Skelbiama nuolaida naujos kartos belaidėms „Alfawise V7“ ausinėms su „Bluetooth 5.0“ ir LED ekranu – gamintojas žada įspūdingą garsą ir skambėjimą kaip kino salėje, o pirkėjų vertinimai labai geri („Alfawise V7“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise V7“ – tai belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios komplekte atkeliauja su ergonomišku dėklu – įkrovos stotele (400 mAh) ir maksimaliai muzikos klausymui gali būti naudojamos net iki 20 valandų. Be to, šios belaidės ausinės yra atsparios vandeniui (IPX5) ir taip pat dar gali pasigirti integruotu Bluetooth 5.0 ryšio moduliu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Alfawise V7“ specifikacija

  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis.
  • Pagrindinė paskirtis: tinkamos praktiškai visiems be išimties, nes gali būti naudojamos ir lyjant lietui.
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius, nes naudoja iš grafeno pagamintas diafragmas.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 400 mAh įkrovos stotelė; naudojant jos energiją muziką galima klausyti 12-20 h; 45 mAh baterijos ausinėse.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai; didelės talpos įkrovimo stotelė – dėklas; atsparios vandeniui (IPX5); galimybė matyti esamą įkrovimo stotelės energijos likutį.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Matmenys ir masė:  6,8 x 6,8 x 2,8 cm; 52 g.

„Alfawise V7“ kaina

  • „Gearbest“ – 15,35 €.
  • Dabar parduodamos su 32% nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamos.

Dėvimos elektronikos kategorijoje pačiu populiariausiu produktu yra įvardijamos belaidės ausinės. Džiugu pranešti, jog prie populiariųjų „Redmi AirDots“, „QCY QS2“ bei „Haylou GT1 Plus“ belaidžių ausinių nuo šiol jau galime pridėti ir dar vieną naujieną – tai belaides „Alfawise V7“ į ausies kanalą įstatomas ausines.

Atrodo, jog šios belaidės ausinės turi viską ko tik gali prireikti net ir itin išrankiam pirkėjui. Jos garsėja ne tik geromis ergonominėmis savybėmis, bet ir puikiu skambesiu bei integruotais šiuolaikiškais techniniais sprendimais. Negana to, „Alfawise V7“ pranašumą prieš savo artimiausius jau paminėtus konkurentus taip pat bent jau šiuo metu įgyja ir dėl geresnės kainos.

Svarbu paminėti, jog belaidės ausinės „Alfawise V7“ yra aprūpintos Bluetooth 5.0 ryšio moduliu. Pastarasis ryšio modulis leidžia mėgautis ne tik stabilesniu belaidžio ryšio signalu, bet ir nauju techniniu sprendimu. Jo pagalba „Alfawise V7“ prie išmaniojo telefono ar kito įrenginio prisijungia visiškai automatiškai vos tik yra išimamos iš dėklo bei įjungiamos.

Nors „Alfawise V7“ belaidžių ausinių kaina nedidelė, bet panašu, kad garso kokybė turėtų būti labai gera. Šios belaidės ausinės naudoja iš grafeno pagamintą diafragmą, o tai šiuo atveju atitinkamai leidžia užtikrinti gerą skambesnį tiek aukštų, tiek žemų dažnių diapazone. Gamintojas šiuo atveju netgi tvirtina, jog „Alfawise V7“ garso kokybę galima lyginti su gaunama patirtimi kino salėje.

Įdomu ir tai, jog „Alfawise V7“ komplekte iš karto atkeliauja su maksimaliai kompaktišku ausinių dėklu, kuris dar atstoja ir išorinę 450 mAh talpos bateriją. Tuo tarpu, kiekviena iš belaidžių ausinių atitinkamai turi 45 mAh talpos baterijas. Tokia konfigūracija gali maloniai nustebinti net ir didžiausius skeptikus, nes maksimaliai leidžia muziką klausyti net iki 20 valandų.

Daugelį greičiausiai maloniai nustebins ir tas faktas, jog „Alfawise V7“ įkrovos stotelė – dėklas dar yra aprūpintas ir specialiu LED ekranu. Šiame LED ekrane yra pateikiamas ne tik esamas belaidžių ausinių baterijos įkrovos lygis, bet ir pačios išorinės baterijos energijos likutis. Tai yra iš tiesų patogus sprendimas, kuris leidžia aiškiai numatyti realų baterijos įkrovos poreikį, pavyzdžiui, prieš išvykstant į ilgesnes keliones.

Galiausiai būtina pridėti dar ir tai, kad „Alfawise V7“ belaidės ausinės yra atsparios vandeniui (IPX5). Ši „Alfawise V7“ savybė galbūt neteikia daug naudos dirbantiems biure, tačiau tampa tikru išsigelbėjimu sportuojantiems bei propaguojantiems aktyvų gyvenimo būdą. Trumpai tariant, IPX5 sertifikatas šiuo atveju patvirtina, jog „Alfawise V7“ yra atsparios ne tik lietaus, bet ir drėgmės bei, žinoma, prakaito poveikiui.

„Alfawise V7“ atsiliepimai

Gerą kainos ir kokybės santykį siūlančios belaidės ausinės „Alfawise V7“ labai greitai atkreipė pirkėjų dėmesį. Šiuo metu „Alfawise V7“ turi 4,94 žvaigždučių įvertinimą, kuris reiškia, jog beveik visi šias ausines įsigiję pirkėjai praktiškai visada be išimties joms skiria maksimalų galimą 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Mike. Tai mano pirmoji patirtis su belaidėmis ausinėmis, kuri dėl pasirinkimo įsigyti būtent „Alfawise V7“ manęs tikrai nenuvylė. Šias belaides ausines galiu pagirti tiek dėl ilgai laikančios baterijos, tiek dėl itin kokybiškai atkuriamų dažnių. Be to, „Alfawise V7“ taip pat galima naudoti ir balso pokalbiams.
  • Murray. Tiesiog noriu pasakyti, kad šios belaidės veikia puikiai. Per visą naudojimosi laikotarpį dar nei karto nesusidūriau net ir su minimaliomis problemomis. „Alfawise V7“ man patinka ne tik dėl savo dizaino, bet ir gero skambesio. Manau, kad kalbant apie tokią kainos kategoriją, šios ausinės šiuo metu tampa bene geriausiu pasirinkimu kiekvienam.
  • Sean. Šios belaidės ausinės mane pakerėjo iš pirmo žvilgsnio. Įpakavimas, dizainas, gamybai panaudotos medžiagos, garso kokybė – viskas tiesiog yra būtent taip kaip ir turėtų būti. Jeigu tikrai planuojate įsigyti naujas ausines, tuomet „Alfawise V7“ gali tapti puikiu pasirinkimu, nes šios ausinės turi ne tik gerai laikančią bateriją, bet ir Bluetooth 5.0 bei kitus svarbius privalumus.
  • John. Tai puikiai ausyse besilaikančios belaidės ausinės, kurios pasižymi geriu skambesiu bei nepriekaištingu įvairių dažnių atkūrimu tiek klausant muziką, tiek kalbant telefonu. Be to, „Alfawise V7“ taip pat stebina labai gerai laikančia baterija bei komplekte pridedama dėžute – išorine baterija, kurios talpa šiuo atveju mane irgi maloniai nustebino.
 
 
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()