Išparduodamas planšetinis kompiuteris su magnetine klaviatūra, 4GB RAM, 128 GB SSD disku ir „Windows 10“ („Alldocube KNote Go“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Alldocube KNote Go“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris su „Windows 10“ operacine sistema bei lengvai nuimama magnetine klaviatūra, kuris esant poreikiui pilnai gali atstoti biudžetinės klasės nešiojamą kompiuterį. Šis planšetinis kompiuteris yra aprūpintas 11,6 colių įstrižainės aukštosios raiškos ekranu, 4 GB RAM atmintine ir turi net 128 GB talpos SSD diską.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Alldocube KNote Go“ kaina

  • Gearbest“ – 236,34 €.
  • Dabar parduodamas su 37% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija už 7,64 €.
  • Pasinaudojus GBALDOLN1 nuolaidos kodu taikoma papildoma 9,09 € nuolaida.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Be nešiojamo kompiuterio šiuo metu sunku išsiversti ne tik darbe, bet ir universitete ar mokykloje. Vis dėlto nešiojamas kompiuteris dažnu atveju nėra pats patogiausias pasirinkimas – jis pakankamai didelis. Šį nepatogumą šiuo atveju geriausia spręsti įsigyjant planšetinį kompiuterį su klaviatūra. Būtent tokią konfigūraciją už visiems prieinamą kainą dabar siūlo „Alldocube KNote Go“ planšetinis kompiuteris.

Pradėti šiuo atveju reikėtų nuo to, jog „Alldocube KNote Go“ gali pasigirti ne tik integruotu santykinai našiu dviejų branduolių „Intel Apollo Lake N3350“ centriniu procesoriumi bei „Intel HD Graphics 500“ vaizdo plokšte, bet ir pakankamos 4 GB talpos ROM atmintine. Gana reikšmingu aspektu tampa ir integruotas 128 GB SSD diskas, kuris itin pravers tiems, kurie ruošiasi šį planšetinį kompiuterį naudoti vietoje įprasto nešiojamo kompiuterio.

Pristatydamas šį planšetinį kompiuterį gamintojas taip pat pabrėžia išskirtines „Alldocube KNote Go“ ekrano savybes. Gamintojas tvirtina, jog „Alldocube KNote Go“ ekranas neturi kitiems ekranams įprastai būdingo oro tarpo tarp lietimui jautraus paviršiaus bei paties LCD ekranas. Šis sprendimas reikšmingas dėl tos priežasties, nes padeda sumažinti atspindžius, o tai, žinoma, lemia pastebimai geresnę bendrą naudojimo patirtį planšetiniu kompiuteriu.

Šiuo atveju būtina pridėti ir tai, kad pritaikyti nauji techniniai sprendimai ženkliai prisidėjo ir prie vos 8,6 milimetrų storio „Alldocube KNote Go“ planšetinio kompiuterio korpuso. Šį rezultatą padėjo pasiekti ne tik naujos kartos ekranas, bet ir panaudotas aliuminio lydinio korpusas. Be to, gamintojas kalbėdamas apie išskirtinės kokybės korpusą taip pat prideda dar ir „Alldocube KNote Go“ ergonomiškumo savybes.

Svarbu pridėti, jog „Alldocube KNote Go“ planšetinis kompiuteris komplekte iš karto atkeliauja su magnetine klaviatūra. Ši klaviatūra „Alldocube KNote Go“ esant poreikiui leidžia naudoti kaip nešiojamą kompiuterį, tačiau jos pagalba šį planšetinį kompiuterį taip pat patogu pastatyti ant stalo. Pastarasis režimas gali itin praversti konferencijų ar pristatymų metu.

Reikia nepamiršti dar ir to, kad „Alldocube KNote Go“ pas pirkėją iš karto atkeliauja su įdiegta Windows 10 operacine sistema. Pastarosios OS galimybėmis abejojančių tikrai nėra. Trumpai tariant, ši platforma puikiai tinka tiek pramogoms, tiek darbui biuruose, tiek studijuojant, todėl priklausomai nuo asmeninių poreikių šį planšetinį kompiuterį savo reikmėms lengvai gali pritaikyti net ir patys išrankiausi pirkėjai.

Trumpai: „Alldocube KNote Go“ specifikacijos

  • Ekranas: 11,6 colio, 1920 x 1080 raiškos.
  • Procesorius: 2 branduolių „Intel Apollo Lake N3350“.
  • Vaizdo plokštė: „Intel HD Graphics 500“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 128 GB SSD, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Windows 10.
  • Baterija: 4000 mAh.
  • Jungtys: USB C.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0, WiFi 802.11ac.
  • Korpusas: aliuminio lydinys.
  • Išskirtinės savybės: komplekte iš karto pridedama magnetinė klaviatūra.
  • Matmenys ir masė: 28,9 x 18 x 0,86 cm; 1,03 kg.

„Alldocube KNote Go“ atsiliepimai

„Alldocube KNote Go“ planšetinis kompiuteris su klaviatūra buvo itin greitai pamėgtas pirkėjų tarpe. Šiuo metu šis planšetinis kompiuteris turi 5 žvaigždučių įvertinimą, o tai reiškia, jog visi „Alldocube KNote Go“ įsigiję pirkėjai kol kas jam skyrė maksimalų galimą įvertinimą.

  • Joy. Labai gera surinkimo kokybė, puiki kaina ir itin greitas pristatymas. Esu be galo patenkintas „Alldocube KNote Go“ ekrano galimybės ir kokybe. Žinoma, dideliu privalumu taip pat tampa ir komplekte pridedama klaviatūra.
  • Linda. Puikiai tiek darbui, tiek pramogoms tinkantis planšetinis kompiuteris. Anksčiau į darbą turėjau nešiotis kompiuterį, tačiau vos tik įsigijus „Alldocube KNote Go“ viskas kardinaliai pasikeitė. Esu be galo patenkinta savo sprendimu įsigyti šį planšetinį kompiuterį, todėl drąsiai dabar galiu „Alldocube KNote Go“ rekomenduoti ir kitiems.
  • Wordsworth. Pirkau šį planšetinį kompiuterį savo sūnui gimtadienio proga. Džiugu, kad šiuo pirkiniu likau patenkintas ne tik aš, bet ir jis. Labai dideliu privalumu tampa lengvai nuimama klaviatūra. Pavyzdžiui, mano sūnus jos praktiškai nenaudoja, nes daugiausiai laiko praleidžia „Youtube“. Turiu pripažinti, jog „Alldocube KNote Go“ – tai puikus planšetinis kompiuteris už tikrai labai racionalią kainą.
  • Bard. Tiesiog įsimylėjau šį planšetinį kompiuterį iš pirmo žvilgsnio. „Alldocube KNote Go“ turi praktiškai viską ko gali prireikti tiek darbe, tiek namuose, tiek studijų metu. Be to, mane taip pat sužavėjo labai gera šio planšetinio kompiuterio surinkimo kokybė. Greitas pristatymas irgi tapo reikšmingu privalumu.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(3)
(0)

Komentarai (1)