Išparduodama viena perkamiausių RGB tipo LED juostų - net 20 m komplektas su pilnu nuotoliniu valdymu, pulteliu, IP65 ir 80W galingumu („Supli 20M“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Supli 20M“ – tai iš karto su valdikliu bei nuotoliniu valdymo pulteliu komplekte atkeliaujanti RGB tipo juosta, kurios galingumas siekia 80 W. Ši 20 metrų LED juosta yra aprūpinta 600 vienetų 5050 SMD tipo LED ir yra maitinama nuo 12 V įtampos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Supli 20M“ specifikacijos

  • Tipas: valdoma RGB tipo.
  • LED tipas: 5050 SMD.
  • LED skaičius: 600 vnt.
  • Ilgis: 20 m.
  • Galia: 80 W.
  • Maitinimas: 12 V.
  • Komplektacija: 4x LED juostos, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir svoris: 20 x 16 x 4 cm; 180 g.

„Supli 20M“ kaina

  • „Gearbest“ – 19,92 €.
  • Dabar parduodama su 42% nuolaida, į Lietuvą siunčiama nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodama.

Be LED naudojančių įprastų šviestuvų vis dažniau savo praktiškumą įrodo ir LED juostos. Jas populiaru montuoti ne tik virtuvėje, bet ir, pavyzdžiui, įgyvendinant laiptų apšvietimą. Trumpai tariant, LED juostą galima panaudoti ne tik patalpos apšvietimui, bet ir kuriant šiuolaikišką bei praktišką namų interjerą.

Kinijoje parduodama „Supli 20M“ LED juosta gali sudominti net ir pačius išrankiausius. Šiuo atveju bene labiausiai stebina tas faktas, jog „Supli 20M“ komplektas iš viso susideda net iš 4 LED juostų, kurių bendras ilgis atitinkamai siekia 20 metrų.

Būtina paminėti ir tai, kad ši RGB juosta komplekte atkeliauja ne tik su specialiu valdikliu, bet dar taip pat ir nuotoliniu valdymo pulteliu. Naudojantis šiuo pulteliu galima pakeisti ne tik „Supli 20M“ spalvinius parametrus, bet dar reguliuoti ir LED ryškumą bei esant poreikiui įjungti specialius iš anksto gamintojo užprogramuotus LED apšvietimo scenarijus.

Reikšmingu „Supli 20M“ LED juostos privalumu galima laikyti ir paprastą jos montavimą. Trumpai tariant, ši LED juosta vidinėje pusėje turi lipnų paviršių, todėl ją pritvirtinti norimoje vietoje užtruks vos keletą sekundžių. Šiuo atveju būtina pabrėžti tik tai, kad LED juostos išskiria santykinai daug šilumos, todėl dažniausiai jas įprasta klijuoti ant aliumininio rėmelio, kuris vėliau jau gali būti tvirtinamas norimoje pasirinktoje vietoje.

Galiausiai svarbu paminėt ir tai, kad „Supli 20M“ LED juosta yra atspari vandeniui ir tai bene geriausiai patvirtina jai suteiktas IP65 sertifikatas. Tai reiškia, kad esant poreikiui „Supli 20M“ be jokių problemų galima montuoti ne tik patalpoje, bet ir lauke.

„Supli 20M“ atsiliepimai

Viena perkamiausių valdomų RGB tipo LED juostų „Supli 20M“ šiuo metu gali pasigirti 4,79 žvaigždutes siekiančiu įvertinimu. „Supli 20M“ jau įvertino daugiau nei penkiasdešimt pirkėjų, o kas svarbiausia, dauguma jų šiai LED juostai skyrė maksimalų 5 žvaigždučių įvertinimą.

  • Lauland. Tai LED juosta, kuri komplekte iš karto atkeliauja ir su nuotoliniu valdymo pulteliu. Man patinka, kad „Supli 20M“ leidžia keisti ne tik apšvietimo spalvą, bet ir jo ryškumą. Manau, kad įvertinus kainą šiuo metu rinkoje rasti ką nors geriau sunkiai pavyks.
  • Vandocs. Ši LED juosta puikiai tinka ne tik apšvietimui, bet ir interjerui papuošti. Pavyzdžiui, aš namuose šią LED juostą naudoju šalia televizoriaus. Labai patogu ir tai, kad esant poreikiui šią LED juostą bet kada galima valdyti komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu.
  • Denis. Greitas pristatymas, gera kaina ir puiki kokybė. Mane labiausiai nustebino tai, jog komplekte atkeliavo net keturios LED juostos, kurios šiuo atveju yra atskirai prijungiamos prie vieno komplekte pridedamo valdiklio.
  • Ensar. Lengva paruošti darbui, paprasta montuoti ir naudoti. Be to, taip pat esu patenkintas komplekte pridedamu nuotoliniu valdymo pulteliu. Manau, ateityje įsigysiu daugio šio gamintojo LED juostų.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai (1)