Įspūdingos nuolaidos naujos kartos LED panelei iš „Xiaomi“: 1800 Lm šviesos srautas, valdymas išmaniuoju telefonu arba balsu, Ra90 indeksas ir dabar pigiau nei 30€ („Yeelight YLMB05YL“ kaina, Specifikacijos)  ()

„Yeelight YLMB05YL“ – tai optimalaus dydžio (30 x 30 x 6,3 cm) į lubas įleidžiama LED panelė, kuri geba sukurti 1800 liumenų siekiantį šviesos srautą. Ši LED panelė gali būti valdoma išmaniuoju telefonu arba balsu, pasižymi Ra90 indeksu ir itin mažomis energijos sąnaudomis siekiančiomis vos 12 W.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Yeelight YLMB05YL“ kaina

  • Banggood - 27,12 €
  • Absoliučiai mažiausia kaina tarp visų parduotuvių, 50% nuolaida, nemokamas siuntimas per 7-15 dienų.
  • AliExpress - 30,37 €
  • 32% nuolaida, nemokamas siuntimas į Leituvą per 35-53 dienas 
  • „Gearbest“33,48 €.
  • Dabar parduodama su 29% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu per 15-28 dienas
  • Lietuvoje neparduodama.

„Xiaomi“ dukterinė įmonė „Yeelight“ į rinką žengia su naujos kartos LED panele „Yeelight YLMB05YL“, kuri šiuo atveju maloniai stebina itin racionalia kaina, optimaliais korpuso matmenimis (30 x 30 x 6,3 cm) bei šiuolaikišku prie kiekvieno interjero derančiu dizainu. 

Kas liečia kaina, atskiras dėmesys tenka Banggood parduotuvei - šiai panelei ji siūlo tokią gerą kainą, kokios negausite jokioje kitoje parduotuvėje. Aišku, pasiūlymų kiekis ir trukmė ribota. 

Gamintojas pristatydamas „Yeelight YLMB05YL“ LED panelę akcentuoja jos universalumą. Su tuo tenka sutikti, nes pastaroji LED panelė gali būti ne tik lengvai valdoma priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo poreikių, bet ir lygiai taip pat gali būti lengvai montuojama bet kokio tipo lubose.

Be to, būtina pridėti ir tai, jog beveik visą „Yeelight YLMB05YL“ paviršių sudaro naudingas šviesą generuojantis plotas, o šonuose esantis rėmelis yra itin siauras. Kadangi šis šviestuvas yra montuojamas lubose, tai atitinkamai palengviną jo priežiūrą, nes dulkės šiuo atveju tiesiog nesikaupia sunkiai prieinamose vietose.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad priklausomai nuo kiekvieno pirkėjo asmeninio poreikio „Yeelight YLMB05YL“ LED panelę galima valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir balsu. Valdymas balsu šiuo atveju yra atliekamas pasitelkiant „Amazon Alexa“ arba „Google Assistant“ išmaniuosius asistentus.

Tuo tarpu, „Yeelight APP“ išmaniajame telefone diegiama taikomoji programa praverčia dėl tos priežasties, nes leidžia keisti „Yeelight YLMB05YL“ LED panelės ryškumą bei spalvinę šviesos temperatūrą. Naudojant tą pačią taikomąją programą taip pat galima sudaryti išankstinius „Yeelight YLMB05YL“ įjungimo/išjungimo tvarkaraščius.

Universalus „Yeelight YLMB05YL“ dizainas taip pat tampa reikšmingu privalumu, kuris šiuo atveju leidžia šią LED panelę montuoti ne tik virtuvėje ar vonioje, bet ir kituose kambariuose.

Tuo tarpu, patogios valdymo galimybės sukuria visišką laisvę ir leidžia pritaikyti apšvietimą priklausomai nuo asmeninių aplinkybių. Pavyzdžiui, galbūt vieną dieną kambaryje pramogaudami norėsite turėti vidutinio intensyvumo apšvietimą, o jau kitą dieną tame pačiame kambaryje esant visiškai minimaliam „Yeelight YLMB05YL“ apšvietimui norėsite migdyti kūdikį.

Trumpai: „Yeelight YLMB05YL“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 1800 lm.
  • Spalvinė temperatūra: 5700 K.
  • Galingumas: 12 W.
  • LED: 160 vnt.
  • Ra indeksas: 90.
  • Tvirtinimo būdas: įleidžiama į lubas.
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu arba balsu; galimybė susieti su „Xiaomi“ įrenginiais; reguliuojamas ryškumas.
  • Matmenys ir svoris: 30 x 30 x 6,3 cm; 1,9 kg.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai ()