Anonso nuolaidos išskirtiniam TV priedėliui su „Android 9.0“ ir „Google Certified“ - supranta tai, ką jam sakote lietuvių kalba („MECOOL KM1“ kaina, Specifikacijos)  ()

„MECOOL KM1“ – tai galingu 4 branduolių „Amlogic S905X3“ CPU aprūpintas TV priedėlis, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema ir yra priskiriamas „Google Certified“ kategorijai, kas reiškia, jog jis turi ir pilnavertį „Google Cast“ palaikymą. Šis TV priedėlis taip pat yra suderinamas su „Google Assistant“ virtualiu asistentu, kuris šiuo atveju geba atpažinti ir lietuvių kalba.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „MECOOL KM1“ specifikacijos

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiškaH.264, H.265, HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X3“.
  • Vaizdo plokštė: „Mali-G31“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD (maksimali talpa nenurodoma).
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.2, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“, su galimybe atnaujinimus gauti ir ateityje.
  • Išskirtinės savybės: „Google Certified“ kategorijai priklausantis įrenginys; „Google Cast“ palaikymas, „Android“ atnaujinimai; HDR palaikymas; „Google Assistant“ integracija – palaiko lietuvių kalbą; nuotolinis valdymo pultelis, „Google Play“ taikomųjų programų parduotuvė.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI, RJ-45, AV, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 10,9 x 10,8 x 16,6 cm; 131 g.

„MECOOL KM1“ kaina

  • „Gearbest“ – 73,60 €.
  • Dabar parduodamas su 11% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Yra įtrauktas į „TV Boxes & Mini PCs Top Deals“ populiariausių pasiūlymų sąrašą.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Daugelis TV priedėlių Kinijoje siūlo labai panašų funkcionalumą. Vis dėlto kai kurie iš jų yra išskirtiniai dėl tos priežasties, nes yra papildomai sertifikuoti visiems gerai žinomos „Google“ korporacijos. „MECOOL KM1“ – tai vienas iš naujausių kiniškų TV priedėlių, turinčių šį sertifikatą.

Priminsime, kad „Google“ sertifikavimas patvirtina, jog atitinkamas TV priedėlis turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Trumpai tariant, šios technologijos pagalba vos kelių mygtukų paspaudimu į TV priedėlį galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšetinio kompiuterio.

Svarbu pabrėžti ir tai, kad „MECOOL KM1“ taip pat turi integruotą dirbtinio intelekto pagrindu veikiantį virtualųjį asistentą „Google Assistant“. Būtent šio asistento pagalba TV priedėlio valdymas tampa maksimaliai intuityvus. Be to, reikia atkreipti dėmesį ir į tai, jog „Google Assistant“ palaiko lietuvių kalbą. Tai reiškia, kad, pavyzdžiui, vietoje įprastai klaviatūra renkamo teksto šiam TV priedėliui norimą tekstą tiesiog bet kada galima pasakyti balsu gimtąją lietuvių kalba.

„MECOOL KM1“ ypatingas yra ir dėl tos priežasties, nes yra aprūpintas „Android 9.0“ operacine sistema. Ši platforma TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento. Trumpai tariant, šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“ ar „Facebook“. Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „MECOOL KM1“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų.

TV priedėlio gamintojas taip pat akcentuoja gerą „MECOOL KM1“ našumą, kurio šiuo atveju turėtų pakakti ne tik „Android“ žaidimams, bet ir kitoms multimedijos pramogoms (4K vaizdo įrašai, aukštos kokybės nuotraukų peržiūra ir pan.). Maksimaliai gerą našumą „MECOOL KM1“ pavyksta pasiekti todėl, nes šis TV priedėlis gali pasigirti ne tik integruota 4 GB RAM atmintine bei „Mali-G31“ vaizdo plokšte, bet ir naujos kartos keturių branduolių „Amlogic S905X3“ centriniu procesoriumi.

„MECOOL KM1“ galiausiai norisi pagirti ir dėl integruotų jungčių gausos. Šis TV priedėlis turi tiek USB 2.0, tiek USB 3.0 jungtis, o vidinę 64 GB atmintį leidžia plėsti naudojant Micro SD kortelę. Be to, reikšmingu privalumu tampa ir integruota RJ-45 internetinė jungtis, kuri šiuo atveju „MECOOL KM1“ prie kompiuterinio namų tinklo leidžia prijungti ir įprastu internetiniu kabeliu (taip pat yra integruotas 802.11ac WiFi ryšio modulis).

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai ()