„Už tokią kainą tai tikriausiai pati geriausia IP kamera namų saugumui užtikrinti“. Skelbiamas nuolaidų kuponas perkamiausiai IP kamerai su IP66 reitingu ir galimybe pajungti laidiniu ar belaidžiu būdu („Gocomma Wireless 720p“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Gocomma Wireless 720p“ – tai klasikinė 720p raiškos IP kamera, kuri prie namų tinklo gali būti prijungiama tiek belaidžiu WiFi, tiek laidiniu būdų naudojant internetinį RJ-45 kabelį. Šiai IP kamerai yra suteiktas atsparumo vandeniui bei dulkėms IP66 sertifikatas, todėl ji gali būti naudojama tiek lauke, tiek patalpose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Gocomma Wireless 720p“ specifikacijos

  • Rezoliucija: 720p, 25 FPS.
  • Atmintis: Micro SD kortelė (iki 64 GB).
  • Naktinio filmavimo funkcija: yra, integruota 18 IR LED; naktinio pašvietimo atstumas iki 15 metrų.
  • Judesio daviklis: yra, veikimo atstumu nenurodamas.
  • Objektyvo kampas: 110 laipsnių.
  • Nuotolinis valdymas: taip, per „CamHit“ taikomąją programą arba naudojant „Microsoft Windows“ operacinę sistemą.
  • Kameros pasukimo kampas: montuojama ant specialaus metalinio stovo, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu.
  • Komunikacija: nepalaiko
  • Ryšys: užtikrinamas belaidžiu WiFi būdu arba naudojant internetinį RJ-45 kabelį.
  • Programėlė: „CamHit“, tinka tiek „Android“, tiek „iOS“ išmaniesiems telefonams.
  • Atsparumas: gali būti montuojama lauke, turi IP66 atsparumo drėgmei bei dulkėms sertifikatą.
  • Maitinimas: 12 V nuolatinė įtampa per maitinimo adapterį arba 
  • Matmenys ir masė: 20 x 6 x 6 cm, 340 g.

„Gocomma Wireless 720p“ kaina

Jeigu jau seniai norėjote išbandyti IP kamerų galimybes, tuomet pastarųjų verta dairytis Kinijoje. Būtent čia jos yra santykinai pigios, o kas svarbiausia, pakankamai kokybiškos, jog padėtų įvertinti ir suprasti skaitmeninių IP kamerų teikiamus privalumus.

Pavyzdžiui, viena perkamiausių IP kamerų Kinijoje šiuo metu yra „Gocomma Wireless“. Pastaroji IP kamera turi pakankamos 720p raiškos CMOS tipo sensorių, kuris taip pat gali fiksuoti 1 MP nuotraukas. Svarbu pabrėžti, kad „Gocomma Wireless“ filmuoja pakankama 25 FPS sparta, o vaizdo įrašus įrašo populiariame AVI failo formate.

Reikšmingu „Gocomma Wireless“ IP kameros privalumu tampa aukšto lygmens vaizdo suspaudimas. Gamintojas tvirtina, kad naudojant 64 GB talpos Micro SD kortelę dėl gero vaizdo suspaudimo „Gocomma Wireless“ geba saugoti net 12 dienų trukmės vaizdo įrašus. Tai yra iš ties geras rezultatas, kurio jokiais būdais nepavyktų pasiekti tuomet, jeigu IP kamera filmuotų aukštesne raiška.

Ši IP kamera taip pat garsėja kokybišku metaliniu stovu, kuris leidžia kamerą sukti 360 laipsnių kampu aplink savo ašį, o paversti vertikaliai 90 laipsnių kampu. Tai iš tiesų reikšmingas privalumas, kuris gali praversti „Gocomma Wireless“ montuojant lauke. Tuo tarpu, jog ši IP kamera yra pilnai pritaikyta dirbti lauko sąlygomis pilnai patvirtina jai suteiktas IP66 sertifikatas.

Galiausiai daug teigiamų atsiliepimų „Gocomma Wireless“ susilaukia dėl kokybiško naktinio pašvietimo, kurį sudaro net 18 atskirtų IR tipo LED. Gamintojas tvirtina, kad to pilnai pakanka net iki 15 metrų siekiančiam naktiniam pašvietimui užtikrinti. Jog ši IP kamera puikiai filmuoja nakties metu analogiškai patvirtina ir ją įsigiję pirkėjai.

„Gocomma Wireless“ palyginimas su konkurentais

Techninių charakteristikų aspektu „Gocomma Wireless 720p“ IP kamerą netgi galima lyginti su kur kas brangesne to paties gamintojo „Gocomma 960P“ IP kamera už 53,27 €. „Gocomma Wireless 720p“ turi pripažinti „Gocomma 960P“ pranašumą dėl aukštesnės raiškos (720p prieš 960p), tačiau akivaizdų pranašumą įgyja dėl naktinio filmavimo galimybių (18 IR iki 15 m. prieš 6 IR iki 5 m.) ir galiausiai kainos skirtumo. 

Abi IP kameros turi panašius tvirtinimo stovus, tačiau „Gocomma 960P“ dar gali pasigirti integruotu mikrofonu ir garsiakalbiu bei pilnai belaidžiu mobiliu režimu, kurį pavyksta pasiekti dėl tos priežasties, nes ši IP kamera yra maitinama nuo dviejų 18650 tipo baterijų, tad jei nereikia atvesti maitinimo laido nuo 220 V tinklo. Vis dėlto vieniems tai gali būti privalumas, o kitiems trūkumas - baterijos išsikrauna, reikia nepamiršti jų pakrauti. 

Tokiu atveju „Gocomma Wireless 720p“ gali tapti kur kas geresniu pasirinkimu, nes gali būti maitinama tiesiai iš elektros tinklo per 12 V maitinimo adapterį, o kas svarbiausia kainuoja beveik tris kartus pigiau nei „Gocomma 960P“ IP kamera. Be to, šią IP kamerą prie namų tinklo galima prijungti tiek laidiniu, tiek belaidžiu būdu, kai tuo tarpu „Gocomma 960P“ palaiko tik belaidį WiFi režimą.

Visgi, jei „Gocomma Wireless 720p“ galimybių yra per maža, o „Gocomma 960P“ kaina neatitinka lūkesčių, vertėtų apsvarstyti visiškai naują IP kamerą „DIDseth DID-N56T–200“ už €53,10. Ji kainuoja nepigiai, bet palaiko 1080P raišką, turi ir mikrofoną, ir garsiakalbį, yra pilnai valdoma per nuotolį - gali būti sukiojama tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. 

„Gocomma Wireless 720p“ atsiliepimai

IP kamera „Gocomma Wireless“ šiuo metu yra perkamiausia IP kamera iš Kinijos. Šią tendenciją pilnai patvirtina ir tas faktas, kad „Gocomma Wireless“ pirkėjų tarpe dabar turi 4,84 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų. Tai reiškia, kad bent jau kol kas „Gocomma Wireless“ iš nei vieno pirkėjo nėra gavusi mažesnio nei 4 žvaigždučių įvertinimo.

  • Dominik. Tai IP kamera, kuri pilnai pateisino mano lūkesčius. Buvau maloniai nustebęs kaip lengva paruošti šią IP kamerą darbui. „Gocomma Wireless“ galima pagirti ir už tai, kad siūloma vaizdo kokybė yra vienodai gera tiek dienos, tiek nakties metu. Turėjau šiek tiek problemų, kai norėjau susikonfigūruoti įspėjimų siuntimą į el. paštą, tačiau tai yra taikomosios programos, o ne kameros problema.
  • Sophia. Puiki IP kamerą, kurią ypatingai vertinu dėl to, nes ji taip pat gali būti prijunta prie belaidžio WiFi tinklo. Labai geros filmavimo naktį galimybės dideliu atstumu, o judesio aptikimas veikia itin tiksliai. Taip pat galiu pagirti taikomąją programą, kuri bent jau kol kas pilnai atitinka mano lūkesčius.
  • Jankovic. Už tokią kainą tai tikriausiai pati geriausia IP kamera namų saugumui užtikrinti. Lengvai montuojama, paprastai prijungiama prie taikomosios programos, o vaizdo kokybė yra puiki ir jos tikrai pilnai pakanka naudojimui patalpose. Taip pat esu patenkintas greitu pristatymu.
  • Stephenson. Jau nusipirkau keletą tokių IP kamerų, nes jos puikiai veikia su mano namuose naudojamu vaizdo įrašymo įrenginiu. Ypatingai vertinu šią kamerą dėl tos priežasties, nes prie namų tinklo ji gali būti prijungiama tiek laidiniu, tiek belaidžiu būdu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(3)
(-3)

Komentarai ()