Tikras alergenų ir patalynės erkučių žudikas - Cafago dvigubai pigiau nei konkurentai ir su nemokamu pristatymu į Lietuvą parduoda neįprastą siurblį „Xiaomi SWDK Wireless Handheld Mite Cleaner“ (Video)  ()

Esame matę įvairių „Xiaomi“ kompanijos dulkių siurblių, bet tik ne tokį. Šiam mažyliui nereikia jokių laidų, siurbimo galia tiesiog fantastiška, o patalynės erkutes ir alergenus galėsite pamiršti visiems laikams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Kaip jau ir galima suprasti iš šio siurblio pavadinimo – „Xiaomi SWDK Wireless Handheld Mite Cleaner“ – tai yra belaidis, kompaktiškas, rankinis dulkių siurblys.

Jis ya išties labai patogaus dydžio – 32,5 x 27,5 x 17 cm. O sveria apie vieną kilogramą – išties lengvas dulkių siurblys.

Nors ir nedidukas, tačiau šis mažylis labai galingas – 450W galios. Taip pat turi 0,4 litro dulkių dėžutę, kuri yra lengvai nuimama ir plaunama. Visgi, pats įdomus yra tai, kaip šis dulkių siurblys dirba.

Tai tikrai nėra įprastas, skirtas tik nešvarumas susiurbti dulkių siurblys. Kaip teigia gamintojas, šis „SWDK“ siurblys yra idealus pasirinkimas norint atsikratyti alergiją sukeliančių dulkių, patalynės erkučių ir įvairių patogenų.

Šis dulkių siurblys atlieka iškart tris darbus.

Pirmiausiai, panaudojant mikroimpulsus su 8000 per minutę aukšto dažnio smūgiais yra parbloškiamos erkutės, kurios būna labai stipriai prisitvirtinusios prie įvairaus audinio – pagalvių užvalkalų, antklodžių ir panašiai.

Antrajame etape vyksta tiesioginis giliojo purvo, dėmių bei parazitų pašalinimo procesas, veikiant labai aukštam siurbimo slėgiui – 6000Pa.

Trečiajame valymo etape vykdomas profilaktinis lovų paviršiaus sterilizavimas panaudojant UV-C spinduliuotę. Kvarcinio stiklo UV lempos galingumas siekia 6W ir ji automatiškai nustoja šviesti, vos tik siurblys nebeliečia paviršiaus. Gamintojas teigia, kad užtenka vos 5 minučių ir visa lova bus dezinfekuota.

Žinoma, su šiuo kompaktišku dulkių siurbliu galima išvalyti ne tik lovas, sofas ar kėdes, bet ir su kitais siurbliais sunkiai prieinamas vietas, kaip kambario grindų pakraščius, laiptus ir vietas po baldais. Žinia, kad būtent šiose vietose kaupiasi daugiausiai purvo ir tuo pačiu įvairių alergenų bei naminių gyvūnėlių, kurių norisi, kad būtų kuo mažiau.

Kai kuriems jau tikriausiai kilo klausimas: toks nedidukas siurblys, o tiek daug galios – tai turbūt kelia tokį triukšmą, kad net kaimynai sunerims? Tikrai ne. Gamintojas pabrėžia, kad naudoja triukšmo mažinimo technologiją, tad siurblio variklis dirba tyliai. Esant maksimalioms apkrovoms skleidžiamo triukšmo lygis niekad nebus didesnis nei 65 decibelai.

Dar verta paminėti ir tai, kad ant siurblio korpuso yra UV lempos ir maitinimo indikatoriai. Užtenka 2,5 valandos ir pilnai bus įkrauta šio siurblio 2200 mAh talpos baterija. Ir kaip informuoja gamintojas, tos energijos užteks darbuotis daugiau kaip 25 minutes. Išties puikus siurblys už labai gerą kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(4)
(9)

Komentarai ()