Netikėta naujiena iš „Xiaomi“ - pristatė naujus „Redmi 6“ ir „Redmi 6A“, o didžiausia staigmena - procesorius  ()

Kompanija „Xiaomi“ pristatė „Redmi 6“ ir „Redmi 6A“ išmaniųjų telefonų specifikacijas ir kainas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš pasirodant „Redmi 6“ ir „Redmi 6A“ įrenginių pristatymui, internete pasklido daug gandų, kad korporacijos viceprezidentas pateikė užuominas apie kažkokį numatomą siurprizą. Tačiau mažai kas galėjo įsivaizduoti, kad ši užuomina galėtų būti susijusi su naujais procesoriais.

„Xiaomi“ labai ilgą laiką teikė pirmenybę „Snapdragon“ procesoriams. Tačiau naujieji išmanieji telefonai yra pagaminti iš pagrindinio jo konkurento „MediaTek“ kompanijos lusto. „Redmi 6“ naudoja „MediaTek Helio P22“ procesorių, kuris, kaip teigia „Xiaomi“, yra „Snapdragon 625“ lygio. „Redmi 6A“ modelis gavo „Helio A22“, kurio spartumą galima palyginti su „Snapdragon 425“.

Šių išmaniųjų telefonų atmintis taip pat skiriasi. „Redmi 6“ yra dviejų versijų: 3 GB operatyvios atminties ir 32 GB vidinės atminties arba 4/64 GB. „Redmi 6A“ turi tik 2 GB operatyvios atminties ir 16 GB vidinės atminties.Dar vienas skirtumas tarp telefonų yra toks, kad „Redmi 6A“ neturi pirštų atspaudų skaitytuvo.

„Redmi 6“ telefono pagrindinė kamera yra su 12 ir 5 megapikselių jutikliais, o priekinės kameros raiška yra 5 megapikseliai. „Redmi 6A“ turi viengubą pagrindinę 13 megapikselių kamerą ir 5 megapikselių priekinę kamerą.

Kitos telefonų savybės, jau nekalbant apie išvaizdą, yra labai panašios. Abu išmanieji telefonai turi 5,45 colių ekraną su 1,440 × 720 pikselių raiška, metalinį korpusą ir yra tokių pačių matmenų (147,46 × 71,4 × 8,3 mm). Telefonai bus parduodami keturių spalvų: pilkos, mėlynos, auksinės ir aukso rožinės. Abiejuose įrenginiuose veikia „MIUI 10“, pagal „Android 8.1“ „Oreo“.

Paprastesnio „Redmi 6“ modelio kaina yra 124 doleriai (apie 105 €), o įrenginys su didesne atminties talpa kainuos 156 doleriai (apie 132 €). „Redmi 6A“ kainuos 94 dolerius (apie 80 €).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: EkranuTaisymas.lt
EkranuTaisymas.lt
(32)
(5)
(27)

Komentarai ()