Neįtikėtinas 2000 lm žibintuvėlis iš „Xiaomi“: „tamsiajame kambarėlyje jis sukuria daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa, o važiuojant miške su dviračiu jis šviečia kaip traukinys“ („NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ apžvalga)  (3)

„Šiandien išbandysime naujovę: labai toli šviečiantį žibintuvėlį – NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin. Įprastose kelionėse man užteko ir turimo Convoy C2, tačiau šis NEXTOOL žibintuvėlis šviečia kur kas ryškiau ir važiuojant miške su dviračiu jis šviečia, kaip traukinys.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas iškart pradeda nuo „NEXTOOL“ žibintuvėlio pakuotės ir teigia, kad jos viduje rasime patį žibintuvėlį, USB įkrovimo laidą, bateriją, dirželį ir naudojimosi instrukciją.

Kalbant apie „NEXTOOL“ žibintuvėlio technines specifikacijas, tai svarbiausi momentai yra tokie:

  • šviesos diodas „Cree“ - koks tiksliai nėra nurodyta;
  • 5 švietimo režimai: labai ryškus, ryškus, vidutinis, žemo ryškumo ir SOS;
  • švietimo nuotolis (metrais): 380, 200, 110, 40;
  • švietimo ryškumas (liumenais): 2000, 560, 200, 25;
  • atsparumas vandeniui – IPX7;
  • atsparumas smūgiams – kritimams iš 1 metro aukščio;
  • matmenys: 164 x 34 x 59 mm;
  • svoris: 265 gramai (be baterijos);
  • įkrovimo prievadas: C-tipo USB, 5V/2A;
  • baterija: 5000 mAh talpos 26650;
  • baterijos įkrovimo laikas: 4 valandos.

Apžvalgininkas taip pat rekomenduoja atkreipti dėmesį, kai jau nuspręsite įsigyti šį „NEXTOOL“ žibintuvėlį.

„Ne visos parduotuvės į komplektą įtraukią ir šią, firminę NEXTOOL bateriją, tad atidžiai žiūrėkite ką pardavėjas rašo.

Beje, patikrinau ar tikrai baterija yra 5000 mAh talpos ir testų rezultatai rodo, kad viskas sąžiningai – turime 5359 mAh ir 4.2V.

Štai kaip atrodo gana trumpas C-tipo įkrovimo kabelis ir pats NEXTOOL žibintuvėlis mano rankoje.

Pati rankena yra juodos spalvos, o žibintuvėlio galva pilkos spalvos su savotiškais pelekais, skirtais aušinimui. Bendrai, šio žibintuvėlio išvaizda man labai patinka – jis yra išvaizdus ir malonus liesti.

Teigiama, kaip dabar jau tapo populiaru, kad šio žibintuvėlio korpusas pagamintas iš aviacinio aliuminio lydinio. Ir jokių priekaištų dėl pagaminimo kokybės.

Žibintuvėlis yra 164 mm ilgio, rankenos skersmuo 34 mm, o pačios galvos skersmuo 59 mm. Štai kaip jis atrodo šalia mano turimų kitų žibintuvėlių.

Atrodo solidžiai. Jis rankoje guli labai tvirtai ir maitinimo bei švietimo režimų keitimo mygtukas yra iškart po nykščiu – ant pačio korpuso, o ne žibintuvėlio gale.“

„Visgi, šis mygtukas neturi papildomo apšvietimo ir yra visai mažai iškilęs. Tad su pirštinėmis jo iškart ir neapčiuopsi.

Su šiuo mygtuku yra įjungiamas/išjungiamas žibintuvėlis bei pasirenkami švietimo režimai, o šone esantys 4 LED indikatoriai informuoja apie tai, kiek dar yra likę baterijos energijos.“

„Švietimo režimų perjungimas vyksta sklandžiai – lengvu mygtuko paspaudimu – o norint aktyvuoti SOS švietimą – reikia nuspaudus 3 sekundes palaikyti mygtuką ir aktyvuojamas SOS režimas.“

Apžvalgininkas teigia, kad žibintuvėlio dirželis pagamintas iš kokybiškos gumos ir gerai priglunda prie odos.

O „NEXTOOL“ žibintuvėlio baterijos įkrovimo jungtis yra paslėpta po pačia žibintuvėlio galva. Ją tereikia šiek tiek atsukti ir tada rasime C-tipo jungtį.

„Puiku, kad čia turime C-tipo jungtį, o ir džiugina tai, kad atsukęs žibintuvėlio galvą pamačiau, jog viskas čia sutepta taip, kaip ir turi būti bei papildomai yra sandarinimo žiedas.

Tad C-tipo jungtis pilnai apsaugota nuo vandens – kaip, beje, ir visas žibintuvėlis. Atsukus jo dangtelį, ten kur dedasi baterija, taip pat matyti apsauginis žiedas.

Į žibintuvėlio vidų lengvai neįlįsime, bet gal ir gerai – tai apsauga nuo kvailių, kad ko nors nepridarytų, o tikri profesionalai, jei tik norės, ras būdų, kaip ten patekti.“

„Baterijos įkrovimas nėra labai greitas, bet palaikoma 5V/1,55A. Maksimali elektros srovė siekia 2,72A.

Kalbant apie žibintuvėlio švietimą ir jo režimus, tai šviesa yra gana šilta, maloni ir ryški. Įprastam žmogui, neišbandžiusiam galybės įvairių žibintuvėlių, NEXTOOL yra labai ryškus žibintuvėlis.

Štai bute esančiame tamsiajame kambarėlyje šis žibintuvėlis duoda daugiau šviesos, nei pakabinta pakankamai ryški lempa.

Švietimo metu jo korpusas šiek tiek įšyla, tačiau ne kritiškai. O čia galite pasižiūrėti, kaip šviečia jo skirtingi režimai, kai žibintuvėlis nukreiptas į žemę.“

Apžvalgininkas taip pat teigia, kad šį žibintuvėlį galima pritvirtinti prie dviračio. Taip pat pateikia dar keletą nuotraukų, kuriose matyti, kaip šviečia šis žibintuvėlis.

Šioje nuotraukoje matyti, kaip į miško pusę šviečia žibintuvėlis, pasirinkus maksimalų švietimo režimą. O čia galima matyti, kaip ryškiai jis apšviečia tiltą, kuriuo važiuoja traukiniai.

„Nuotraukose netgi nesimato viso to efekto, koks būna, kai savo akimis pamatai koks yra ryškus šis NEXTOOL žibintuvėlis.“

Galutinis verdiktas

„Pliusai: labai gera pagaminimo kokybė, toli šviečia, talpi baterija.

Minusai: valdymo mygtukas be papildomo apšvietimo, taip pat mygtukas nėra pakankamai iškilęs (sunkiau apčiuopti tamsoje), gana dideli švietimo ryškumų skirtumai tarp skirtingų švietimo režimų.

Bendrai, žibintuvėlis šviečia neįtikėtinai ryškiai. Žmogų ar bet kokį kitą objektą už 150 metrų galima matyti kuo puikiausiai. Šis žibintuvėlis puikiai tinka medžiotojams, apsaugos darbuotojams bei visiems tiems, kam reikia nakties metu pasišviesti sau kelią.“

Speciali akcija ir sąlygos

„NEXTOOL LED Flashlight from Xiaomi Youpin“ žibintuvėlis:

  • Gearbest - 32,40 €;
    • 33 % nuolaida arba nuolaidos kuponas GBNEXTOOL;
    • 0,77 € už pristatymą į Lietuvą Registered Air Mail būdu - per Nyderlandų paštą.

„Convoy“ žibintuvėliai:

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(14)
(9)
(5)

Komentarai (3)