Skelbiama ribotos trukmės nuolaida naujos kartos TV priedėliui iš „Xiaomi“: nauja „Android“ versija, pultelyje „Netflix“ mygtukas, o vaizdo ir garso kokybė tikrai nustebins - „DTS-HD“, „Dolby Stereo“ garso sistemos, 4K HDR raiška su 60 kadrų per sekundę („Xiaomi Mi Box S“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

poi 2019-03-01 13:05
Pagal Lietuvos Respublikos įstatymus reklama turi būti aiškiai atpažįstama. Kitaip tariant, paslėpta reklama yra draudžiama. Tais atvejais, kai yra grėsmė, kad vartotojai reklaminio skelbimo nesupras kaip reklamos, būtina tokį skelbimą pažymėti žodžiu „Reklama“. Paslėptą reklamą skleidžiantiems asmenims gali būti skirta bauda pagal Reklamos įstatymo 22 straipsnį nuo 1 iki 30 tūkstančių litų dydžio. tarnyba@vvtat.lt
mindaugas.vaitiekūnas 2019-03-01 16:45
Paslėpta reklama bus tada, kai žiūrėsi į tą priedėlį ir nuspręsi nusipirkti 100vnt. gyvų vištų, nes priedėlyje buvo užmaskuota tokia žinutė - pirk vištas! Bet kol kas čia viskas labai aišku: produkto apžvalga ir informacija, kur jį įsigyti. Tiesa, pirmosios reklamos ir buvo tokios, kad reklamoje buvo nupasakojamos tam tikros (pvz. techninės) prekės charakteristikos. Vėliau į reklamą imta grūsti nebūtus dalykus ir tik tam, kad vartotojui būtų paliktas didesnis įspūdis. Šiai dienai daug reklamų neturi praktiškai jokios apžvalgos - viskas orientuota į produkto ar gamintojo vardo garsinimą. Jei gerai pamenu, tai viena pirmųjų paslėptų reklamų buvo EŽIO: per tv rodydavo reklamėlę, bet niekas nežinojo kas reklamuojama. Vėliau atsirado mobilusis ežio ryšys.
Pasalietis 2019-03-02 22:17
Tegyvuoja fake reitimgai