Vienas perkamiausių, išskirtinio dizaino WiFi signalo stiprintuvų su WPS funkcija, iki 10 m atstumu signalo skleidimas, gali būti naudojamas kaip prieigos taškas AP („WiFi Repeater“ kaina, Specifikacija)  ()

„WiFi Repeater“ – tai WiFi signalo kartotuvas, kuris esant reikalui taip pat gali veikti ir WiFi prieigos taško AP režime. Be to, šis WiFi kartotuvas yra suderinamas su IEEE 802.11n WiFi standartu, todėl teoriškai belaidžiu būdu leidžia pasiekti 300 Mbps duomenų perdavimo greitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „WiFi Repeater“ specifikacija

  • Darbo režimai: kartotuvo ir prieigos taško AP.
  • Palaikomi standartai: IEEE 802.11b/g/n.
  • Šifravimas: WEP, WPA, WPA2.
  • Maksimalus pralaidumas: 300 Mbps.
  • Maitinimas: 110 – 230 V.
  • Papildomos funkcijos: WPS palaikymas.
  • Matmenys ir svoris: 9 x 7,5 x 8 cm; 80 g.

„WiFi Repeater“ kaina

  • „AliExpress“ nuo 9 €.
  • Dabar parduodamas su 26% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu gyvenate pakankamai dideliuose namuose, tuomet greičiausiai pastebite, jog internetas ne visur veikia taip gerai kaip norėtųsi. Šiam nepatogumui spręsti dabar yra labai paprastų sprendimų. Viskas ko jums reikia, tai tiesiog įsigyti WiFi signalo kartotuvą.

Pastarųjų įrenginių galima rasti tiek Lietuvos, tiek Kinijos parduotuvėse. Jeigu WiFi kartotuvą nuspręstumėte įsigyti Kinijoje, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į labai populiarų „WiFi Repeater“ iš AliExpress.

7044 užsakymai, 3502 apžvalgos ir 4.8 bendras reitingas su puikiais atsiliepimais iš Lietuvos pirkėjų. 

Šis WiFi kartotuvas pasižymi ne tik labai gera kaina ir puikiu funkcionalumu, bet ir išskirtiniu patraukliai atrodančiu dizainu. 

Pristatant „WiFi Repeater“ svarbu pridėti ir tai, jog šis WiFi kartotuvas turi integruotą WPS techninį sprendimą. Būtent tai reiškia, jog šį WiFi kartotuvą su savo namų maršrutizatoriumi galite susieti vos kelių mygtukų paspaudimu. Šiuo atveju svarbu dėmesį atkreipti tik į tai, jog WPS funkciją taip pat turi palaikyti ir jūsų namuose naudojamas maršrutizatorius.

Pristatydamas „WiFi Repeater“ gamintojas taip pat tvirtina, jog šis WiFi kartotuvas WiFi signalo aprėpties diapazoną gali padidinti iki 10 metrų atstumu. Trumpai tariant, „WiFi Repeater“ puikiai tinka WiFi signalui sustiprinti konkrečioje patalpoje. Vis dėlto tai tik teoriniai spėjimai, kurie praktikoje gali ženkliai skirtis atsižvelgiant į kiekvieno pastato skirtingas konstrukcines ypatybes.

„WiFi Repeater“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes be WiFi kartotuvo dar gali būti naudojamas ir kaip prieigos taškas AP. Tai reiškia, jog „WiFi Repeater“, esant poreikiui galima jungti prie tinklo įrangos, kuri neturi WiFi.

Pavyzdžiui, galbūt savo garaže turite komutatorių, kuris yra prijungtas prie namuose stovinčio maršrutizatoriaus. Esant tokiai situacijai prie komutatoriaus prijungę „WiFi Repeater“ ir jį nustatę veikti AP režimu garaže prieigą prie interneto galėsite turėti ir įprastu belaidžiu WiFi būdu.

Šis aptartas „WiFi Repeater“ WiFi kartotuvo lankstumas leidžia šį tinklo įrenginį panaudoti gana lanksčiai ne tik namuose, bet ir versle. Gamintojas šiuo atveju mano, jog „WiFi Repeater“ taip pat puikiai tinka naudoti viešbučiuose, biuruose, bibliotekose ar netgi kavinėse.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()