Visiškai kitokia išorinė baterija su bevieliu įkrovimu, keičiamais moduliais, prie telefono prilimpanti kaip aštuonkojis, labai patogi ir stilinga (Video, 50% nuolaida)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

iPienius 2019-05-08 18:02
nusipirkau kazkada is gearshito power bank su saules baterija, tai nuo saules visiskai nesikrauna, nors rodo, kad krovimas buna. dar negana to, kad pats power bank per 1-2 sav savaime issikrauna, nors nebuna nei karto panaudotas
dzo 2019-05-08 18:53
Nesuviliojo manes ji, nes: * Kaip 3000 mAh baterija tai ji labai per didele (visas rinkinys) * Vietoj to, kad nesiotis maza laida, reikia nesiotis dideli bevielio krovimo adapteri * Bevielis krovimas, turi nuostoliu palyginus su tradiciniu laidu, tad baterijos talpa dar smarkiai mazeja * uz 22.60 EUR galima gaut gan nebloga kompaktiska 5000 mAh - 10000 mAh isorine baterija * Moduliai nestandartizuoti, jokia kita firma ju negamins - tad vienkartinis daigtas "Kai ateis laikas įkrauti „Libtech BricksPower“, tai padarysite įprastu USB laidu. Tačiau tuomet jis taps ne šiaip kokiu negyvu daiktu ant spintelės. Vienu metu galima įkrauti ir išorinę bateriją ir telefoną." - gaunasi kad turite telefona su bevieliu ikrovimu, bet kad jam ikraut savo bevielio ikrovimo stotelej - turesi naudot laida!!! ???