Skelbiamos didžiausios anonso nuolaidos robotui siurbliui su pačia geriausia navigacija rinkoje: net 40% geresnis valymas, 13% didesnis efektyvumas, 2000Pa siurbimo galia ir dirbtinis intelektas su valdymu balso komandomis („Xiaomi Mijia 1S“ kaina, Specifikacijos, Video)  ()

„Xiaomi Mijia 1S“ – tai atnaujinta „Xiaomi Mi“ išmaniojo dulkių siurblio versija, kuri pasižymi dar tiksliau veikiančia navigacija ir siūlo mėgautis kur kas geresniais siurbimo rezultatais bei suteikia išskirtinę galimybę turint „Xiaomi AI“ kolonėlę siurblį valdyti tiesiog balsu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mijia 1S“ kaina

  • Gearbest“ – 324 €.
  • Dabar parduodamas su 35% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 6,48 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Pirmosios kartos „Xiaomi Mi Smart Robot“ – 251€

Vis dar vienas populiariausių išmaniųjų dulkių siurblių „Xiaomi Mi Smart Robot“ prekyboje pasirodė 2016 metais. Keista, bet per tą laikotarpį niekam taip ir nepavyko pasiūlyti ženkliai pranašesnio išmaniojo dulkių siurblio. Džiugu pranešti, kad naujos kartos išmanusis dulkių siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ buvo sukurtas būtent tam, kad ištikimiems gerbėjams leistų pakeisti jau morališkai gana pasenusį „Xiaomi Mi Smart Robot“ išmanųjį dulkių siurblį.

Naujos kartos išmanusis dulkių siurblys „Xiaomi Mijia 1S“ dizaino aspektu išliko labai panašus, tačiau techniškai sulaukė svarbių atnaujinimų, kurių dėka pirkėjai nuo šiol galės džiaugtis dar geresniais siurbimo rezultatais.

Vienas iš svarbiausių „Xiaomi Mijia 1S“ atnaujinimų – tai naujos kartos lazerinis atstumo sensorius LDS bei atnaujintas SLAM algoritmo skaičiavimo modelis.

Atnaujintas LDS sensorius patalpas nuo šiol leidžia nuskenuoti žymiai greičiau, o dar didesnis skenavimo tikslumas, žinoma, padeda sukurti žymiai tikslesnius patalpų žemėlapius. Gamintojas tvirtina, kad dėka šių sprendimų išmaniojo dulkių siurblio efektyvumą lyginant su „Xiaomi Mi“ šiuo atveju pavyko padidinti apie 13%.

Pristatydamas „Xiaomi Mijia 1S“ gamintojas dar prideda ir tai, kad vietoje anksčiau naudoto „Cortex - A7“ CPU, išmanusis dulkių siurblys dabar naudoja „Cortex – A35“ centrinį procesorių. „Xiaomi“ skaičiavimais CPU atnaujinimas baterijos energijos naudojimą leido sumažinti 10%, o atitinkamai paties „Xiaomi Mijia 1S“ išmaniojo dulkių siurblio našumą padėjo padidinti net 40%.

Būtina pridėti ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ siurbimo galia siekia 2000 Pa, kai tuo tarpu senesnės kartos „Xiaomi Mi“ išmanusis dulkių siurblys gali pasiūlyti tik 1800 Pa siekiančią siurbimo galią.

Daugelis sutinka, kad 1800 Pa galios yra šiek tiek per mažai norint sperčiai ir kokybiškai siurbti kilimus. Tuo tarpu, išmanieji dulkių siurbliai su 2000 Pa siurbimo galia dažnai tampa tikru išsigelbėjimu tiems pirkėjams, kurie namuose laiko šunį ar katę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ yra aprūpintas dirbtiniu intelektu, kuris šiam išmaniajam dulkių siurbliui skenuojant patalpas leidžia priimti būtinus sprendimus. Įdomu ir tai, kad „Xiaomi Mijia 1S“ atmintyje nesaugo nuotraukų ar kitos su namais susijusios informacijos, kuri tam tikrais aspektais gali vesti prie privatumo pažeidimų. Kitaip sakant, „Xiaomi Mijia 1S“ reikiamus sprendimus priima tiesiog realiu laiku, o visą privatumą galinčią pažeisti informaciją akimirksniu pašalina vos tik ji tampa nebereikalinga.

Trumpai: „Xiaomi Mijia 1S“ specifikacijos

  • Galia: 58 W elektrinė galia; 2000 Pa siurbimo galia.
  • Režimai: nenurodoma, tačiau turi intelektualų siurbimo plano sudarymą.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: yra; naudoja LDS lazerinį daviklį ir SLAM algoritmą.
  • Garsas: 68 dB.
  • Filtras: nėra informacijos.
  • Apsaugos: robote esantys jutikliai leidžia orientuotis ir atpažinti erdvę – robotas neatsitrenkia į sienas ar baldus, taip pat nenukrenta nuo laiptų.
  • Dulkių dėžutės talpa: 420 ml.
  • Baterija: 5200 mAh.
  • Išskirtinės savybės: savaime grįžta pasikrauti į stotelę; lengvai įveikia kliūtis; itin greitas ir efektyvus siurbimas dėl sudaromo virtualaus žemėlapio ir atliekamo maršruto planavimo; galimybė valdyti balsu turint „Xiaomi AI“ kolonėlę; pakankama siurbimo galia kilimams siurbti.
  • Pakuotė: siurblys robotas,  maitinimo adapteris, įkrovimo stotelė, dulkių surinkimo talpa, instrukcija.
  • Matmenys ir masė: 35 x 35 x 9,6 cm; 3,8 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()