„Turiu pripažinti, kad ji verta kiekvieno sumokėto euro“. Turbūt pigiausia „soundbar“ tipo garso sistema su 4 garsiakalbiais, FM radiju, 2000 mAh talpos baterija, papildomomis jungtimis ir 5 balais iš 5 („Alfawise BS-28B“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise BS-28B“ – tai universali „soundbar“ tipo belaidė garso kolonėlė, kuri esant reikalui prie įrenginių gali būti prijungiama ne tik Bluetooth ryšiu, bet ir naudojant AV arba 3,5 milimetrų jungtis. Ši garso kolonėlė taip pat turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją, todėl esant reikalui gali būti naudojama ir be tiesioginio elektros maitinimo šaltinio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise BS-28B“ specifikacijos

  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x 5 W galingumo garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 20 Hz – 20 kHz.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.1.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: Micro SD, 3,5 milimetrų, AV tipo.
  • Papildomos funkcijos:  FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; AV tipo jungtis; integruota 2000 mAh talpos baterija.
  • Matmenys ir svoris: 55 x 5,5 x 5,5 cm; 640 g.

„Alfawise BS-28B“ kaina

  • „Gearbest“ – 30,26 €.
  • Kuponas: GBEBBC061
  • Dabar parduodama su 10% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje neparduodama.

Praktika rodo, kad šiuo metu tiek kompiuterių, tiek televizorių gamintojai itin didelio dėmesio neskiria garso sistemoms. Tai iš dalies yra normalu, nes tai atitinkamai įtakotų šių įrenginių kainą. Džiugu, kad pirkėjams, kurie nori mėgautis kokybišku garsu sprendimas tikrai egzistuoja. Jiems tereikia įsigyti šiuolaikinę išorinę belaidę garso kolonėlę. Tiesa, garsiausios kolonėlės kainuoja labai nepigiai ir dažnai alternatyvų ieškoma Kinijoje.

Iš Kinijos dažniausiai perkamos TV garso sistemos yra „Alfawise XBR-08“ (dabar kainuoja 50.73€)  ir „Xiaomi 33 inch TV Soundbar“ (dabar kainuoja 84.55€). Pagal analogus tai tikrai geros kainos produktai, bet kartais ir jie būna per brangūs arba šių kolonėlių dydis būna per didelis. Štai todėl sukurta ir anonsuota mažesnė ir pigesnė belaidė, ekonominės klasės kolonėlė „Alfawise BS-28B“, vos už 32€. Kuo ji pasižymi?

„Alfawise BS-28B“ yra aprūpinta keturiais 5 W galingumo garsiakalbiais, kurie gana kokybiškai atkuria visą girdimą dažnių diapazoną. Reikšmingu šios belaidės garso kolonėlės privalumu taip pat tampa kompaktiškas korpusas (55 x 5,5 x 5,5 cm).

Nors gamintojas pristatydamas „Alfawise BS-28B“ nuolatos akcentuoja belaidį šios garso kolonėlės darbo režimą, jį esant reikalui prie įrenginių gali būti prijungiama ir 3,5 milimetro standartine jungtimi ar naudojant AV tipo jungtį. Be to, „Alfawise BS-28B“ taip pat turi integruotą Micro SD kortelės lizdą bei FM radiją, todėl esant reikalui gali būti naudojama muzikos transliacijoms ir be kitų papildomų išorinių įrenginių.

Kadangi tai yra „soundbar“ tipo garso sistema, tai reiškia, kad „Alfawise BS-28B“ gali būti statoma ne tik ant stalo paviršiaus. Esant reikalui šią garso sistemą galima montuoti prie sienos. Montavimas šiuo atveju yra iš tiesų paprastas, nes papildomai nereikia rūpintis laidais, kuriuos kaip nors reikėtų užmaskuoti standartinių garso kolonėlių atveju. Be to, „Alfawise BS-28B“ turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją, todėl prireikus tam tikrą laiką ji gali veikti išvis be jokio išorinio energijos šaltinio.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise BS-28B“ belaidė garso kolonėlė pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu bei integruotos baterijos įkrovai naudojamu USB laidu. Komplekte taip pat rasite 3,5 milimetrų tipo laidą, kuris leis prie šios belaidės garso kolonėlės prijungti senesnės kartos įrenginius be integruoto Bluetooth ryšio modulio.

Jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris belaidei garso kolonėlei esate pasiryžę išleisti daugiau, tuomet rekomenduojame pasidomėti „Alfawise XBR-08“ (dabar kainuoja 50.73€) Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio ir jau turi keturis 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbius, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Žinoma, tokia kombinacija leis mėgautis dar geresne garso kokybe, tačiau susitaikykite su tuo, kad už „Alfawise XBR-08“ teks mokėti apie 20 eurų daugiau nei už „Alfawise BS-28B“ belaidę garso kolonėlę.

Verta pastebėti, jog šios dvi garso kolonėlės dabar yra vienos perkamiasių ir populiariausių iš Kinijos. Ir nors  melonamas ar studijinio garso poreikiams jos tikrai netiks, tačiau mažiau reiklius gero garso gerbėjus, ypač nedideliuose namuose, turėtų patenkinti. 

„Alfawise BS-28B“ atsiliepimai

Belaidė garso kolonėlė „Alfawise BS-28B“ nepalieka abejingų pirkėjų. Pirkėjų įvertinimai rodo, kad bent jau kol kas visi „Alfawise BS-28B“ pirkėjai šiai belaidei garso kolonėlei skyrė maksimalų įvertinimą, kas reiškia, kad ji šiuo metu turi 5 žvaigždučių įvertinimą iš tiek pat galimų.

  • Hull. Tai tiesiog nuostabi belaidė garso kolonėlė už visiems prieinamą kainą. Turiu pripažinti, kad ji verta kiekvieno sumokėto euro. Man labai patiko, kad sureguliuoti žemus dažnius šioje belaidėje kolonėlėje yra labai paprasta. Kadangi dažniausiai žiūriu sporto transliacijas ir filmus, man taip pat itin praverčia komplekte pridedamas nuotolinis valdymo pultelis.
  • Brett. Neturiu jokių priekaištų. Mano tėtis turi tam tikrų klausos sutrikimų, o ši garso kolonėlė jam tapo tikru išsigelbėjimu. Šiuo atveju man svarbu buvo ir tai, kad įsigyta garso kolonėlė būtų lengvai valdoma ir lengvai susiejama su išmaniuoju televizoriumi. Būtent visa tai turi įsigijęs šią belaidę garso kolonėlę.
  • Bob. Tai labai lengvai konfigūruojama belaidė garso kolonėlė. Nuotolinis valdymo pultelis taip pat veikia puikiai, o garso kokybė mane tiesiog stebina. Jeigu atvirai, nesitikėjau, kad pavyks taip pigiai įsigyti tokią gerą belaidę garso kolonėlę.
  • Everta. Gera garso kokybė, kokybiškas korpusas ir gražus dizainas. Likau maloniai nustebina greito pristatymo ir labai gero supakavimo. Vienintelė problema su kuria susidūriau, tai yra ta, kad mano „Sony“ televizorius neatpažino šios belaidės garso kolonėles. Vis dėlto džiugu, kad šią problemą po tam tikro laiko taip pat pavyko išspręsti.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai ()