TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: 100€ pigiau siūlomas išmanusis telefonas su 6000 mAh baterija, už apyrankės kainą parduodamas išmanusis Lenovo laikrodis ir vėl atpigęs geriausias robotas siurblys už tokią kainą (Video, 2018 m. 40 savaitė)  ()

Geriausi pasiūlymai savaitės pabaigai:

- Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

- Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

- Ausinės „Xiaomi Mi IV Hybrid“

- Elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

- Išmanusis telefonas „Cubot Power“

- Išmanusis laikrodis „Lenovo Watch 9“

- Prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis

- Konstruktorius „BEILEXING Autocycle Style“

- Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

- Veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“, tarptautinė versija

22.62€ | 39% nuolaida | 4.84 balai iš 5 (618 vertinimai)

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus ir nuo to laiko nuolatos patenkanti į perkamiausių TOPą. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Tarptautinės „Xiaomi Mi Band 3“ versija šiuo metu kainuoja 22.62€. Nuo kiniškos versijos ji skiriasi tuo, kad turi CE sertifikatą, joje yra įdiegta tik anglų kalba (kiniška apyrankės versija turi ir kinų, ir anglų kalbą - nustatoma per programėlę pasirinkimuose). Nors abiejų apyrankių versijų galimybės yra identiškos, tačiau internete komentatoriai teigia, kad tarptautinė versija yra stabilesnė. Siunčia registruotu paštu nemokamai.
  • Gearbest kinišką „Xiaomi Mi Band 3“ išmaniąją apyrankę, kuri neturi NFC modulio, galima įsigyti už 21.75€. Pristatymas neregistruotu paštu už 0.17€.
  • Tomtop parduotuvėje „Xiaomi Mi Band 3“ parduodama už 27.33€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje ši išmanioji apyrankė kainuoja 33€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote apie 11 eurų.

„Xiaomi Mi Band 3“ išmanioji apyrankė iš išvaizdos yra labai panaši į „Xiaomi Mi Band 2“, tačiau naujoji versija turi didesnį ekraną, geresnę apsaugą nuo vandens ir didesnės talpos bateriją. Tiesa, dėl didesnio ekrano budėjimo laikas išliko toks pat.

Vienas iš reikšmingiausių pakeitimų, lyginant su pirmtake „Xiaomi Mi Band 2“, yra tas, kad naujoji apyrankė yra pilnai atspari vandeniui. Tiesą sakant, su ja galima eiti į dušą ir netgi nardyti iki 50 metrų gylyje. Tai rimtas ir daugelio lauktas patobulinimas.

„Xiaomi Mi Band 3“ aprūpinta kur kas didesniu 0,78 colių įstrižainės OLED ekranu, kurio raiška siekia 128 x 80. Be to, ekranas yra pilnai jautrus lietimui, kai „Xiaomi Mi Band 2“ atveju buvo tik vienas lietimui jautrus ekrano taškas - sensorinis mygtukas. 

Tad tokio dydžio ekraną reikia išnaudoti ir naujoji „Mi Band 3“ leidžia į telefoną gautas žinutes perskaityti tiesiog apyrankės ekrane. Žinutės dažniausiai būna ilgos, tačiau „Mi Band 3“ jas sutalpina į tris puslapius, kuriuos greitai vartysite atnaujintos programinės įrangos pagalba.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Ekonomiška, turinti ilgaamžę bateriją, elegantiškai atrodanti, valdymas ir naudojimasis yra nesudėtingas, atspari vandeniui ir itin greitas pristatymas iš Gearbest.com. (Giovanni)

Išsamiau: Populiarumo rekordus mušanti išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“: „atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai paprastas - sunku norėti kažko daugiau“ (Video)

2. Belaidė kolonėlė ir namų kino sistema „Xiaomi TV Soundbar“

66.99€ | 14% nuolaida | 4.7 balai iš 5 (182 vertinimai)

Kaip įvairias standartines kolonėles pamažu keičia įvairaus tipo belaidės garso kolonėles, taip pat analogiškai standartinės namų kino sistemos vietą vis dažniau ir dažniau užleidžia „Soundbar“ tipo universalioms garso sistemoms. Labai gerą kainos ir kokybės santykį turinti „Xiaomi TV Soundbar“ sistema, paprastai kainuojanti apie 100€, dabar ženkliai atpigo. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Šiuo metu geriausią kainą siūlo „Gearbest“ – parduoda už 66.99€, pristatymas Priority Line būdu kainuos 10.71€.
  • Elektroninėje parduotuvėje „AliExpress“ už šią kolonėlę kainuos 61.01€ ir 27.77€ už pristatymą.
  • Tuo tarpu „TomTop“ net ir su nuolaida už „Xiaomi TV Soundbar“ dabar prašo 110.24€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama
  • Pirkdami Gearbest sutaupote 32€.

Tenka pripažinti, kad „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemai alternatyvų galima rasti ir Lietuvoje, tačiau čia susiduriame su įprasta problema – pastarosios mūsų šalyje kainuoja ženkliai daugiau dėl garsių bendrovių prekinių ženklų.

Čia norisi pabrėžti tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ ypatinga tampa ne tik dėl savo montavimo galimybių, kompaktiško dizaino (83 x 7,2 x 8,7 cm, 1,925 kg), bet ir dėl to, nes gali pasigirti integruotais net aštuoniais skirtingos paskirties garsiakalbiais. Patikėkite, tokį garsiakalbių kiekį turinčią kolonėlę už visiems prieinamą sunku rasti ne tik Kinijoje, bet ir visame pasaulyje.

Palyginimui Lietuvos elektroninėse parduotuvėse panašaus „Soundbar“ tipo garso pigiausių sistemų kainos prasideda bent keliomis dešimtimis eurų brangiau, o juose esančių kolonėlių skaičius siekia 3-4. Tuo tarpu analogiškų parametrų garso sistemos kainuoja 2-3 kartus brangiau.

Šiuo atveju keturi integruoti pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai padeda atkurti itin žemus tonus. Tuo tarpu „woofer“ tipo kiti du garsiakalbiai tampa itin svarbūs atkuriant vidutinių dažnių signalus. Galiausiai aukštų dažnių atkūrimui yra naudojami du likę integruoti garsiakalbiai.

Svarbiu „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistemos privalumu taip pat tampa ir integruotų jungčių gausa. Kitaip sakant, negana to, kad „Xiaomi TV Soundbar“ turi optinį bei Aux tipo garso įėjimus, pastaroji garso sistema dar yra aprūpinta ir SPDIF bei „Line In“ tipo įėjimais.

Be to, atkreipkite dėmesį dar ir į tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali pasigirti integruotu Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, jog šią garso sistemą esant poreikiui galima naudoti ir kaip įprastą belaidę garso kolonėlę.

Štai ką apie ją sako vienas pirkėjas:

Naudotis „Xiaomi TV Soundbar“ yra labai paprasta, nes integruotų mygtukų pagalba galima lengvai pasirinkti kuris garso įėjimas bus naudojamas. Be to, kartais labai praverčia integruoti garso reguliavimo mygtukai. Garso kokybei neturi priekaištų net ir tada, kai garso lygis pasiekia maksimumą. (Matteo)

Išsamiau: Kinijos turgelio stebuklai. Taip pigiai dar nebuvo - skelbia didžiausią nuolaidą belaidei kolonėlei ir namų kino sistemai „Xiaomi TV Soundbar“: net 8 skirtingos paskirties garsiakalbiai, daugybė jungčių ir Bluetooth ryšio modulis (Video)

3. Ausinės „Xiaomi Mi IV Hybrid“

13.05€ | 28% nuolaida | 4.89 balai iš 5 (8894 vertinimai)

„Xiaomi Mi IV Hybrid“ ausinės yra pažįstamos daugeliui. Tai - laidinės į ausis įstatomos ausinės, turinčios hibridinę garsiakalbių technologiją. Jos tinka įvairų gyvenimo būdą propaguojantiems žmonėms, o kokybės ir kainos santykis tiesiog stebina.

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Gearbest.com taikoma 28 % nuolaida ir ausinės kainuoja 13.05€. Siuntimas neregistruotu paštu kainuos 0.30€.
  • Lietuvoje kainuoja 31.49€.
  • Pirkdami iš Kinijos sutaupote beveik 18.44€.

„Xiaomi Mi IV“ stebina ne tik kaina, bet ir kokybė. „Xiaomi Mi IV“ ausinės turi sustiprintą, pintų gijų laidą, kuris yra labai tvirtas - šioje kainos kategorijoje geresnio laido tikrai nerasite. Kevlaru sustiprintas laidas yra tvirtas ir ilgaamžis. Jis yra pakankamai ilgas, kad pasiektumėte įvairius grotuvus, bet ne toks ilgas, kad visur kliūtų.

Su šiomis ausinėmis tikrai galima sportuoti, nors ir nenurodomas joks atsparumo vandeniui reitingas.

Ypač kokybiškai atrodo „Xiaomi Mi IV“ korpusas. Visos detalės, kurios atrodo metalinės, ir tiesų yra metalinės. „Xiaomi“ išvengė pigaus plastiko naudojimo. Jis yra pagamintas iš lengvo metalo lydinio. Gamintojas teigia, kad procesas, kurio metu buvo sukurta forma ir vidinė korpuso anga, turi net 20 žingsnių procesą CNC staklėse. Metalu dengtas ir 3,5 mm kištuko apvadas, ir mygtukų korpusas. Tiesiog taip tvirčiau ir atrodo geriau.

Tuo pačiu naudotojai pastebi, kad tinkamo dydžio antgalis yra neįtikėtinai svarbus - su netinkamais antgaliais dalis garso nėra nukreipiama į ausies kanalą, o ir pačios ausinės ne taip tvirtai laikosi ausyje. Ir čia „Xiaomi“ vėl gauna pagyrimą iš apžvalgininkų - pakuotėje yra net trys poros antgalių, todėl pasirinkti tinkamą dydį tikrai įmanoma.

Tačiau, aišku, svarbiausia yra tai, kaip šios ausinės groja. Kaip minėta, vidutiniai tonai grojami silpniau. Tačiau ekspertai teigia, kad atkuriamo garso kokybe „Xiaomi Mi IV“ ausinės nenusileidžia ir triskart brangesniems gaminiams.

Hibridinė garsiakalbių technologiją nulėmė, kad „Xiaomi Mi IV“ gerai groja ir aukštus, ir žemus dažnius. Visgi, pastariesiems skiriamas didžiausias dėmesys, nes tokia jau ta šiuolaikinė muzika - ji grindžiama kontrastuojančiais garsais, todėl „Xiaomi“, kurdama šias ausines, visą dėmesį ir skyrė abiem garso spektro galams.

Šios ausinės groja garsiai ir kokybiškai, labai gerai ir tai, kad jos turi mikrofoną ir porą mygtukų, kurie leidžia perjungti dainą, pagarsinti muziką ar net atsiliepti į skambučius. Nors mygtukai dabar atrodo savaime suprantami, kai kurios brangesnės ausinės jų tiesiog neturi. 

Štai ką apie jas sako vienas pirkėjas:

Šios ausinės yra stebėtinai geros. Už tokią nedidelę kainą jos teikia puikiai subalansuotą garsą tarp žemų, vidutinių ir aukštų tonų. Garsas yra aiškus, o pačios ausinės labai patogios. Galima tiesiog atsijungti nuo likusio pasaulio ir pasinerti į muziką! Žemi tonai skamba labai gražiai – yra stiprūs ir be trukdžių. Šios ausinės yra gražios, o kokybė – puiki (William).

Išsamiau: Šios ausinės netgi geriau už originalias „Apple“ ausines? Klasika tapusios „Xiaomi Mi IV Hybrid“ pagal kainą ir kokybę tiesiog neturi jokių konkurentų (Video)

4. Elektrinis dantų šepetėlis „Seago SG – 507“

11.31€ | 25% nuolaida | 4.91 balai iš 5 (731 vertinimai)

„Seago SG – 507“ - tai biudžetinės klasės elektrinis dantų šepetėlis. Ką tai reiškia? Tai, kad jis neturi tokių įmantrių priedų kaip belaidžio įkrovimo stotelė ar „Bluetooth“ sąsaja su mobiliuoju telefonu. Geriausia tai, kad ir keičiamos galvutės yra labai pigios, o mažas svoris leidžia šį įrenginį pasiimti į visas keliones.

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Gearbest  taiko 25 % nuolaidą ir „Seago SG – 507“ kainuoja 11.31€. Siunčiamas į Lietuvą nemokamai neregistruotu paštu.
  • 5 galvučių komplektas kainuoja 2.61€.
  • Ebay.com kainuoja 13.66€.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„Seago SG – 507“ yra aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu ir keičiamomis kokybiškomis galvutėmis su nailoniniais „DuPont“  šereliais.

„Seago SG – 507“ sveria vos 79 gramus, tačiau neturi jokios įkrovimo stotelės.  Tai - mažiau elegantiškas sprendimas, tačiau jis taip pat veikia. Šepetėlis įkraunamas per microUSB jungtį, kuri yra šepetėlio kotelyje ir prieinama atidarius galinį dangtelį. Kelionėse tai patogu, nes nereikia vežioti įkrovimo stotelės, bet namuose tvarkingiau atrodo tie šepetėliai, kurie įsistato į įkrovimo padą. 

Šis šepetėlis atitinka IPX5 standartą, kuris yra net dviem pakopomis žemiau nei anksčiau minėtų konkurentų. Įrenginį vis tiek galima plauti po vandens srove, tik panardinti ilgesniam laikui nereikėtų. Nedidelis svoris ir ilgas baterijos tarnavimo laikas reiškia, kad „Seago SG – 507“ puikiai tinka keliaujantiems – net specialios įkrovimo stotelės pasiimti nereikia.

Galiausiai, verta paminėti ir laikmatį - „Seago SG – 507“ kas 30 sekundžių primins skirti dėmesio kitai sričiai, o po 2 minučių pareikš, kad galite nustoti valytis dantis – darbas atliktas. Apie senkančią bateriją informuos įrenginio apačioje esanti švieselė.

Kartu su „SEAGO SG – 507“ komplektuojamos dvi šepetėlio galvutės. Įdomu tai, kad jos iš pradžių yra mėlynos. Kai spalva išnyksta ir šepetėlio šereliai tampa balti, laikas galvutę pakeisti. Vėlgi, tai nėra išmanus sprendimas, tačiau veikia. Labai gerai tai, kad net atėjus tam laikui nereikės išleisti daug pinigų, nes 5 galvučių komplektas kainuoja labai pigiai - vos kelis eurus.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Nuostabus įrenginys, pakuotėje yra trys galvutės ir įkrovimo laidas. Kokybė, atrodo, yra gera, balta spalva atrodo gražiai. Jis veikia stebėtinai tyliai ir yra malonus naudoti. Man jis patinka, tikriausiai užsakysiu dar kelis visai šeimai. Už tokią kainą nieko geriau nesurasit. (Balazs)

Išsamiau: Tai neabejotinai geriausios kainos elektrinis dantų šepetėlis visame pasaulyje? Kas tai yra „Seago SG – 507“ ir kodėl „už tokią kainą nieko geriau nesurasite“ (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Apžvalgos, Video)

5. Išmanusis telefonas „Cubot Power“

174.00€ | 41% nuolaida | 4.73 balai iš 5 (99 vertinimai)

Kai kurie apžvalgininkai išbandę šį išmanųjį telefoną jau dabar sako, kad pagaliau kinai sugebėjo padaryti telefoną su itin kokybiškomis kameromis ir šis švaria „Android Oreo 8.1“ operacine sistema ir itin galingais techniniais parametrais pasižymintis „Cubot Power“ lenks net „Xiaomi“ telefonus. Gamintojas šį savo naują modelį - „Cubot Power“ - pristato kaip orientuotą į tuos pirkėjus, kuriems yra svarbus sklandus darbas fotografuojant, peržiūrint video medžiagą, ir kuo mažesnė priklausomybė nuo išorinio energijos šaltinio. Kartu tai yra modelis, skirtas vidutinį biudžetą turintiems pirkėjams, bet kuriems svarbios geresnės nei vidutinės įrenginio galimybės.

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Gearbest skelbia, kad šiuo metu taiko 41% nuolaidą ir „Cubot Power“ galima įsigyti už 174 eurus. Į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • TomTop toks pats telefono modelis ir su tokiais pačiais parametrais kainuoja 242 eurus. Standartinis siuntimas, nemokamai.
  • Lietuvoje parduodamas už 290€.
  • Pirkdami iš Gearbest sutaupote 116 eurų.

Gamintojas šį savo naują modelį - „Cubot Power“ - pristato kaip orientuotą į tuos pirkėjus, kuriems yra svarbus sklandus darbas fotografuojant, peržiūrint video medžiagą, ir kuo mažesnė priklausomybė nuo išorinio energijos šaltinio. Kartu tai yra modelis, skirtas vidutinį biudžetą turintiems pirkėjams, bet kuriems svarbios geresnės nei vidutinės įrenginio galimybės.

Turbūt didžiausias ir svarbiausias telefono privalumas yra jo baterijos talpa. „Cubot Power“ turi neįtikėtinai didelę 6000 mAh talpos bateriją ir bent jau kol kas tai yra vienintelis telefonas, kuris turi pilno tipo ekraną ir tokią galingą bateriją. O tai, kad palaiko greitojo įkrovimo technologiją, tai telefonui yra itin didelis privalumas. Įkrovimui naudojama „USB Type-C“ sąsaja.

Gamintojo teigimu, net žaidžiant aparatiniams resursams reiklius žaidimus, energijos vienu įkrovimu turėtų pakakti 10-čiai valandų.

Be to, panašu, kad gamintojas norėjo, kad „Cubot Power“ savininkai pajaustų maksimalų naudojimosi telefonu malonumą ir šį telefoną aprūpino absoliučiai švaria ir be jokių pridėtinių kiniškų „perliukų“ „Android Oreo 8.1“ operacine sistema.

„Cubot Power“ telefone naudojama originali „Android 8.1“ operacinė sistema, t.y., kaip teigia gamintojas, telefone nėra įdiegta jokios kitos programinės įrangos išskyrus tai, ką pateikia pati operacinės sistemos kūrėja kompanija „Google“.

„Cubot Power“ darbuojasi su naujuoju „MediaTek Helio P23“ procesoriumi (MT6763T). Maksimalus dažnis siekia 2,5 GHz, o kaip teigia gamintojas, dėka 16 nm technologijos telefonas naudoja labai mažai energijos.

„AnTuTu“ platformoje MT6763T demonstruoja 69500 taškų rezultatą, tačiau pats „Cubot Power“ rodo daug spartesnius rezultatus - pasiekia net ir 91000 taškų.  Tai pavyko padaryti dėl itin gero suderinamumo tarp procesoriaus ir kitų komponentų bei švarios OS. Iš praktinės pusės, tokio pajėgumo mikroprocesorius puikiai susidoroja su visomis kasdienėmis užduotimis, o svarbiausias jo privalumas - itin efektyvus energijos taupymas ir labai gera kaina, kas leidžia sukurti pigų telefoną su dideliu ekranu, milžiniška baterija ir daug RAM.

Štai ką apie jį sako vienas pirkėjas:

Puikus telefonas, gal net geresnis už mano „iPhone 7“. Telefonas yra plonas, puikus ekranas ir raiška, o pirštų atspaudų skaitytuvas veikia gerai. Iš pradžių kiek abejojau pereinant prie „Android“, bet „iPhone“ turi tiek daug apribojimų, kad ir ta pati atmintis. O šis telefonas ne tik turi nepriekaištingą ekrano dydį, bet ir nuostabią jo kokybę. Jei ketinate atsisakyti savo „iPhone“, tikrai rekomenduoju „Cubot Power“. (Nancy)

Išsamiau: „Cubot Power“ unikalus išmanusis telefonas su švariu „Android 8.1“, 6000 mAh talpos baterija, 6GB RAM ir daug pagyrimų - „pagal tai, kokias daro nuotraukas, tai vienas iš geriausių telefonų iki 200€“ (Aprašymas, Apžvalgų suvestinės, Pirkėjų komentarai, Video)

6. Išmanusis laikrodis „Lenovo Watch 9“

17.40€ | 46% nuolaida | 4.57 balai iš 5 (394 vertinimai)

Iš pažiūros „Lenovo Watch 9“ primena įprastą klasikinį mechaninį laikrodį, tačiau iš tikrųjų šio laikrodžio vidus slepia kai ką daugiau.

Kad ir kaip keistai tai skamba, tačiau šis išmanusis laikrodis neturi lietimui jautraus ekrano ir gali pasigirti tik įprastomis trimis klasikinio laikrodžio rodyklėmis, kurias nuo išorinės aplinkos apsaugo skaidrus safyro stiklas.

Tuo tarpu pats „Lenovo Watch 9“ korpusas yra pagamintas iš cinko lydinio, o apyrankė iš specialaus odos alerginių reakcijų nesukeliančio silikono. Toks medžiagų pasirinkimas pasiteisina ir dėl tos priežasties, nes leidžia maksimaliai optimizuoti laikrodžio svorį. Tai puikiai patvirtina ir „Lenovo Watch 9“ pavyzdys, kadangi šis neįprastas laikrodis sveria vos 55 gramus ir yra atsparus išorės poveikui - su juo drąsiai galima plautis rankas ar maudytis ežere. 

Šiuo atveju įdomu ir tai, jog gamintojas „Lenovo Watch 9“ išmaniajame laikrodyje pasirinko naudoti ne standartinę ličio jonų, bet CR2032 tipo bateriją. „Lenovo“ tvirtina, kad budėjimo režime ši baterija energiją laikrodžiui gali teikti net apie 240 dienų. Tuo tarpu jai išsikrovus tiesiog teks įsigyti naują CR2032 bateriją, kuri šiuo metu priklausomai nuo kokybės ir gamintojo kainuoja ne daugiau nei du eurus.

Nors iš pažiūros visa tai gali atrodyti kaip apribojimai, tačiau šiuo atveju reikėtų įvertinti ir tai, kad „Lenovo Watch 9“ šiuo atveju vis tiek naudojant Bluetooth ryšio modulį gali būti prijungtas tiek prie „iOS“, tiek prie „Android“ išmaniųjų telefonų. Tai yra pagrindinė priežastis dėl kurios būtent ir galime įprastai atrodantį „Lenovo Watch 9“ laikrodį vadinti išmaniuoju laikrodžiu.

Taip pat norime atkreipti jūsų dėmesį, kad „Lenovo Watch 9“ gali skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, informuoti apie įeinančius skambučius bei pranešimus ir taip pat geba priminti apie per mažą fizinį aktyvumą. Be to, „Lenovo Watch 9“ dar gali pasigirti integruotu begarsiu žadintuvu, miego sekimo funkcija bei įdiegtu sprendimu, kuris leidžia nuotoliniu būti valdyti išmaniojo telefono kamerą.

Tiesa, duomenys pateikiami tik programėlėje - laikrodžio ekranas tokios funkcijos nepalaiko. Programėlė suderinama su Android ir iOS, yra kiniška ir angliška jos versija. 

Greičiausiai dabar sutiksite, kad įprastai atrodantis „Lenovo Watch 9“ laikrodis iš tikrųjų siūlo lygiai tokias pačias funkcijas kaip ir bet kuris kitas fizinis aktyvumo asistentas ar išmanusis laikrodis. Vis dėlto futuristiškai atrodantys laikrodžiai daugeliui susižavėjimo nekelia, todėl net neabejojame, jog „Lenovo Watch 9“ šiuo atveju gali būtent tai ko dauguma iš jūsų jau labai seniai ieškojo.

7. Prie elektrinio suktuvo montuojamas kniediklis „Drill Adapter Electric Riveter Gun Head“

10.75€ | 48% nuolaida | 5 balai iš 5 (21 vertinimai)

Kniedyti rankomis nėra labai sunku, tačiau kur kas maloniau, kai šį darbą atlieka prietaisai. O šis dar be viso kito labai universalus ir įdomus. 

Šis kniediklis yra montuojamas prie paprasto suktuvo ir turi keturias skirtingo dydžio galvutes.

Po plastiko korpusu slepiasi plieninės dalys, todėl šis įrankis yra labai tvirtas ir malonus naudoti.

8. Konstruktorius „BEILEXING Autocycle Style“

19.14€ | 26% nuolaida | 4.93 balai iš 5 (29 vertinimai)

Konstruktoriai turi daugybę privalumų. Jie iš tikrųjų vis dar geba sudominti vaikus ir padeda jiems išsiugdyti erdvinį mąstymą. Daugelis inžinierių prisimena kaip vaikystėje rinko konstruktorius, o kai kurie suaugusieji ir dabar mielai prie jų prisėda. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius bus tikras iššūkis ir puiki dovana, kuri dabar parduodama su 26 % nuolaida.

Daugybė žmonių skundžiasi negalėjimu susikoncentruoti į vieną užduotį, tačiau tik nedaugelis suvokia, kad tai yra įgūdis - sveikas žmogus gali išmokti susikaupti ir nesiblaškyti. Šis „Beilexing Autocycle“ konstruktorius turi 378 dalis, visos jos yra smulkios, todėl susikaupimo tikrai reikės.

Kadangi šis konstruktorius iš tikrųjų yra skirtas vaikams, nereikėtų praleisti pro akis ir to, kad jis gerina motorinę funkciją. Sujungti smulkias plastikines detales visada yra sunku, reikalinga nebloga koordinacija. „Beilexing Autocycle“ detalės pagamintos iš lengvo ABS plastiko. Jos yra gana smulkios, todėl konstruktorius nerekomenduojamas vaikams iki 6 metų amžiaus.

Konstruktoriai taip pat lavina loginį mąstymą ir problemų sprendimo įgūdžius. Tai - gana didelis ir sudėtingas galvosūkis, reikės apgalvoti, kur kokia detalė dedama ir kokia tvarka šį konstruktorių surinkti. Prireiks ir kūrybiško mąstymo, gebėjimo skaityti instrukcijas. Visi šie įgūdžiai vaikams labai praverčia, tačiau kartu domina ir suaugusiuosius.

Na o rezultatas - žaislinis motociklas su judančiomis dalimis. Stumiant „Beilexing Autocycle“ į priekį bus matyti, kaip sukasi grandinė ir krumpliaračiai. Galbūt toks žaislas paskatins vaikus kada nors siekti ir techninės profesijos.

9. Robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot Vacuum“

243.60€ | 27% nuolaida | 4.86 balai iš 5 (3988 vertinimai)

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra vienas geriausiai vertinamų įrenginių savo rinkos segmente - jis konkuruoja su pačiais geriausiais siurbliais ir daugeliu atveju yra turbūt geriausias pasirinkimas pagal kainą ir kokybę. 

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Gearbest „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kainuoja 243.60€. Siunčia Priority Line būdu už 1.68€.
  • TomTop kainuoja 269€. Siunčia nemokamai.
  • Lietuvoje parduodamas už 335€.
  • Pirkdami Gearbest sutaupote daugiau nei 90€.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - tai nedidelis robotizuotas dulkių siurblys su net labai stebinančiomis galimybėmis. Tai nėra koks nors pigus namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šluotelės.

Prie papildomų šluotelių yra ir pagrindinis šepetys. Jis pasižymi tuo, kad jo aukštis yra automatiškai reguliuojamas. Taip šepetys prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus. Visą smulkmę susiurbia galingas, bet tylus variklis.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 5200 mAh bateriją. Ji užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą, per kurias, teoriškai šis įrenginys gali išvalyti 250 kvadratinių metrų plotą. Aišku, ne didelė problema net jei baterijose sukaupta energija artės prie minimumo - tuomet robotas pats sugrįš prie įkrovimo stotelės. Jums tereikės patikrinti dulkių talpą.

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Aišku, šie duomenys padės ir jums, nes išmaniojo telefono programėlėje galėsite matyti, kur konkrečiu metu yra jūsų dulkių siurblys. Čia taip pat galėsite valdyti skirtingas jo funkcijas, pasirinkti valymo režimą, laiką, reguliarumą. Aišku, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ galėsite įjungti net nepakilę nuo sofos ar darbo stalo - valymo funkciją galima aktyvuoti programėle. Joje galima pasirinkti anglų kalbą.

Išsamiau: „Xiaomi Mi Robot Vacuum“: robotas siurblys, kuris nušluosto nosį garsiausiems konkurentams - tylus variklis, efektyvus darbas ir trys procesoriai (Aprašymas, Apžvalgų suvestinė, Video)

10. Veiksmo kamera „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“

78.30€ | 23% nuolaida | 4.83 balai iš 5 (495 vertinimai)

„Xiaomi Mijia“ yra viena geriausiai vertinamų ir perkamiausių kamerų iš Kinijos. „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“ gali filmuoti 4K raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. Tai reiškia, kad galite kurti itin aukštos kokybės vaizdo įrašus. 7 sluoksnių itin kokybiškas 145 laipsnių objektyvas yra itin jautrus šviesai, todėl puikiai filmuoja ir tamsoje. „Xiaomi Mijia“ turi pakankamai didelį 2,4 colių ekraną - tokio dydžio ekranai veiksmo kamerų rinkoje yra gana reti. Jis nedideliame prietaise tilpo todėl, kad buvo atsisakyta mygtukų - ekranas yra liečiamas.

Kaina

Tikrinta 2018 10 05

  • Gearbest ši veiksmo kamera kainuoja 78.30€. Siuntimas Priority Line, kainuos 2.64€.
  • Geekbuying „Xiaomi Mijia Camera Mini 4K“  galite įsigyti už 128.80€. Siunčia registruotu oro paštu, nemokamai.
  • Lietuvoje veiksmo kamera kainuos 142.39€.
  • Pirkdami iš Gearbest.com sutaupote 64 eurus.

„Xiaomi Mijia“ turi itin talpią 1450 mAh. Pilnai įkrauta ji leis filmuoti 2 valandas 4K raiška arba 3 valandas įprasta „FullHD“ raiška. Nepaisant didelės baterijos, „Xiaomi Mijia“ vis tiek sveria vos 99 gramus. Ši kamera vaizdus fiksuoja itin kokybiškai dėl savo 3 ašių giroskopo ir 3 ašių akcelerometro - vaizdas yra itin stabilus.

Ši veiksmo kamera turi visas įprastas funkcijas, kurių galima tikėtis iš tokio įrenginio: „Time Lapse“ filmavimas, sulėtinti vaizdo įrašai, fotografavimas, „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“ sąsajos.

Štai ką apie ją sako vienas apžvalgininkas:

Kamera yra labai kompaktiška ir lengva, o pagaminimo kokybė – aukščiausio lygio. Elektroninis stabilizavimas užtikrina puikią vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę, tačiau vis tiek rekomenduočiau įsigyti Zhiyun kompanijos kameros stabilizatorių (arba originalų ir gerokai pigesnį kameros stabilizatorių aut. past.). Tada kokybė bus dar geresnė. Vienas iš minusų yra tas, kad nakties metu vaizdo kokybė labai stipriai suprastėja, taip pat ir „Slow Motion“ įrašo kokybė yra ganėtinai žema, bet už tokią kaina kitko ir negalime tikėtis. Garsiakalbiai normalūs, programėlė veikia kokybiškai, liečiamas ekranas dirba gerai, o baterija tiesiog puiki – galima 2 valandas įrašinėti 4K vaizdo įrašą, o tai išties įspūdinga. Tik įkrovimo laikas gana vidutiniškas – 1 valanda ir 45 minutės, bet šiuo atveju galima įsigyti papildomą bateriją. Bendrai, Xiaomi Mijia 4K yra viena iš geriausių biudžetinių veiksmo kamerų ir iki 100 dolerių kategorijoje tikrai lenkia daugumą tokių kamerų. (TechLineHD)

Išsamiau: Viena iš geriausiai vertinamų veiksmo kamerų iš Kinijos „Xiaomi Mijia 4K“: praktinis palyginimas su „Gopro Hero5 ir kaip nustatoma anglų kalba (Aprašymas, Pirkėjų atsiliepimai, Video)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(4)
(-3)

Komentarai ()