Kinijos turgelio stebuklai: visiškai naujos kartos, su universiteto ir ligoninių pagalba kurtos išmaniosios svarstyklės – žadamas visai kito lygio tikslumas, pateikiama net 21 kūno parametras ir net sporto ir mitybos rekomendacijos („Bodivis H1“ kaina, Specifikacijos)  (3)

„Bodivis H1“ – tai naujos kartos išmaniosios svarstyklės, kurios geba įvertinti ne tik kūno svorį, bet ir 21 papildomą kūno parametrą. Pasak gamintojo, šios svarstyklės buvo sukurtos bendradarbiaujant su Kinijos ligoninėmis bei garsėja itin dideliu tikslumu, kurį šiuo atveju padeda pasiekti paties gamintojo sukurtas lustas. Be to, šios išmaniosios svarstyklės taip pat geba pasiūlyti treniruočių pratimus bei tinkamą mitybos planą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Bodivis H1“ kaina

  • „Gearbest“72 € su nuolaidos kuponu GB-HBZQHTFT
  • Dabar parduodamos su 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Išmaniųjų svarstyklių Kinijoje tikrai netrūksta, tačiau jų patikimumu labiau išrankūs pirkėjai kartais suabejoja. Būtent dėl tos priežasties jie mieliau renkasi „Fitbit“ ar „Garmin“ gamintojų svarstykles. Vis dėlto situacija pamažu keičiasi, o tai bene geriausiai šiuo metu patvirtina naujos kartos išmaniosios svarstyklės „Bodivis H1“.

Gamintojas tvirtina, jog kuriant „Bodivis H1“ išmaniąsias svarstykles itin didelis dėmesys buvo skiriamas ne tik aparatinei, bet ir programinei įrangai. „Bodivis“ manymu, būtent tik šių dviejų procesų ilgametė analizė ir patirtis leidžia sukurti tikrai kokybiškas išmaniąsias svarstykles.

Šį kartą pradėti reikėtų nuo ypatingai gero „Bodivis H1“ išmaniųjų svarstyklių tikslumo. Gamintojas tvirtina, kad gerą tikslumą šiuo atveju pavyko pasiekti tik sukūrus savo lustą. Pastarasis lustas buvo kuriamas bendradarbiaujant su Cinghua universitetu – tai pagrindinis mokslinių tyrimų universitetas Pekine.

Itin maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Bodivis H1“ integruotų elektrodų pagalba taip pat geba analizuoti ir nustatyti net 21 papildomą kūno parametrą (nutukimas, kūno masės indeksas, raumenų masė ir t.t.). Priminsime, jog, pavyzdžiui, itin populiarios „Xiaomi Weight Scale“ išmaniosios svarstyklės pagal šį aspektą yra tiesiog triuškinamos – jos atitinkamai gali įvertinti tik 10 papildomų kūno parametrų.

Reikšmingu „Bodivis H1“ išmaniųjų svarstyklių privalumu tampa dar ir tai, jog šios svarstyklės atsižvelgdamos į fiksuojamus kūno parametrus bei jų pokyčius galiausiai geba pasiūlyti įvairias treniruočių programas. Čia tiesiog belieka sutikti, kad iki šiol nieko panašaus mums negalėjo pasiūlyti jokios kitos Kinijoje sukurtos išmaniosios svartyklės.

Įdomu, jog siekdamas pasiūlyti pilnavertį sveikos gyvensenos komplektą šių išmaniųjų svarstyklių gamintojas pasirūpino ne tik treniruočių programomis, bet dar ir mitybos planų sudarymu. Gamintojas tvirtina, kad šie „Bodivis H1“ išmaniųjų svarstyklių teikiami patarimai padės tiek sportuojantiems, tiek turintiems viršsvorio problemų.

Pagrindo manyti, kad šie patarimai yra ne šiaip sau iš piršto laužti labiausiai leidžia tas faktas, jog „Bodivis H1“ išmaniosios svarstyklės buvo kuriamos atsižvelgiant į penkių populiariausių Kinijos ligoninių patarimus. Labai tikėtina, kad vėliau sukurtoje taikomojoje programoje integruoti sporto treniruočių bei mitybos planų pasiūlymai būtent ir buvo sudaryti remiantis šių ligoninių rekomendacijomis.

Tad nors svarstyklės ir nėra iš pigiausių Kinijos turgelio fone, bet tokių galimybių iki šiol nepasiūlė joks kitas gamintojas. 

Trumpai: „Bodivis H1“ specifikacijos

  • Darbo diapazonas: 5 – 150 kg.
  • Kūno parametrų matavimas: taip, įvertinimas 21 parametras.
  • Ryšiai: Bluetooth.
  • Taikomoji programa: „bodivis“.
  • Korpusas: plastikinis korpusas, priekis padengtas grūdintu stiklu.
  • Papildomos funkcijos: išskirtinis tikslumas; sukurtos bendradarbiaujant su Kinijos ligoninėmis; treniruočių pasiūlymai; mitybos plano pasiūlymai.
  • Matmenys ir svoris: 32 x 32 x 2,3 cm; 3,1 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai (3)