Su nuolaida siūlomas unikalus, itin didelio jautrumo slankmatis su dideliu LCD ekranu, laisvai pasirenkamu nulio nustatymu ir puikiais pirkėjų atsiliepimais (Kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

amas 2019-01-14 12:47
Čia ble* ne slankmatis, čia jei gerai lietuviškai išsireikšiu, poslinkio matuoklis. Dažniausiai naudojamas patobulinti senas metalo apdirbimo stakles ir dar kur nors kur reikia tiksliau pamatuoti kažkieno poslinkį. Ir bevek niekur kitur nepritaikomas. Beje kokybe yra neįtikėtino šūdinumo, baterija tokių nesąmonių nusibaigia greičiau nie spėji antrą kart panaudot. Kinietis galėtu padaryt kažkokį išorinį maitinimą, vistiek tas daiktas nėra nešiojamas.
Gediminas Jurgaitis 2019-01-14 14:41
Labai retai kažką čia komentuoju, bet čia jau yra tiesiog bebilizmas. Tai yra DRO įrenginys arba kitaip "Digital Read Out" tai yra linijinis enkoderis montuojamas pvz. prie tekinimo ar frezavimo staklių. Hayden. Įsigijau šį įrankį darbui, tačiau taip pat pritaikiau ir namuose tuomet, kai pririekė išmatuoti baldus. Noriu pabrėžti, kad šis slankmatis yra labai jautrus ir kas svarbiausia tikrai gana tikslus atsižvelgus į nedidelę kainą. Visi šitie "Feedback'ai" yra visiškos nesamonės. Išsimatavo baldus su 10cm DRO ne, nu anegdotas. ..
amas 2019-01-14 15:47
Čia nėra ir enkoderis, dro išbėdos