Net 9000 liumenų, 500 m atstumas, keičiamos baterijos ir tvirtas aliumininis korpusas, puikiai išsklaidantis šilumą - šis žibintuvėlis pravers daugeliui (Video)  (7)

Šis žibintuvėlis pasiekia 9000 liumenų šviesos intensyvumą, turi aliumininį korpusą ir ergonomišką rankeną. Jis nebijo lietaus, o baterijų pakaks ne tik ilgam apšvietimo laikui, bet ir kitiems įrenginiams įkrauti. Tai yra geras žibintuvėlis mėgstantiems laisvalaikį gamtoje ar norintiems būti pasiruošusiems netikėtoms gyvenimiškoms situacijoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Tipas: LED žibintuvėlis su rankena.
  • LED: trys LED atskiruose reflektoriuose.
  • Maksimalus ryškumas: 3000 – 9000 liumenų.
  • Režimai: vidutinis, ryškusis ir SOS.
  • Spindulio nuotolis: apie 500 metrų.
  • Baterija: trys 18650  standarto baterijos,
  • Korpusas: aliuminis.
  • Atsparumas: IP65 (nebijo dulkių, bet negalima panardinti).
  • Išmatavimai ir svoris: 17,00 x 7,00 x 9,50 cm (pakuotės išmatavimai), 300 gramų.

Kaina

  • Gearbest“ - €16,20.
  • 28 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„3000LM Super Bright 3 Modes Easy Operation LED Spotlight Flashlight“ - tai ypatingai ryškus ir tvirtas LED žibintuvėlis, puikiai tinkantis tiems, kurie mėgsta laiką leisti gamtoje arba gyvena kaime ir kartais prireikia mobilaus, bet labai ryškaus šviesos šaltinio.

Šis įrenginys turi aliumininį korpusą, kuris yra labai tvirtas ir nepraleidžia vandens (atitinka IP65 standartą). Tiesa, šis 16 cm ilgio žibintuvėlis yra pakankamai didelis ir sunkus – jo svoris siekia 300 gramų. Tačiau visą tai atperka ryškumas.

Šis žibintuvėlis turi tris režimus – vidutinio, maksimalaus ryškumo ir SOS. Pastarasis, žinoma, yra skirtas pagalbos išsikvietimui – jis mirksi tarptautinį SOS signalą. Tuo tarpu kiti yra skirti reguliuoti žibintuvėlio ryškumą. Šio įrenginio šviesos intensyvumas siekia 3-9 tūkstančius liumenų. Tai – labai ryški šviesa, kurios spindulys siekia visus 500 metrų.

Šis prožektorius turi tris LED, sumontuotus trijuose reflektoriuose. Tai pagerina prožektoriaus konstrukciją, tolygiau skleidžia šviesą. Gamintojas teigia, kad LED elementai atlaikys net 100 tūkstančių valandų, todėl šis prožektorius yra pakankamai ilgaamžis.

Energija saugoma trijose 18650 standarto baterijose, kurios nėra pridedamos. Kita vertus, jos yra keičiamos – galima kuprinėje turėti kelias, kad ilgesnio žygio metu jas būtų galima pakeisti per kelias sekundes. Beje, šių baterijų energija gali būti panaudota ir išmaniesiems įrenginiams įkrauti, jei tik turite specialų adapterį. Čia išryškėja ir dar vienas aliumininio korpuso pranašumas – jis išsklaido karštį, todėl šis įrenginys neturėtų per greitai įkaisti. Tai yra geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta leisti laisvalaikį gamtoje ar tiesiog nori būti visada pasiruošusiems netikėtoms gyvenimiškoms situacijoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(15)
(2)

Komentarai (7)