Talpi baterija, IPX6 standartas ir savybės, kuriomis gali pasigirti tik labai brangios ausinės - parduodamos naujausios „Bluedio T-elf 2“ belaidės ausinės (Video)  ()

„Bluedio“ kompanija yra gana gerai žinoma dėl savo kokybiškų ausinių ir štai naujausias jų gaminys - „Bluedio T-elf 2“ belaidės ausinės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

  • „Bluedio T-elf 2 Bluetooth Earphone TWS Wireless Headset Waterproof Sports In-ear“ šiuo metu parduodamos už 15,49 €;
  • 1,49 € už pristatymą į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„Bluedio T-elf 2“ yra belaidės TWS ausinės, o tai reiškia, kad jas iškart galima naudoti abi arba po vieną.

Tai yra patogu, jei ketina ausines naudoti, kaip laisvų rankų įrangą ir reikia girdėti kas dedasi aplinkui. Galite naudoti vieną ausinę, o paskui, kai jos baterijos energija išseks, naudoti kitą ausinę.

Poravimas su telefonu vyksta automatiškai - vos tik išimsite ausines iš dėkliuko, jos pačios bus susietos su išmaniuoju telefonu.

O muzikos ir pokalbio valdymas vyksta liečiant ausinių išorinę dalį. 

Dar viena labai šauni „Bluedio T-elf 2“ belaidžių ausinių savybė yra ta, kad jos automatiškai sustabdo muzikos grojimą, kai tik ausinės yra išimamos iš ausų.

Tokia technologija gali pasigirti tik labai brangios belaidės ausinės.

„Bluedio T-elf 2“ ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir HFP / HSP / A2DP / AVRCP protokolus, daugelį audio formatų, bei turi 6 mm diafragmas, kurios užtikrina 20-20000Hz dažnio atsaką. Puikios savybės už tokią kainą.

Šios šaunios ir nebrangios belaidės ausinės yra atsparios drėgmei bei prakaitui (IPX6 standartas), tad tinka tiek sportuojant, tiek ir netikėtai užklupus lietui. Šaunios belaidės ausinės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()

Susijusios žymos: