TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: mažiausia kaina populiariausiems konstruktoriams vaikams, automatinis šviestuvas pagalbinėms patalpoms tiesiai iš Čekijos sandėlio ir itin pigi SD kortelė (Video, 2019 m. 8 savaitė)  (4)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 19 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 36 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

- 27 % nuolaida populiariausiam konstruktoriui vaikams iš Kinijos - „14-in-1 Solar Robot“

- 35 % nuolaida „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuokliui

- 18 % nuolaida vaizdo registratoriui „Xiaomi 70mai Pro“

- 31 % nuolaida robotui-konstruktoriui „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“

- 40 % nuolaida išmaniajai apyrankei „Xiaomi Mi Band 3“

- 20 % nuolaida skaitmeniniam oscilografui „DSO138“

- 29 % nuolaida automatiniui šviestuvui pagalbinėms patalpoms „Yeelight YLXD09YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 22 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 19 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

4.00€ | 19 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (2551 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

2. Su 36 % nuolaida siūloma itin kompaktiška, kelioninė barzdaskutė „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“

21.36€ | 36 % nuolaida | „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai itin kompaktiškas prietaisas, sveriantis vos 86,5 gramus. Jis turi dvi 450 mAh baterijas, kurios be sustojimo gali dirbti 45 minutes. Skutantis kasdien šios energijos pakaks bemaž mėnesiui. Pirkėjai giria atsparumą vandeniui, „USB type C“ įkrovimo lizdą, kompaktišką dydį ir kokybę. Iš esmės tai kelioninė barzdaskutės versija - didelei barzdai ji netinka, bet mažai pats tas.

Puiki barzdaskutė keliaujantiems. Maža, lengva, atspari vandeniui, su „USB type C“ lizdu įkrovimui. Labai lengvai nuimama skutimo galvutė valymui, magnetas padeda ją įstatyti atgal į vietą. Aišku, pats skutimasis nėra toks efektyvus kaip su didele barzdaskute, bet šis prietaisas skuta pakankamai gerai. (Taras)

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

  • Lietuvoje neparduodama.
  • Gearbest - 21.36€.
  • 36 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą neregistruotu paštu.

Šis prietaisas yra ypatingas tuo, kad telpa kišenėje – jis yra idealus pasirinkimas keliautojui. Šios barzdaskutės ilgis siekia vos 6,35, o plotis – 5 centimetrus. Ji sveria vos daugiau nei 86 gramus, tačiau vis tiek turi patogų, neslystantį korpusą.

Keliautojams patiks ir tai, kad „Xiaomi Youpin“ turi dvi 450 mAh baterijas. Jų pakanka 45 darbo minutėms. Gamintojas skaičiuoja, kad skutantis kasdien pilnai įkrautos baterijos dirbs 30dienų. Taigi, į trumpas keliones šį įrenginį galima pasiimti net negalvojant apie jo įkrovimą. Kadangi ši barzdaskutė naudoja „USB type C“ lizdą, ją įkrausite įprastu telefono įkrovikliu.

Žinoma, svarbiausia yra tai, kad barzdaskutė gerai veiktų. Šis „Xiaomi Youpin“ įrenginys turi dvi nerūdijančio plieno skutimo galvutes, todėl vienu judesiu apima didesnį odos plotą. Ši barzdaskutė tinka ir sausam, ir drėgnam skutimuisi, nes atitinka IPX7 standartą.

„Xiaomi Youpin“ barzdaskutė turi Y formos plieninius ašmenis, kurie yra itin kieti ir aštrūs. Jie lengvai pašalina barzdos plaukelius ir palieka lygią odą. Dėl savo formos ir barzdaskutės konstrukcijos, ašmenys išlieka aštrūs labai ilgą laiką, o pati barzdaskutė yra labai efektyvi.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.77 balai iš 5 (96 pirkėjų vertinimai)
  • Pagrindinė funkcija: belaidis elektrinis barzdos skustuvas, kuris palaiko drėgną ir sausą skutimą.
  • Baterija: 2 X 450 mAh, 8 valandų įkrovimas suteikia 45 minutes darbo.
  • Medžiagos: nerūdijančio plieno skutimo galvutės, neslystantis itin kompaktiškas korpusas.
  • Atsparumas: IPX7 standartas – atsparus vandeniui.
  • Komplektacija: „Xiaomi Youpin“ barzdaskutė, „USB type C“ laidas įkrovimui, instrukcijos kinų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 5,00 x 2,55 x 6,35 cm, 86,5 gramai.
  • Apžvalgininkas labai patenkintas šia „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ barzdaskute ir jis tikrai ketina ja naudotis toliau. Jokių perkaitimų, jokių netikėtų išsijungimų, viskas veikia kuo puikiausiai. Tai yra ganėtinai paprasta ir be jokių įmantrių funkcijų barzdaskutė su kuria didelės barzdos skusti nepavyks, tačiau kasdieniam įprastam barzdos skutimui būtų sunku rasti kažką geresnio nei „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“.
  • Palygino „Xiaomi Youpin Mi Home Razor“ su „Xiaomi Shaver Razor H600“, „Xiaomi Mijia Electric Shaver“, ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“.

3. Su 27 % nuolaida siūlomas populiariausias konstruktorius vaikams iš Kinijos - „14-in-1 Solar Robot“

14.44€ | 27 % nuolaida | 5 balai iš 5 (4 vertinimai)

Tai labai įdomus ir labai populiarus konstruktorius, kokio nerasite paprastose parduotuvėse.

Konstruktoriai yra lavinantys žaislai, padedantys vystyti augantį vaikų protą. Geriausia tai, kad rinka visada gali pasiūlyti skirtingo sudėtingumo konstruktorių, kurie tiks ir patiems mažiausiems, ir jau šiek tiek paaugusiems. Pavyzdžiui, mažieji gali norėti pažaisti su kaladėlėmis, o štai šiek tiek paaugę susidomėtų tokiu saulės energiją naudojančiu robotu.

Gamintojas teigia, kad šį robotą galima surinkti skirtingai - įmanoma sukurti 14 skirtingų kombinacijų. Kadangi jis juda, šio roboto surinkimui reikės ir mechanikos, ir elektronikos žinių. O štai baterijų nereikės, nes jis naudoja nedidelį saulės elementą.

Įdomu tai, kad kai kurie iš šių robotų turi ratus, o kiti - kojas. Rinkinyje yra keli maži elektros varikliai, jungikliai ir mikroschemos. Viską sustačius į vietas pagal instrukciją gaunamas įdomus mažas robotas.

Toks konstruktorius lavina vaikų motorinius įgūdžius, loginį mąstymą, skatina susidomėjimą elektronika ir mechanika. Gamintojas teigia, kad žaislai su saulės energijos elementais taip pat ragina vaikus pasidomėti atsinaujinančia energetika.

Šio konstruktoriaus detalės yra pagamintos iš ABS plastiko, todėl yra nežalingos ir labai lengvos. Tiesa, jau vien dėl to, kad rinkinyje yra ir smulkių detalių, tėvai neturėtų leisti vaikams žaisti vieniems. Konstruktorius sveria 550 gramų.

4. Su 35 % nuolaida siūlomas „Xiaomi“ temperatūros ir drėgmės matuoklis

13.88€ | 35 % nuolaida | 4.78 balai iš 5 (409 vertinimai)

Greičiausiai sutiksite, kad namuose pravartu stebėti ne tik temperatūrą, bet ir drėgmę. Deja, bet šios užduoties seniau pirkti termometrai tikrai neatlieka. Tam puikiai tiks šis „Xiaomi“ temperatūros bei drėgmės matuoklis.

Šis „Xiaomi“ produktas intriguoja ir dėl tos priežasties, nes taip pat yra aprūpintas Bluetooth ryšio moduliu, kas reiškia, kad patalpos temperatūrą bei drėgmę esant reikalui galėsite matyti ir išmaniajame telefone.

Įdomu ir tai, kad šis elektroninis įrenginys maitinimą gauna iš AAA tipo baterijos, tačiau pastarosios energijos, pasak gamintojo, šiuo atveju pakanka net vieneriems metams.

Pirkėjai apie šį drėgmės matuoklį atsiliepia ypač teigiamai. 

O čia išsami „Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor“ apžvalga - joje apžvalgininkas rašė:

„Manau, kad šis prietaisas yra tikrai kokybiškas ir geras. Jis gana paprastas, tačiau pasižymi naudingomis funkcijomis. O palyginęs jį su kitais Xiaomi bei įprastais drėgmės ir temperatūros matuokliais galiu pasakyti, kad jis tiksliai matuoja temperatūrą ir drėgnumą. Xiaomi Thermostat Accuracy Temperature Humidity Monitor papildė mano turimų Xiaomi įrenginių kolekciją ir tai nereiškia, kad jis guli kažkur nukištas, bet jis iš tikrųjų nuolatos darbuojasi mano kambaryje ir daro gyvenimą labiau komfortišku.“

5. Su 16 % nuolaida siūlomas vaizdo registratorius „Xiaomi 70mai Pro“

57.85€ | 16 % nuolaida | „Xiaomi 70mai Pro“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi 70mai Pro“ – tai populiariojo „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratoriaus atnaujinta versija. Šis naujos kartos vaizdo registratorius ypatingas tampa dėl techniniu aspektu pastebimai atnaujintos kameros bei integruoto „ADAS“ techninio sprendimo, kuris dėka papildomų įspėjamųjų signalų padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

„Šiuo metu tai neabejotinai geriausias vaizdo registratorius pagal kainos, kokybės ir funkcijų santykį“. „Xiaomi 70mai Pro“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“

Manau, kad rinkoje yra geresnių vaizdo registratorių, tačiau turiu pripažinti, kad „Xiaomi 70mai Pro“ rinkoje atrodo itin konkurencingai dėl geros kainos. „Xiaomi 70mai Pro“ greičiausiai yra pats geriausias pasirinkimas tiems pirkėjams, kurie ieško ekonominės klasės maksimalų funkcionalumą turinčio vaizdo registratoriaus. (Rae)

 

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

  • Lietuvoje neparduodamas

„Xiaomi 70mai Pro“ be GPS

  • Gearbest - 57.85€.
  • 16 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

GPS imtuvas

  • Gearbest - 14.24€.
  • Nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Gana ilgą laiką kaip vienas geriausių vaizdo registratorių iš Kinijos buvo įvardijamas „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. Jeigu vaizdo registratoriui kelete dar aukštesnius reikalavimus, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi 70mai Pro“.

Šis naujos kartos vaizdo registratorius savo artimiausią konkurentą tiesiog vienareikšmiškai nurungia dėl kur kas geresnių filmavimo galimybių. Pavyzdžiui, „Xiaomi 70mai“ gali filmuoti 1080p raiška (1920 x 1080), yra aprūpintas „Sony IMX323“ jutikliu ir F2.2 diafragma. Tuo tarpu „Xiaomi 70mai Pro“ gali pasigirti 2,5 karto geresne 1944p raiška (2592 x 1944), Sony IMX335 jutikliu ir kur kas daugiau šviesos priimančia F1.8 diafragma.

Atnaujintas „Xiaomi 70mai Pro“ vaizdo registratorius reikšmingą privalumą taip pat įgyja dėl savo išskirtinio gebėjimo susidoroti su pertekline saulės šviesa. Tai pavyksta pasiekti naudojant WDR techninį sprendimą. Be to, „Xiaomi 70mai Pro“ dar gali pasigirti unikaliu rūko šalinimo algoritmu, kuris šiuo atveju padeda išlaikyti maksimalų vaizdo ryškumą esant rūkui ar miglai.

Galiausiai jeigu nuspręsite įsigyti „Xiaomi 70mai Pro“ GPS modulį, jums atsivers dar daugiau papildomų privalumų, kurių niekaip negalėtų pasiūlyti „Xiaomi 70mai“ vaizdo registratorius. ADAS techninis sprendimas veikia kartu su GPS moduliu ir yra naudingas dėl tos priežasties, nes vairuotojui teikia papildomus įspėjamuosius signalus, kurie padeda užtikrinti saugų vairavimą visos kelionės metu.

ADAS techninis sprendimas geba sekti ant kelio nubrėžtų baltų linijų kontūrus, o tuo atveju kai jas neatidžiai ar neapdariai kertate, „Xiaomi 70mai Pro“ pradeda skleisti įspėjamąjį signalą. Šio sprendimo pagalba taip pat yra stebimas priekyje važiuojantis automobilis, o kai atstumas nuo jo pasidaro nepakankamai saugus, apie tai vėl pranešama garsiniu signalu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (70 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1944P (2592 x 1944); 30 kadrų per sekundę. Labai geras vaizdas dienos metu (WDR) ir daugelį konkurentų lenkiantis vaizdas nakties metu dėl kokybiškos diafragmos.
  • Kamera: 5 MP raiška; F1.8 diafragma; 6 lęšiai; objektyvo apžvalgos kampas – 140 laipsnių; „Sony IMX335“ jutiklis.
  • Atmintis: microSD kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: IPS technologijos (320 x 240).
  • Valdymas – naudojant WiFi ir išmaniajame telefone įdiegtą taikomąją programą; sąsaja anglų kalba arba balso komandomis.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas; reguliuojamas smūgių jutiklio jautrumas; ADAS saugaus vairavimo sistema (veikia su GPS moduliu); integruotas garsiaklabis; rūko šalinimo algoritmas; baltos spalvos balanso kontrolė WDR.
  • Baterija: 500 mAh. 
  • Jungtys: microSD kortelės ir microUSB.
  • Komplektavimas: automobilinis įkroviklis su USB jungtimi, 3 metrų ilgio USB laidas, du vienetai elektrostatinės tvirtinimo juostelės, kuri yra skirta priklijuoti vaizdo registratorių prie automobilio stiklo.

6. Su 31 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas robotas-konstruktorius „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“

12.46€ | 31 % nuolaida | 4.61 balai iš 5 (229 vertinimai)

Tai - šešiakojis robotas-konstruktorius „DIY Assembled Electric Robot Induction Educational Toy“. Jis gali vaikščioti. Pavyzdžiui, įjungus vieną režimą jis seks jūsų ranką jos neliesdamas - tiesiog žiūrės į ją ir judės ten, kur juda ji. Kitas režimas leis robotui vaikščioti laisvai vengiant kelyje pasitaikančių kliūčių.

Tačiau svarbiausia ne tai, ką gali šis robotas, o tai, kad jis yra konstruktorius. Jį reikės surinkti iš daugybės ABS plastiko dalių, o tai visada yra smagu. Aišku, vaikams reikės pagalbos ir priežiūros - rinkinyje tikrai yra daug smulkių dalių.

Visgi surinkti robotą nebus labai sunku - suspėsite tai atlikti per porą valandų. Pačiam robotui tereikia 4 AAA standarto baterijų. Jis neturi jokio pultelio ar labai sudėtingos elektronikos.

Dabartinė 12.46€ kaina yra mažiausia šio kontruktoriaus kainų istorijoje:

7. Su 40 % nuolaida siūloma išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 3“

26.70€ | 40 % nuolaida | „Xiaomi Mi Band 3“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mi Band 3“ yra 3 kartos, 2018 metais anonsuota, stilinga, vandeniui atspari, nuolatos matuojanti širdies ritmą ir turinti didelės talpos bateriją išmanioji apyrankė, jau prekybos pradžioje sumušusi pardavimo rekordus. 

Po dviejų savaičių gavau savąją „Mi Band 3“. Išmanioji apyrankė puikiai atrodo ant mano riešo. Esu moteris ir mano riešai yra išties siauri, tačiau „Mi“ juosta nėra per didelė, priešingai, ji kuo puikiausiai tinka. Vizualiai atrodo fantastiškai, funkcionalumas puikus, o programėlės veikimas labai lengvas (viskas jau yra žinoma iš „Mi Band 2“). (Mi Band 3)

  • 2018 metais tai pati populiariausia išmanioji apyrankė visame pasaulyje
  • Visos svarbiausios funkcijos, labai geras balansas tarp kainos ir kokybės, bet universalumu nusileidžia „Huawei Honor 4“
  • 5 svarbiausi sporto režimai
  • Neturi GPS, bet užtikrina vieną iš tiksliausių žingsnių matavimų tarp apyrankių be GPS
  • Širdies ritmo matavimas, bet neturi kraujo spaudimo matavimo
  • Be įkrovimo atlaiko 20 dienų, IP68 reitingas, galima nardyti
  • Tinka bent kelios skirtingos programėlės, galima surasti tinkamiausią

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.8 balai iš 5 (10889 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai gera apyrankė: suminis apžvalgų reitingas 4,4 balai iš 5
  • Tai, ką padarė „Xiaomi“, nepavyko nei „Apple“, nei kitoms kompanijoms - „Xiaomi“ užima net 21,5 proc. visos dėvimos išmaniųjų elektronikos prietaisų rinkos dalies.
  • Išsami apžvalgų suvestinė, kaip veikia „Xiaomi Mi Band 3“.
  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, nueito atstumo matavimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, miego kokybės sekimas, sudegintų kalorijų skaičiavimas
  • Sporto režimai: 5 - bėgimas lauke ir ant bėgimo takelio, važiavimas dviračiu, greitas ėjimas, paprastas ėjimas.
  • Navigacija: nėra. 
  • Žinutės ir pranešimai: skambučių ir žinučių informavimas, galima atmesti skambutį,  priminimų funkcija. Pranešimų tipas - vibravimas
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, padeda surasti telefoną, orų prognozė. Yra dvi versijos: su NFC ir be NFC.
  • Ekranas: lietimui jautrus, 0,78 colių įstrižainė, nespalvotas OLED tipo, 128 x 80 px raiška
  • Atsparumas: IP68, 5ATM reitingas – pilnai atspari vandeniui, su ja galima maudytis ir nardyti iki 50 metrų gylyje. Gali dirbti nuo –10 iki 50 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje
  • Baterija: Turi 110 mAh talpos bateriją, kurios vidutiniškai užtenka 20 dienų. Pilnai įkraunama per 2 valandas. Naudojamas specialus, komplekte pridedamas įkrovėjas.
  • Kalba: kinų ir anglų. Anglų kalbą galima įjungti po automatiškai atsiunčiamo programinės įrangos atnaujinimo arba čia aprašytu metodu.
  • Medžiagos: plastikas ir metalas
  • Ryšiai: „Bluetooth 4.2“ 
  • Programėlė: „Mifit“, susiejama su „Android 4.4“ / „iOS 9.9“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Pateikia visus aktyvumo duomenis, kaupia statistiką. 
  • Matmenys ir masė: 24.70 x 1.79 x 1.20 cm; apie 20 gramų 

Palyginamosios apžvalgos:

8. Su 20 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas skaitmeninis oscilografas „DSO138“

15.84€ | 20 % nuolaida | „DSO138“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai mažų gabaritų skaitmenis oscilografas, kuris puikiai tinkamas besimokantiems elektronikos subtilybių. Skaitmenis oscilografas „DSO138“ nepasižymi dideliu tikslumu, tačiau yra tinkamas tuomet, kai namų sąlygomis prireikia analizuoti elektros grandinės veikimo principą ar galimus jos sutrikimus.

Tikrai labai naudingas prietaisas. Išbandžiau jį su savo signalo generatoriumi ir galiu patvirtinti, kad signalo forma pradeda deformuotis ties maždaug 50 kHz riba. Kur kas geresnis rezultatai gaunami tiriant garso spektrą. (Candace)

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“15.84€.
  • 20 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą kainuoja 0.17 €.

Pristatant „DSO138“ norisi pabrėžti, kad pastarasis oscilografas yra tinkamas įvairių formų signalų stebėjimui. Jo pagalba galima nustatyti ne tik signalo dažnį, bet ir impulso plotį, signalo minimalią bei maksimalią reikšmes, o esant poreikiui ir pikinę įtampos vertę. Kitaip sakant, pagal šį apsektą „DSO138“ nieko nesusileidžia profesionaliems skaitmeniniams oscilografams.

Vertinant įprastas oscilografų kainas „DSO138“ yra tikrai labai pigi alternatyva, kurią turint poreikį laisvai gali įsigyti kiekvienas norintis skaitytojas. Svarbu pabrėžti, kad šis skaitmenis oscilografas tikslumu nusileis profesionaliems oscilografams, tačiau pastarieji kainuoja keliolika kartų brangiau, tad atsižvelgiant į kainų skirtumus mažesnis tikslumas yra mažiausias menkniekis. Be to, jis turi tokių funkcijų, kokiomis didžiuojasi tik brangieji analogai, pavyzdžiui, gali pasiūlyti tokią papildomą funkciją, kaip signalo išlaikymas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.44 balai iš 5 (43 vertinimai)
  • Strobavimo dažnis: 1 Ms/s.
  • Juostos plotis: 0 – 200 kHz.
  • Įėjimo impedansas: 1 MΩ.
  • Tikslumas: 12 bitų.
  • Vertikalus jautrumas: 10 mV.
  • Maksimali įėjimo įtampa Umax: 50 Vpp (1:1), 400 Vpp (10:1).
  • Minimali signalo trukmė: iki 10 μs.
  • Ekrano dydis: 52 x 40 mm.
  • Maitinimas: 9 V (DC).
  • Matmenys ir svoris: 15 x 11 x 2 cm; 130 g.

Dabartinė 15.84€ kaina yra mažiausia šio oscilografo kainų istorijoje:

9. Iš Čekijos sandėlio siūlomas automatinis šviestuvas pagalbinėms patalpoms „Yeelight YLXD09YL“

23.14€ | 29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.65 balai iš 5 (170 vertinimai)

Gera kaina ir ergonomiškas veikimas visada paperka. Ne išimtis ir šis šviestuvas, idealiai pritaikytas pagalbinėms patalpoms - yra pigus, ryškus ir turi judesio daviklį, tad įsijungia automatiškai. Be to, jis siūlomas iš Čekijos sandėlio, tad labai greitai pristatomas ir net žiūrint globalai, yra labai populiarus šviestuvas pagalbinėms patalpoms.

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 23.14€.
  • Parduodama su 29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio.
  • Siuntimas kainuos 5.26€.

„Yeelight YLXD09YL“ diametras - 25 cm, tačiau tai jam suteikia unikalią funkciją - jis yra skirtas koridoriams, drabužinėms, laiptinėms ir kitoms 10-12 kvadratinių metrų pagalbinėms patalpoms apšviesti.

Svarbiausias jo išskirtumas - automatinis „Yeelight YLXD09YL“ valdymas. Jis tiesiog turi šviesos ir judesio daviklį ir automatiškai užsidega, kai aplinkoje jau yra tamsu ir atidarote duris ar einate pro koridorių. Po vienos minutės šviesa užges savaime. Tiesa, jis neturi jokių išmanių funkcijų.

„Yeelight YLXD09YL“ šviesos intensyvumas - 670 lm, o šviesos spalvos temperatūra - 5700 K. Pastebėkite, kad nesakome žodžio „iki“ prieš konkrečias reikšmes - šios charakteristikos nėra reguliuojamos. Tai tiesiog yra paprastesnis šviestuvas su konkrečia paskirtimi.

Tarp išskirtinių bruožų reikėtų paminėti ne tik fiksuotas šviesos charakteristikas, bet ir atsparumą vabzdžiams, labai greitą įrengimą, našų judesio daviklį. Šis šviestuvas pasižymi dienos šviesai artima spalva.

10. Su 22 % nuolaida siūloma itin populiari barzdaskutė „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

35.60€ | 22 % nuolaida„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra viena perkamiausių barzdaskučių visame pasaulyje – tai šiuolaikinė elektrinė vyriška barzdaskutė, kuri daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl ergonomiško dizaino, vandeniui atsparaus korpuso (IPX7) ir gerą skutimą garantuojančių dviejų dalių skutimosi peiliukų. Be to, ši barzdaskutė gali pasigirti galingu varikliu bei dviem darbo režimais, todėl puikiai tinka net ir labai vešliai barzdai skusti.

Ji puikiai ir greitai nuskuta keleto dienų barzdą ir dėl 360 laipsnių kampu besisukančios galvos puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga

Puikus dizainas, gera surinkimo kokybė, originalus produktas už visiems prieinamą kainą. Man labai patinka integruota greito skutimosi funkcija, įdiegti saugos mechanizmai ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atsparumas vandeniui. (Polar7)

Kaina

Tikrinta 2019 02 22

  • Lietuvoje - 50 €.
  • „Gearbest“ – 35.60€.
  • Dabar parduodamas su 22 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 0.71€.

Greičiausiai sutiksite, kad be barzdaskutės išsiversti yra gana sunku, o ypatingai tada, kai tenka prižiūrėti vešlesnę barzdą. Su nepatogumais dažnai susiduria ir tie, kurių veido oda yra jautresnė nei įprastai.

Tokių nesusipratimų dabar išvengti tikrai galima, jeigu nuspręsite įsigyti šiuo metu vieną perkamiausių barzdaskučių Kinijoje „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ – Gearbest parduotuvėje tai pati populiariausia barzdaskutė iš visų daugybės pasiūlymų. Būtina pabrėžti, kad elektrinę barzdaskutę „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ dabar galite įsigyti ir Lietuvoje, tačiau už pastarąją nusiteikite mokėti bent jau 15 ar 20 eurų daugiau nei Kinijoje.

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ didelio susidomėjimo susilaukia dėl unikalių dviejų dalių peiliukų. Pastaruosius sudaro du apskritimo formos peiliukai kiekvienoje iš trijų ašių. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą. Gamintojas tvirtina, kad šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai.

Svarbu pabrėžti, kad ši elektrinė barzdaskutė dar gali pasigirti integruotu „Mabuchi Motor 260“ tipo varikliu. Jis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi dvi pavaras. Toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis 3,9 m/s sparta. Pastarasis režimas tampa ypatingai naudingas tada, jeigu turite itin vešlią barzdą.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ elektrinė barzdaskutė yra pilnai atspari vandeniui. Šią „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ savybę taip pat patvirtina suteiktas IPX7 sertifikatas. Būtent šis aspektas yra reikšmingas dėl tos priežasties, nes leidžia barzdaskutę naudoti ne tik sausam, bet ir šlapiam skutimuisi, pavyzdžiui, su putomis.

Trumpai:




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: