TOP 5 įdomiausi geros kainos daiktai iš Kinijos: nuo simpatiško ir patogaus drėgmės matuoklio iki „2 in 1“ grąžtų /sriegtuvų rinkinio bei belaidžių elektrinių žirklių (Video)  ()

Metų pradžia visada būna labai keistas laikas, kuomet daug kas blaškosi ir ieško, ką galėtų veikti geriau. Tačiau progresui reikia tinkamų įrankių. Štai 5 įdomūs daiktai, kuriuos rasite Kinijos rinkoje:

- skaitmeninis hidrometras-termometras vos už €9,46;

- neperšlampamas telefono krepšys dviračiui už mažiau nei 23 eurus;

- sriegtuvų rinkinys su 31 % nuolaida;

- elektrinės žirklės 15 % pigiau;

- minimalistinė išmanioji apyrankė vos už €9,73.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Drėgmės ir tempertūros matuoklis „Digital Hygrometer LCD Thermometer Humidity Monitor“

€9,46

Tai - elektroninis hidrometras ir termometras, skirtas naudojimui viduje. Šis įrenginys išmatuoja ir paprastame ekrane parodo santykinę oro drėgmę bei temperatūrą. Įdomu tai, kad jis drėgmę taip pat ir įvertina mėlynu, žaliu ir raudonu lygiais. Juk tie procentai daugeliui žmonių reiškia ne tiek jau daug.

 

Kam jums reikia žinoti santykinę oro drėgmę namie? Viskas labai paprasta. Itin žemas oro drėgmės lygis reiškia, kad visi mediniai daiktai namie ims trauktis. Tai nėra visai gerai, nes kai kurie baldai ar grindys gali imti skilinėti. Kvėpuoti itin sausu oru taip pat nėra labai sveika. Tuo tarpu itin aukštas drėgmės lygis gali baigtis pelėsiu. Todėl šiuos rodmenis reikėtų efektyviai paversti veiksmais.

Šio prietaiso rodmenys bus aiškiai matomi paprastame LCD ekrane. Šalia parametrų realiu laiku bus rodomos ir tendencijos - mažiausios ir didžiausios užfiksuotos reikšmės. Pats įrenginys yra pakankamai nedidelis - jo skersmuo siekia tik 9 cm. Nugarėlėje jis turi skylę pakabinimui ant vinies, magnetą šaldytuvui ir paprastą stovą. Tačiau geriausia tai, kad jis naudoja dvi AAA standarto baterijas

Temperatūrą jis rodo pagal Celcijų arba pagal Farengeitus. 

Šiuo metu šis hidrometras/termometras kainuoja €9,46. Dar €0,20 kainuoja siuntimas į Lietuvą.

Neperšlampamas dviračio dėklas telefonui „ROCKBROS Waterproof Saddle Bag Mobile Phone Bicycle for Cycling“

€22,72

Tai - neperšlampamas ant dviračio rėmo montuojamas krepšys. Kad ir kaip stebėtųsi praeiviai, dviratininkai yra aktyvūs ir žiemą. Tačiau juk dabar kritulių yra tiek daug! Logiška vertingus daiktus slėpti neperšlampame dėkle.

Būtent toks šis ir yra. Jis yra tvirtinamas prie dviračio rėmo ir vairo ašies, todėl niekur nenukris ir per daug nesisukios. Šio dėklo išmatavimai - 25 x 13 x 7 cm. Viduje tilps svarbiausi daiktai, o telefonas galės pasislėpti po permatomu plastiko korpusu. Taip važiuodami galėsite naudotis GPS navigacija.

Pats dėklas yra pagamintas iš nailono ir yra visiškai atsparus vandeniui. Jis turi plyšį, skirtą laidams pravesti. Pavyzdžiui, jis puikiai tiks norint prijungti išorinę bateriją. Šiuo metu šis dėklas kainuoja €22,72 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Šis dėklas yra pakankamai gerai vertinamas ir pirkėjų – Gearbest.com portale surinko 4,92 žvaigždutes iš 5. Štai ką pirkėjai pasakojo savo atsiliepimuose:

  • Daniel: „Už tokią kainą tai yra geras krepšys, ypač jei ieškote ko nors telefonui. Tik įsitikinkite, kad ant jūsų dviračio jam bus vietos. Kelis kartus pasivažinėjau labai šlapiomis sąlygomis ir nepastebėjau, kad vanduo patektų į vidų. Kai kurie brangesni mano krepšiai vandenį praleidžia per užtrauktukus“.
  • John: „Labai talpus, gražus dizainas. Iš tikrųjų, mane pirmiausia patraukė išvaizda. Daug vietos visiems daiktams sudėti. O ir dėl lietaus rūpintis nebereikia“.
  • Samuel: „Pritvirtinau šį krepšį prie dviračio rėmo ir į vidų įdėjau telefoną, kurį naudoju navigacijai. Labai patogus daiktas ir nuo lietaus apsaugo telefoną“.

2 in 1: specialus grąžtų ir sriegtuvų rinkinys „Screw Tap Drill Bit 6PCS – VANILLA“

31 % nuolaida | €7,97.

Tai - nedidelių sriegtuvų rinkinys, skirtas naudojimui su elektriniais įrankiais. Sriegtuvai pjauna sriegius, į kuriuos vėliau galima įsukti kokį varžtą. Įprastai mėgėjiški sriegtuvai yra rankiniai - norint juos naudoti reikia specialių įrankių. Sriegių pjovimas jais yra labai lėtas procesas, nes nuolat reikia patraukti įrankį ir išvalyti metalo drožles. Tačiau šis sriegtuvų rinkinys yra kitoks.

Šie iš chromo vanadžio plieno pagaminti sriegikliai pasižymi spiraliniu dizainu su grąžtu priekyje. Tai reiškia, kad toks sriegiklis pats sau išgręžia skylę, o tuomet joje išpjauna sriegį. Spiralė šalina metalo drožles, todėl visą laiką sriegiklį galima sukti į vieną pusę.

Kitoje sriegiklio pusėje yra standartinis strypelis elektrinio suktuvo griebtuvui. Taigi, jei būsite atsargūs, šiuos sriegtuvus galėsite naudoti su įprastu suktuvu. rinkinyje yra 6 dažniausiai naudojamų dydžių sriegikliai. Šiuo metu šiam sriegtuvų rinkiniui taikoma 31 % nuolaida ir jis kainuoja €7,97. Dar €0,38 kainuos siuntimas į Lietuvą.

Tai nėra naujas išradimas - tokie grąžtų ir sriegiklių komplektai pardavinėjami ir kitose parduotuvėse, bet už tokią gerą kainą galima surasti tik Kinijoje. Galbūt jų metalas nėra toks geras, kad įveiktų labai storą ir kietą metalą, bet plonesniems ir minkštesniems lyginiams turėtų tikrai tikti. Kaip iš vis veikia tokio tipo grąžtai galite peržiūrėti štai čia:

Šiuo metu vidutinis šio sriegtuvų rinkinio įvertinimas Gearbest.com portale yra maksimalios 5 žvaigždutės, tačiau kol kas pateikti tik 6 atsiliepimai. Štai kas keliuose iš jų rašoma:

  • Yeager: „Iš pradžių juos naudojau labai atsargiai, nes bijojau, kad jie iš karto sulūš, jei sriegius pjausiu neidealiai tiesiai. Tačiau pasirodo, kad juos per daug nuvertinau. Jie yra labai tvirti“.
  • Gant: „Tai yra geri įrankiai nedideliems darbams. Jie yra lengvai naudojami ir vienu metu nudirba du darbus. Rekomenduočiau visiems“.
  • Maddox: „Pirkau savo vyrui, kuris yra elektrikas. Jis juos naudoja kasdien ir kol kas neturėjo problemų“.

Belaidės žirklės „Portable Cordless Electric Scissors 1PC“

15 % nuolaida | €6,72

Tai - belaidės elektrinės žirklės. Gali pasirodyti, kad tai - įrankis tinginiams. Tačiau kartais savo rankomis įvairius gaminius kuriantys žmonės žirkles naudoja taip intensyviai, kad iš tiesų paskausta pirštus ir riešus. Šios žirklės pasižymi klasikiniu dizainu, todėl yra pakankamai ergonomiškos, tačiau visą darbą atlieka pačios - jums teliks jas vairuoti.

Šios žirklės įveikia iki 5 mm storio medžiagas. Žinoma, tai priklauso ir nuo medžiagos kietumo, tačiau odą, kartoną, popierių ir kitas medžiagas, kurias žmonės įprastai karpo žirklėmis, šis įrenginys turėtų įveikti.

Šios žirklės yra pagamintos iš metalinio rėmo su ABS plastiko apdaila. Jos sveria apie 260 gramų ir yra lengvai valdomos. Įdomu tai, kad gamintojas pataria nudilusius ašmenis pakeisti tais, kuriuos galima rasti drožtukuose.

Šiuo metu šioms žirklėms taikoma 15 % nuolaida ir jos kainuoja €6,72. Siuntimas į Lietuvą yra nemokamas.

Šios žirklės patinka ir pirkėjams, kurie Gearbest.com portale jas vidutiniškai vertina 4,89 žvaigždutėmis iš 5. Štai ką pasakojo keletas iš atsiliepimus palikusių pirkėjų:

  • Matt: „Jau kurį laiką noriu elektrinių žirklių. Anksčiau tokias naudojau, bet su laidu, o vėliau jas pamečiau. Šios yra belaidės, todėl jas labai lengva pasiimti su savimi“.
  • R.W.: „Šios elektrinės žirklės yra puikus įrankis greitam įvairių formų karpymui. Man jis sutaupo labai daug laiko. Kartu jos yra labai lengvos ir lengvai valdomos. Geras pirkinys“.
  • Jessica: „Pirkau jas savo anūkei. Jai patinka karpyti kartonines figūras, todėl kurį laiką ieškojau kokių nors žirklių. Šios yra saugios, lengvai valdomos. Būtent tai, ko ir ieškojau“.

Išmanioji apyrankė, skirta taupiausiems - „M3 0.87 inch Sports Smart Bracelet“

€9,73

Įprastai išmaniosios apyrankės turi labai daug funkcijų, didelius ekranus, galingus procesorius ir viską, ko jums iš tikrųjų nereikia. Ši M3 išmanioji apyrankė yra minimalistinis įrenginys tiems, kurie yra pakankamai fiziškai aktyvūs, tačiau nesidomi technologijomis.

Tačiau nemanykite, kad M3 išmanioji apyrankė yra tiesiog nieko verta. Šis įrenginys skaičiuoja žingsnius, sudegintas kalorijas, nuolat matuoja širdies ritmą, seka miego ritmus, primena pajudėti ir išgerti vandens. Kitaip tariant, ši apyrankė atlieka visas funkcijas, kurių galima tikėtis iš išmaniosios dėvimo elektronikos.

M3 turi 0,87 OLED ekraną, kuris yra gana paprastas, bet informatyvus. Šiame ekrane pamatysite ir gautas žinutes bei skambučius. Pati apyrankė padės surasti pamestą telefoną ir valdyti jo kamerą. Išmanioji programėlė taip pat fiksuos jūsų fizinio aktyvumo duomenis ilgesnėje perspektyvoje, kad galėtumėte sekti savo progresą.

Geriausia tai, kad M3 yra labai paprasta, tačiau vis tiek labai tvirta ir patogi. Ši apyrankė sveria vos 28 gramus, tačiau vis tiek turi 50 mAh bateriją, kurios pakanka 5-7 dienoms. Ir lietaus ji nebijo - atitinka IP67 standartą. Aišku, didelis privalumas yra ir kaina.

M3 išmanioji apyrankė kainuoja €9,73, dar 31 centą kainuos siuntimas į Lietuvą. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(5)
(-2)

Komentarai ()