Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kritiška nuomonė apie apyrankę „Huawei Honor Band 5“, palyginimas su „Xiaomi Mi Band 4“, labai kokybiškos belaidžių ausinių apžvalgos ir vienas galingiausių TV priedėlių (10 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- Išmanioji apyrankė „Huawei Honor Band 5“ - apžvalga įdomi dėl atliktų testavimų, širdies ritmo matavimo palyginimo su tanometru ir bendro apyrankės palyginimo su ankstesne „Huawei Honor Band 4“ versija;

- „Huawei Honor Band 5“ ir „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankių palyginimas - išsamūs testų rezultatai ir aiškus verdiktas. Apžvalgininkas: „Xiaomi Mi Band 4 yra nepalyginamai geresnė išmanioji apyrankė ir praktiškai visais aspektais“;

- „AWEI WT50“ Bluetooth ausinės - jomis apžvalgininkas kasdien naudojasi jau 2 mėnesius, tad pateikia išsamų verdiktą ir taip pat palygina su „1More“ kompanijos ausinėmis;

- „OnePlus Bullets Wireless 2“ ausinės - „už tokius pinigus gauname labai šaunias belaides ausines, kurios pasižymi naujausiomis technologijomis ir užtikrina puikią garso kokybę“;

- „Tronsmart Element T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė - „galiu pasakyti, kad Tronsmart Element T6 Plus yra puiki garso kolonėlė“;

- „Elephone Soldier“ išmanusis telefonas - pirmasis pasaulyje „neužmušamas“ telefonas su 2K ekranu, varžtais sutvirtintu korpusu, specialiu SOS mygtuku ir 5000 mAh baterija. Išsami apžvalga ir telefono panardinimas upėje;

- „Xiaomi Mijia Sneakers 2“ sportiniai bateliai - apžvalga įdomi tuo, kad jos autorius pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais po metų laiko su šiais batais;

- „LIECTROUX C30B“ robotas dulkių siurblys - išsami apžvalga su testavimo rezultatais. Apžvalgininkas: „pirmasis LIECTROUX C30B valymo rezultatas mane pribloškė“;

- „Defeway HD 1080P Smart Camera“ - išsami, kokybiška apžvalga su testavimo rezultatais. Apžvalgininkas: „namams, darbo vietai ar parduotuvėlei tokios kameros pilnai užtenka. Labai geros kokybės kamera“;

- „Beelink GT King“ - vienas galingiausių TV priedėlių su naujuoju „Amlogic S922X“ procesoriumi. Apžvalgininkas: „įsigiję Beelink GT King jūs ne tik gausite puikiai veikiančią multimedijos sistemą, bet ir Android žaidimų konsolę, kuri susidoros su naujausiais žaidimais“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniosios apyrankės

Išmanioji apyrankė „Xiaomi Mi Band 4“ sulaukia ypatingai daug dėmesio bei pagyrų, bet ar tik šis puikus prietaisas nepraras savo lyderio pozicijos?

Juk rinkoje pasirodė naujoji „Huawei Honor Band 5“ išmanioji apyrankė ir visi puikiai supranta, kad tai yra tiesioginis atsakas „Xiaomi Mi Band 4“.

Tik ar „Xiaomi“ kompanija turėtų baimintis, ar „Huawei Honor Band 5“ į rinką atneša kažkokias revoliucines technologijas? Šiose apžvalgose detaliai ir išnagrinėjama „Huawei Honor Band 5“ bei palyginama su „Huawei Honor Band 4“ bei „Xiaomi Mi Band 4“.

„Huawei Honor Band 5“ išmanioji apyrankė

„Huawei Honor Band 5“:

Gearbest - 31,81 €; Aliexpress - 24,69 €.

„Huawei Honor Band 4“:

Gearbest - 31,81 €; Aliexpress - 24,10 €.

Viena pirmųjų „Huawei Honor Band 5“ apyrankės apžvalgų, kurioje išsamiai aptariamos visos apyrankės funkcijos, ką galima daryti programėlėje – ką įjungti/išjungti, kokius parametrus stebėti ir t.t.

Taip pat „Huawei Honor Band 5“ yra palyginama su ankstesne „Huawei Honor Band 4“ versija.

Apžvalgoje rasite nueitų žingsnių ir širdies ritmo matavimo testų rezultatus. Pastaruosius apžvalgininkas palygino su įprastu tanometru (elektroniniu kraujospūdžio ir širdies ritmo matuokliu).

„Su Band 4 ir Band 5 nuėjau lygiai 1000 žingsnių. Tiksliai juos skaičiavau ir pasižiūrėjęs į apyrankes net nustebau. Abi suskaičiavo būtent lygiai 1000 žingsnių.

Kai kurie gal pasakys, kad tanometro rezultatų lyginti su Honor Band 5 apyranke neverta, tai bus netikslu, bet aš naudojau tokį tanometrą, kokiu naudojasi daugelis gydymo įstaigose dirbančių medikų.

Atlikau keletą matavimų tiek prieš treniruotę, tiek po jos ir galiu pasakyti, kad rezultatai buvo praktiškai vienodi. Tad Band 5 tikrai tiksliai matuoja širdies ritmą.

Kalbant apie funkcijas, tai iš esmės Band 5 yra labai panaši į buvusią Band 4 apyrankę. Vienas toks ryškesnis skirtumas, kad dabar Band 5 dar gali matuoti ir deguonies kiekį kraujyje.

Baterija išliko tokio pačio dydžio, 100 mAh, ir jos užteks iki 20 dienų. Bet jei įjungsite visas funkcijas, tai realiai užteks 7 dienoms.

Apibendrinant, pasakyti, kad esu nusivylęs Band 5 apyranke – yra tas pats, kas nieko nepasakyti. Čia net Bluetooth techninis sprendimas liko tas pats, kaip ir Band 4. Tai pirkti Band 5 vien dėl deguonies kiekio kraujyje matavimo? Na, tiesiog, praleidžiu šią apyrankę ir jau laukiu Band 6.“

„Huawei Honor Band 5“ ir „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankių palyginimas

„Huawei Honor Band 5“:

Gearbest - 31,81 €; Aliexpress - 24,69 €.

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - 29,59 €; Aliexpress - 26,17 €.

Šioje apžvalgoje jau yra palyginamos „Huawei Honor Band 5“ ir „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės.

Apžvalgininkas įvardija apyrankių pliusus ir minusus, atlieka testavimus, kaip tiksliai apyrankės matuoja širdies ritmą - palygina su medicininiu matuokliu - ir kaip apyrankės tiksliai skaičiuoja žingsnius.

„Iš esmės visi Honor Band 5 privalumai, kuriais giriasi kompanija, arba neveikia taip kaip turėtų, arba neduoda jokios apčiuopiamos naudos.

Man susidaro toks vaizdas, kad Honor tiesiog skubėjo kuo greičiau išleisti konkurentą Mi Band 4 ir į rinką išleido bet ką. Svarbu, kad tik būtų nauja apyrankė. Bet ji praktiškai niekuo nesiskiria nuo Honor Band 4.

Sunku jiems pralaimėti Xiaomi Mi Band 4 apyrankei, po Honor Band 4 triumfo, bet jau geriau būtų nieko neišleidę nei Honor Band 5. Xiaomi Mi Band 4 yra nepalyginamai geresnė išmanioji apyrankė ir praktiškai visais aspektais.“

Garso įranga

Šįkart turime dvi labai kokybiškas belaidžių ausinių apžvalgas ir vieną apžvalgą, kurioje aptariama ir išbandoma garsioji „Tronsmart Element T6 Plus“ belaidė kolonėlė.

„AWEI WT50“ Bluetooth ausinės

Gearbest - 13,59 €; Aliexpress - 12,40 €.

Apžvalgininkas viską pradeda nuo išpakavimo ir aptaria ausinių pagaminimo kokybę, dėvėjimo patogumą, garso kokybę ir kt.

Jis ištestuoja šias belaides ausines ir ypač geras dalykas, kad apžvalgininkas jomis naudojasi jau 2 mėnesius, kasdien bent po dvi valandas. Tad gali pateikti tikrai objektyvią informaciją apie šių ausinių pliusus bei minusus.

Be to, iš asmeninės patirties „AWEI WT50“ Bluetooth ausines palygina su „1More“ kompanijos ausinėmis. 

„AWEI WT50 yra sportinio tipo Bluetooth ausinės. Iš tikrųjų, tai iki šių ausinių aš tokios kompanijos dar nežinojau, tad iš įdomumo nusprendžiau išbandyti šį modelį. Ir tikrai nenusivyliau.

Įdomu, kad kitas apžvalgininkas apie šias ausines išsakė gana daug kritikos, tad aš nusprendžiau neskubėti ir detaliai išbandyti AWEI WT50. Jomis naudojuosi jau 2 mėnesius ir kasdien su jomis esu bent po 2 valandas. Tad štai kokie įspūdžiai.

Ausinės turi angliškai kalbančią balso asistentę, kas yra patogu ir naudinga. Nors mikrofonas neturi triukšmo slopinimo technologijos, tad aplink pučiantį vėją, dirbtuvių ir bet kokius kitus pašalinius garsus jūsų pašnekovas girdės. Tačiau pačio mikrofono kokybė puiki, pokalbio metu viskas girdima labai gerai ir specialiai balso kelti tikrai nereikės. 

Mano girdimą garsą ausinės gerai izoliuoja nuo aplinkos triukšmo. Tad viešajame transporte galiu ramiai sau klausytis muzikos.

Kalbant apie ausinių dėvėjimą, tai jos yra labai patogios. Puikiai laikosi ausyse, o jei nesiklausote muzikos arba nenaudojate jų, kaip laisvų rankų įrangos, AWEI WT50 labai patogiai laikosi pasikabinusios ant kaklo.

O kaip gi garso kokybė? AWEI WT50 garsas man iškart patiko. Palyginus su 1More ausinėmis, tai čia yra akivaizdžiai daugiau žemų tonų, garsas subalansuotas, neiškraipytas, tikrai kokybiškas.

Apskritai, AWEI WT50 ausinės dabar yra mano mėgstamiausios. Atsinešu jas į darbą ir klausausi prijungęs Bluetooth ryšiu prie muzikos grotuvo.

Mane tiesiog papirko AWEI WT50 ausinių dėvėjimo patogumas, jų graži išvaizda ir garso kokybė. Ne veltui AWEI kompanija sulaukia vis daugiau gerbėjų. Už tokią kainą AWEI WT50 yra puikus pasirinkimas. Net neverta lyginti su 1More ausinėmis.“

„OnePlus Bullets Wireless 2“ ausinės

Aliexpress - 74,77 €.

Gera apžvalga, kurios autorius viską pradeda nuo ausinių išpakavimo ir aptaria belaidžių „OnePlus Bullets Wireless 2“ ausinių pagaminimo kokybę, techninius dalykus, nešiojimo patogumą, garso kokybę, išbando mikrofoną ir dar daugiau.

„Labai šaunios ausinės. Puikiai laikosi ausyse, patogu jas nešioti pakabintas ant kaklo – praktiškai nėra galimybės jas pamesti. Taip pat pačiose ausinėse yra magnetukai, tad kai nesiklausysite muzikos, jos bus drauge sukibusios ir jums netrukdys.

Baterija tiesiog nuostabi – be perstojo muzikos galima klausytis 14 valandų, o vos per 10 minučių šių ausinių bateriją įkrausime tiek, kad energijos užteks muzikos klausytis net 10 valandų. Greitojo įkrovimo technologija Warp dirba puikiai.

Garso kokybė yra labai gera, bet kokio stiliaus muzikos klausytis yra malonu. Be to, ausinės su telefonu yra suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu ir palaiko Qualcomm aptx HD technologiją, tad garsas yra labai geras.

Taip pat šios ausinės turi ir Qualcomm cVc technologiją, kuri užtikrina, jog pokalbio metu bus girdimas tik aiškus kalbančiojo balsas ir jokių pašalinių garsų.

Už tokius pinigus gauname labai šaunias belaides ausines, kurios pasižymi naujausiomis technologijomis ir užtikrina puikią garso kokybę.“

„Tronsmart Element T6 Plus“ belaidė garso kolonėlė

Aliexpress - 72,50 €.

Apžvalgininkas išsamiai ir tuo pačiu labai koncentruotai aptaria kolonėlės išmatavimus, pagaminimo kokybę, valdymo mygtukus, jungtis, technines specifikacijas ir, žinoma, garso kokybę.

„Galiu pasakyti, kad Tronsmart Element T6 Plus yra puiki garso kolonėlė. IPX6 standartas, tad ji nebijo vandens ir drąsiai ją galite pasiimti su savimi į gamtą.

40W garsiakalbiai užtikrina labai gerą garso kokybę, itin daug žemų tonų. Naujas Bluetooth 5.0 techninis sprendimas užtikrina, kad duomenys perduodami greitai ir ryšys yra stabilus net ir toli nutolus nuo kolonėlės.

Balso asistentas veikia puikiai, o turimos dvi baterijos po 3300 mAh yra puikus sprendimas. Tai ne tik užtikrina, kad muzikos galėsite klausytis 15-20 valandų, bet ir tai, kad galėsite įkrauti savo išmanųjį telefoną ar kitą daiktą. Tad T6 Plus dar veikia ir kaip išorinė baterija. Rekomenduoju, labai geras daiktas.“

„Elephone Soldier“ išmanusis telefonas - 4GB RAM 128GB ROM

Gearbest - 172,71 €.

„Elephone Soldier“ - tai unikalus garsaus kinų gamintojo išmanusis telefonas su 5,5 colių 2K rezoliucijos ekranu, varžtais sutvirtintu korpusu, specialiu SOS mygtuku, „Android 8.0“ operacine sistema, 21+16 MP kamerų konfigūracija ir 5000 mAh baterija.

Atrodo, kad tai tiesiog „neužmušamas“ telefonas. O kaip gi jis veikia realybėje? Ar tikrai viskas taip gerai?

Apžvalgininkas labai detaliai ištestavo šį išmanųjį telefoną, apžvelgė visas jo galimybes, išbandė kameras, pateikė nuotraukų ir vaizdo įrašų pavyzdžius, žaidė įvairius žaidimus ir galiausiai veikiantį telefoną įmetė į upę. Ir štai koks galutinis verdiktas.

„Kokie gi Elephone Soldier pliusai ir minusai? Pradėkime nuo pastarųjų:

Pirmasis, ir mano manymu pagrindinis, tai problemos su garsiakalbiais. Tiesiog neaišku dėl kokių priežasčių, bet kai kuriais momentais vietoje dainos girdimas tik švokštimas. Ir tokia problema yra ne tik man, forumuose apie tai kalba ir kiti pirkėjai. Belieka tik perkrauti telefoną.

Antras minusas – vaizdo fokusavimas nakties metu. Net ir gerai apšviestose vietose Elephone Soldier nesugeba sufokusuoti vaizdo. Biudžetiniai telefonai sugeba, o Elephone Soldier to nesugeba.

Trečias minusas – baterijos optimizacija. Nors Elephone Soldier turi 5000 mAh talpos bateriją, bet ji tarnauja pernelyg trumpai. O juk daugeliui pirkėjų šis telefono rodiklis yra ypač svarbus.

O dabar pereikime prie pliusų:

Pirmasis pliusas – galinė kamera. Žinoma, neatsižvelgiant į tai, kad nakties metu fokusavimas praktiškai neveikia. Tačiau bendrai kamera dirba gerai, juolab, kad ir filmuoja 4K.

Antrasis pliusas – telefono priekyje esantis šviesos indikatorius, kuris informuoja apie gautus pranešimus. Ir jis veikia puikiai.

Trečiasis pliusas – papildomas valdymo mygtukų apšvietimas. Geras sprendimas – jie yra geriau matomi.

Ketvirtas pliusas – NFC. Veikia gerai – be jokių problemų.

Penktas pliusas – telefono pagaminimo kokybė. Ji yra labai gera ir telefonas yra atsparus vandeniui (IP68 standartas). Kaip ir patys matėte, telefonas veikia ir panardintas upėje.

Šeštasis pliusas – labai greitai veikiantis pirštų atspaudų skaitytuvas.

Apibendrindamas noriu pasakyti, kad šiame telefone yra visko: ir keistų, ir įdomių, ir nenaudingų, ir labai naudingų dalykų.

Tačiau manau, kad viską gadina greitas baterijos išsikrovimas ir nakties metu kvailiojanti kamera. Gerai, kad tai galima išspręsti programiniais atnaujinimais. Tad belieka tik jų sulaukti ir gal tada situacija pasikeis.

Aišku, rasti telefoną su 2K ekranu, IP68 standartu, prigrūstą įvairiausių daviklių ir dar, kad kainuotų 190 dolerių (170 eurų) – yra tikra retenybė.“

„Xiaomi Mijia Sneakers 2“ sportiniai bateliai

Vyriška versija:

Aliexpress - 32,35 €.

Moteriška versija:

Aliexpress - 39,87 €.

Ši apžvalga yra ypač įdomi tuo, kad jos autorius šiais „Xiaomi“ bateliais naudojasi jau metus laiko. 

Apžvalgininkas juos dėvi praktiškai kasdien, tad tikrai turi ką papasakoti apie „Xiaomi Mijia Sneakers 2“.

„Tiesiog puikūs sportiniai bateliai. Ant sauso pagrindo jie yra tobuli, absoliučiai neslysta. Ant šlapios dangos per visus metus esu gal porą kartų slystelėjęs. Bet čia su visais tokio tipo sportiniais bateliais taip gali nutikti. O ir keli kartai per metus, manau, yra labai gera rodiklis.

Kas ypač gerai, tai šių batelių vėdinimas. Vasaros metu mano kojos neprakaituoja tik šiuose batuose.

Štai kokie būtų trumpi ir aiškūs pastebėjimai po metų su šiais Xiaomi batais: sportbačių guminis pagrindas truputi pradėjo deformuotis, plastikinės dalys truputi apsibraižė, vidpadžio raštas po truputi pradeda blukti ir galiu pasakyti, kad batai nėra skirti profesionaliam bėgiojimui.

Skylės raišteliams išliko kokybiškos ir neišsitampė, niekas iki šiol dar neatsilupo ir nenutrūko ir sėkmingai išgyveno 3 skalbimus.

Galiu pasakyti, kad man labai patinka šių batų dizainas, jų pagaminimo kokybė puiki, labai patogūs dėvėti, o kaina – kaip už tokį produktą – tiesiog puiki.“

„LIECTROUX C30B“ robotas dulkių siurblys

Aliexpress - 208,78 €.

Labai išsami apžvalga, kurioje detaliai apžvelgiamas bei išbandomas „LIECTROUX C30B“ robotas dulkių siurblys.

Apžvalgininkas pradeda išpakavimu, parodo kokius priedus gauname drauge su siurbliu, tada aptaria siurblio pagaminimo kokybę, turimus daviklius, valdymą išmaniuoju telefonu, nuotolinio valdymo pulteliu.

Taip pat ištestuoja ir parodo, kaip gi siurbia ir plauna grindis šis dulkių siurblys.

„Labai šaunus robotas dulkių siurblys. Plauna ir siurbia grindis. Galingas, dirba tyliai, palaiko 3 siurbimo režimus, piešia kambarių žemėlapius ir juos atsimena. Tad kitą kartą telieka nurodyti konkretų kambarį ar vietą, kurią norite išvalyti. Baigęs darbą, arba nusekus baterijai, grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsią darbą nuo ten, kur baigė.

Robotas juda sistemingai, tad tos pačios vietos du kartus nevalo ir nelieka tokių vietų, kurios būtų visai nevalytos. Pirmasis LIECTROUX C30B valymo rezultatas mane pribloškė.

Juk atrodo, kad kambariai švarūs, bet jis sugebėjo palįsti po lovomis, spintelėmis ir susiurbė daug dulkių bei katino paliktų šerių.

O grindis plauna LIECTROUX C30B tiesiog nuostabiai. Vandens panaudoja būtent tiek, kiek reikia ir po savęs palieka švarias ir vos, vos drėgnas grindis. Robotas darbuojasi puikiai – rekomenduoju.“

„Defeway HD 1080P Smart Camera“

Aliexpress - 25,57 €.

Itin kokybiška ir išsami stebėjimo kameros apžvalga. Jos autorius parodo, kaip prijungti šią kamerą prie telefoną, kaip ja naudotis, kokias funkcijas turi, kokias suteikia galimybes ir pademonstruojami bei aptariami vaizdo įrašai.

„Labai geros kokybės kamera. Horizontaliai pasisuka 350 laipsnių kampu, o vertikaliai – 90 laipsnių kampu. Seka paskui objektą, tai idealiai tinka mažų vaikų stebėjimui. O kadangi kamera primena mažą pingvinuką, jos besisukanti galva negąsdina mažylių.

Galima įdėti atminties kortelę iki 128 GB bei vieną mėnesį nemokamai įrašus saugoti „debesyje“. Man ypač patinka, kad kamera taip lengvai valdoma – galima iš anksto nustatyti tam tikras vietas, kurias norite matyti ir vos vieno mygtuko paspaudimu kamera pajudės būtent į tą vietą.

Yra garsiakalbis ir mikrofonas, tad šią kamerą galite naudoti, kaip raciją ir kalbėtis su namuose esančiu žmogumi.

Taip pat dar viena šauni funkcija, kad kamera gali veikti, kaip signalizacija. Ji pradeda tiesiog kaukti, kai tik užfiksuoja judėjimą – šaunus dalykas. Be to, iškart į telefoną gaunate pranešimą ir vaizdo įrašą.

Automatinis sekimas taip pat labai gerai veikia ir pravers tiems, kurie šią kamerą naudos didelės teritorijos filmavimui. Kamera judės paskui objektą.

Ji taip pat filmuoja ir nakties metu, o kalbant apie fiksuojamo vaizdo kokybę, tai jis yra geras. Kamera gali įrašyti 1080P. Žinoma, vaizdas neidealus ir vadinamas bitreitas yra kiek pažemintas, bet čia yra kita medalio pusė. Dienos metu 1 minutės įrašas užima vos 5 MB, tad 64 GB atminties kortelės užteks 9 dienoms. Ir čia jei filmuosite be perstojo. Jei įjungsite, kad filmuotų tik tuo metu, kai užfiksuoja judėjimą, tai atminties kortelės užteks daugiau, kaip mėnesiui. Be to, kamera palaiko automatinį naujų vaizdo įrašų įrašymą ant senųjų.

Tad apibendrindamas galiu pasakyti, kad ši vaizdo kamera mane labai džiugina. Analogiškas funkcijas turinčios kameros kainuoja daugiau. Žinoma, galima norėti ir geresnę vaizdo kokybę užtikrinančios kameros, bet atsiprašau – ten jau ir kaina yra visiškai kitokia. O namams, darbo vietai ar parduotuvėlei tokios kameros pilnai užtenka.“

„Beelink GT King“ - vienas galingiausių TV priedėlių su naujuoju „Amlogic S922X“ procesoriumi

Gearbest - 99,08 €; Aliexpress - 98,44 €.

Apžvalgininkas pradeda nuo išpakavimo, tada aptaria pultelį, jo pagaminimo kokybę. Toliau pereina prie TV priedėlio pagaminimo kokybės, jungčių, išvaizdos.

Toliau seka priedėlio prijungimas prie televizoriaus, „Android 9“ operacinės sistemos ir esamų funkcijų aptarimas. Taip pat supažindina su techniniais TV priedėlio aspektais ir ypač įdomus momentas, kad „Beelink GT King“ aprūpintas naujuoju galinguoju „Amlogic S922X“ procesoriumi ir ne ką mažiau puikia „ARM Mali-G52“ vaizdo plokšte.

Tad apžvalgininkas išbando žaidimus, atlieka „Benchmark“ testavimą ir pateikia galutinį „Beelink GT King“ verdiktą.

„Be jokios abejonės, Beelink GT King yra vienas galingiausių TV priedėlių. Žaidimus žaisti vienas malonumas, jokio užlaikymo.

Žiūrėti vaizdo įrašus yra išvis kažkas tokio neįtikėtino – palaiko visu žinomus formatus ir net galima Youtube vaizdą žiūrėti 360 laipsnių kampu. Sukioju 4K vaizdą į šalis ir matau pačias mažiausias detales. Tokios TV priedėlio galimybės išties žavi.

Tad įsigiję Beelink GT King jūs ne tik gausite puikiai veikiančią multimedijos sistemą, bet ir Android žaidimų konsolę, kuri susidoros su naujausiais žaidimais. Ir visą tai bus jūsų televizoriuje.“




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()