Cafago skelbia naujus nuolaidų kuponus: turbūt pigiausias rinkoje ir mažiau nei 200€ kainuojantis „Xiaomi“ robotas dulkių siurblys bei 32 GB talpos UHS-1 klasės atminties kortelė, kuri įveikia ir 4K raišką (Video)  ()

Cafago.com išplatino naujausią pranešimą apie šiuo metu taikomas nuolaidas. Šįkart siūlo atkreipti dėmesį į mums dar mažai žinoma „Xiaomi“ kompanijos robotą dulkių siurblį „Xiaomi Xiaowa Vacuum“ bei 32 GB talpos „Netac P500 Class 10“ atminties kortelę. Jei su pastarąja viskas daugiau mažiau kaip ir aišku, tai kas čia per siurblys, kuris už „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra pigesnis daugiau nei 100 eurų?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie itin populiarų ir puikiai pirkėjų vertinamą „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotą dulkių siurblį turbūt jau visi girdėjote, bet kas čia per įrenginys „Xiaomi Xiaowa Vacuum“?

„Xiaomi Xiaowa Vacuum“ robotas dulkių siurblys

Pirmas dalykas yra akivaizdus, kad tai dar vienas „Xiaomi“ kompanijos robotas dulkių siurblys, kurį šiuo metu su nuolaidos kuponu SP0165 iš internetinės parduotuvės Cafago.com įsigysite tik už 185,99 eurus. Paprastai jis kainuoja 230-250€. Negana to, Cafago.com žada šį gaminį pirkėjams pristatyti į Lietuvą nemokamai, ir be muitinės mokesčių.

Tad pirmas skirtumas tarp „Xiaowa“ ir „Mi Robot“ yra akivaizdus, tai kaina. Jei „Mi Robot“ įprastai kainuoja apie 300-400 eurų (priklauso iš kur perkate ir ar pataikote ant nuolaidos kuponų), tai „Xiaowa“ visada yra bent 100-200 eurų pigesnis. Tad kur čia kabliukas? Kuo jie dar skiriasi be kainos?

Išvaizda jų skiriasi, svoris – „Xiaowa“ yra 800 gramais lengvesnis – o svarbiausias skirtumas yra tas, kad „Xiaowa“ neturi lazerinio jutiklio. Jis naudoja įprastus jutiklius ir algoritmą, kaip beje ir daugelis rinkoje esančių robotų dulkių siurblių, ir neskenuos valomos teritorijos bei nedarys virtualaus patalpų žemėlapio kaip „Mi Robot“. O koks čia skirtumas?

Skirtumas yra gana ženklus, kadangi „Xiaowa“ po kambarį važinės ne sistemingai, kaip tai daro „Mi Robot“, bet gana chaotiškai, nors programėlėje ir galima jam nurodyti tam tikrą valymo maršrutą.

Žinoma, daugeliui toks dalykas, kaip robotas dulkių siurblys juda po teritoriją, gali atrodyti ne toks jau ir svarbus, juk esminis dalykas, kad jis teritoriją išvalytų. O tai padaryti jis sugeba.

Nors jo siurbimo galia yra kiek mažesnė nei „Mi Robot“ ir siekia 1600Pa, tačiau tokios galios tikrai užteks kokybiškam kambarių valymui, juolab, kad ir dulkių surinkimo talpa jo yra netgi didesnė nei „Mi Robot“ siurblio ir siekia 640 ml.

Iš esmės šis robotas yra skirtas mažesniems ir vidutinio dydžio namams bei butams. Taip pat reikia paminėti, kad „Xiaowa“ kaip ir „Mi Robot“ grindų neplauna.

„Xiaowa“ robotas turi 2600 mAh talpos bateriją, o tai yra gerokai mažesnė nei „Mi Robot“, bet kadangi neturi lazerinės sistemos ir yra lengvesnis jis 80 kvandratinių metrų plotą išvalys per valandą laiko. Kai tik baterijoje pradės sekti energija jis grįš prie įkrovimo stotelės ir baterija bus pilnai įkrauta per maždaug 2 valandas.

Taip pat didelis jo pliusas prieš „Mi Robot“ yra tai, kad jis geba užlipti ant kiliminės dangos ir jam yra nebaisūs slenksčiai. „Mi Robot“ kartais tokių kliūčių nesugeba įveikti. Dar reikėtų paminėti, kad „Xiaowa“ robotą galima valdyti su išmaniąja progromėle „MIJIA“, tad tai pakankamai išmanus namų tvarkymo pagalbininkas, o dabar dar siūlomas už itin patrauklią kainą.

„Netac P500 Class 10“ – 32 GB talpos atminties kortelė

Bet jei jau turite robotą dulkių siurblį arba jūsų tokie įrenginiai nedomina, tada Cafago.com informuoja apie taikomą dar vieną akciją. Šiuo metu su nuolaidos kuponu SP6032 šią 32 GB talpos, UHS-1 greičio klasės atminties kortelę galėsite įsigyti už 6,32 eurus.

Taip pat reikia pabrėžti, kad ši atminties kortelė tinka įrenginiams, kurie palaiko SDHC ir SDXC atminties korteles.

UHS I – yra itin aukštos spartos atminties kortelės, galinčios veikti nuo 10MB/s net iki 104MB/s greičio. Tiesa, kiekvienu atveju realus greitis priklauso nuo konkrečios kortelės galimybių.

Specifikacijos rašoma, kad „Netac P500 Class 10“ kortelė užtikrina 80 MB/s duomenų nuskaitymo greitį. Ką tai reiškia? Tai, kad šią kortelę drąsiai galite naudoti kompiuteryje, telefone, drone ar bet kokiame kitame įrenginyje, galinčiame įrašinėti 4K raiškos medžiagą. Ir žinoma, ji tiks visiems mažesnės spartos įrenginiams. 

Be to, ši kortelė yra pilnai atspari aukštai temperatūrai, smūgiams, vandeniui, rentgeno spinduliams ir neigiamam magnetiniam poveikiui. Tad tai puiki atminties kortelė už puikią kainą.

Ši microSD atminties kortelė yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems jų turimuose įrenginiuose reikia papildomos vidinės atminties. Su ja galėsite išsaugoti visas svarbiausias gyvenimo akimirkas. Sutalpinsite tūkstančius muzikos failų, nuotraukų bei filmuotos medžiagos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()