GeekMaxi skelbia „Valentines Day“ išpardavimą ir geriausius pasiūlymus iš Vokietijos sandėlio: „Xiaomi“ trintuvas bei sausą ir drėgną valymą palaikantis belaidis „Xiaomi Roidmi NEX“ siurblys ir „VORKE Notebook 15“ nešiojamas kompiuteris (Video, Nuolaidų kuponai)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Valentines' Day“ išpardavimas ir specialios akcijos;

- Trintuvas „Xiaomi JIMMY B32 Multifunctional Household Blender“ iš Vokietijos sandėlio;

- Belaidis, rankinis dulkių siurblys „XIAOMI ROIDMI NEX Handheld Cordless Vacuum Cleaner“ iš Vokietijos sandėlio;

- Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook 15 Intel Core i5-8250U 15.6'' Screen 8GB / 256GB Laptop“ iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekMaxi.com skuba informuoti apie prasidedantį „Valentines' Day“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu galima savo mylimam žmogui nupirkti labai naudingų ir tuo pačių praktiškų daiktų su iki 50 % siekiančiomis nuolaidomis.

Taip pat didžioji dalis prekių atkeliaus iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių, o be to - prekės atkeliaus žymiai greičiau, nei siunčiant iš Kinijos sandėlių.

GeekMaxi rekomenduoja atkreipti į Bestsellings skiltį ir joje pateikiamų prekių pasiūlą. Čia rasime pačias populiariausias ir daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukiančias prekes.

O ieškantiems kažko visiškai naujo ir dar nematyto, verta pasidairyti po New Arrivals skiltį.

Geekmaxi.com taiko įvairių nuolaidų nešiojamiems kompiuteriams, planšetėms, išmaniesiems laikrodžiams, televizoriams, siurbliams, elektriniams dviračiams, paspirtukams ir kt. 

Visą informaciją, sąlygas ir pasiūlymus rasite oficialioje „Valentines' Day“ išpardavimo svetainėje, o dabar pasižiūrėkime į keletą labai patrauklių Geekmaxi pasiūlymų.

Trintuvas „Xiaomi JIMMY B32“

  • Su nuolaidos kuponu iGG6xKzG jis kainuoja 54,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška garantija.

„Xiaomi JIMMY B32“ trintuvas yra labai praktiškas ir naudingas įrenginys daugelio namuose. Su tokiu įrenginiu greitai ir lengvai pasigaminsime skanų ir vitaminų kupiną kokteilį.

Kas yra labai gerai, kad „Xiaomi JIMMY B32“ palaiko du skirtingus režimus. Tai reiškia, kad su šiuo trintuvu galima sutrinti ne tik švelnesnes ir minkštesnes daržoves, uogas bei vaisius, tačiau jam yra įveikiami ir net kieti riešutai.

Iki 22 000 apsisukimų per minutę ir galingas 700W elektros variklis užtikrina greitą ir kokybišką trintuvo darbą.

Verta pažymėti, kad „Xiaomi JIMMY B32“ trintuvas jungiamas prie 220V elektros tinklo (1,2 m. ilgio laidu), yra pagamintas iš kokybiškų ir sąlyčiui su maistu saugių medžiagų, sveria 1,5 kg, o talpa yra iki 0,9 litrų.

Plius, papildomai dar yra ir atskiras 0,6 l puodelis, į kurį galima prisipilti pasidaryto kokteilio ir jį neštis į darbą, sporto klubą ar kur tik užsinorėsite.

„Xiaomi JIMMY B32“ yra išvaizdus, kokybiškai pagamintas, tyliai dirbantis (iki 88 dB), palaikantis skirtingus režimus ir dar parduodamas už puikią kainą trintuvas.

Belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Roidmi NEX“

  • Su nuolaidos kuponu X3C5UAHy jis kainuoja 333,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška garantija.

Per pastaruosius keletą metų matėme ne vieną ir ne du „Xiaomi“ kompanijos belaidį siurblį, tačiau „Xiaomi Roidmi NEX“ yra kitoks. Ar esate iki šiol matę belaidį rankinį dulkių siurblį, kuris dar ir plautų grindis? Taip, šis modelis sugeba ir tai.

Kaip ir dera geram belaidžiam dulkių siurbliui, taip ir „Xiaomi Roidmi NEX“ savo pakuotėje turi galybę papildomų priedų. Ir tai yra akivaizdus privalumas.

Kuo daugiau priedų, tuo daugiau siurblio panaudojimo galimybių.

Su „Xiaomi Roidmi NEX“ blaidžiu dulkių siurbliu išvalysime kiekvieną namų kampelį, automobilio saloną, baldus, patalynę ir taip toliau. Šiam siurbliui praktiškai nėra jokių apribojimų.

Net 23 500Pa siurbimo galia, AIR-X dulkių atskyrimo ir šešių etapų oro filtravimo sistema (99,99 proc. dulkių sulaikymas), 2500 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 60 min., įprastas ir belaidis baterijos įkrovimas, LED pašvietimas ir net suderinamas su programėle.

Pastarojoje galima peržiūrėti baterijos energijos likutį, filtro tarnavimo laiką ir kt.

Tačiau šauniausia jo funkcija yra palaikomas grindų plovimas. Taip, šis siurblys turi ir tokią funkciją ir vienu metu galima siurbti bei plauti grindis.

Žinoma, tai nereiškia, kad su „Xiaomi Roidmi NEX“ pavyks išplauti stipriai užterštas grindis. Jei ant grindų išpilsime lėkštę sriubos, toks siurblys šios netvarkos tikrai neįveiks. Jo plovimas yra skirtas surinkti smulkioms dulkėms.

Taip pat labai praktiška, kad „Xiaomi Roidmi NEX“ plovimo priedą galima greitai ir patogiai nuimti. Toks dalykas pravers tuo atveju, kai norėsime vienu kartu išsiurbti kiliminę dangą ir išsiurbti bei išplauti kietas grindis.

„Xiaomi Roidmi NEX“ yra naujas ir funkcionalus belaidis, rankinis dulkių siurblys. Ir kaip teigia štai šis apžvalgininkas, tai yra „tiesioginis Xiaomi Roidmi F8 konkurentas. Ir jei norite siurblio, kurio baterija ilgiau veiktų ir pats siurblys dirbtų tyliau – tada rinkitės NEX“:

Nešiojamas kompiuteris „VORKE Notebook 15 Intel Core I5-8250U“

  • Su nuolaidos kuponu HFgGCs8e jis kainuoja 439,99 €;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • europietiška garantija.

Iškart verta pažymėti, kad „VORKE Notebook“ yra kokybiškai pagamintas, labai stilingai atrodantis, turintis puikų ekraną ir techninius parametrus nešiojamas kompiuteris.

Tokioje kainų kategorijoje „VORKE Notebook“ atrodo išties puikus pasiūlymas.

Pats pirmasis ir į akis krentantis dalykas yra tai, kad „VORKE Notebook“ turi labai geros kokybės ekraną.

Gamintojas teigia, kad 15,6 colių įstrižainės, 1920 x 1080 FHD raiškos ekranas užtikrins puikios kokybės vaizdą.

Žinoma, „VORKE Notebook“ turi puikios kokybės klaviatūrą, su papildomu apšvietimu. Toks dalykas tikrai pravers esant tamsesnėse patalpose.

Verta atkreipti ir į „VORKE Notebook“ techninius parametrus. Nešiojamas kompiuteris aprūpintas Intel Core i5-8250U procesoriumi (maksimaliai 3.4 GHz) ir Intel UHD Graphics 620 vaizdo plokšte. 

„VORKE Notebook“ taip pat turi 8 GB RAM operatyviąją atmintį ir 256 GB SSD vidinę atmintį.

Kad „VORKE Notebook“ turi SSD, o ne tradicinį HDD duomenų kaupiklį, yra labai gera savybė. SSD duomenų kaupikliai 3 kartus greičiau įrašo bei nuskaito duomenis, palyginus su tradiciniais HDD diskais, tad tai ženkliai prisideda prie spartesnio „VORKE Notebook“ veikimo.

„VORKE Notebook“ jau darbuojasi su originalia Windows 10 operacine sistema, tad nereikės papildomai ieškoti ir pirkti programinės įrangos.

Gamintojas teigia, kad nešiojamo kompiuterio 44Whr baterija yra ištverminga ir jos energijos užteks visai dienai.

Priekyje turime ir 1.3MP kamerą, o šonuose HDMI, USB, 3,5 mm audio ir kitas jungtis.

„VORKE Notebook“ turi mikrofoną bei garsiakalbį, palaiko Bluetooth 4.2 ir WiFi 2.4GHz/5.0GHz ryšius.

Tai yra labai stilingai atrodantis, metalinio korpuso nešiojamas kompiuteris. Jis yra 370 x 245 x 19 mm išmatavimų ir sveria vos 1,78 kg, tad jį visai nesunku nešiotis su savimi. Šaunus kompiuteris, kurį dabar galima įsigyti už itin patrauklią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()