio rėmo, nes turi magnetinį paviršių. Ši Kinijoje gaminama GPS sekimo įranga perduoda vitovės duomenis realiu laiku per mobilaus interneto ryšį (dedasi SIM kortelė), o svarbiausia, kad informaciją apie atitinkamo objekto buvimo vietą bei buvusius maršrutus atvaizduoja „Google Maps“.

Tai tikrai labai naudingas prietaisas, kuris veikia itin tiksliai. Be to, jis labai kompaktiškas ir mažas. „GF07“ jau naudojuosi dvi savaites ir tikrai neturiu jokių nusiskundimų. Dabar galiu žinoti ne tik kur yra mano automobilis, bet taip pat žinau ir jo greitį bei kada jis pajuda iš vietos ar sustoja. Esu patenkinta šiuo pirkiniu! (Mary)

GPS sekimo įranga nėra naujiena. Pastarųjų sprendimų galima įsigyti ir Lietuvoje, tačiau mūsų šalyje už juos tenka mokėti kur kas daugiau nei Kinijoje. Kitaip sakant, Lietuvoje parduodamos GPS sekimo įranga siūlo didesnį funkcionalumą, tačiau praktika rodo, kad labai dažnas pirkėjas to neišnaudoja. Tai puikiai paaiškina, kodėl kur kas labiau apsimoka įsigyti GPS sekimo įrangą tiesiai iš Kinijos. Toks pasirinkimas leis sutaupyti, o funkcionalumo prasme tikrai nesijausite ką nors praradę.

Pavyzdžiui, GPS sekimo įranga „GF07“ yra vertinama dėl savo mažų matmenų. Šis „GF07“ universalumas leidžia pastarąją GPS sekimo įrangą pritaikyti pačiose įvairiausiose situacijose. „GF07“ įsigiję pirkėjai tvirtina, kad šią mažų gabaritų sekimo įrangą naudoja ne tik automobiliuose, bet taip pat, pavyzdžiui, vaikų aktyvumui sekti, gyvūnų priežiūrai, o kartais netgi montuoja ant dviračio.

Šis plataus spektro „GF07“ pritaikymas tampa įmanoma dėl tos priežasties, nes šis GPS sekimo įranga turi magnetinį paviršių. Galiausiai norisi pridurti ir tai, kad „GF07“ palaiko specialias SMS žinutėmis perduodamas komandas.

Būtent jų pagalba „GF07“ galima valdyti nuotoliniu būdu. Pavyzdžiui, į „GF07“ nusiuntus SMS su tektu „445“ galėsite ištrinti „Micro SD“ kortelės turinį, o siųsdami „555“ kodą perjungsite GPS sekimo įrangą į specialų režimą, kuriame bus vykdomas ir garso įrašymas.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 11.44 €.
  • 48% nuolaida, už siuntimą neregistruotu paštu tenka mokėti 0.53 €.
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik yra buvusi šiai prekei
  • „AliExpress“ – apie 6-20 €.

4. Belaidės ausinės „Bluedio TN“

12.32€ | 12% nuolaida | 4.76 balai iš 5 (164 vertinimai) | „Bluedio TN“ specifikacijos, atsiliepimai

Jau kelintą mėnesį iš eilės nuolatinis TOP perkamiausių sąrašo dalyvis. Tai dar vienas žaidėjas pigių belaidžių ausinių rinkoje, tačiau apie kokybę daug kalbėti net neverta - jos įtrauktos į Amazon's Choice kaip vienos geriausių visame pasaulyje belaidžių magnetinių ausinių sportuojantiems. 

Šių ausinių kokybė prilygsta garsių gamintojų, tokių kaip „Sony“, „Beats“ ir „Jay Bird“ produktams. Jos puikiai gula mano ausų kanaluose ir tikrai nekrenta. Tai leidžia klausytis labai išraiškingų žemų dažnių, o ir dainų žodžiai yra lengvai suprantami. Nesu audiofilas, bet kaip „Bluetooth“ ausinėms, „Bluedio TN“ garso kokybė yra įspūdinga. Baterija tarnauja labai ilgai – 2 dienas jas naudojau be jokio įkrovimo su įjungta aktyvia triukšmo kontrolės sistema. (TechGuru)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (184 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geros ausinės: suminis apžvalgų reitingas 4,5 balai iš 5  
  • Aš šiomis ausinėmis esu labai patenkintas. Aš jas naudoju 3 mėnesiai ir praktiškai jos yra su manimi visur. Jos gavo ir prakaito, ir buvo tampomos, ir netgi buvau netyčia ant jų užlipęs, jos vis tiek veikia. Esu tiesiog nustebęs jų kokybe. ANC veikia gana gerai ir aplinkos triukšmą slopina, tačiau šiek tiek suprastėja ir muzikos kokybė. Na, kitko tikėtis ir negalima, čia Bluedio. TN niekuo neišsiskiria iš kitų, nors ir vertinant tokiame kainos diapazone sakyčiau, kad viskas dar labai aukštame lygyje. Baterijai jokių priekaištų – 12 valandų būsite tikrai ramūs, nes energijos užteks. Garso kokybė tikrai aukšto lygio: puikūs žemi tonai, vidutiniai ir aukšti tonai geri – nieko įspūdingo, bet jie tikrai geri. Tad jei ieškote gerų ausinių, kurios palaikytų Bluetooth ir turėtų ANC technologiją, tai nemanau, kad galima rasti kažką geriau iki 50 dolerių kategorijoje nei Bluedio TN. Žinoma, turiu keletą asmeninių pastebėjimų, bet bendrai, visi pliusai nusveria bet kokias mano abejones. Net ir nenaudojant ANC galiu pasakyti, kad tai puikios Bluetooth ausinės, kurios turi C-tipo jungtį, užtikrina gerą garso kokybę ir yra kokybiškai pagamintos. Aš jas tikrai rekomenduoju.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje - neparduodamos.
  • Gearbest - 12.32€
  • Į Lietuvą siunčiama neregistruotu paštu už 0.04€.
  • Aliexpress17.14€ 
  • Amazon22.03€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 12€.

5. Bekontaktis termometras „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“

17.60€ | 42% nuolaida | „Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer“ specifikacijos, atsiliepimai

Trečią savaitę iš eilės viena iš perkamiausių prekių Kinijos turgelyje - rekordiškai atpigęs „Xiaomi Mi Home iHealth“ termometras. Labai geri atsiliepimai, itin gera kaina ir matuoklio populiarumui daugiau nieko nereikia. Tai unikalus vokišką „German Heimann“ daviklį turintis bekontaktis kūno temperatūros matavimui skirtas termometras, kuris rinkoje šiuo metu neturi analogų. Nepaisant to, kad tai kinų gaminys, apie jį gerai atsiliepiama visame pasaulyje.

Puikus termometras. Matavimo rezultatus lyginant su paprastu termometru gaunu praktiškai tą patį. Paklaida siekia ~ +/- 0,2 – 0,4 laipsnio, tačiau atsižvelgus į tai kaip gretai veikia „Xiaomi Mi Home iHealth“ grįžti prie įprasto termometro tikrai nesinori. Be to, šis termometras itin praverčia susirgus vaikams, nes temperatūrą pavyksta išmatuoti tiesiog akimirksniu. „Xiaomi Mi Home iHealth“ – tai tikrai puikus pasirinkimas už visiems prieinamą kainą. (Timofey)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.89 balai iš 5 (1171 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras termometras: suminis apžvalgų reitingas 4,8 balai iš 5  
  • Pagrindinė funkcija: bekontaktis kūno temperatūros matavimas panaudojant infraraudonųjų spindulių vokišką „German Heimann“ daviklį.

  • Tikslumas: +/- 0,2 oC (35 – 42 oC ribose); +/- 0,3 oC (esant kitai temperatūrai).
  • Suveikimo laikas: 1 sek., per šį laiką atliekama 100 matavimų ir parodomas vidurkis
  • Naudojimo atstumas: ne didesnis nei 3 cm, kaktos srityje, kaip nurodo instrukcija.
  • Maitinimas: 2 x AAA tipo baterijos.
  • Komplektacija: termometras, 2 x AAA baterijos.
  • Matmenys ir svoris: 3,7 x 3,4 x 3,9 cm; 90 g.
  • Palygino „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktį termometrą su tradiciniu gyvsidabriniu ir elektroniniu „Omron“ termometru: įspūdingas greitis ir tikslumas. „Xiaomi Mi Home iHealth“ bekontaktis termometras užtruko, kaip ir buvo galima tikėtis, vos vieną sekundę ir parodė tokį patį rezultatą kaip ir tradicinis gyvsidabrinis termometras – 36,4 laipsnius.
  • Šiam apžvalgininkui ypač patinka, kad „iHealth“ yra bekontaktis termometras, o tai reiškia, kad kūno temperatūrą pamatuojama neprisiliečiant prie žmogaus. Toks metodas yra higieniškesnis ir ypač patogus, kai reikia miegančiam vaikui pamatuoti temperatūrą. „iHealth“ yra stilingas, tvirtas, patogus laikyti rankoje, turi puikiai veikiantį vokišką Heimann‘o jutiklį. Apžvalgininkas patikrino, kaip „iHealth“ matuoja jo šeimos narių kūno temperatūras ir rezultatus palygino su medikų rekomenduojamu ir plačiai naudojamu į ausis įstatomu įžymiuoju Japonijos „Terumo“ termometru. Ir iš vaizdo įrašo matyti, kad rezultatai yra praktiškai identiški. Šių dviejų termometrų rodomų rezultatų skirtumas tėra 0,1. Tad apžvalgininkas yra labai patenkintas „iHealth“ bekontakčiu termometru, kuris kainuoja gerokai mažiau nei „Terumo“.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“17.60€
  • Siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.11€.
  • „TomTop“26.12€
  • „Banggood“ - 26.38€.
  • Pirkdami „Gearbest“ sutaupote apie 9€.

6. Išmanusis telefonas „Redmi Note 6 Pro“

158.40€ | 27% nuolaida | „Redmi Note 6 Pro“ specifikacijos

Pats populiariausias šios savaitės telefonas iš Kinijos. Jis paperka labai geromis techninėmis galimybėmis ir Gearbest pasiūlyta labai gera nuolaida. „Xiaomi Redmi Note 6 Pro“ – tai atnaujinta „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“ išmaniojo telefono versija, kuri išsiskiria dar geresnėmis kamerų techninėmis charakteristikomis bei dar didesniu ekranu. Be to, šis išmanusis telefonas taip pat gali pasigirti ir pačia naujausia MIUI 10 vartotojo sąsaja – jos kol kas neturi kiti „Xiaomi“ išmanieji telefonai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (69 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras išmanusis telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4.8 balai iš 5
  • Ekranas: 6,26 coliai (19:9, 403 PPI), 2280 x 1080 taškų raiška, apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ stiklu
  • Procesorius: „Qualcomm Snapdragon 636“, 8 branduoliai, 1,8 GHz taktinis dažnis.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 509“.
  • Atmintis: 4 GB RAM ir 64 GB ROM arba 3 GB RAM ir 32 GB ROM; gali būti naudojama Micro SD kortelė (maksimali talpa 256 GB).
  • Kameros: galinė dviguba kamera (12 MP, f/1.9, 1/2.55", 1.4µm, PDAF ir 5 MP, f/2.0, 1.12µm, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu, priekinė dviguba kamera (20 MP, f/2.0 ir 2 MP, gylio sensorius) su dirbtiniu intelektu.
  • OS: MIUI 10, sukurta „Android 8.1 Oreo“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh integruota baterija.
  • Autorizacija: pirštų atspaudų skaitytuvas galiniame dangtelyje, veido atpažinimas.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Micro USB jungtis.
  • Ryšiai: „Bluetooth 5.0“, „Wi-Fi“ 802.11 a/b/g/n/ac, GPS, GLONASS, BDS, Galileo. 4G veiks Lietuvoje (FDD B1 2100 MHz, FDD B20 800 MHz, FDD B3 1800 MHz, FDD B4 1700 MHz / 2100 MHz, FDD B5 850 MHz, FDD B7 2600 MHz, FDD B8 900 MHz, TDD B38 2600 MHz, TDD B40 2300 MHz.
  • Jutikliai: giroskopas, akselerometras, infraraudonųjų spindulių.
  • Korpusas: metalinis korpusas ir „Corning Gorilla Glass“ stiklu apsaugotas ekranas.
  • Išskirtinės savybės: labai didelis ekranas, atnaujintos kamerų techninės charakteristikos lyginant su „Xiaomi Redmi Note 5 Pro“.
  • Matmenys ir masė: 15,79 x 7,63 x 0,82 cm; 160 g.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

3/32 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina​

4/64 GB „Redmi Note 6 Pro“​ kaina

  • Lietuvoje - 219€ 
  • Gearbest - 193.60€
  • 20 % nuolaida, pristatymas nemokamas registruotu paštu

Pirkdami Gearbest sutaupote 26-43 eurusVisas asortimentas.

7. Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“

18.48€ | 22% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (762 vertinimai)

Elektrinis dantų šepetėlis „Alfawise S100“ be reikalo yra užgožiamas „Seago SG – 507“ ir „Xiaomi Soocas Soocare X3“ šlovės. Šis šepetėlis beveik niekuo nenusileidžia pastariesiems ir yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Šiuolaikiniai elektriniai dantų šepetėliai valo kur kas efektyviau nei tradiciniai. Dažnai juos rekomenduoja ir odontologai, tačiau žmonės jų vengia, manydami, kad taip užsikraus didelių rūpesčių. Visgi, geriausi elektriniai dantų šepetėliai naudotojui yra labai patogūs ir galvos skausmo tikrai nesukels.

„Alfawise S100“ apžvalgose jau lyginome ir su „Xiaomi Soocas Soocare X3“, ir su „Seago SG – 507“ ir jokių trūkumų nebuvo pastebėta. O 762 pirkėjai jam skiria 4,91 balus - neįtikėtinai aukštas vertinimas. 

Jis turi 5 režimus, talpią bateriją, kurios pakanka 30 dienų, vibruoja 31 000 kartų per minutę dažniu, įkrovimo padą ir atitinka IPX7 standartą. Tai yra geras dantų šepetėlis, kuriuo paprasta ir patogu naudotis. 

„Alfawise S100“ kainuoja  18.48€ ir tai brangiau nei jo svarbiasias konkurentas „Seago SG – 507“. Tai kurį rinktis? Esminis skirtumas tarp jų - įkrovimo padas, kurį turi „Alfawise S100“, bet neturi „Seago SG – 507“. Jei nenorite vargti su pakrovėjo laidais ir mėgstate tvarką vonioje, tada „Alfawise S100“ bus pats tas. 

„Alfawise S100“ pakuotėje rasite porą atsarginių galvučių. Jų pakaks porai mėnesių, todėl geriau iš anksto įsigyti joms pamainą. „Alfawise S100“ taip pat naudoja kokybiškus „DuPont“ šepetėlius su nailoniniais šereliais, išdėstytais W raidės forma. Du „Alfawise S100“ šepetėliai kainuoja 4.40€.

8. Išmanioji apyrankė „Huawei Honor 4“

37.84€ | 13% nuolaida | 5 balai iš 5 (5 vertinimai) | „Huawei Honor 4“ specifikacijos

Praėjusios savaitės naujiena „Huawei Honor 4“ tapo pačia perkamiausia apyranke. Tai yra vidutinės klasės išmanioji apyrankė, tačiau pagal galimybes pralenkia daugybę savo konkurentų. Ji atlieka visas įprastas funkcijas, nuolat stebi širdies ritmą, padeda sportuojantiems. Iš tiesų, „Huawei Honor 4“ turi labai daug sportinių režimų, turi 5ATM atsparumo vandeniui reitingą ir 14 dienų dirbančią bateriją. Gerai ir tai, kad prisilietimu valdoma „Huawei Honor 4 yra maloni akiai.

Šis įrenginys yra specialiai sukurtas tiems, kurie nori išlikti fiziškai aktyvūs ir sveiki. Kaip ir daugelis išmaniųjų apyrankių, „Huawei Honor 4“ skaičiuoja žingsnius, įveiktą atstumą, sudegintas kalorijas, matuoja širdies ritmą, stebi miego kokybę, o eilė sporto režimų padeda sekti treniruotės efektyvumą.

Žinoma, tai gali daugelis išmaniųjų apyrankių. Štai „Xiaomi Mi Band 3“ yra pakankamai panašus įrenginys ir jis muša pardavimų rekordus.

Itin populiari „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankė turi 110 mAh bateriją („Huawei Honor 4“ – 100 mAh), 5ATM atsparumo vandeniui reitingą ir nespalvotą ekraną.

„Huawei Honor 4“ turi kiek ryškesnė AMOLED ekraną, kuris turi keletą spalvų. Dar daugiau - „Honor 4“ ekranas yra pastebimai didesnis (0,95 coliai prieš 0,78), tačiau abu įrenginiai identiškai valdomi prisilietimu.

Unikali „Huawei Honor 4“ funkcija - kraujo spaudimo matavimas. Tokią galimybė šioje kainų grupėje turėjo tik mažai kam žinomų gamintojų apyrankės ir tai darydavo gana apytiksliai. Didieji gamintojai kraujo spaudimo matavimą siūlydavo tik brangiose apyrankėse, nes užtikrinti tikslumą nėra taip paprasta ir tai padidindavo kainą. Tačiau panašu, kad „Huawei“ surado būdą, kaip atpiginti technologiją neaukojant tikslumo - nesinori tikėti, kad rizikuotų savo vardu siūlydama prastai veikiančią funkciją. Ir tai ryškus skirtumas nuo „Xiaomi Mi Band 3“ - pastaroji apyrankė kraujo spaudimo nematuoja.

Verta prisiminti, kad senesnės kartos „Huawei Honor 3“ apyrankė buvo labausiai giriama dėl kokybiško miego režimo sekimo - tą ji darydavo bene geriausiai iš visų apyrankių. Gamintojas dabar skelbia, kad „Huawei Honor 4“ turi dar geresnį miego režimo sekimą, su infraraudonųjų spindulių sensoriumi, kuris automatiškai indentifikuoja miego pradžią - nustatai, jog šią savaitę norėsi sekti miegą ir apyrankė tą daro automatiškai. Tiesa, tokiu atveju baterija laikys ne ilgiau kaip 6 dienas. Tokios galimybės neturi „Xiaomi Mi Band 3“ - miego sekimą joje reikės įjungti prieš gulantis. 

Dar vienas skirtumas tarp „Huawei Honor 4“ ir „Xiaomi Mi Band 3“ - sporto režimų skaičius. „Xiaomi Mi Band 3“ jų turi 5 svarbiausius ir populiariausius, „Huawei Honor 4“ jų turi gerokai daugiau ir įvairesnių. Ar to reikia praktiškai, spręsti kiekvienam, bet universalumo ši apyrankė tikrai turi daugiau.

Išliko nepasikeitusi ir kita labai simpatiška  „Huawei Honor 3“ funkcija - nuolatinis širdies ritmo matavimas. Programėlėje galėsite peržiūrėti detalų grafiką, kaip dienos metu kito širdies ritmas, įvertinti kiek buvo stresinių situacijų, sporto režimą, o gal širdies darbas rodo, kad laikas pas gydytoją. 

Bet ir „Xiaomi Mi Band 3“ turi keletą funkcijų, kurių konkurentai gali pavydėti. Kai kurios versijos turi NFC funkciją, o ir laiko patikrinta „Mifit“ programėlė yra labai gerai vertinama.

Į mūsų kraštus tarptautinė „Xiaomi Mi Band 3“ atkeliauja kalbėdama angliškai, tuo tarpu „Huawei Honor 4“ kalba labai daug kalbų, o programėlė taip pat yra labai gera. Joje rasite savo fizinio aktyvumo statistiką, galėsite stebėti tendencijas, pasitikrinti, kaip miegojote.

„Huawei Honor 4“ iš tiesų yra geras pasirinkimas. Ryškus, didelis ekranas, tradicinė laikrodžio sagtis, visa eilė sporto režimų – visus „Huawei Honor 4“ privalumus net būtų sunku suskaičiuoti. Nesinaudojant miego stebėjimo funkcija „Huawei Honor 4“ baterija išgyvena net 14 dienų, o sekant savo miego ritmus – 6 dienas. Aišku, pats įkrovimas ilgai netrunka – apie 2 valandas.

„Huawei Honor 4“ yra šiek tiek brangesnis už „Xiaomi Mi Band 3“, bet ar tas skirtumas pateisinamas? Nors „Xiaomi Mi Band 3“ turi šiek tiek geresnę bateriją, metalinį korpusą, naudotojų jau pamėgtą programėlę, tačiau neabejotinai daugiau galimybių suteikia „Huawei Honor 4“ - ji yra gerokai universalesnė ir kaip rodo testai, fiziškai atsparesnė. Be to, turi didesnį, spalvotą ekraną, visą eilę sporto režimų, itin patogiai ir detaliai veikiantį miego režimą, daug statistikos surenkančią programėlę, kraujo spaudimo matavimą.

Galiausiai teks spręsti patiems, ar privalumai yra verti papildomos kainos ir ar visa tai išnaudosite kasdieninėje veikloje - nėra prasmės mokėti pinigus už tas funkcijas, kurių tiesiog nereikia.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - 37.84€
  • 13 % anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą registruotu paštu
  • Tai mažiausia kaina, kokia tik yra buvusi šiai prekei
  • TomTop - 37.37€
  • 21% anonso nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą

9. Masažuoklis „Leravan Mi Home“

15.84€ | 39% nuolaida | „Leravan Mi Home“ specifikacijos, atsiliepimai

„Leravan Mi Home“ - viena iš perkamiausių prekių. Tai labai kompaktiškas mobilus masažuoklis, veikiantis transkutaninio elektrostimuliavimo pagrindu. Jį galima naudoti visur - ir namie, ir darbe, ir sportuojant. Geriausia tai, kad jis yra visai nebrangus ir veiksmingas.

Šis masažuoklis yra labai mažas ir mobilus, tačiau koks galingas! Galima pasirinkti pulsavimo režimą tiesiog spaudžiant mygtuką ant įrenginio korpuso. Galima padidinti ar sumažinti intensyvumą vos keliais paspaudimais. Gražus dizainas, o medžiagos atrodo labai kokybiškai. Net pakuotė atrodė gražiai. (Marco)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.84 balai iš 5 (841 pirkėjų vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai labai geras masažuoklis: suminis apžvalgų reitingas 4.67 balai iš 5
  • Vienam ažvalgininkui taip patiko „LEVARAN“ masažo įrenginys, kad įsigijo dar 3. Tiesiog vieno neužtenka, norisi, kad vienu metu darbuotųsi keli masažo įrenginiai. Juo naudojasi ne tik pats, bet ir visa šeima, nuo 2017 metų. Teigia, kad iš pradžių buvo kritiškai nusiteikęs, bet dabar „TENS“ įrenginys yra kasdien su juo.

„Leravan Mi Home“ yra kompaktiškas TENS masažuoklis, kurį naudoti labai paprasta. Tereikia jį priklijuoti prie norimos raumenų grupės ir įjungti vieno mygtuko paspaudimu.

„Xiaomi Mi Home Electrical TENS Pulse Therapy Massage Machine“ yra kontroliuojamas vos pora mygtukų. Trumpi paspaudimai leis pereiti nuo vieno režimo prie kito. Režimai skiriasi impulsų stiprumu ir dažniu. Pavyzdžiui, jei norite atsipalaiduoti, pasirinkite masažo režimą, kuris trumpus, švelnius impulsus keis greitesniais ir stipresniais.

Jei norite greitai numalšinti skausmą - jums padės automatinis ar paspaudimų režimas - abu jie veikia trumpais ritmiškais impulsais. Tuomet tereikia pasirinkti vieną iš dešimties intensyvumo lygių.

Galite pasirinkti vieną iš 10 intensyvumo lygių ar 5 režimų:

  • automatinio,
  • masažo,
  • spaudimo,
  • tapšnojimo, 
  • minkymo.

„Leravan Mi Home“ per gelinius elektrodus paleidžia trumpus ir pakankamai silpnus elektros impulsus, kurie stimuliuoja nervus, atpalaiduoja įsitempusius raumenis ir malšina skausmą.

„Xiaomi“ pataria šį masažuoklį dėti ant skaudančio kaklo, nugaros bei raumenų. Gelinis pagrindas užtikrins, kad masažuoklis patikimai prikibs prie odos - galėsite išeiti pasivaikščioti ar be rūpesčių vartytis lovoje.

„Leravan Mi Home“  baterijos pakaks maždaug 7 tokioms 15 minučių sesijoms, o vėliau jį reikės 2,5 valandas įkrauti prijungus USB laidą. Intensyvios priežiūros šiam įrenginiui tikrai nereikia.

„Leravan Mi Home“ sveria vos 14 gramų ir prilimpa labai patikimai. Taigi, jį galite dėvėti ir dirbdami dienos darbus ar sportuodami. Laikui bėgant elektrodai praras savo lipnumą – tai turėtų nutikti maždaug po 50 kartų. Rekomenduojama vienai masažo sesijai skirti 15 minučių – tuomet įrenginį galima perkelti ant kitos raumenų zonos.

Gamintojas rekomenduoja „Leravan Mi Home“ naudoti ant skaudančio kaklo, nugaros, raumenų, kurie skauda po įtemptos fizinės veiklos. TENS technologija yra visiškai saugi, tačiau dėl viso pikto šio masažuoklio nereikėtų klijuoti arti širdies, ant galvos ar kvėpavimo takų. Jis nerekomenduojamas ir nėščiosioms.

„Leravan Mi Home“ yra puikus TENS masažuoklis per 15 minučių pagerinantis dieną. Nieko keisto, kad jį taip palankiai vertina pirkėjai.

10. Automobilinis įkroviklis, įtampos daviklis, FM moduliatorius ir laisvų rankų įranga viename – „Xiaomi ROIDMI 3S“

11.44€ | 23% nuolaida | „Xiaomi ROIDMI 3S“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai išmanus automobilinis išmaniųjų prietaisų įkroviklis, papildomai atliekantis FM moduliatoriaus, laisvų rankų įrangos ir įtampos matuoklio funkcijas.

Nuostabus gaminys! Puiki kokybė, labai geros medžiagos. Dizainas taip pat puikus, kaip ir įpakavimas bei instrukcijos. Programėlė yra labai gerai padaryta ir labai naudinga. Įrenginiai įkraunami greitai, o FM transliacija yra aukštos kokybės. Tikrai rekomenduoju. (Usman)

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (797 vertinimai)
  • Apžvalgos autorius teigia, kad už paprastus USB įkrovėjus „Roidmi 3S“ kainuoja 3-4 kartus daugiau, tačiau savo galimybėmis jis yra visai kitame lygyje. Pagaminimas ir veikimas yra tiesiog kokybiški, naudotis - nesudėtinga. Turint omenyje, kad kaina vos perlipa per 10 eurų, tai tikrai naudinga investicija.

Kaina

Tikrinta 2018 10 26

  • Lietuvoje - 18.19€.
  • Gearbest - 11.44€ 
  • Siunčia neregistruotu paštu už 0.44€
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 7 eurus.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)