Išbandėme itin geros kainos ir puikiai veikiantį naujos kartos „Alfawise P2“ oro grynintuvą: kodėl kainuoja beveik 4 kartus pigiau nei „Xiaomi“ ir ką reikia žinoti apie jo pajungimą („Alfawise P2“ apžvalga, Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Edvisxp 2019-12-13 17:03
Hepa H11 yra prastos kategorijos - tik 95% https://en.wikipedia.org/wiki/HEPA Aprasyme raso "uper purification capacity: 99.97% pollutant removal rate" o tai atitinka HEPA H13. Tad sis grynintuvas ir s... sulaiko nebent tik dideles dulkes, bet tikrai ne pelesio sporas
novice 2020-01-09 15:41
Viskas skamba labai gražiai, tiesiog pasaka. Tik reikėtų paminėti, kad dažnai nusimuša nuo WiFi routerio. Tokiu atveju sustatytas jo darbo grafikas nueina veln... Vėl įjungus po kiek laiko jis prisikabina. Kartais tas nutinka netgi įrenginio veikimo metu. Atsidarius programėlę neina valdyti. Tada ranka nustačius max darbą ėl prisijungia. Taigi trumpai: 1. dizainas - 10 balų. 2. funkcionalumas, efektyvumas - priekaištų nėra, netgi virtuvės kvapus mažina. 3. WiFi funkcija arba išgirtas programavimas ir nuotolinis darbas - MINUS 10 balų. Gal tai programos kaltė. Bet koks mano reikalas kieno - jis neveikia taip tikėjausi.