„Kainuoja pigiau, jautrumas dar didesnis nei „Xiaomi“, turi du skirtingus režimus, o galingiausiu išpurškia labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug“ („Alfawise AD-1806“ muilo dozatoriaus apžvalga, Video)  (1)

„Jau senokai man ką nors buvo atsiuntę iš Gearbest ir šįkart užsisakiau daiktą, kuris būtų naudingas tiek man, tiek jums. Tai yra Alfawise AD-1806 muilo dozatorius. Šiuo metu Alfawise prekės ženklas yra labai populiarus, kompanija siūlo vis daugiau ir įvairesnių produktų ir kiek suprantu, jie gamina savo daiktus tose pačiose gamyklose, kaip ir Xiaomi. Žinoma, tik Alfawise produktai yra pigesni už Xiaomi. Tad šioje apžvalgoje drauge ir išsiaiškinsime ar Alfawise muilo dozatorius yra geresnis už mano jau turimą Xiaomi dozatorių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad jau kone 1,5 metų naudojasi „Xiaomi“ muilo dozatoriumi, taip pat turi „Zanmini“ kompanijos muilo dozatorių, kuris jam patinka, bet turi savų niuansų, ir dabar nusprendė išbandyti naująjį „Alfawise AD-1806“ muilo dozatorių.

Kalbant apie techninius dalykus, tai šis muilo dozatorius labai greitai (per 0,25 s) paruošia muilo putas, turi gerai reaguojantį infraraudonųjų spindulių (IR) jutiklį (nuo 1 iki 5 cm atstumu), 280 ml talpa, IPX4 standartas (atsparus vandeniui ir galima drąsiai naudoti vonioje) ir maitinamas 4 AA tipo baterijomis.

Apžvalgininkas teigia, kad pakuotė iš internetinės parduotuvės „Gearbest“ atkeliavo tvarkinga ir nepažeista. Ant pakuotės pavaizduotas pats muilo dozatorius, kaip juo naudotis ir esminės techninės charakteristikos.

„Įdomu, kad ant pakuotės nėra jokio užrašo, kad tai Alfawise kompanijos produktas. Tikriausiai tai dar vienas įrodymas, kad šias pakuotes gamina tiek Xiaomi, tiek Alfawise kompanijos muilo dozatoriams (jie atrodo labai panašūs aut. past.). Nors gal aš ir klystu.

Bet kuriuo atveju, juk mums svarbiausia, kad daiktas būtų pagamintas kokybiškai ir dirbtų tinkamai, o visa kita ne taip jau ir svarbu.“

Pakuotės viduje randame „Alfawise AD-1806“ muilo dozatorių ir naudojimosi instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkas iškart teigia, kad „Xiaomi“ muilo dozatorius įjungimo mygtuką turi korpuso nugarėlėje, o štai „Alfawise AD-1806“ mygtukai įtaisyti pačiame viršuje. Čia yra įjungimo ir muilo padavimo greičio reguliavimo mygtukai.

Kaip ir „Xiaomi“ muilo dozatorius, taip ir „Alfawise AD-1806“ turi LED indikatorių, kurie pradeda šviesti, kai yra purškiamos muilo putos.

Dozatoriaus „galvos“ apačioje yra gana didelis infraraudonųjų spindulių jutiklis ir snapelis, pro kurį purškiamas muilas.

Apžvalgininkas teigia, kad snapelio antgalis yra silikoninis „ir tai yra labai gerai, nes niekas nekapsės ir bus patogu jį nuvalyti“ (3:23 min.).

Apžvalgininkas teigia, kad lengvai atsukamą „Alfawise AD-1806“ talpą (3:41 min.) reikės pripildyti vandens ir muilo mišiniu.

Prieš ją vėl pritvirtinant, reikia dar įdėti 4 AA tipo baterijas. Ir yra parodyta, kaip tinkamai įdėti šiuos elementus.

„Alfawise AD-1806“ pagrindas nėra padengtas specialia guma, bet iš esmės turėtų stovėti stabiliai.

„Alfawise AD-1806“ testavimas ir palyginimas su „Xiaomi“ muilo dozatoriumi

Šių dviejų muilo dozatorių testavimas prasideda nuo 5:00 minutės ir apžvalgininkas teigia, kad „paspaudus įjungimo mygtuką, Alfawise suveikia momentaliai, o štai Xiaomi kažką dar galvoja. Tad Alfawise pasiruošia darbui žymiai greičiau.“

O kaip gi veikia jų infraraudonųjų spindulių jutikliai ir kiek gi išpurškia muilo putų? Į tai atsako sekantis testas (5:45 min.).

Apžvalgininkas paėmė popieriaus lapelį ir po truputi jį kėlė link muilo dozatorių IR jutiklių.

„Alfawise AD-1806“ žymiai greičiau sureagavo ir lapeliui esant gerokai toliau nuo IR jutiklio. „Xiaomi“ atveju reikėjo priartėti gana arti IR jutiklio, kad jis sureaguotų ir išpurkštų muilo putų porciją.

„Alfawise muilo dozatorius labai greitai sureaguoja ir nereikia taip stipriai priartėti prie IR jutiklio, kad išpurkštų muilo putų. Man atrodo, kad kokių 6 cm atstumu jau suveikia Alfawise IR jutiklis.

Taip pat Alfawise darbuojasi dviem skirtingais režimais ir gali išpurkšti dar daugiau muilo putų. Pasirinkus šį režimą, išpurškiama labai daug muilo putų. Tiesiog neįtikėtinai daug.“

Speciali akcija

„Alfawise AD-1806“ muilo dozatorius:

  • Gearbest13,51 €;
    • 36 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Xiaomi“ muilo dozatorius (naujesnės versijos):

  • Gearbest - 14,41 €;
    • 37 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai (1)