Iš Lenkijos sandėlio siūlomas naujos kartos rankinis belaidis siurblys su HEPA filtru, 2200 mAh baterija, 7000 Pa siurbimo galia, daugybe skirtingų antgalių ir itin gera kaina („Alfawise FJ166A“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (3)

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise FJ166A“ specifikacijos

  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

„Alfawise FJ166A“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - €97,35.
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 15 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €8,41

„Alfawise FJ166A“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, kuris gali pasitarnauti valant grindis, kilimus, užuolaidas ir net automobilio saloną. Šį prietaisą galima naudoti kaip įprastą rankinį dulkių siurblį, bet galima ir neprijungti ilgojo vamzdžio. Tuomet šis siurblys puikiai tinka baldams ir automobiliui.

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Aišku, tai nėra vienintelis „Alfawise“ belaidis rankinis dulkių siurblys. Seniau aprašytas senesnės kartos „Alfawise HC - 1D03“ yra gana panašus (iš Čekijos sandėlio 109.13€, paskutinis vienetas) – turi tokią pačią siurbimo galią, HEPA filtrą, 2200 mAh bateriją. Net antgaliai yra panašūs, o ir triukšmu FJ166A yra identiškas HC-1D03 (83 dB), tačiau yra ir skirtumų. Visų pirma, FJ166A dulkių dėžutės talpa yra mažesnė (0,5 l prieš 0,65), o svoris – didesnis (2,8 kg prieš 1,8 kg).

Tačiau HC-1D03 yra šiek tiek galingesnis (140 W prieš 130 W), todėl sunaudoja daugiau elektros energijos. Panašu, kad „Alfawise FJ166A“ yra tiesiog naujesnis, modernesnis ir patogesnius antgalius turintis dulkių siurblys, kuris, beje, šiuo metu dar yra ir pigesnis .

Tikriausiai didžiausias tokių dulkių siurblių privalumas – lengva priežiūra. Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Taigi, ergonomiškasis „Alfawise FJ166A“ yra lengvai prižiūrimas, pakankamai galingas ir paprastas naudoti. Visas šias savybes spėjo įvertinti ir pirkėjai.

„Alfawise FJ166A“ atsiliepimai

Gearbest.com portale „Alfawise FJ166A“ vidutiniškai vertinamas 4,95 žvaigždutėmis iš 5 (atsiliepimus pateikė 22 pirkėjai). Štai ką minėjo keletas iš pirkėjų:

  • Marianna: „Šis dulkių siurblys vienu įkrovimu dirba iki 40 minučių (ilgiau nei turėtas prieš tai), o baterijos likutį galiu pamatyti pažvelgusi į LED indikatorių. Siurblys turi tris pagrindinius antgalius – vieną su besisukančiu šepečiu grindims ir kilimams, vieną siaurą įvairiems plyšiams, ir vieną platų baldams bei automobiliui. Siurblys yra lengvas, o besisukantis šepetys nuvalo ne tik dulkes, bet ir labai ilgus plaukus iš kilimo. Su laiku, žinoma, šepetys apsivelia, bet jį galima išvalyti žirklėmis. Labai geros, detalios instrukcijos“
  • Vivian: „Šis dulkių siurblys mane patraukė ir dėl kainos, ir dėl kokybės. Kaina yra ženkliai mažesnė už garsiais prekės ženklais puošiamų produktų. Tačiau dizainas ir pats gaminys yra labai geri, puikiai atrodo, galingai siurbia, turi reguliuojamą greitį, LED baterijos indikatorių. Labai patogus naudoti“.
  • Kloki: „Šis siurblys nėra pats pigiausias, bet po kelių bandymų juo likau patenkintas. Jam nereikia maišelių, todėl ateityje reikės pakeisti tik HEPA filtrą ir, galbūt, baterijas“.
  • Grossi: „Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (3)