Tokių pasiūlymų dažnai nebūna: du labai gerai vertinami belaidžiai dulkių siurbliai iš ES sandėlių už €89,00​ - kas tai yra „Dibea D18“, kuo skiriasi ir kuo panašus į „Alfawise FJ166A“, kada kokį rinktis („Dibea D18“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Dibea D18“ - tai tylus belaidis dulkių siurblys su 2200 mAh baterija, 120 W varikliu ir 9 kPa maksimalia siurbimo jėga. Šis įrenginys turi besisukantį šepetį, kuris pakelia gyvūnų plaukus ir smulkias dulkes, o antgalyje esantis LED apšvietimas leis geriau apžvelgti ant grindų esančius nešvarumus. Pirkėjams patinka ilgas baterijos veikimo laikas, žemas triukšmo lygis ir stipri siurbimo jėga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Dibea D18“ specifikacija

  • Galia: Elektrinė galia – 120 W, siurbimo galia – 4-9 kPa.
  • Filtras: ciklonas su plaunamu filtru.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,55 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 25-45 darbo minutes.
  • Triukšmas: 75 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys: 104 x 24 x 21 cm.

„Dibea D18“ kaina:

  • Gearbest“ - €89,00.
  • iš Čekijos sandėlio
  • 27 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - €4,86.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Palyginimui:

  • „Alfawise FJ166A“ - €89,00​
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • 14% nuolaida, siuntimas 8.46€

Jei šiuo metu ieškosite gerą kainos ir kokybės santykį turinčio belaidžio dulkių siurblio ir susidomėsite pasiūlymais Kinijos parduotuvėse, iš karto pastebėsite du labai įdomius pasiūlymus - dabar du labai panašius siurblius „Dibea D18“ ir „Alfawise FJ166A“ parduotuvė „Gearbest“ savo gimtadienio proga organizuojamo išpardavimo metu siūlo už tą pačią kainą ir abu galima pirkti iš ES sandėlių. Kuo jie skiriasi, kuo panašūs ir kurį rinktis?

Apie „Alfawise FJ166A“ jau esame rašę detalų pristatymą ir išsamias testavimo apžvalgas. Iš jų buvo aišku, kad veikia dar tyliau nei nurodo gamintojas, o praktiniai siurbimo testai labai geri. Kuo pasižymi „Dibea D18“?

„Dibea D18“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, skirtas namų ir automobilio švarinimui. Tai yra lengvas ir kompaktiškas įrenginys su 2200 mAh baterija, kurios pakanka 45 minutėms naudojant silpnesnį nustatymą arba 25 minutėms nustačius stipriausią siurbimą. „Dibea D18“ turi ilgą vamzdį, kuris praverčia valant grindis, sienas ir užuolaidas. Tačiau jį pašalinus galima labai patogiai išvalyti automobilio saloną.

„Dibea D18“ turi cikloną su penkių lygių filtravimo sistema. Pagrindinis filtras yra plaunamas, jo nereikės keisti. Geriausia tai, kad „Dibea D18“ 120 W variklis užtikrina pakankamai stiprią siurbimo jėgą – galima pasirinkti 4 arba 9 kPa nustatymą, priklausomai nuo jūsų poreikių.

Palyginimui, „Alfawise FJ166A“ turi 130 W variklį, tačiau jis užtikrina tik 7 kPa siurbimo jėgą. Pagal specifikacijas šis dulkių siurblys kelia šiek tiek didesnį triukšmą (83 dB prieš 75), tačiau kaip yra iš tikrųjų kol kas neaišku - praktiniai testai rodo, kad „Alfawise FJ166A“ yra tylesnis nei nurodo gamintojas, bet ar pasiekia „Dibea D18“ lygį, paaiškės tik iš palyginamųjų apžvalgų, kurių kol kas nėra.

Be to, „Alfawise FJ166A“ baterija, nors yra tokios pat talpos (2200 mAh), užtikrina trumpesnį darbą (20-40 min. prieš 25-45). Tiesa, „Alfawise FJ166A“ turi ir privalumų prieš „Dibea D18“.

Minėjome, kad „Dibea D18“ turi penkių lygių filtravimo sistemą. Ji yra pakankamai gera, tačiau „Alfawise FJ166A“ turi HEPA filtrą, kuris pašalina net mažiausias daleles.

Neskaitant šių skirtumų, „Alfawise FJ166A“ ir „Dibea D18“ yra labai panašūs įrenginiai. Abu siūlo kelių pakopų filtravimo sistemas su ciklonu, abu rinkinyje turi besisukančius šepečius, platų antgalį baldams ir užuolaidoms bei siauresnį sunkiai pasiekiamoms vietoms. Šiuo metu šie siurbliai net kainuoja vienodai. Tai kaip pasirinkti?

Jei filtravimas jums yra labai svarbus ir norite atsikratyti alergenų, „Alfawise FJ166A“ yra geras pasirinkimas. Tačiau jei norite potencialiai tylesnio, bet kartu šiek tiek stipresne jėga siurbiančio įrenginio, reikėtų rinktis „Dibea D18“. Juolab, kad šį siurblį puikiai vertina ir pirkėjai, ir apžvalgininkai.

„Dibea D18“ apžvalga video siužete

„Dibea D18“ atsiliepimai

Vidutinis pirkėjų „Dibea D18“ skirtas įvertinimas Gearbest.com portale – 4,84 žvaigždutės iš 5 (55 įvertinimai). Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Russel: „Mažas, lengvas ir galingas siurblys! Siurbimo jėgos visiškai pakanka buitiniam naudojimui. Turi du režimus. Tinka ir kilimo bei baldų valymui. Antgalyje turi apšvietimą, todėl, jei norite, galite naudoti ir tamsoje. Baterijos pakanka išvalyti keliems kambariams. Visada  jį laikau įkrautą, kad galėčiau naudoti bet kuriuo metu. Tai labai patogu, nes nereikia jungti į elektros lizdą. Vertas kainos!“
  • GOD: „Kokybiškas lengvas belaidis siurblys. Atrodo neblogai, viskas tinka ir veikia gerai. Siurbimas taip pat yra neblogas. Tik nenaudočiau visų namų valymui, nes besisukantis šepetys yra gana mažas ir tiesiog užtruktų, kol išsiurbčiau visus namus“.
  • Dor: „Puikus prietaisas, labai gera kokybė, „Dibea“ tikrai pasistengė. Pristatymas buvo greitas, tikrai rekomenduoju. Siurblys siurbia labai stipriai, bet veikia tyliai. Turi daug antgalių. LED apšvietimas leidžia geriau pamatyti dulkes“.
  • mc3mmc: „Puikus siurblys, veikia labai gerai. Pagamintas ir kokybiškų medžiagų. Naudoti šį siurblį – tikras malonumas. Mano žmonai jis labai patinka. Rekomenduoju“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai (1)