Trumpas, bet geras pasiūlymas - net 1300 PA siurbimo galia, 2600 mAh baterija ir jokių nereikalingų išmaniųjų funkcijų: robotas-siurblys vos už 130€ ir tai geriausia ką galima gauti už tokią kainą („Alfawise V8S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise V8S“ - tai dulkių siurblys-robotas su dviem pakraščių šepetėliais ir ilgiausiu ritininiu šepetėliu rinkoje. Jis gali pasigirti 1300 PA siurbimo galia ir 2600 mAh baterija. Nors išmanių funkcijų neturi, pulteliu valdomas „Alfawise V8S“ savo sensorių pagalba pasirenka optimaliausią trajektoriją ir valo labai efektyviai. Pirkėjai džiaugiasi, kad jis puikiai surenka plaukus ir yra labai plonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise V8S“ specifikacijos

  • Galia: 1300PA siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir net įvairioms kruopoms ar smėliui.
  • Režimai: 4 valymo režimai: automatinis, perimetro, vietos ir planinis.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: įprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  350 ml.
  • Vandens talpa: 0 ml;
  • Baterija: 2600 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, 19,1 cm ilgio ritinitis šepetys, itin tylus veikimas, taisyklingas zigzagas, važiuoja į 15 laipsnių įkalnę, įveikia 1,5 cm aukščio kliūtis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32.00 x 32.00 x 8.00 cm, 2,6 kg.

„Alfawise V8S“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €132,87
  • 15% nuolaida - tai mažiausia kada nors užfiksuota kaina ir šiuo metu tai neabejotinai pigiausias dulkių siurblys su 1300PA siurbimo galia.
  • Siuntimas į Lietuvą Priority Line kainuoja €2,82.

„Alfawise V8S“ – tai nebrangus dulkių-siurblys robotas, iš kitų konkurentų išsiskiriantis išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turi tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip krupas ar smėlis. 

Vos pažvelgę į jį pastebėsite ir keletą kitų privalumų. Visų pirma, jis neatrodo kaip pigus prietaisas. Tai yra svarbu, nes nemažai laiko šie dulkių siurbliai praleidžia įkrovimo stotelėse, kurios dažnai būna kambariuose. Apie tai, kad „Alfawise V8S“ yra nebrangus dulkių siurblys, leidžia nuspėti ir išmaniųjų funkcijų nebuvimas – šis robotas niekaip nebendrauja su išmaniuoju telefonu.

„Alfawise V8S“ nesudaro patalpų žemėlapių – jis tiesiog valo taisyklingu zigzagu pasinaudodamas savo jutikliais. Jis taip pat neplauna grindų. Jis neturi jokios vandens talpos, prie jo nekabinama šluostė. Tačiau kalbant apie šias funkcijas reikia paminėti du dalykus:

  • Pirma, daugelis jų nepasiges.
  • Antra, „Alfawise V8S“ iš tiesų yra pigiausias robotas - dulkių siurblys Kinijos rinkoje, turintis 1300 PA siurbimo galią.

Negalima nepaminėti ir to, kad dabar jo kaina yra viena mažiausių per visą pardavimo laikotarpį ir tikėtina, kad ateityje ji didės. Todėl pakalbėkime apie tai, ką „Alfawise V8S“ daro.

„Alfawise V8S“ – labai našus dulkių siurblys-robotas. Jo siurbimo galia siekia 1300 PA – to pakanka dulkėms, plaukams ir smulkioms dalelėms surinkti. Prie valymo prisideda ir du kampų šepetėliai bei 19,1 cm ilgio ritininis šepetėlis, kuris, kaip teigia gamintojas, yra didžiausias rinkoje. Šis dulkių siurblys turi pakankamai didelę talpą dulkėms – 350 ml dėžutės dažnai tuštinti nereikės, o standartinis dulkių filtras pasirūpins, kad oras būtų švarus.

Šis prietaisas turi keturis režimus. Vietos režimas leidžia siurbliui išvalyti konkrečią vietą, kurioje, pavyzdžiui, netyčia pribarstėte trupinių. Perimetro režimas išvalo kambančio pakraščius, o planinis – visą teritoriją išvalo zigzagu. Galiausiai, automatinis režimas suderina visas šias funkcijas. „Alfawise V8S“ yra valdomas pridedamu valdymo pulteliu.

 

Geriausia tai, kad „Alfawise V8S“ važinėja taisyklingu zigzagu, nepalikdamas neišvalytų plotų. Taip užtikrinama viso kambario švara ir optimalus valymo laikas. „Alfawise V8S“ turi 2600 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 120 minučių trukmės valymo laiką. Po to robotas sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur per 4-6 valandas jo baterijos yra visiškai įkraunamos. Įdomu tai, kad „Alfawise V8S“ prie įkroviklio gali būti prijungtas ir tiesiogiai, be įkrovimo stotelės.

„Alfawise V8S“ turi visus apsauginius jutiklius – jis nenukris nuo laiptų ir be reikalo nesitrankys į baldus. Jis pats nuspręs, į kokius tarpus gali įlysti, o kuriuose yra per didelis pavojus įstrigti. Dėl to ir dėl visų kitų priežasčių „Alfawise V8S“ yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

„Alfawise V8S“ atsiliepimai

„Alfawise V8S“ Gearbest.com portale yra surinkęs tik tris įvertinimus, tačiau visi jie yra maksimalūs – po 5 žvaigždutes. Štai ką šie pirkėjai pasakojo:

  • Stephenson – „V8S kaina yra du kartus mažesnė nei „Roomba“ roboto, kurį pirkome prieš keturis metus. Vos ištrauktas iš dėžės ir įkrautas prietaisas buvo paruoštas naudojimui ir veikė be priekaištų. Pultelis yra paprastas naudoti ir vos po poros minučių bandymų ir instrukcijos paskaitymu jis tiesiog veikia. V8S veikia gerai nuo pirmos dienos, jei tik kur nors neįstringa. V8S yra kur kas plonesnis nei „Roomba“, todėl jis pasiekia ir anksčiau nevalytas vietas. Dulkių dėžutė visada yra beveik pilna, kai grįžę namo ją patikriname, todėl žinome, kad siurblys veikia ir tvarkosi su mūsų dviejų didelių šunų kailiu“.
  • FrancisBenoir – „Roboto-dulkių siurblio ieškojau kurį laiką, nes po nugaros operacijos darbas paprastu dulkių siurbliu nebėra toks paprastas. Įsigijau šį ir esu labai patenkintas. Jis yra plonas, lengvai palenda po spintelėmis, lovomis, kitais baldais. Net į siaurus tarpus, kur su įprastu dulkių siurblių nepasiekdavau. Jis veikia labai tyliai ir aš net nepastebiu, kad jis veikia“.
  • Richard – „Turiu šunį, kuris šeriasi, todėl pirkau šį įrenginį naudojimui kasdien, kad jis surinktų šuns plaukus. Ir jis puikiai tai daro! Myliu jį!“
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()