TOP 10 geriausių Velykinių pasiūlymų iš Kinijos: 50€ pigiau „Xiaomi Pocophone F1“ (6/128GB), rekordinė kaina projektoriui „Alfawise X“ iš Čekijos sandėlio ir visa krūva nuolaidų kuponų ausinėms, LED šviestuvui ir TV garso sistemai (Video, 2019 m. 16 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 50€ pigiau telefonas „Pocophone F1“ su 6/128 GB

- 40 % nuolaida ir rekordiškai maža kaina buitiniam projektoriui „Alfawise X“ (iš Čekijos sandėlio)

- 28 % nuolaida visiškai belaidėms ausinėms „Alfawise V6 TWS“

- 27 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise WS-960“ (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida vienam pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistemai „Alfawise XBR-08“ (su nuolaidos kuponu)

- 12 % nuolaida naujos kartos per kaulus grojančioms ausinėms „Alfawise J20“

- 18 % nuolaida išmaniajam dantų šepetėliui „Alfawise SG – 949“

- 4 % nuolaida naujos kartos rankiniam dulkių siurbliui „Alfawise AR182BLDC“

- 54 % nuolaida itin modernaus dizaino uodus naikinančiam šviestuvui „Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. 50€ pigiau nei Lietuvoje - mažiausia kaina telefonui „Pocophone F1“ (6/128GB)

278.69€ | 29 % nuolaida„Pocophone F1“ specifikacijos, atsiliepimai

„Pocophone F1“ – tai „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis telefonas, kuris turi integruotą „Qualcomm Snapdragon 845“ centrinį procesorių su dirbtiniu intelektu AI. Be to, šis išmanusis telefonas yra aušinamas skysčiu, turi integruotus naujos kartos ryšio modulius (Bluetooth 5.0, WiFi 802.11ac) ir bene daugiausiai pirkėjų dėmesio susilaukia dėl neįtikėtinai žemos kainos, tačiau kartais pasiūlymai būna itin geri. Šiuo metu šis telefonas siūlomas 50€ pigiau, nei galima įsigyti Lietuvoje. 

„Xiaomi“ akcentuoja, kad „Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra orientuotas į maksimalų našumą. Jeigu ieškote tikrai našaus išmaniojo telefono, kurį ruošiatės naudoti bent jau keletą metų, tuomet rasti ką nors geriau nei „Pocophone F1“ šiuo metu yra praktiškai neįmanoma. Pagrindinis akcentas, kuris taip leidžia kalbėti apie „Pocophone F1“, žinoma, yra konkurencinga ir žema kaina. Be to, jeigu kartu su sparta trokštate turėti ir visą parą laikančią bateriją, tuomet „Pocophone F1“ gali būti būtent tai, ko jau labai seniai ieškojote. („Android Authority“)

„Xiaomi Pocophone F1“ apžvalga: kodėl jis toks pigus ir ar tikrai toks geras kaip visi sako? (Foto, Apžvalga)

 

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • „Gearbest“ - 278.69€
  • Tai mažiausia kaina
  • Siuntimas į Lietuvą - 3.65€.
  • Lietuvoje - 330.69€

Tenka pripažinti, kad „Pocophone F1“ išmanusis telefonas yra tikras hitas, nes „Xiaomi“ vėl padarė tai, ką daro geriausiai – flagmano specifikacijas siūlo už vidutinioko kainą. Puikias technines charakteristikas įvertino ir pirkėjai, nes mažiau nei per penkias minutes buvo nupirkta bent 68 965 „Pocophone F1“ telefono kopijų.

„Pocophone F1“ techninės įrangos pagrindu tapo šiuo metu galingiausia „Qualcomm“ mobilioji platforma „Snapdragon 845“ su aštuoniais „Kryo 385“ branduoliais. Keturi iš jų veikia iki 2,8 GHz dažniu, o likęs kvartetas skirtas mažiau resursų reikalaujančioms užduotims ir gali pasiekti 1,8 GHz ribą.

Tai galingiausias 2018 metų procesorius telefonams flagmanams ir dar nebuvo jokio kito modelio, kuris kainuotų taip pigiai ir turėtų „Snapdragon 845“.

Gamintojas tvirtina, kad skysčiu aušinama sistema leidžia sumažinti temperatūrą 8 laipsniais, esant procesoriaus maksimaliai apkrovai. O tai ypač svarbu žaidžiant žaidimus - „Snapdragon 845“ leis mėgautis pačiais naujausiais žaidimais be jokių apribojimų.

Ekrano yra išpjovoje įtaisyta 20 megapikselių kamera ir jutiklių rinkinys.

Pagrindinė kamera sudaryta derinant 12 megapikselių „Sony IMX363“ ir 5 mln. taškų „Samsung“ jutiklius. Šalia rasite dvigubą LED blykstę.

Kaip ir įprasta naujausiems „Xiaomi“ telefonams, taip ir šis, turės dirbtinį intelektą, skirtą fotografavimo situacijų įvertinimui ir geresnių kadrų užfiksavimui.  Flagmanams su „Snapdragon 845“ integruotas dirbtinis intelektas jau tapo standartu - jis pasirūpina itin kokybišku autofokusavimu, spalvų suderinimu ir kitais fotografijai skirtais specialiais efektais.

Galiausiai labai maloniai stebina ir tas faktas, kad „Pocophone F1“ yra vienas iš nedaugelio naujos kartos išmaniųjų telefonų, kuris pas pirkėją atkeliauja ne tik su šiuolaikine USB C tipo jungtimi, bet dar ir su integruotu standartiniu 3,5 milimetrų ausinių lizdu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (1065 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai puikus telefonas: suminis apžvalgų reitingas 5 balai iš 5
  • Ekranas: 6,18 colių įstrižainės, 2246 x 1080 px raiškos. Nuo susibraižymų apsaugo „Corning Gorilla Glass“ stiklas (naudojama stiklo versija neatskleidžiama).
  • Procesorius: 8 branduolių 2,8 GHz taktinio dažnio „Qualcomm Snapdragon 845“ su dirbtiniu intelektu AI.
  • Vaizdo plokštė: „Adreno 630“.
  • Atmintis: 6 GB RAM (LPDDRX tipo) ir 64/128 GB ROM; 8GB RAM ir 256 GB ROM; visais atvejais išorinė microSD kortelė iki 256 GB (naudoja antrą SIM lizdą).
  • Kameros: dviguba galinė kamera (12 MP, f/1.9 + 5 MP, f/2.0) su LED blykste ir dirbtiniu intelektu; vienguba priekinė kamera su 20 Mpx raiška ir f/2.0 diafragma.
  • OS: „MIUI 9.6“, sukurta „Android 8.1“ pagrindu.
  • Baterija: 4000 mAh. Palaiko greitą baterijos įkrovos techninį sprendimą „Quick Charge 3.0“.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas, „Face ID“ - telefono atrakinimas veidu.
  • Jungtys: 3.5 mm audio jungtis, Type-C USB 2.0.
  • Ryšiai (4G dažnio juostos Lietuvoje): Bluetooth 5.0; WiFi 802.11ac; DLNA; A-GPS; GLONASS; BDS; FM radijas; palaikomi 4G LTE dažniniai kanalai : B1, B3, B5, B7, B8, B20, B38, B40, B41.
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, kompasas, barometras.
  • Korpusas: plastikinis rėmelis, stiklinis dangtelis.
  • Išskirtinės savybės: galingiausias 2018 metų procesorius su DI, aušinimas skysčiu – „LiquidCool“ technologija, 6/8 GB RAM, itin geras našumo/kainos santykis.
  • Matmenys ir masė: 15,55 x 7,52 x 0,88 cm; 182 g.

Dabartinė 278.69€ kaina yra mažiausia šio išmaniojo telefono kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio su rekordiškai sumažėjusia kaina buitinis projektorius „Alfawise X“

93.49€ | 40 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio„Alfawise X“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise X“ - tai buitinis projektorius, skirtas filmams, žaidimams ir prezentacijoms. Jis turi 50 W 3200 liumenų lempą, o ekrano įstrižainė gali siekti net 200 colių. Šis įrenginys yra labai paprastas naudoti, turi „Wi-Fi“ prieigą, garsiakalbius ir visą eilę jungčių. Bet pirkėjams labiausiai patinka ryškus vaizdas ir universalumas. Jis niekada nekainavo labai brangiai, bet dabartinis kainos pasiūlymas yra tiesiog fantastiškas ir su tokiu pasiūlymų neabejotinai šiuo metu tai geriausias projektorius pagal kainą ir kokybę, kokį tik galima įsgyti iš Kinijos iki 150€. 

Savo klasėje tai yra puikus projektorius. Pigus, gerai veikiantis HD projektorius. Vaizdas yra aiškus ir ryškus, bet šiek tiek reikia padirbėti su nustatymais siekiant geriausio rezultato. Ryškumas yra geras ir dienos šviesoje, bet kur kas geresnis tamsoje. Nuėmus guminius padukus projektorių galima sumontuoti prie lubų. (Dmxo)

Kino teatras namuose: „dabar net nekyla abejonių kur geriau žiūrėti filmus - projektorių naudoju kasdien 3-4 valandas ir tai neabejotinai vienas geriausių projektorių už tokią žemą kainą“ („Alfawise X“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 93.49€.
  • Tai mažiausia kaina
  • Iš Čekijos sandėlio, 40 % nuolaida, siuntimas kainuos 4.91€.
  • Ebay - 159.96€
  • Deja, bet į Lietuvą nesiunčiama

„Alfawise X“ – tai paprastas universalus projektorius, galintis atlikti daugybę funkcijų. Jo HD raiška ir iki 200 colių įstrižainės vaizdas ypač tiks žiūrėti filmams, tačiau „Alfawise X“ gali pasitarnauti ir rengiant prezentacijas ar žaidžiant kompiuterinius žaidimus.

Alfawise X“ palaikoma raiška yra lygi 1080P, tačiau įrenginys priima ir 4K failus, tik supaprastina jų kokybę.

Projektoriaus širdis – ryški lempa. „Alfawise X“ nusileidžia brangiausiems projektoriams, tačiau kaip mėgėjiškam įrenginiui 50 W lempa yra pakankamai gera. Juolab, kad pagal gamintojo skaičiavimus lempa tarnaus iki 20 tūkstančių valandų. Tai reiškia, kad jos greitu metu keisti tikrai nereikės.

„Alfawise X“ ryškumas – 3200 liumenų – užtraukę užuolaidas vaizdą matysite išties gerai. Stabilų įrenginio veikimą užtikrina 1,5 gHz procesorius 1 GB RAM bei 8 GB ROM atmintis.

Prisijungti prie projektoriaus galite per vieną iš kelių jungčių, priklausomai nuo to, ką ketinate daryti: čia yra USB, VGA ir HDMI lizdai.

Dar geriau tai, kad „Alfawise X“ turi ir dvigubą  „Wi-FI“ sąsają (2.4G + 5G), todėl prisijungti prie projektoriaus tik dar lengviau.

Iš tiesų egzistuoja pora „Alfawise X“ – su „Android“ ir be operacinės sistemos. Šiuo metu „Android“ versijos nepardavinėjamos, o pirkėjai ir taip nebuvo jomis patenkinti. „Android“ leidžia groti failus iš USB rakto, naršyti programėlėse, bet veikia lėtai ir erzinančiai.

„Alfawise X“ gali būti valdomas pridedamu pulteliu, kuris naudoja dvi AAA standarto baterijas, arba mygtukais ant įrenginio viršaus. Pats įrenginys pasižymi įprasta projektoriaus forma, tačiau jį galima montuoti prie lubų arba palikti ant stalo. Naudotis „Alfawise X“ yra labai paprasta ir patogu, pats įrenginys yra pritaikytas darbui namuose, bet jį galima naudoti ir prezentacijose. Tarp papildomų funkcijų galima paminėti ir projektoriaus korpuse paslėptus garsiakalbius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.69 balai iš 5 (297 vertinimai)
  • Ryškumas: 3200 liumenų.
  • Lempa: LED, 50 W, 20 000 val.
  • Raiška: HD, 1280 x 800px (skaito ir 4K failus).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 32-200 colių.
  • Vaizdo formatas: 16:9.
  • Atstumas nuo ekrano: 1,5-6 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: 4 branduolių 1,5 GHz Amlogic S905X,
  • Atmintis: 1 GB RAM ir 8 GB ROM.
  • OS: su „Android“ (nepasiteisino, tad nebeperduodama) ir be „Android“
  • Ryšiai: „Wi-Fi“ (2.4G + 5G).
  • Jungtys: AV, HDMI, USB, VGA.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 33,00 x 12,00 x 25,00 cm, 255 gramai.

Dabartinė 93.49€ kaina yra mažiausia šio projektoriaus kainų istorijoje:

3. Su 28 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomos visiškai belaidės ausinės „Alfawise V6 TWS“

24.27€ | 28 % nuolaida | 4.82 balai iš 5 (11 vertinimai)

Tai – visiškai belaidės ausinės. Tai reiškia, kad net skirtingų ausinių pusių nejungia joks laidas. Tai yra stilingas ir patogus būdas klausytis muzikos ar kalbėti telefonu. Jos turi 50 mAh bateriją, kuri užtikrina kelių valandų veikimą, tačiau geriausia tai, kad kartu su ausinėmis atkeliauja ir specialus dėklas su integruota 2600 mAh baterija, kuri bet kuriuo metu gali įkrauti ausines.

Vos tik prisijungiau buvau nustebintas garso kokybės – jis toks aiškus ir detalus. Beveik niekada neišnaudoju visos šių ausinių siūlomos galios. Triukšmo slopinimo galimybės taip pat yra nuostabios. (Brad V.)

Tai reiškia, kad ausinės bus įkraunamos net kai nešiositės jas kišenėje.

Šis dėklas taip pat gali įkrauti ir kitus prietaisus, kurie naudoja USB jungtis.

Gerai ir tai, kad ausines jis įkraus net 18 kartų, o jos pačios „Bluetooth 5.0“ ryšiu susisies vos ištrauktos iš dėklo.

„Alfawise V6 TWS“ ir groja neblogai. Jos turi 8 mm garsiakalbius su grafeno diafragma ir triukšmo slopinimo technologija.

Ant korpuso yra sumontuotas mygtukas, kuris leidžia sustabdyti ir paleisti dainą, pakelti ragelį ar baigti pokalbį.

Pačios ausinės nebijo vandens (IPX7 standartas), todėl jas galima naudoti bet kokiu oru.

Dabartinė 24.27€ kaina yra mažiausia šių belaidžių ausinių kainų istorijoje:

4. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-960“

167.22€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43094„Alfawise WS-960“ specifikacijos, atsiliepimai

Turbūt geriausias langų valymo robotų pasiūlymas šiuo metu. „Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.

Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu. (Seigafolava)

Kaip 25-ame aukšte išbandė naujos kartos langų valymo robotą iš Kinijos ir kuo viskas baigėsi: „Metus nevalytų langų per kartą jis nenuvalo, bet paleidus kelis kartus - rezultatas fantastiškas“

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“167.22€
  • Su nuolaidos kuponu GBA43094.
  • Siunčia nemokamai
  • Palyginimui: ankstesnės kartos „Alfawise WS - 860“ kainuoja 185€, iš Čekijos sandėlio

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus dar mažesnę kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Galia:  vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

5. Iš Čekijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas vienas pigiausių LED šviestuvų su tiek valdymo funkcijų - „Utorch UT30“

32.37€ | 29 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GDUT30JK | „Utorch UT30“ specifikacijos

„Utorch UT30“ šviestuvas yra labai panašus į itin populiarų „Yeelight YLXD01YL“ šviestuvą, tačiau „Utorch UT30“ yra šiek tiek plokštesnis, truputi platesnis ir beveik du kartus pigesnis.

Atsižvelgiant į tai, kad Utorch UT30 šviestuvo kaina yra du kartus mažesnė, palyginus su Yeelight YLXD01YL, kuris yra pats pigiausias ir paprasčiausias šviestuvas iš Xiaomi išmaniųjų namų sistemos, tai šis Utorch šviestuvas yra labai geras pasirinkimas mažiems kambariams. Plius, Utorch UT30 valdymas yra paprastas ir jo integracija į išmaniųjų namų sistemą (susiejimą su kitais įrenginiais, įvairių scenarijų kūrimas ir pan. aut. past.) yra paprasta ir nesudėtinga.

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

Utorch UT30“ 30 cm dydžio (18W, 1680lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 32.37€
  • Iš Čekijos sandėlio
  • Nuolaidos kuponas GDUT30JK
  • 29 proc. nuolaida, siuntimas už 5.32€

„Utorch UT30“ 40 cm dydžio (24W, 2240lm, 3000 - 6500K)

  • Gearbest - 35.96€
  • 12 proc. nuolaida
  • iš Kinijos sandėlio atsiųs už 0.68€

„Utorch UT30“ galingumas yra 18 W ir jo viduje išdėlioti LED šviestukai trimis juostomis.

Kiekvienoje šioje LED juostoje yra 4 šviestukai šviečiantys baltai ir 4 šviestukai šviečiantys gelsvai.

Nors parduotuvės specifikacijose rašoma, kad „Utorch UT30“ šviestuvas užtikrina 2000 liumenų ryškumą, iš tikro 30 cm diametro šviestuvas šviečia kiek silpniau - jo maksimalus šviesos srautas siekia 1680 Lm (tai atitinka vieną 100W galios kaitrinę lemputę). O štai 40 cm šviestuvas užtikrina jau 2240 Lm apšvietimą.

Taip pat jis turi reguliuojamą šviesos temperatūrą nuo 3000K iki 6500K ir viskas gali būti kontroliuojama nuotolinio valdymo pulteliu, išmaniuoju telefonu – atsisiuntus programėlę ir prisijungus per „WiFi“ arba pasitelkus „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualius asistentus.

Beje, kalbant apie pačią „Utorch UT30“ pakuotę, tai viskas supakuota tvarkingai ir šviestuvas atkeliavo saugiai bei nepažeistas. Gamintojas į pakuotę pridėjo itin daug apsauginių minkštų įdėklų, tad „Utorch UT30“ visos kelionės metu yra labai gerai apsaugotas.

Taip pat pakuotėje yra reikalingi šviestuvo pritvirtinimui prie lubų varžtai ir matinis bei permatomas šviestuvo gaubtas. Pastarąjį reikia šiek tiek sulenkti ir įstatyti į patį šviestuvą, tačiau apžvalgininkas tai pataria daryti tuo atveju, kai pats „Utorch UT30“ šviestuvas jau bus pilnai įrengtas, prijungti visi reikalingi laidai ir „Utorch UT30“ pritvirtintas prie lubų, kadangi šį gaubtą įdėti yra lengva, tačiau išimti tampa jau sudėtingiau.

Na, o pačių laidų prijungimas prie „Utorch UT30“ šviestuvo yra visai paprastas ir lengvas. Tereikia spustelėti specialų šviestuve esantį laido spaustuką ir į jį įstatyti laidą.

Dar verta paminėti, kad pakuotėje yra naudojimosi instrukcija anglų kalba ir QR kodas, kurį nuskenavus galima atsisiųsti „Smart Life“ programėlę.

Belieka atsisiųsti programėlę, susikurti savo paskyrą, nurodyti el. pašto adresą arba telefono numerį, ir surandame iš didelio įrenginių sąrašo savo šviestuvą „Utorch UT30“.

Tada belieka suporuoti „WiFi“ ryšiu „Utorch UT30“ šviestuvą ir jūsų telefone turimą „Smart Life“ programėlę. Kai vyksta įrenginių poravimas, „Utorch UT30“ pradeda mirksėti.

Beje, jei esate prisijungę prie 5 Ghz, tai reikia laikinai persijungti prie 2.4 GHz „WiFi“ ryšio, įvesti slaptažodį ir palaukti porą minučių, kol bus baigtas įrenginių poravimas.

Baigus poravimą, „Utorch UT30“ šviestuvas atsiras įrenginių sąraše („All Devices“) ir dabar su išmaniuoju telefonu galima jį valdyti: įjungti/išjungti, kontroliuoti ryškumą ir spalvų temperatūrą.

Taip pat yra galimybė „Utorch UT30“ šviestuvą suporuoti su trečiųjų šalių sistemomis, kaip „Amazon Alexa“ ar „Google Home“ virtualiais asistentais bei susiejus šviestuvą su kitais namų įrenginiais kurti įvairius scenarijus.

Apžvalgininko tie virtualūs asistentai ypatingai nedomina, ypač turint galvoje, kad programėlėje ir taip yra viskas ko reikia, bei galimybės viename telefone turėti daugybę įvairių įrenginių, juos kontroliuoti bei kurti įvairius scenarijus. Tačiau apžvalgininkas pasidomėjo ką internete kalba kiti vartotojai ir kaip naudotis „Google Home“.

Jis iškart rekomenduoja atsisiųsti kitą išmaniąją programėlę „Tuja Smart“, su kuria lygiai taip pat galima valdyti „Utorch UT30“ šviestuvą. Ji praktiškai identiška „Smart Life“ programėlei, tačiau yra esminis skirtumas.

„Tuja Smart“ programėlės paskyroje yra galimybė aktyvuoti „Google Home“ asistentą.

6. Su nuolaidos kuponu siūloma naujos kartos „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“

50.35€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas PLGBSALE025 | „Alfawise XBR-08“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise XBR-08“ – tai „soundbar“ tipo garso sistema, kuri yra aprūpinta keturiais 52 milimetrų 10 W garsiakalbiais ir dviem pasyviais žemų dažnių garsiakalbiais. Ši belaidė garso kolonėlė taip pat garsėja unikalia korpuso konstrukcija, kuri leidžia esant poreikiui šią „soundbar“ garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.

Esu sužavėtas šios garso sistemos galimybėmis. Aš buvau nusivylęs savo TV, kadangi filmų metu dėl prastos garso kokybės negalėjau normaliai išgirsti dialogų. Viskas kardinaliai pasikeitė įsigijus „Alfawise XBR-08“. Bent jau man, tai yra puikus pasirinkimas. Tiesiog TV nežiūriu taip dažnai, kad būčiau pasiryžęs investuoti didesnes sumą į aukštos klasės namų kino sistemą. (William)

„Pliusai yra gana akivaizdūs. Garso kokybė tikrai gera, o ir garso lygis yra aukštas, jo tikrai užtenka. Tik patariu nesirinkti maksimalaus 32 garso lygio – geriau apsistoti ties 28-30. Džiugina ir itin didelė gausa įvairių jungčių, tik S/PDIF nėra. Galime klausyti FM radijo, palaiko Bluetooth ryšį, tad galime susieti su praktiškai visais įrenginiais. O ir galimybės prijungti papildomai atminties kortelę bei USB atmintuką yra pliusai.“ „Alfawise XBR-08“ apžvalga

Manau, kad garso skirtumas tarp senųjų garso kolonėlių ir Alfawise XBR-08 yra akivaizdus, ir daugiau čia kažką komentuoti nėra prasmės. Kai kurie gali pasakyti, kad kokia yra prasmė lyginti paprastas kolonėles su visai kitos kategorijos garso sistemą? Pirmiausiai, tai yra palyginimas, o antra – daugelis įprastų televizorių turi tokius pačius garsiakalbius, kaip ir mano įprastos kompiuterio kolonėlės. Ir dėka šios garso sistemos galima gerokai pagerinti televizorių ir kompiuterių garso kokybę. Vertinant bendrai, aš likau labai patenkintas Alfawise XBR-08. Garso sistema atrodo gerai, surenkama lengvai, ant stalo sumažėjo vietos, o svarbiausia – garsas. Nors per kamerą visos garso kokybės perduoti nepavyks, tačiau skirtumą, manau, kad supratote. „Alfawise XBR-08“ apžvalga ir testavimas

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • Lietuvoje neparduodama.
  • „Gearbest“50.35€.
  • Su nuolaidos kuponu PLGBSALE025 tai mažiausia kolonėlės kaina iki šiol
  • Nemokamas siuntimas Priority Line metodu.
  • Yra įtrauka į „Gearbest Exclusive Brands“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

„Soundbar“ tipo garso sistemos sparčiai populiarėja. Praktika rodo, kad kai kurie pirkėjai šias sistemas perka vietoje standartinių namų kino sistemų. Bene esminis „soundbar“ tipo sistemų privalumas yra tas, kad jos yra santykinai mažos ir tuo pačiu ganėtinai pigios – kaina kelis ar net keliolika kartų mažesnės nei profesionalios namų kino sistemos. Be to, jose yra integruojamas pakankamas kiekis garsiakalbių, kurie gerai atkuria tiek aukštus, tiek žemus dažnius.

Pavyzdžiui, „soundbar“ tipo garso sistema „Alfawise XBR-08“ praktiškai patvirtina aukščiau išsakytus argumentus. Šis garso kolonėlė yra apie 1 metro ilgio, tačiau yra aprūpinta net keturiais standartiniais 10 W 52 milimetrų skersmens garsiakalbiais, kurių šalia dar randame ir du papildomus pasyvius žemų dažnių garsiakalbius. Praktika rodo, kad dažniausiai tokios kombinacijos pakanka vidutinio dydžio kambaryje norint užtikrinti kokybišką skambesį.

Kitu reikšmingu „Alfawise XBR-08“ garso sistemos privalumu tampa modulinė sistema, kuri leidžia esant reikalui padalinti šią garso sistemą į dvi atskiras garso kolonėles. Toks sprendimas yra iš tiesų labai naudingas, nes už visiems prieinamą kainą kiekvienuose namuose be jokių papildomų investicijų leidžia sukurti erdvinio garso efektą naudojant dvi atskiras kolonėles.

Šis funkcionalumas „Alfawise XBR-08“ dar labiau priartina prie įprastų namų kino sistemų. Čia dar norisi pridėti ir tai, kad šios „soundbar“ tipo sistemos komplekte yra pridedamas nuotolinis valdymo pultelis, kuris taip pat yra įprasta namų kino sistemos dalis.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Alfawise XBR-08“ turi Bluetooth 4.2 ryšio modulį, todėl esant reikalui gali atstoti ir belaidės garso kolonėlės funkciją. Tuo tarpu platus integruotų jungčių pasirinkimas leidžia klausyti muziką ne tik iš Micro SD kortelės, bet ir iš USB atmintinės. Be to, „Alfawise XBR-08“ dar gali atstoti ir radijo imtuvą, nes turi integruotą FM ryšio modulį.

Bene artimiausiu „Alfawise XBR-08“  konkurentu šiuo metu tampa „Xiaomi TV Soundbar“ garso sistema. Vis dėlto „Xiaomi TV Soundbar“ patrauklumas šiek tiek nublanksta, kai paaiškėja, kad „Alfawise XBR-08“ yra pigesnė ir tuo pačiu dar siūlo geresnį funkcionalumą.

Pavyzdžiui, apie 50 eurų daugiau kainuojanti „Xiaomi TV Soundbar“ neturi nei USB, nei Micro SD kortelės lizdo. Taip pat negali pasiūlyti nuotolinio valdymo pulteliu ir neturi FM radijo imtuvo. Pridėti dar galima ir tai, kad „Xiaomi TV Soundbar“ gali būti naudojama tik horizontaliai arba montuojama prie sienos, kai tuo tarpu „Alfawise XBR-08“ dar siūlo ir minėtą modulinę architektūrą, kuri leidžia šią garso sistemą padalinti į dvi atskiras kolonėles.

Nors pagal populiarumą „Xiaomi TV Soundbar“ pirmauja tarp kiniškų „Soundbar“ tipo garso sistemų, tačiau „Alfawise XBR-08“ labai sparčiai renka gerbėjų gretas – ji jau pateko į perkamiausių kolonėlių TOP 3.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.58 balai iš 5 (78 vertinimai)
  • Paskirtis: tai universali „soundbar“ tipo garso sistema, kuri taip pat siūlo namų kino sistemos funkcionalumą, nes prie įrenginių gali būti jungiama tiek laidais, tiek belaidžiu būdu.
  • Garsiakalbiai: 4x10 W 52 mm skersmens;  2x pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai.
  • Dažnių diapazonas: 150 Hz – 150 kHz.
  • Kanalai: 2.
  • Varža: 4 omai.
  • Ryšiai: Bluetooth v4.2 + EDR.
  • Valdymas: naudojant ant korpuso integruotus mygtukus arba nuotolinį valdymo pultelį.
  • Jungtys: USB, Micro SD, Aux, optinė garso įvestis.
  • Papildomos funkcijos: LED ekranas; FM radijas; nuotolinis valdymo pultelis; galimybė, kuri leidžia garso sistemą padalinti į dvi atskiras garso kolonėles.
  • Matmenys ir svoris: apie 1 m ilgio; 1,59 kg.

7. Su 12 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomos naujos kartos per kaulus grojančios ausinės „Alfawise J20“

28.76€ | 12 % nuolaida | „Alfawise J20“ specifikacijos

„Alfawise J20“ ausinės neblokuoja ausies kanalo - muziką per kaulus jos skleidžia tiesiai į vidinę ausį. Jos puikiai tinka sportuojantiems ir daug kalbantiems telefonu. „Alfawise J20“ yra lengvos, lanksčios ir patogios, o visas funkcijas galima valdyti vos vieno mygtuko paspaudimais. Jų negąsdina lietus, o su pilnai įkrauta baterija muzikos galima klausytis net 5 valandas.

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“ - 28.76€
  • Tai mažiausia kaina.
  • 12 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 1.80€.

„Alfawise J20“ – tai belaidės per kaulus grojančios ausinės. Tikriausiai jau susimąstėte, ką tai reiškia. Iš tiesų, ši technologija nėra tokia jau sudėtinga. Vietoje to, kad garsiakalbiai būtų dedami ant ausų ar įstatomi į ausų kanalus, „Alfawise J20“ garsiakalbiai dedami priešais ausis. Jie groja gana tyliai, tačiau garsas vibracijomis kaulais yra perduodamas tiesiai į vidinę ausį. Tai turi gausybę privalumų.

Įprastos ausinės turi trūkumą - jos taip gerai atskiria nuo išorinio pasaulio, kad žmonės tarsi atsijungia. Kai kuriais atvejais tai yra pavojinga, o kai kuriais - tiesiog nepatogu. Jis taip pat kenkia ausims - leisti muziką tiesiai į ausis nėra gerai, o ir pačios ausinės skatina sieros kaupimąsi. 

Tuo tarpu muziką per žmogaus kaukolę leidžiančios ausinės yra visiškai kitokios. Visų pirma, tokios ausinės geriau tinka kai kuriems klausos negalią turintiems žmonėms, nes išorinė ausis ir būgnelis yra apeinami. Antra, jos neblokuoja pašalinių garsų, todėl yra saugesnės – girdėsite, kada atvažiuoja automobilis ar jus kas nors šaukia. Galiausiai, tokios ausinės yra kur kas lengvesnės, nes nereikalingi dideli garsiakalbiai.

Jos yra atsparios prakaitui ir tvirtai laikosi ant galvos. Garsiakalbiai laikosi priešais ausis, o ne jų viduje, tačiau muziką žmogus girdi puikiai.

Iš tikrųjų, nors technologija atrodo labai keista, šias ausines žmonės mėgsta ne tik dėl to, kad jos neizoliuoja naudotojo nuo išorinio pasaulio. Girdima švari, raiški muzika, o pačios ausinės yra labai mažos ir lengvos. Dažniausiai jos yra belaidės, kad būtų galima pasiekti maksimalų komforto lygį.

Tokias ausines naudojančių žmonių teigimu, jos yra itin patogios ir puikiai tinka sportui. Su jomis galima bėgioti, žaisti krepšinį, futbolą, o jos nekrenta nuo galvos. Atkuriamo garso kokybė taip pat labai įdomi. Naudotojas ne tik girdi labai ryškią muziką be jokių trikdžių, bet ir jaučia ją taip, kaip negalėtų pajusti su įprastomis ausinėmis. Jaučiama vibracija, kuri keičiasi priklausomai nuo grojamų tonų dažnio. Aplinkiniai muzikos negirdi, kad ir kaip garsiai žmogus jos klausytųsi. Ir, žinoma, nesvarbu, ar aplinkoje yra daug triukšmo - muzika vis tiek bus aiškiai girdima.

Be to, tokias ausines mėgsta ir vairuotojai - gerai girdisi muzika ar pokalbiai telefonu, o tuo pačiu, visiškai neblokuojami aplinkos garsai. 

Žinoma, nors šiuolaikinės per kaulus grojančios ausinės muziką atkuria labai aukštame lygyje, tačiau melomanams to gali būti per maža - muzika nėra tokia detali, kaip su kokybiškomis tradicinėmis ausinėmis. O ir atsiriboti nuo aplinkinio pasaulio nėra lengva.

„Alfawise J20“ sveria vos 33 gramus. Šios ausinės turi labai lankstų titano lydinio ir plastiko rėmą. Jos yra patogios, lengvos ir kompaktiškos. Nepaisant to, jose vis tiek slepiasi integruota 170 mAh baterija, kuri po 2 valandų įkrovimo užtikrina net 5 valandų darbą. Šios ausinės taip pat turi greito įkrovimo funkciją – vos po 10 minučių įkrovimo jos groja visą valandą.

Visos „Alfawise J20“ funkcijos yra valdomos vienintelio mygtuko paspaudimais. Jis leidžia pakelti ragelį, užbaigti pokalbį, paleisti, sustabdyti ar praleisti dainą, iškviesti virtualią asistentę. Mygtukas yra lengvai pasiekiamas jau vien dėl to, kad ausinių korpusas visada yra arčiau veido.

„Alfawise J20“ korpuse taip pat yra LED baterijos indikatorius. Raudona spalva ima mirksėti, kai senka baterija, o raudona kaitaliojasi su mėlyna kai įrenginys yra jungiamas prie telefono. „Alfawise J20“ turi „Bluetooth 5.0“ technologiją, kuri taupiai naudoja bateriją. Apskritai „Alfawise J20“ yra kokybiškos ir kompaktiškos ausinės, kurios puikiai tinka tiems, kurie daug laiko praleidžia lauke arba daug kalba telefonu.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (3 vertinimai)
  • Tipas: belaidės per kaulus grojančios ausinės, dedamos prieš ausų kanalus.
  • Pagrindinė paskirtis: sportas, muzika, pokalbiai telefonu
  • Skambėjimas: vienodai gerai atkuria visą dažnių spektrą.
  • Dažnis: 0-20KHz.
  • Varža: 10 omų (+-10 %).
  • Baterija: 170 mAh, 5 darbo valandos, 2 valandos įkrovimui.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; „Micro USB“ įkrovimo lizdas
  • Išskirtinės savybės: atsparios vandeniui ir dulkėms (IP56), neužgožia aplinkinių garsų.
  • Korpusas: titano lydinys ir termoplastikas.
  • Komplektacija: ausinės, USB laidas įkrovimui, instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir svoris: 16,50 x 10,80 x 5,20 cm (pakuotės dydis); 33 g.

Dabartinė 28.76€ kaina yra mažiausia šių ausinių kainų istorijoje:

8. Su 18 % nuolaida ir nuolaidos kuponu siūlomas išmanusis dantų šepetėlis „Alfawise SG – 949“ už mažiausią kainą iki šiol

11.11€ | 18 % nuolaida + kuponas GBZYILANTON | 4.88 balai iš 5 (751 vertinimai)

„Alfawise SG – 949“ yra vienas pigiausių elektrinių šepetėlių, nuo konkurentų besiskiriantis tuo, kad neturi įkrovimo stotelės, o dabartinė jo kaina su nuolaidos kuponu yra pati mažiausia iki šiol. Kraunamas tiesiog prijungus laidą ir tai leidžia sumažinti bent trečdalį įprastos elektrinių šepetėlių kainos.  Jis vibruoja 40 000 kartų per minutę greičiu ir turi tris šepetėlius pakuotėje, o baterijos pakanka 25 dienoms.

„Alfawise SG – 949“ taip pat turi 5 dažnius ir atitinka IPX7 standartą.

„Alfawise SG – 949“ yra praktiškai identiškas „Seago SG – 507“ šepetėliui , tik su geresniu IP reitingu ir net šiek tiek pigesnis. Abu yra puikūs daiktai už savo kainą, tad lieka rinktis pagal išvaizdą ir gamintoją. 

Nauji „Alfawise SG – 949“ šepetėliai irgi yra visai nebrangūs. Penkis galite įsigyti už 3.13€.

9. Galingiausias už tokią kainą naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“

125.86€ | 4 % nuolaida | „Alfawise AR182BLDC“ specifikacijos

„Alfawise AR182BLDC“ – tai naujos kartos rankinis dulkių siurblys, kuris pasižymi net 18 kPa siekiančiu galingumu ir didesne nei įprastai 0,8 litrų dydžio dulkių surinkimo talpa. Šis rankinis dulkių siurblys taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa bei integruotu LED pašvietimu, kuris itin praverčia grindis siurbiant nepakankamai gerai apšviestose patalpose.

Kaina

Tikrinta 2019 04 19

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“125.86€.
  • Dabar parduodamas su 4 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 6.85€.
  • Svarbiausias konkurentas „JIMMY JV51“ – 206.77€.

Išsiversti be dulkių siurblio tikrai sudėtinga. Vis dėlto senos kartos įprastiniai dulkių siurbliai yra santykinai dideli bei užima gana daug vietos. Džiugu, kad šis nepatogumas pamažu keliauja užmarštin dėka tokių naujos kartos rankinių dulkių siurblių kaip „Alfawise AR182BLDC“.

Šis dulkių siurblys vadinamas rankiniu tikrai neatsitiktinai. Jo variklis yra pakankamai mažas ir lengvas, kad „Alfawise AR182BLDC“ būtu galima patogiai naudotis viena ranka. Tuo tarpu lengvai keičiami antgaliai šį rankinį dulkių siurblį pilnai leidžia naudoti ne tik kilimų ar grindų siurbimui, tačiau ir pagalvių, lovų ar netgi baldų ir spintelių valymui.

Tai jau ne pirmas rankinis dulkių siurblys iš „Alfawise“ – prieš kelis mėnesius anonsuotas ir labai populiarus „Alfawise FJ166A“ sulaukė labai daug teigiamų vertinimų iš pirkėjų. Jis turi HEPA filtrą, siurbimo testai labai geri, tačiau jo galingumas siekia 7000 Pa. Tai dažnas rodiklis tokios kainos siurblių tarpe ir gerokai didesnis už robotų siurblių, kurių siurbimo galia kartais siekia vos 500 Pa ir jie vistiek valo grindis. Tačiau yra ir tokių siurblių, kurių galingumas siekia 18 000 Pa. Jie pasižymi tuo, kad geriau išvalo kilimus ar susiurbia stambias šiukšles. Tad buvo tik laiko klausimas, kada  „Alfawise“ sugalvos tokio galingumo siurblį ir tai pagaliau įvyko – pristatytas itin galingas „Alfawise AR182BLDC“.

Svarbu pabrėžti, kad net ir būdamas gana kompaktiškas, „Alfawise AR182BLDC“ rankinis dulkių siurblys vis tiek išlieka labai  galingas. Gamintojas tvirtina, kad maksimalios jo 18000 Pa siurbimo galios pilnai pakanka itin didelėms šiukšlėms susiurbti (grūdai, pupelės ir pan.). Neabejotinai „Alfawise AR182BLDC“ turėtų geriau valyti kilimus nei mažesnio galingumo „Alfawise FJ166A“. Šiuo atveju gerą „Alfawise AR182BLDC“ našumą ir maksimalią galią pavyksta pasiekti dėka integruoto šerelių neturinčio variklio.

Rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ ypatingas tampa ir dėl didesnės nei įprastai dulkių surinkimo talpos. „Alfawise AR182BLDC“ turi 0,8 litro dydžio talpos dulkių surinkimo dėžutę, kai tuo tarpu kiti panašaus tipo dulkių siurbliai dažniausiai geriausiu atveju turi tik 0,5 l dydžio talpas.

„Alfawise AR182BLDC“ taip pat išsiskiria pridedamų antgalių gausa. Negana to, komplekte dar pridedami ir papildomi aksesuarai, kurių pagalba šį rankinį dulkių siurblį galėsite lengvai pakabinti ant sienos – tai padės taupyti vietą ir leis palaikyti tvarką.

Tačiau „Alfawise AR182BLDC“ vietoje įprasto „HEPA“ tipo filtro naudoja specialų kempinės tipo filtrą, kurį bet kuriuo metu lengvai galima išplauti naudojant vandenį. Gamintojas prideda, jog šis filtras geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes ir kas svarbiausia supaprastina dulkių siurblio eksploataciją. Priminsime, kad „HEPA“ tipo filtrą laikas nuo laiko reikia keisti nauju, o „Alfawise AR182BLDC“ naudojamą filtrą tiesiog laikas nuo laiko reikia išplauti po vandeniu.

Filtro praplovimas yra gerai, tačiau HEPA filtras didžiuojasi kaip mažiausiai dulkių praleidžiantis filtras. Kodėl „Alfawise“ jo nepanaudojo? Viskas dėl kainų politikos – HEPA filtras padidintų kainą, o tokiu atveju neliktų svarbiausio pranašumo prieš „Xiaomi Jimmy JV51“ – būtent šis siurblys yra svarbiausias ir populiariausias tokio galingumo konkurentas, bet kainuoja juntamai brangiau - 206.77€. Dabar gi drąsiai galima teigti, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene pats pigiausias rankinis siurblys su 18 000 Pa siurbimo galia.

Tad  jeigu nenorite permokėti už populiarumą, tuomet greičiausiai mieliau pasirinksite „Alfawise AR182BLDC“ rankinį dulkių siurblį.

„Xiaomi Jimmy JV51“ yra šiek tiek galingesnis (18500 Pa prieš 18000 Pa), tačiau skleidžia didesnį triukšmą (75 dB prieš 72 dB). Tiesa, šis „Xiaomi“ dulkių siurblys naudoja jau minėtus „HEPA“ dulkių filtrus, kas reiškia papildomas periodines išlaidas, tačiau geriau išvalytą orą – čia jau reikia rinktis kiekvienam asmeniškai. Be to, reikia pastebėti, kad „Xiaomi Jimmy JV51“ turi 0,5 litrų talpos dulkių surinkimo talpą, kai tuo tarpu „Alfawise AR182BLDC“ gali pasigirti 0,8 l surinkimo talpa.

Galiausiai atkreipkite dėmesį į tai, kad „Alfawise AR182BLDC“ yra bene dvigubai lengvesnis nei „Xiaomi Jimmy JV51“ (1,4 kg prieš 2,9 kg) ir vietoje 4 antgalių pas pirkėją atkeliauja su 5 antgalių komplektu. Trumpai tariant, naujos kartos rankinis dulkių siurblys „Alfawise AR182BLDC“ šiuo metu neabejotinai turi kainos ir funkcijų pranašumą, tačiau nusileidžia žinomumu ir ne tiek kokybišku filtru.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (7 vertinimai)
  • Galia: elektrinė galia – 250 W; siurbimo galia - iki 18000 kPa.
  • Garsas: 72 dB.
  • Filtras: naudoja plaunamą kempinės tipo filtrą; geba sulaikyti 0,3 µm dydžio dulkes.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,8 l.
  • Baterija: 2200 mAh, jos pakanka 12 – 35 minutėms priklausomai nuo pasirinkto galingumo.
  • Antgaliai: 5 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir masė: 33 x 11,5 x 22,5 cm, 1,4 kg.

10. Su 54 % nuolaida siūlomas itin modernaus dizaino uodus naikinantis šviestuvas „Utorch Photocatalytic Mosquito Killer Lamp“

11.68€ | 54 % nuolaida | 5 balai iš 5 (13 vertinimai)

Tai – sparčiai populiarėjantis uodus naikinantis šviestuvas. Nors uodų sezonas dar neprasidėjo, jam jau reikėtų ruoštis. Šis prietaisas yra prijungiamas prie USB lizdo ir gali efektyviai naikinti kraujasiurbius uodus. Pirmieji pirkėjų atsiliepimai labai teigiami - jie vienbalsiai skiria 5 balus iš 5 ir teigia, kad lempa tikrai pasiteisina. 

Uodus prietaisas vilioja mėlyna šviesa, todėl jis geriausiai veikia tamsoje, bent metrą pakeltas nuo grindų paviršiaus. Priskridę uodai yra įsiurbiami į prietaiso vidų, iš kur jau negali ištrūkti. Žmogui ir augintiniams šis prietaisas nekenkia.

Šis įrenginys skleidžia mažesnį nei 35 dB triukšmą, o pati šviesa nėra labai stipri. Taigi, jis kenkia tik uodams. Jis taip pat nesunaudoja daug energijos, nes jo galia siekia tik 5 W.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: