Profesionalus dronas už biudžetinio kainą – Tomtop skelbia neeilinę akciją dronų karaliui „DJI Phantom 3 SE“ ir garantuoja, jog jei bus mokesčių, juos sumokės patys (Video, 48% nuolaida)  (1)

Turbūt nesuklysime sakydami, kad yra dronai ir yra „DJI“ dronai. Ši kompanija yra viena lyderių pasaulyje, kuri gamina aukščiausios kokybės profesionalius dronus. Juos giria praktiškai visi apžvalgininkai, bet reikia pripažinti, kad tokie įrenginiai dažnai perkopia ir 1000 eurų ribą, o tai yra įkandama ne visiems. Tačiau šįkart Tomtop nusprendė nudžiuginti pirkėjus ir nurėžė kainą kaip reikiant.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • Tomtop skelbia apie puikią akciją „DJI Phantom 3 SE“ dronui. Dabar jį galima įsigyti vos už 461,62 eurus. Akcijos laikas ir prekių skaičius ribotas – tik 100 dronų.
  • Išplatintame pranešime spaudai skelbiama, jog garantuojamas nemokamas pristatymas į Lietuvą ir bus sumokėti kiti mokesčiai, jeigu tik jų atsiras (Duty Free Shipping).
  • Ši kaina šiuo metu yra pati žemiausia rinkoje – kitose internetinėse parduotuvėse šių dronų apskritai jau nėra arba jų kaina yra didesnė bent 100 eurų.
  • Lietuvoje toks dronas kainuoja 734 eurus.
  • Pirkdami iš Tomtop sutaupote daugiau nei 270 eurų.

Tad kuo gi pasižymi „DJI Phantom 3 SE“ dronas? Iškart galime pasakyti, kad aukščiausio lygio pagaminimo kokybe ir fantastiškais parametrais.

Apie juos daug nekalbėsime, nes šis straipsnis taptų labai ilgas – visą dominančią techninę informaciją galite rasti oficialiame gamintojo puslapyje ir Tomtop parduotuvėje – iškart pereisime prie pagrindinių drono savybių.

Iškart reikia pabrėžti, kad šis dronas yra labai panašus į „Phantom 3 Professional“ droną, tik yra pigesnis, tačiau pagaminimo kokybė, jo tvirtumas ir galimybės atrodo, kad nė kiek nenukentėjo.

„DJI Phantom 3 SE“ yra kokybiškai pagamintas dronas, kuris sugeba pasiekti įspūdingą greitį – iki 57 km/h. Žinoma, mėgėjams nerekomenduojame iškart gainioti drono tokiu greičiu, nes tiesiog galite jo nesuvaldyti. Tačiau vien tokio greičio galimybė žavi.

Jam nebaisus ir stiprus vėjas, jis vis tiek kokybiškai skraido ir kas svarbiausia, užfiksuoja stabilų ir aukščiausios kokybės vaizdą.

Žinoma, palaiko labai naudingą funkciją, kaip „automatinis grįžimas namo“, tad dronas nepaklys ir nereikės jo eiti ieškoti, o to daryti tikrai nesinorėtų, nes dronas gali pakilti iki 6 km aukštį ir nuskrieti nuo jūsų iki 4 kilometrų atstumu. Tokia funkcija apsaugos nuo ilgų pasivaikščiojimų ieškant paklydusio drono.

Be jokios abejonės dronas palaiko GPS ir GLONASS navigacines sistemas ir sklando labai tiksliai: vertikalaus kilimo paklaida tėra nuo 0,1 m. iki 0,5 m, o horizontalaus – iki 1,5 metro.

Pats dronas yra valdomas su pakuotėje esančiu valdikliu ir signalas perduodamas per „WiFi“ (2.4 GHz). Signalo perdavimo diapazonas siekia iki 4 kilometrų. Aišku tai yra maksimalus atstumas ir labai tikėtina, kad toks bus tik atvirose vietose. Iš kitos pusės šio drono ir nerekomenduojama skraidinti tarp daugiabučių, nebent esate profesionalus dronų valdytojas ir turite reikiamų gebėjimų.

Tad į išmanųjį telefoną tereikia atsisiųsti „DJI GO“ programėlę ir galėsite pilnai valdyti drono kamerą ir padaryti tobulas nuotraukas bei vaizdo įrašus. Darbuojasi su „iOS 9.0“/„Android 4.4“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

O trijų ašių gimbalas ir 4K kamera yra puiki. Dėl to sutinka ir apžvalgininkai ir pirkėjai. Iš tikrųjų yra labai sunku kalbėti apie vaizo kokybę, nes geriau yra tiesiog patiems įsitikinti šiame vaizdo įraše. Na, o parametrai yra įspūdingi:

C4K: 4096 x 2160P 24 / 25fps;
4K: 3840 x 2160P 24 / 25 / 30fps;
2.7K: 2704 x 1520P 24 / 25 / 30fps; 
FHD: 1920 x 1080P 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60fps;
HD: 1280 x 720P 24 / 25 / 30 / 48 / 50 / 60fps

Sunku būtų rasti kitą droną tokioje kainų kategorijoje, kuris galėtų pasigirti tokiais parametrais.

Kalbant apie drono bateriją, tai jis aprūpintas 4480 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka iki 25 minučių skrydžiui.

Dar verta paminėti, kad dronas palaiko iki 64 GB talpos microSD kortelę. Reikia įdėti „Class 10“ arba „UHS-1“ microSD kortelę, nes būtent tokios atminties kortelės geba iškart įrašynėti 4K formato vaizdo įrašus. Kitu atveju neturėsite galimybės maksimaliai išnaudoti drono kameros.

Primename, kad visą detalią informaciją apie „DJI Phantom 3 SE“ droną galite rasti čia.

O tiems, kurie nori pasižiūrėti, kaip gyvai atrodo drono pakuotė, jo dalys, kokia kokybė, veikimas, filmuojamo vaizdo kokybė, valdymas ir daugelis kitų dalykų, rekomenduojame pasižiūrėti šią apžvalgą:

Visgi, jei jūsų nesudomino šis dronas, Tomtop skelbia ir apie naują iniciatyvą – „Social Savings“. Jos esmė yra gana paprasta, norint sutaupyti pinigų ir įsigyti kurią nors prekę pigiau, reikia prisijungti prie šios iniciatyvos, kviesti draugus kažką drauge įsigyti ir taip visiems sutaupyti papildomai pinigų. Visą informaciją apie „Social Savings“ rasite čia.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(0)
(10)

Komentarai (1)