Turbūt pigiausias visame pasaulyje - už puikią kainą parduodamas „Xiaomi MIJIA T100“ elektrinis dantų šepetėlis  ()

Elektriniai dantų šepetėliai turi daugybę privalumų prieš įprastus dantų valymo šepetėlius ir vieni pagrindinių yra efektyvesnis ir patogesnis dantų valymas. Tik dažnu atveju tokie dantų šepetėliai nėra toks jau pigus malonumas. Bent jau taip buvo iki šiol.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Xiaomi MIJIA T100“ elektrinis dantų šepetėlis parduodamas už 10,59 €;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Tai turbūt pats pigiausias elektrinis dantų šepetėlis iš „Xiaomi“. Jis kainuoja kone kaip įprastas dantų šepetėlis, tačiau „Xiaomi MIJIA T100“ tikrai turi kuo pasigirti.

„Xiaomi MIJIA T100“ turi švelnius šerelius; geba užtikrinti 16500 kartų per minutę siekiantį vibracijos dažnį; palaiko du dantų valymo režimus (standartinį ir švelnų); kas 30 sekundžių informuoja, kad metas keisti dantų valymo pusę; yra visiškai atsparus vandeniui (IPX7 standartas); lengvas ir patogus naudotis, o baterijos energijos užteks net 30 dienų.

Gamintojas nurodo, kad bateriją su pakuotėje esančiu USB laidu įkrausime per 4 valandas. Ir nors tai nėra labai jau greitai, bet atsižvelgiant į tai, kad to nereikės daryti visą mėnesį, rezultatas yra puikus.

Beje, pakuotėje be USB laido ir elektrinio dantų šepetėlio, dar rasime šepetėlio galvutę ir naudojimosi instrukciją kinų kalba.

Pastaroji greičiausiai nelabai pravers, tačiau didelio mokslo naudotis tokiu daiktu ir neprireiks. Šiek tiek dantų pastos, ant korpuso esančiais mygtukais pasirenkame valymo režimą - standartinį ar švelnų - ir pradedame valytis dantis.

„Xiaomi MIJIA T100“ yra tokių išmatavimų: 20,50 x 5,80 x 1,89 cm ir sveria tik 46 gramus.

Tai kompaktiškas elektrinis dantų šepetėlis, kuris puikiai tinka dar tik norintiems išbandyti tokį įrenginį ir vaikams. Už tokią kainą, tai tiesiog nuostabus elektrinis dantų šepetėlis. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()