Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: 3 labai gerus įspūdžius apžvalgininkams palikę telefonai, kaip stipriai pagerinti nuotraukų kokybę su „Gcam“ ir ką parodė 9 mėnesiai su „Xiaomi Wowstick 1F Pro“ atsuktuvu (9 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos apie:

- „Xiaomi Redmi 7“ (globali versija) - detalus išbandymas, parodo visus jo privalumus bei trūkumus

- „Xiaomi Redmi Note 7“ (globali versija) - įdomi apžvalga dėl apžvalgininko pateikiamų itin naudingų patarimų, kaip „Redmi Note 7“ padaryti dar geresniu.

- „Umidigi F1“ (globali versija) - apžvalgininko nuomone, tai netikėtai puikus sugrįžimas po metų pertraukos ir tai rimtas konkurentas „Redmi Note 7“

- „Xiaomi Wowstick 1F Pro“ atsuktuvas - labai teigiama patirtis po 9 mėnesių išbandymo;

- „Xiaomi Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas - labai galingas ir tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems;

- „Xiaomi Mijia Yeelight“ - belaidė naktinė lempa - tiesiog priklijuojama arba pakabinama ant kabliuko;

- „Blitzwolf BW-SHC1 1080P PTZ“ - prie sienos tvirtinama stebėjimo kamera, savo kokybe gan ženkliai išsiskirianti iš konkurentų;

- unikalios išvaizdos ir galingumo ant galvos dedamas „OUTERDO“ žibintuvėlis su 5 šviesos diodais;

- patogus USB įkraunamas, akumuliatorinis žiebtuvėlis virtuvei ar išvykai į gamtą


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

„Xiaomi Redmi 7“ (globali versija)

Aliexpress - nuo 114€

Gearbest - nuo 122€ 

Į savaitės įdomiausių ir naudingiausių apžvalgų panoramą išmanusis telefonas „Xiaomi Redmi 7“ pateko dėl savo itin didelio populiarumo tarp pirkėjų.

Tokioje kainų kategorijoje šiuo metu tai yra vienas populiariausių išmaniųjų telefonų ir taip yra dėl jo turimų puikių techninių savybių bei labai patrauklios kainos.

Telefonas kainuoja, kaip biudžetinis įrenginys, tačiau tiek išvaizdos, tiek veikimo atžvilgiu tai yra vidutinės klasės atstovas.

Šis apžvalgininkas detaliai išbando „Xiaomi Redmi 7“, parodo visus jo privalumus bei trūkumus, pademonstruoja, kaip jis veikia, fotografuoja, filmuoja ir pateikia savo asmeninius įspūdžius.

„Man šis telefonas labai patiko. Puikus Redmi serijos telefonų tęsinys – nepalyginamai geresnis už pirmtakus. Labai geros kameros, kokybiškai pagamintas, susidoroja ir su naujais žaidimais, išliko 3,5 mm audio jungtis. Tik gaila, jog vis dar turi microUSB jungtį ir nėra USB C-tipo jungties, bet esu įsitikinęs, kad ateityje Xiaomi išspręs ir šį menką trūkumą.“

Naudingi patarimai dėl „Xiaomi Redmi Note 7“ (globali versija)

Aliexpress - 3/32 159,29 €; 4/64 172,95 €; 4/128 197,52 €.

Lietuvoje Skytech - 3/32 194.79€4/64 209 €; 4/128 232 €.

Apie „Redmi Note 7“ išmanųjį telefoną tikrai yra ne viena ir ne dvi apžvalgos. Tačiau būtent ši verta dėmesio dėl apžvalgininko pateikiamų itin naudingų patarimų, kaip „Redmi Note 7“ padaryti dar geresniu.

Apžvalgininkas detaliai apžvelgia telefoną ir pasidalina patarimais, kaip pagerinti nuotraukų kokybę su „Gcam“ (labai stipriai pagerėja nuotraukų kokybė ir ypatingai nakties metu), kodėl reikia įjungti „Booster“ režimą, kai žaidžiami žaidimai (sklandžiau žaidžiami žaidimai ir taupoma baterija).

Pastaroji yra 4000 mAh, bet įkraunama gana ilgokai, per 2 val. ir 15 min. 7-8 valandas atlaiko viską įjungus ir maksimaliai išnaudojant, tad dviems dienoms tikrai užteks.

Ekranas taip pat labai geras ir galima žiūrėti FHD raiška Netflix bei kitus vaizdo įrašus. Geri garsiakalbiai, stiprus signalas skambinant, geri WiFi ir Bluetooth ryšiai, stiprus ir tikslus GPS signalas.

„Manau, kad Xiaomi labai gerai padirbėjo ir pagamino puikios kokybės vidutinės klasės išmanųjį telefoną. Kameros telefono iš pradžių yra gana vidutiniškos, bet atlikus porą veiksmų – daromų nuotraukų kokybė gerokai pagerėja. Jei nuspręsite įsigyti Redmi Note 7 – jūs tikrai nesigailėsite. Xiaomi parodė, kaip galima už gerą kainą pagaminti puikų vidutinės klasės telefoną.“

Netikėtai puikus sugrįžimas po metų pertraukos: „Umidigi F1“ išmanusis telefonas - globali versija

Gearbest - 4/128 163,80 €, Aliexpress - 4/128 188 €.

Į apžvalgų panoramą „Umidigi F1“ išmanusis telefonas pateko dėl savo įspūdingų techninių parametrų ir kad visą tai galima gauti už itin patrauklią kainą.

Gal čia yra kažkokių rimtų trūkumų su šiuo telefonu? Paskutinieji „Umidigi“ telefonai ne itin sužavėjo apžvalgininkus ir pirkėjus, tačiau panašu, jog kompanija padarė išvadas ir sukūrė labai gerą išmanųjį telefoną „Umidigi F1“.

Apžvalgininkas teigiamai atsiliepia apie „Umidigi F1“, detaliai jį ištestuoja, fotografuoja, filmuoja ir visaip kitaip išbando bei pasidalina asmeniniais įspūdžiais.

„Štai čia sugrįžimas po metų pertraukos. Paskutinieji UMIDIGI telefonai buvo tikras nusivylimas, bet UMIDIGI F1 yra itin įdomus telefonas už priimtiną kainą. Tai rimtas konkurentas Xiaomi Mi 8 Lite ir Redmi Note 7. Kalbant apie pliusus, F1 turi didelę bateriją (5150 mAh), NFC, praktiškai švarią Android OS ir gali pasigirti puikiu veikimu. Kameros taip pat yra geros ir nuotraukų kokybė gera. Turiu priekaištų tik ekranui. Bendrai jis yra geras, bet šiek tiek per tamsus. Taip saugoma baterijos energija, bet norėtųsi šviesesnio ekrano. Pirštų atspaudų skaitytuvas bei veido atpažinimas veikai kokybiškai, nors ir ne tobulai.“

P.S. Atkreipiame dėmesį, kad visi trys telefonai - „Xiaomi Redmi 7“, „Xiaomi Redmi Note 7“, „Umidigi F1“ - yra globalios versijos, tad palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra ir lietuvių.

9 mėnesiai su „Xiaomi Wowstick 1F Pro“ atsuktuvu

Gearbest - nuo 18,20 €. Aliexpress - nuo 16,55 €.

Šio atsuktuvo apžvalga itin įdomi tuo, kad apžvalgininkas pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais. Jis šiuo „Xiaomi Wowstick 1F Pro“ atsuktuvu naudojasi jau daugiau nei 9 mėnesius ir įrankis jo dar nė karto nenuvylė.

„Kažkaip buvau visai pamiršęs padaryti šio puikaus daikto apžvalgą po ilgesnio laiko ir taip praėjo daugiau nei 9 mėnesiai. Gal jau net 10 mėnesiu, kaip naudojuosi šiuo įrankiu ir kadangi jis manęs nei kiek nenuvylė, tai turbūt dėl to ir užmiršau su jumis visai pasidalinti savo įspūdžiais. Galiu pasakyti, kad šis Xiaomi atsuktuvas yra nuostabus. Per visą šį laiką nebuvo nei vienos akimirkos, kad būčiau gailėjęsis šiuo pirkiniu. Aukščiausios kokybės gaminys, puikūs, tvirti ir keičiami antgaliai. Dar nei vienas nei sulūžo, nei sudilo nuo naudojimo. Nuostabus įrankis – nesigailiu nei vienu centu, kurį sumokėjau už šį atsuktuvą. Rekomenduoju visiems.“

„Xiaomi SOOCAS W3“ tarpdančių valytuvas ir kodėl jis geresnis už Panasonic

Aliexpress - nuo 32 €.

Kokybiška apžvalga, kurioje detaliai supažindama su tarpdančių valytuvu „SOOCAS W3“. Apžvalgininkas jį išpakuoja, pademonstruoja, kaip veikia, taip pat palygina su turimu ir ilgai naudotų „Panasonic“ tarpdančių valytuvu.

„SOOCAS W3“ palaiko 3 skirtingus režimus ir apžvalgininkas rekomenduoja iš pradžių rinktis pirmąjį, kol pripras dantenos. Kadangi pačioje pradžioje nuo tokių įrenginių jos kraujuoja ir reikia keleto dienų, kol pripranta bei išplauna bakterijas.

„SOOCAS W3 yra gerokai galingesnis už mano turimą Panasonic tarpdančių valytuvą. Taip pat smagu, kad W3 palaiko tris skirtingus valymo greičius, tad jis puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems ir žinantiems kas yra tarpdančių valytuvas. Taip, W3 kaina yra netokia ir maža, bet jo kokybė yra nesveikai gera ir už tai jis vertas šių pinigų.“

Belaidė „Xiaomi Mijia Yeelight“ naktinė lempa

Aliexpress - nuo 11,35 €.

Kompaktiška lempa, maitinama trimis baterijomis. Nėra jokių laidų, tiesiog priklijuojama arba pakabinama ant kabliuko. Palaiko du šviesos ryškumo režimus. Įmontuotas PIR judėsio daviklis, tad pradeda šviesti, kai užfiksuoja judesį.

Apžvalgininkas gerai atsiliepia apie „Xiaomi Mijia Yeelight“:

„Puikus produktas. Labai patogu naudoti vaikų kambaryje, nakties metu šviečia ryškiai, bet ne per daug, galima pritvirtinti kur tik norite, baterijų užtenka keletui mėnesių. Judesio daviklis reaguoja tinkamai ir lempa užfiksuoja judėjimą 120 laipsnių kampu bei automatiškai įsijungia. Sakyčiau, kad yra tik du minusai: nėra galimybės visiškai išjungti Xiaomi Mijia Yeelight ir negalima reguliuoti pačio ryškumo. Vertinant bendrai, man ši naktinė lempa labai patiko.“

Iš konkurentų išsiskirianti, prie sienos pritvirtinama stebėjimo kamera „Blitzwolf  BW-SHC1 1080P PTZ“

AliExpress - 35,63 €.

Apžvalgininkui labai patinka ši stebėjimo kamera ir jis negaili jai pagyrų.

Akcentuojamas lengvas jos pritvirtinimas, didelis matymo kampas, patogus naudojimasis, vaizdo įrašų peržiūrėjimas ir tvarkymas, naktinis matymas, filmavimo sekimas pagal judėjimą ir kiti kameros privalumai.

„Man ši stebėjimo kamera patiko. Geras ir iš konkurentų išsiskiriantis dizainas, tyliai darbuojasi, platus matymo kampas. Programėlėje galima peržiūrėti vaizdo įrašus, reguliuoti kameros matymo kampą, įrašyti vaizdo įrašus, atkurti video archyvą, koreguoti pačios kameros darbo režimą. Pats fiksuojamas vaizdas yra sultingas, ryškus, su daugybę detalių, geru naktiniu matymu.“

Ant galvos dedamas „OUTERDO“ žibintuvėlis su 5 šviesos diodais

Banggood - 18,90 €.

Į šią apžvalgų panoramą „OUTERDO“ žibintuvėlis pateko dėl savo išskirtinės išvaizdos bei labai detalios ir teigiamos apžvalgos su testų rezultatais.

Apžvalgininkas teigia, kad tai labai neįprastas žibintuvėlis, su 5 šviesos diodais bei palaiko 6 skirtingus veikimo režimus.

Taip pat užtikrinamas 1500 liumenų ryškumas ir maitinamas dviem įkraunamomis 18650 baterijomis

„Apibendrinant galiu pasakyti, kad gana kokybiškas žibintuvėlis. Šviečia visai neblogai, palaiko keletą švietimo režimų, įkraunamas su USB laidu. Visgi šiek tiek erzina, kad norint išjungti šį žibintuvėlį, reikia pereiti per visus 6 švietimo režimus ir tik tada jis išsijungia.

Paprastiems darbams garaže, būnant gamtoje ar žvejojant šis žibintuvėlis tikrai pravers. Pliusai: gali būti maitinamas 1 arba 2 baterijomis, pakuotėje jau yra šios įkraunamos baterijos, gerai ir ryškiai šviečia, reguliuojamas nuo siauro iki plataus švietimo kampo. Minusai: norint išjungti, reikia pereiti visus 6 režimus, nėra apsaugos nuo vandens.“

USB įkraunamas, akumuliatorinis virtuvinis ir lauko žiebtuvėlis

Tomtop - 8,98 €.

Įdomus ir praktiškas įrankis, kuris pravers tiek namuose, tiek ir stovyklaujant lauke.

Žiebtuvėlyje įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkrovos, trumpo jungimosi, perkaitimo ir kt. Vėjas neužpučia žiebtuvėlio ugnies, o 240 mAh talpos baterijos užtenka ilgam.

Apžvalgininkas šiuo žiebtuvėliu naudojasi jau mėnesį laiko ir dar nė karto jo neįkrovė.

„Jau naudojuos šiuo žiebtuvėliu keturias savaites ir dar nė karto jo neįkroviau. Toks ilgas darbas vienu įkrovimu priklauso nuo nustatytų energijos taupymo režimų ir vienas degimas užtrunka iki 7 sekundžių.

Mano nuomone šis daiktas turi daugybę privalumų: įdomus dizainas, išvaizdus, gerai ir kokybiškai pagamintas, gamintojas įdiegęs atsargumo ir apsaugos priemones, ilgai darbuojasi vienu įkrovimu ir maža kaina.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()