Retai pasitaikantis pasiūlymas: visiškai belaidės ausinės su 35/350 mAh baterija, lietimu valdomomis funkcijomis, stipriais žemais dažniais ir „Bluetooth 5.0“ sąsaja už mažiau nei 20 eurų („i13 TWS“ kaina, Specifikacijos)  ()

„i13 TWS“ yra visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės. Kiekviena turi 35 mAh baterijas, o dėklas saugo dar 350 mAh energijos. Šios ausinės atkuria dinamišką, žemais dažniais prisodrintą garsą, tačiau puikiai veikia ir kalbant telefonu. 65 laipsnių kampu pasuktas korpusas užtikrina patogų nešiojimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „i13 TWS“ specifikacija

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai.
  • Skambėjimas: dinamiškas garsas, gerai atkuriamas visas dažnių diapazonas,  itin stipriai grojami žemi dažniai.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 35 mAh ausinėse (pakanka maždaug 120-150 min); 350 mAh įkrovimo stotelė, įkrovimui reikia 60 minučių.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas, tvirtai laikosi ausyje, valdomos lietimu, aktyvi triukšmo slopinimo technologija, automatinė sąsaja.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas, „Micro USB“ laidas įkrovimui, instrukcijos.
  • Išmatavimai ir svoris:  55 × 45 × 18 mm, 32 gramai.

„i13 TWS“ kaina

Jei ieškote belaidžių ausinių, greitai pastebėsite, kad pačios garsiausios, tokios kaip „Samsung Galaxy Buds“, „Apple Airpods 2“, „Xiaomi AirDots Pro“, „Huawei Honor Flypods“ (išsami jų apžvalga ir geriausios kainos) kainuoja nepigiai - 60-120€ diapazone ir jei esate praktiškas žmogus, tokia suma už paprastas ausines gali pasirodyti didoka. Tokiu atveju vienintelė išeitis - mažiau žinomi Kinijos gamintojai, kurie reikia pripažinti, gamina tikrai dėmesio vertas ausines. Ir šiuo metu vienos iš populiariausių tokio tipo ausinių yra labai geros kainos „i13 TWS“.

„i13 TWS“  - tai į ausies kanalą įstatomos visiškai belaidės ausinės. Paprastas, modernus dizainas pasižymi ergonomiška konstrukcija. Į ausis įstatoma dalis yra pasukta 65 laipsnių kampu, todėl tvirtai, bet kartu ir patogiai laikosi ausies kanale. Šios ausinės nekrenta, tačiau kartu ir nevargina, nes yra labai lengvos.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, o svarbiausia, naudoja  Bluetooth v5.0+EDR technologiją.

Dėka integruoto Bluetooth v5.0+EDR ryšio modulio „i13 TWS“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju. Be to, Bluetooth v5.0 gerokai labiau taupo energiją, tad su tokiomis ausinėmis muzikos galėsite klausytis kur kas ilgiau. 

Kiekviena ausinė turi 35 mAh bateriją, kurios pakanka 120-150 minučių. Tačiau dėl to tikrai neverta baimintis, nes šios ausinės yra įkraunamos tiesiai vartotojo kišenėje. Jų dėklas turi 350 mAh bateriją, todėl ausines gali įkrauti ne kartą. Pats dėklas įkraunamas per maždaug valandą per „Micro USB“ jungtį.

„i13 TWS“  pakankamai gerai atkuria visą dažnių spektrą, tačiau itin gerai atkuria žemo dažnio garsus. Taip yra todėl, kad šios ausinės yra subalansuotos šiuolaikinei muzikai. Kita vertus, jas taip pat labai patogu naudoti kalbant telefonu.

„i13 TWS“  turi mikrofoną, todėl jas galima naudoti kaip laisvų rankų įrangą. Norint pakelti ragelį tereikės vieną kartą paliesti vieną ausinę. Taip, šios ausinės valdomos lietimu - tai labai patogus ir šiuolaikiškas valdymo būdas. Lygiai taip pat sustabdysite ir muziką.

Norėdami perjungti dainą turėsite dukart paliesti kairę arba dešinę ausinę (peršoks prie kitos ar prieš tai ėjusios dainos sąraše). Panašiai veikia ir garso lygio kontrolė – triskart palietę dešinę ausinę muziką pagarsinsite, o kairę – patylinsite. Porą sekundžių palaikę pirštą ant ausinių iškviesite virtualų asistentą.

„i13 TWS“  yra labai lengvos, tinka sportuojantiems, daug kalbantiems telefonu ar tiesiog dažnai būdantiems lauke. Nors yra labai mažos, šios ausinės turi ir aktyvią triukšmo slopinimo technologiją, todėl efektyviai veikia ir triukšmingame autobuse. Įdomu tai, kad tokios galimybės dažnai neturi net kelis kartus brangesnės ausinės, tad investavus kur kas mažiau, gaunama daugiau. 

Tai yra geras ir nebrangus pasirinkimas tiems, kurie muzikos nori klausytis visiškai be jokių laidų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: