Tokio išmanaus laikrodžio jau seniai nebuvo: plaukimo režimas, atsparumas vandeniui, kraujo spaudimo matavimas ir t.t. - vos už 26€ parduodamas „KOSPET PROBE“ išmanusis laikrodis (Video)  ()

„KOSPET PROBE“ - IP68 reitingas, 8 sporto režimai, tarp kurių ir plaukimas, nuolatinis širdies ritmo matavimas, kraujo spaudimo ir deguonies kiekio kraujyje, miego sekimas ir taip toliau. Ir dar pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio. Net sunku patikėti, kad toks išmanusis laikrodis gali kainuoti vos 26 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „KOSPET PROBE Smart Watch Screen Healthcare Sports Dual Colorful Waterproof G4Q0“ išmanusis laikrodis parduodamas už 26 €;
  • taikoma 19 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

„KOSPET PROBE“ yra labai išvaizdus išmanusis laikrodis ir dabar galima rinktis iš dviejų versijų:

  • juodai pilkos + bus pridėtas tamsiai žalios spalvos dirželis;
  • ir juodai pilkos + bus pridėtas juodai raudonos spalvos dirželis.

„KOSPET PROBE“ išmaniojo laikrodžio dirželiai yra keičiami ir esant poreikiui, galima prie šio laikrodžio pritvirtinti asmeniškai patį patraukliausią.

Pats laikrodis pagamintas iš cinko-magnio metalų lydinio bei anglies pluošto ir turi 1,3 colių įstrižainės spalvotą ekraną (240 x 240 raiškos).

Laikrodis valdomas su korpuso šone esančiu mygtuku ir liečiant ekraną. Palaikoma labai daug įvairių ekrano atvaizdavimų (angl. watch faces) ir galima uždėti savo norimą nuotrauką.

Be puikios pagaminimo kokybės, „KOSPET PROBE“ išmanusis laikrodis žavi ir savo funkcijų gausa.

Šis tvirtas ir stilingas išmanusis laikrodis nuolat seka širdies ritmą, matuoja deguonies kiekį kraujyje, kraujo spaudimą, miego kokybę, sudegintas kalorijas, nueitus žingsnius, atstumą, informuoja apie gautus pranešimus (SMS ir socialinių tinklų), skambučius, primena apie būtinybę pajudėti ir taip toliau.

Šaunu ir tai, kad „KOSPET PROBE“ išmanusis laikrodis palaiko 8 skirtingus sporto režimus: važiavimą dviračiu, bėgimą, plaukimą, ėjimą, krepšinį, futbolą, badmintoną ir šokinėjimą per šokdynę.

Kadangi jau užsiminėme apie tai, kad „KOSPET PROBE“ palaiko plaukimo režimą, tai šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui - atitinka IP68 standartą.

„KOSPET PROBE“ išmatuoja padarytų yrių skaičių, nuplauktą atstumą, laiką ir sudegintų kalorijų skaičių.

Čia tik verta pažymėti, kad su šiuo laikrodžiu esant vandenyje, nerekomenduojama spausti jo korpuse esantį valdymo mygtuką. Taip pat ir į sauną su šiuo laikrodžiu geriau neiti.

„KOSPET PROBE“ išmanusis laikrodis taip pat praneša ir apie orų prognozę, kas visad yra patogu ir pravartu žinoti.

Laikrodis yra suderinamas su iOS 9.0 / Android 4.4 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais Bluetooth 4.2 ryšiu. Beliks atsisiųsti ir įsidiegti Da Fit programėlę.

Palaikomos įvairios kalbos: anglų, rusų, prancūzų, vokiečių, ispanų, italų ir kt.

Dar viena labai šauni „KOSPET PROBE“ savybė yra jo turima 250 mAh talpos baterija. Gamintojas nurodo, kad su pakuotėje esančiu įkrovikliu įkrovus „KOSPET PROBE“ bateriją, jos energijos budėjimo režime užteks net 60 dienų. Puikus rezultatas.

O šiame vaizdo įraše galite įdėmiau apžiūrėti „KOSPET PROBE“ išmanųjį laikrodį. Nors apžvalgininkas kalba portugališkai, bet vizualiai viską labai gerai pademonstruoja, tad ir nemokant kalbos - bus viskas aišku:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(21)
(14)
(7)

Komentarai ()