Atspari smūgiams bei vandeniui, veikia kaip išorinė baterija, o garso tiek, kad nušluoja konkurentus - „testavau daugybę tokio tipo kolonėlių, bet tokio gero garso dar nebuvo“ („Havit E30 TWS Bluetooth“ apžvalga, Video)  ()

Puiki pagaminimo kokybė, atspari smūgiams ir vandeniui, nuostabi garso kokybė, jokio užlaikymo ir net galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą. Apžvalgininkas tiesiog sužavėtas belaide „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėle.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlė yra atspari smūgiams bei vandeniui (IPX7 standartas), tad ji gali būti panardinta 1 metro gylyje iki 30 minučių.

Tad šią kolonėlę galima drąsiai naudoti vonios kambaryje ar lauke ir nebijoti, kad vanduo ją sugadins.

Belaidė kolonėlė palaiko „Bluetooth 4.2“ ryšį, yra susiejama su išmaniaisiais įrenginiais bei galima drauge suporuoti dvi „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėles ir taip pasiekti stereo garsą.

Yra NFC, AUX, „Siri/Google Assistant“ bei 5200 mAh talpos baterija. Taip pat su USB laidu galima įkrauti savo įrenginius, tad ši kolonėlė tuo pačiu veikia ir kaip išorinė baterija.

Pilnai įkrautos baterijos energijos užtenka groti muzikai iki 12-14 valandų. Žinoma, viskas priklauso nuo grojamos muzikos garsumo ir kitų aplinkybių, „tačiau toks rezultatas yra tikrai geras. Du 55 mm garsiakalbiai skamba taip pat gerai ir gamintojas teigia, kad 30W kolonėlė užtikrina gerą garsą su stipriais žemais tonais. Tuojau mes ir išsiaiškinsime ar tai tiesa.“

Pakuotėje yra pati „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlė, kuri sveria 738 gramus ir yra tokių išmatavimų: 213 x 82 x 81 mm.

Taip pat randame karabiną, skirtą pakabinti kolonėlei; USB-microUSB laidą; 3,5 mm audio laidą ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

„Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlė yra juodos spalvos ir padengta tvirta kieta guma. Kolonėlę galima tiek pastatyti, tiek ir paguldyti (1:35 min.).

Kolonėlėje po guminiu dangteliu yra microUSB jungtis, skirta įkrauti kolonėlei, taip pat USB jungtis, skirta pasinaudoti kolonėlės baterijos energija ir įkrauti kitą įrenginį bei AUX jungtis.

Ant kolonėlės korpuso yra kilpelė, tad prie jos galima pritvirtinti karabiną ir jei tik reikia, pakabinti „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlę.

Taip pat čia yra ir 4 LED inidikatoriai, kurie rodo kiek yra likę baterijos energijos, taip pat visi reikalingi valdymo mygtukai, kaip įjungimo/išjungimo, „Bluetooth“ poravimo, muzikos paleidimo/sustabdymo, garso didinimo/mažinimo, sinchronizavimo su kita kolonėle, NFC bei „EQ“ (muzikos vienodintuvo) mygtukas ir teigiama, kad palaikomas „Beast“ režimas.

Apžvalgininkas iškart įjungia šią „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlę ir susiejęs su išmaniuoju telefonu paleidžia muziką. Iš vaizdo įrašo galima suprasti, kad ji yra itin galinga kolonėlė (2:28 min.).

„Po galais – štai ką aš vadinu garsiai grojančia kolonėle.“

Toliau Unbox Junkie išbando muzikos vienodintuvą, kuris turi suteikti papildomos galios ir išryškina žemus tonus (2:59 min.).

„Galiu pasakyti, kad ši funkcija man patinka. Ji suteikia papildomai kokius 5 proc. žemų tonų ir galios. Tai nėra toks pasikeitimas, kad atsirastų nesveikai daug žemų tonų, bet iškart jaučiasi stipresnis garsas ir man tai patinka.“

Taip pat apžvalgininkas nepastebėjo, kad leidžiant vaizdo įrašus iš „Youtube“, būtų koks nors garso užlaikymas.

Toliau apžvalgininkas išbandė kokiu atstumu nutolus nuo telefono, „Havit E30 TWS Bluetooth“ kolonėlė vis dar gaus duomenis ir „Bluetooth“ ryšys bus stabilus. Nukeliavęs apie 10 metrų nepatyrė jokių problemų, ką ir žada gamintojas, tačiau apžvalgininkas nuėjo dar toliau ir tik esant 15 metrų atstumu ir stovint už durų – kolonėlė galiausiai nustojo grojusi, nes nebegavo signalo.

„Atkreipiu dėmesį, kad atviroje vietovėje perduodamo signalo atstumas bus dar didesnis, tad kol kas šia kolonėle esu visiškai patenkintas. O dabar kam nors paskambinkime.“

Ir iš tiesų, šią kolonėlę galima naudoti, kaip laisvų rankų įrangą (4:38 min.). Ji turi integruotą mikrofoną ir galima paskambinus kitam žmogui – kalbėtis per šią kolonėlę.

Dar vienas smagus dalykas, kad šias kolonėles galima poruoti drauge ir taip pasiekti stereo garsą (5:10 min.).

Galutinis verdiktas

„O, žmogau, man jos patinka. Toks galingas garsas ir net esant pačiam maksimaliam garsui - nėra jokio iškraipymo.

Tiesiog puiki pagaminimo kokybė, labai geras garsas, mikrofonas, veikimo atstumas.

Kaip už 100 dolerių, tai yra itin gera kolonėlė. Ir jei tik galite sau leisti - įsigykite dvi tokias kolonėles. Turėsite itin daug garso ir jas galėsite naudoti bet kur, net kaip kompiuterio garso įrangą. Testavau daugybę tokio tipo kolonėlių, bet tokio gero garso dar nebuvo.“

Kaina ir sąlygos

Aliexpress - 90,21 €:

  • 50 % nuolaida,
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(5)
(4)

Komentarai ()