TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: nuolaidų kuponai langų valymo robotui, robotui siurbliui su 1800 Pa siurbimo galia ir plovimo funkcija, mažiausia kaina unikaliam telefonui su varžtais sutvirtintu korpusu (Video, 2019 m. 22 savaitė)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sub 2019-05-31 09:09
Tik neimkite lizingo ar paskolos šiems produktams, prieš tai nepasidomėję aplamai apie kreditus, lizingus, paskolas, tai galite padaryti čia: http://finance43.com/lt/paskolu-palyginimas Bet siūlyčiau paskaityti kaip išsirinkti geriausią paskolą: https://kreditus.eu/lt/paskolu-palygini ... -internetu
ELN 2019-07-15 19:04
Sub, tavo minėti puslapiai palyginimui yra labai nepatogūs ir nepateikia jokios naudingos informacijos. Geriau siūlyčiau naudotis kitais puslapiais, pvz.
radianas 2020-02-23 10:02
Kreditų bendrovių pasiūlymų ir trumpų apžvalgų svetainė, su įvairiomis sąlygomis - sumomis, procentais ir grąžinimo terminais. Yra ir BVKKMN bei MPN aprašymai, bendrai kas yra vartojimo ir verslo paskolos, paskolų rūšys ir panašiai: https://vipkreditai.lt/
Knakas 2020-07-29 12:12
Galiu tik pritarti kolegoms: nepasirašykit lizingo sutarties ir neimkit jokių kreditų prieš palyginant juos vienas su kitu. Nustebtumėt sužinoję kaip smarkiai gali skirtis viena paskola nuo kitos. Bet tuo pačiu svarbu ir tinkamus palyginimų, apžvalgų ir atsiliepimų puslapius rasti. Nuo savęs galiu rekomenduoti tik . Nors puslapis naujas, bet man jau padėjo daug daugiau nei kiti panašūs. Svarbiausia, kad čia ne iš oro ištraukti palyginimai, bet pateikta daug informacijos, apžvalgų, atsiliepimų ir t.t.