Dulkių erkučių žudikai iš „Xiaomi“ – specializuoti rankiniai siurbliai su ultravioletinėmis lempomis ir galingais varikliais („JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ – tai rankiniai dulkių siurbliai, kurių varikliai darbo metu pasiekia 14000 kartų per minutę siekiantį apsisukimo dažnį. Šie rankiniai dulkių siurbliai ypatingi tampa dėl tos priežasties, nes dar turi ir ultravioletines lempas, kurios padeda lengvai naikinti audiniuose esančias bakterijas bei erkutes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ specifikacijos

  • Variklio apsisukimų dažnis: 14000 kartų/min.
  • Momentinis siurbiamas plotas: 22 cm.
  • Dulkių surinkimo talpa: 0,4 l.
  • Maitinimas:
    • „JIMMY JV11“ nuo 220V tinklo
    • „JIMMY JV31“ 2000 mAh baterija
  • UV lempos galia: 6 W.
  • Sukeliamas triukšmas:
    • „JIMMY JV11“ – 78 dB;
    • „JIMMY JV31“ – 70 dB.
  • Matmenys ir svoris:
    • 35 x 28,5 x 22,1 cm, 2,34 kg („JIMMY JV11“);
    • 40,4 x 30 x 27,2 cm, 2,65 kg („JIMMY JV31“).

 „JIMMY JV11“ kaina

  • „Gearbest“ – 71,96 €.
  • Dabar parduodamas su 16% nuolaida, į Lietuvą pristatomas per 3-8 darbo dienas už 11,59 €.
  • Lietuvoje neparduodamas.

„JIMMY JV31“ kaina

  • „Gearbest“ – 143,02 €.
  • Dabar parduodamas su 10% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas prioritetine linija nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dulkių siurblys nuo seno yra neatsiejamas kiekvienų namų atributas. Vis dėlto kartais juo naudotis dėl santykinai didelių matmenų nėra patogu. Būtent dėl šios priežasties vis dažniau populiarėja rankiniai dulkių siurbliai, kurie pasižymi kur kas geresniu mobilumu ir kitomis papildomis savybėmis. Tačiau ne visi rankiniai siurbliai yra vienodi – vieni iš jų skirti grindų, lentynių valymui, kiti atlieka dar subtilesnius dalykus – valo patalines, čiužinius, sofas ir pagalves.

Tokius darbus įveiks ne kiekvienas siurblys, nes čia reikia valyti ne patį paviršių, o siurbti nešvarumus iš giluminių sluoksnių. Ir negana to, naikinti erkutes ir kitas bakterijas. O tai labai svarbi funkcija tiems, kas turi alergijas ar nori gyventi švaresnėje aplinkoje.

Pavyzdžiui, naujos kartos „JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ rankiniai dulkių siurbliai turi pakankamai galingus variklius, todėl geba pasiekti 14000 kartų per minutę siekiantį apsisukimų dažnį. Gamintojas tvirtina, jog tokios galios pilnai pakanka nešvarumas išvalyti net ir iš gilesnių čiužinio sluoksnių.

Pristatant šiuos rankinius dulkių siurblius dar būtina pabrėžti ir tai, jog juose yra integruotos 6 W galingumo ultravioletinės lempos. Būtent jų pagalba naudojant 253,7 nanometrų bangos ilgį iš įvairių audinių pavyksta pašalinti juose besiveisiančias bakterijas bei erkutes. Tai labai naudinga, bet specialiuota funkcija – tokios galimybės neturi absoliuti dauguma tradicinių, grindų siurbimui naudojamų siurblių.

Gamintojas taip pat pabrėžia „JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ rankinių dulkių siurblių efektyvumą. Pasak jo, šiuo atveju „JIMMY JV11“ galingas variklis bei ultravioletinių spindulių lempa siurbimo metu efektyviai leidžia surinkti apie 99% visų dulkių. Pagal šį rodiklį „JIMMY JV31“ pasirodo dar geriau, nes geba surinkti 99,9% visų dulkių.

Žinoma, su šiais kompaktiškais dulkių siurbliais galima išvalyti ne tik lovas, sofas ar kėdes, bet ir su kitais siurbliais sunkiai prieinamas vietas, kaip kambario grindų pakraščius, laiptus ir vietas po baldais. Žinia, kad būtent šiose vietose kaupiasi daugiausiai purvo ir tuo pačiu įvairių alergenų bei naminių gyvūnėlių, kurių norisi, kad būtų kuo mažiau.

Be to, būtina paminėti dar ir tai, kad „JIMMY JV11“ rankinis dulkių siurblys darbo metu gali sukurti iki 78 dB siekiantį triukšmą. Tuo tarpu, „JIMMY JV31“ pagal šį rodiklį pasirodo kiek geriau, nes yra aprūpintas naujesnės kartos tyliau dirbančiu varikliu. Rankinis dulkių siurblys „JIMMY JV31“ maksimaliai sukuria jau tik 70 dB siekiantį triukšmą.

Rankiniai dulkių siurbliai „JIMMY JV11“ ir „JIMMY JV31“ taip pat turi 0,4 litrų dydžio dulkių surinkimo talpas, kurios be jokių problemų kiekvieną kartą gali būti plaunamos po vandeniu. Kitaip sakant, naudojant šiuos rankinius dulkių siurblius papildomai nereikia rūpintis jokiais dulkių surinkimo maišeliais.

Greičiausiai jau spėjote pastebėti ir tai, kad „JIMMY JV31“ yra bene dvigubai brangesnis nei „JIMMY JV11“ rankinis dulkių siurblys. Taip yra dėl tos priežasties, nes „JIMMY JV31“ taip pat dar turi integruotą 2000 mAh talpos bateriją, kuri šį rankinį dulkių siurblį visiškai be jokių laidų leidžia naudoti apie 25 minutes. Tuo tarpu, „JIMMY JV11“, deja, visuomet turi būti įjungtas į elektros tinklą, todėl jo darbo diapazonas ir mobilumas yra šiek tiek ribotas (laido ilgis – 5 m.).

„JIMMY JV11“  atsiliepimai

Rankinis dulkių siurblys „JIMMY JV11“ priešingai nei „JIMMY JV31“ Kinijoje jau spėjo sulaukti pirmųjų pirkėjų įvertinimų. Jie nuteikia itin optimistiškai, nes kol kas visi „JIMMY JV11“ rankinį dulkių siurblį įsigiję pirkėjai jam skyrė maksimalų galimą 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Jomotechblog. Mano draugas labai teigiamai atsiliepė apie „JIMMY JV11“ rankinį dulkių siurblį. Aš asmeniškai turėjau galimybę jį išbandyti kaip apžvalgininkas ir tuo metu nebuvau itin patenkintas „JIMMY JV11“. Vis dėlto po kiek laiko įvertinęs kainos ir kokybės santykį pats įsigijau šį rankinį dulkių siurblį. Paradoksalu, bet tai yra tiesa.
  • Pinto. Tiesiog nuostabus rankinis dulkių siurblys už tikrai visiems prieinamą kainą. „JIMMY JV11“ naudotis yra itin paprasta, o jo darbo našumas gali nustebinti net ir pačius didžiausius skeptikus. Man patinka dar ir tai, kad šis rankinis dulkių siurblys turi pakankamo ilgio laidą. „JIMMY JV11“ iškeisčiau į ką nors kito tik tuo atveju, jeigu tas rankinis dulkių siurblys dar turėtų ir įmontuotą bateriją.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()