„Jau po pirmos nakties pastebėjau, kad dingo mano alergija“. Iš Čekijos sandėlio su nuolaida siūlomas oro grynintuvas per valandą išvalo net 80 kubinių metrų oro, naikina visus kvapus („Alfawise P1“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise P1“ - kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise P1“ specifikacijos

  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

„Alfawise P1“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - €39,16.
  • Iš Čekijos sandėlio
  • 14 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €5,26.
  • Tai mažiausia kaina iki šiol
  • Naujas filtras kainuoja €9,79.

„Alfawise P1“ – tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas,  skirtas naudojimui mažose ir vidutinėse patalpose. Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja €9,79, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

„Alfawise P1“ yra labai paprastai naudojamas įrenginys, kuris gali efektyviai išvalyti orą vidutinio ir mažo ploto patalpose. Nieko keisto, kad jį jau pamėgo pirkėjai.

„Alfawise P1“ atsiliepimai

Vidutinis „Alfawise P1“ pirkėjų įvertinimas Gearbest.com portale – 4,88 žvaigždutės iš 5 (16 atsiliepimų). Štai ką pasakojo keletas iš pirkėjų:

  • Amanda: „Prižiūriu kačiukus iš gyvūnų prieglaudos. Net nesvarbu, kaip dažnai valau jų dėžę, kambaryje vis tiek tvyro nemalonus kvapas. Nesuradusi kitos išeities įsigijau oro grynintuvą. „Alfawise P1“ pasižymi puikiu kompaktišku dydžiu ir svoriu. Aš net šokiruota ir labai patenkinta, kaip gerai jis veikia. Mano vyras labai nervinosi, nes pasižymi jautria uosle. Bet dabar jis gali pasidžiaugti – jokių kvapų. Pirksime ir dar vieną virtuvei. Mūsų kambario plotas – 10 kvadratinių metrų, naudoju aukštesnį greitį. Labai patinka ir tai, kad įrenginys veikia tyliai. Labai naudingas, nedrumsčia mano vaiko ramybės“.
  • Robetta: „Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų“.
  • Rbc521: „Atkeliavo labai greitai ir nepažeistas. Gaminys pagal savo kainą atrodo labai gerai. Galiu ramiai miegoti, kai įjungtas žemesnis greitis. Jau po pirmos nakties pastebėjau, kad dingo mano alergija. Mažam kambariui tai yra pats tas – tikrai rekomenduoju šį daiktą“.
  • Ella: „Alfawise P1“ oro grynintuvas yra puikus ir orą valo labai gerai. Oro cirkuliacija yra puiki, o štai triukšmas – žemas. Tai ekonomiškas pasirinkimas, pasižymintis labai žema kaina. Pirksiu ir dar vieną savo biurui“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(12)
(2)

Komentarai ()