Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kuo skiriasi „Xiaomi Mi Band 4“ nuo „Mi Band 3“ ir „Xiaomi Hey+“, kuo patiko vienas pigiausių rankinių siurblių ir labai patogus lazerinis matuoklis su rulete (6 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė - „Xiaomi ir vėl padarė kažką nuostabaus“;

- „Xiaomi Mi Band 4“ ir „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankių palyginimas - „ši apyrankė turi rimtų patobulinimų“;

- „Xiaomi Mi Band 4“ ir „Xiaomi Hey+“ apyrankių palyginimas - „visais parametrais ši apyrankė yra geresnė“;

- „Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė ir palyginimas su „Tronsmart T6“ - išsami apžvalga, su testavimo rezultatais;

- „Deerma DX700“ rankinis dulkių siurblys - „mūsų senasis siurblys iškeliavo į rūsį ir ten pasiliks ilgam“;

- „SNDWAY“ matavimo ruletė ir lazerinis atstumo matuoklis viename - apžvalga labai kokybiška ir su testavimais: apžvalgininkas - „be jokių dvejonių – nuostabus daiktas“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmani dėvima elektronika

Galima drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė tiesiog „sprogdina internetą“.

Apžvalgų daugėja su kiekviena diena ir jau net yra tokių, kuriose ši išmanioji apyrankė palyginama su „Xiaomi Mi Band 3“ bei „Xiaomi Hey+“ išmaniosiomis apyrankėmis.

„Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė - „Xiaomi ir vėl padarė kažką nuostabaus“

Gearbest - 31,39 €; Aliexpress - 30,16 €.

„Xiaomi Mi Band 4“ yra naujausias kompanijos produktas ir kelia itin didelį susidomėjimą tiek tarp pirkėjų, tiek ir tarp apžvalgininkų.

Ir šis apžvalgininkas detaliai pasidalina savo mintimis bei pirmaisiais įspūdžiais apie šią „Xiaomi Mi Band 4“ išmaniąją apyranke.

Jis „Xiaomi Mi Band 4“ naudojasi 5 dienas ir štai kokios jo mintys:

„Jei jums reikia išmanaus palydovo, kuris sektų fizinės veiklos rodiklius, tačiau nenorite išmanaus laikrodžio – tada Mi Band 4 yra nuostabus pasirinkimas. Mi Band 3 susilaukė neįtikėtinos sėkmės ir ką gi – Xiaomi vėl padarė kažką nuostabaus. Už 40 eurų gauname puikų įrenginį.“

„Xiaomi Mi Band 4“ ir „Xiaomi Mi Band 3“ apyrankių palyginimas - „ši apyrankė turi rimtų patobulinimų“

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - 31,39 €; Aliexpress - 30,16 €.

„Xiaomi Mi Band 3“:

Gearbest - 22,42 €; Aliexpress - 19,20 €.

Po truputi jau atsiranda ir apžvalgų, kuriose „Xiaomi Mi Band 4“ yra palyginama su neįtikėtino populiarumo sulaukusia „Xiaomi Mi Band 3“.

Štai vienoje iš pirmųjų apžvalgų ir gauname šią įdomią informaciją kuo gi skiriasi šios dvi apyrankės.

Apžvalgos autorius šias dvi apyrankes palygina nuo pačių pakuočių skirtumų, iki pagaminimo, dėvėjimo, funkcijų, baterijų skirtumų ir taip toliau. Detali, trumpa, aiški ir labai konkreti apžvalga. Ir štai koks galutinis verdiktas.

„Galite Mi Band 3 išmaniąją apyrankę atiduoti tėvams, seneliams, vaikams, giminaičiams ar draugams. O sau įsigykite Mi Band 4. O jei artimieji neturi Mi Band 3, tada ir jiems nupirkite šią išmaniąją apyrankę. Ji yra puiki ir turi rimtų patobulinimų, lyginant su pirmtake.“

„Xiaomi Mi Band 4“ ir „Xiaomi Hey+“ apyrankių palyginimas - „visais parametrais ši apyrankė yra geresnė“

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - 31,39 €; Aliexpress - 30,16 €.

„Xiaomi Hey+“:

Aliexpress - 29,10 €.

„Xiaomi Mi Band 4“ ar „Xiaomi Hey+“? Kuri geresnė? Iš pirmo žvilgsnio jos atrodo labai panašios ir ne tik pirkėjai, bet kartai ir apžvalgininkai jas supainioja.

Abi yra panašaus dizaino, su spalvotais ir ryškiais ekranais, tačiau kai pradedi gilintis - supranti, kad tai visiškai skirtingos išmaniosios apyrankės.

Šioje apžvalgoje jos ir yra palyginamos žingsnis po žingsnio: išvaizdos, pagaminimo kokybės, ekranų kokybės, baterijų tarnavimas, valdymo ir funkcijų skirtumai ir taip toliau. Ir galutinis verdiktas yra daugiau nei aiškus:

„Mi Band 4 praktiškai visais parametrais yra gerokai geresnė išmanioji apyrankė už Hey+. Vienintelis Hey+ privalumas, kad yra galimybė ją prijungti prie Mi Home programėlės, įtraukti į išmaniųjų namų sistemą ir susieti su kitais įrenginiais. Visais kitais parametrais aiškus nugalėtojas yra Mi Band 4.“

„Tronsmart T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė ir palyginimas su „Tronsmart T6“

„Tronsmart T6 Plus“:

Aliexpress - 71,42 €.

„Tronsmart T6“:

Aliexpress - 45,20 €.

Kokybiška apžvalga, nuo išpakavimo iki ištestavimo lauke. Tiesiog miško aikštelėje išbando „Tronsmart T6 Plus“ belaidę garso kolonėlę ir ją palygina su „Tronsmart T6“.

„Kokios gi išvados po šių dviejų kolonėlių bandymo? Kalbant apie kainas, tai Tronsmart T6 kainuoja apie 25 dolerius pigiau, palyginus su Tronsmart T6 Plus, bet, manau, kad ir pastarosios kolonėlės kaina nukris.

Ji ir taip mažėja ir kai tik pasirodė – kainavo 80 dolerių, o dabar jau siekia 70 dolerių.

Bendrai, Tronsmart T6 yra pigesnė, skirta platesnėms pirkėjų masėms, šios kolonėlės žemi tonai yra galingesni. Man atrodo, kad Tronsmart T6 Plus žemų tonų yra šiek tiek mažiau, tačiau garso kokybė vis tiek labai gera.

Plius, Tronsmart T6 Plus yra garsesnė kolonėlė, ji atspari vandeniui, turi daugiau jungčių ir gali būti naudojama, kaip išorinė baterija. O stovyklaujant gamtoje tai yra itin dideli privalumai.

Bet jei norite papildomai sutaupyti ir jums nėra būtinybės, kad garso kolonėlė būtų atspari vandeniui ir galėtų būti naudojama, kaip išorinė baterija, tada galite drąsiai pirkti puikią garso kokybę užtikrinančią Tronsmart T6 garso kolonėlę.“

„Deerma DX700“ rankinis dulkių siurblys - „mūsų senasis siurblys iškeliavo į rūsį ir ten pasiliks ilgam“

Gearbest - 59,66 €; Aliexpress - nuo 90€ su pristatymu.

„Deerma DX700“ yra turbūt vienas pigiausių rankinių dulkių siurblių. Už tokią kainą tikrai būtų sunku surasti kitą tokį funkcionalų dulkių siurblį, kurį būtų galima pritaikyti įvairiose situacijose ir išvalyti namus nuo lubų iki grindų.

Ir šis apžvalgininkas drauge su žmona išbandė šį pigų „Deerma DX700“ siurblį ir juo liko labai patenkinti.

„Mūsų šeimai labai patiko šis rankinis dulkių siurblys. Išbandėme jį įvairiose situacijose (čia galite rasti vaizdinės medžiagos, kaip atrodo ir kaip darbuojasi Deerma DX700 siurblys), valėme kiekvieną namų kampelį ir šis Deerma DX700 siurblys savo užduotis atliko puikiai. Jis dabar yra kasdienis mūsų siurblys, o mūsų senesnis siurblys nukeliavo į rūsį ir, manau, kad jis ten pasiliks ilgam.“

„SNDWAY“ matavimo ruletė ir lazerinis atstumo matuoklis viename - „be jokių dvejonių - nuostabus daiktas“

Gearbest - 26,01 €; Aliexpress - 26,78 €.

Labai įdomi apžvalga, nuo išpakavimo iki detalaus testavimo. Itin praktiškas daiktas. Galima naudoti, kaip paprastą matavimo ruletę ir kaip lazerinį atstumo matuoklį.

Apžvalgininkas atlieka testavimus ir palygina su „Gocomma“ lazeriniu atstumo matuokliu. Pamatuoja 30 cm, 1 metro, 3 metrų atstumu, parodo kokios paklaidos.

Taip pat lauke matuoja, kai šviečia saulė ir teigia, kad nors lazeriniai matuokliai gali matuoti 50 ir daugiau metrų, bet realiai veikia iki 15-20 – „tokia jau fizika ir nieko čia nepadarysi“.

O štai pavėsyje, kai nėra tiesioginės saulės, tai jau šis daikčiukas veikia puikiai – iki 60 metrų matuoja. Aišku, priklauso nuo pasirinktos versijos: galima įsigyti iki 40 metrų ir iki 60 metrų matuojantį „SNDWAY“.

„Esu labai patenkintas šiuo daiktu. Ką gamintojas teigė, tą šis SNDWAY įrankis ir sugeba. Labai tiksliai matuoja, puikios pagaminimo kokybės, tiesiog praktiškas daiktas. Labai patogus korpusas ir naudojimasis. Žada, kad pamatuos 60 metrų, taip ir yra.

Nors man labai ilgai tarnavo 5 metrų ilgio paprasta matavimo ruletė, bet SNDWAY užims jos vietą. Nors šis daikčiukas truputi didesnis, bet tai vis tiek užima mažiau vietos nei atskirai paimta matavimo ruletė ir lazerinis atstumo matuoklis. Be jokių dvejonių – nuostabus daiktas. Rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(0)
(5)

Komentarai ()