Tikros išmaniųjų namų funkcijos vos už 6€: kas tai yra „Sonoff Basic“ valdiklis, kaip jis pajungiamas į grandinę, kaip susiejama su programėle ir ką galima nuveikti su tokiais valdikliais - nuo automatiškai užkaičiamos arbatos iki namų pašildymo per nuotolį („Sonoff Basic“ pajungimo instrukcija, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Interasantas 2019-03-16 00:29
Puikus žaisliukas, kurį ne kiek brangiau pardavinėja Lietuvos parduotuvės. Asmeniškai naudoju sodo apšvietimui, o jungikliai yra 10+metrų nuo wifi routerio. Witi gaudo tokiu atstumu, kaip mano s8+. Tik nepirkite RF versijos. Ten neva radijo bangomis dar valdomas, tai nė metro atstumu kartais neįsijungia su jų pulteliu. Pilnai pakanka telefono basic versijos.
amas 2019-03-16 10:14
Nežiūrėjau video, bet turiu vieną klausimą? O galima kaip nors padaryt, kad įsidėjus tokį daiktą, apšvietimą butu galima junginėt ir fiziniu jungikliu, visiškai neatsižvelgiant į šį divaisą, tarkim vagys pavogė routerį. Arba aš šitą įkišu nuomojamam bute, o išsikrautęs palieku. Nežinau kaip paaiškit. Bet man reiktu ir wifi jungiklio, bet katras veiktu ir kai wifi visiškai nėra.
griozdaz 2019-03-16 11:46
amas, Yra tame "daikte" mygtukas ir gali rankiniu būdu junginėti.
bat0nas 2020-05-27 21:04
https://sonoff.tech/product/wifi-smart- ... /tx-series Gali įjungti šviesą arba mygtuku (sensoriniu šiuo atveju), arba per programėlę. Tai ne visai, ką tu norėjai, bet į temą.
Šaras 2020-05-28 07:39
Su sonoff mini paprastą fizinį mygtuką galima paversti smartiniu, tik tą mini reiks kažkur sukišt. Geriausias variantas keist fizinius mygtukus į sonoff tx, jie sensoriniai, gali valdyt paspaudęs ar per appsus/automatizacijas ir puikiai veikia be tinklo.