Kinai perspjovė visus: įspūdingo dydžio išmanusis laikrodis „Ticwris Max“ – tikras kompiuteris ant rankos? Net 2,86“ ekranas, pilnavertiškas „Android 7.1.1“, 3 GB RAM, 32 GB ROM ir net 2880 mAh  ()

„Ticwris Max“ – tai pirmasis pasaulyje išmanusis laikrodis turintis net 2,86 colių įstrižainės lietimui jautrų IPS ekraną. Šiame išmaniajame laikrodyje yra įdiegta „Android“ operacinė sistema bei integruota 2880 mAh talpos baterija, 3 GB RAM ir 32 GB ROM atmintys. Trumpai tariant, šis aksesuaras turi išmaniajam telefonui prilygstantį funkcionalumą, tačiau yra nešiojamas ant riešo kaip įprastas išmanusis laikrodis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Fizinio aktyvumo funkcijos: žingsniamatis, pulsometras, sudegintų kalorijų skaičiavimas, pranešimai iš išmaniojo telefono.
  • Sporto režimai: yra sportui įdiegta taikomoji programa, tačiau jos darbo režimai nenurodomi.
  • Žinutės ir pranešimai: skambučiai, žinutės, socialinių tinklų pranešimai.
  • Papildomos funkcijos: žadintuvas, navigacija, muzikos grotuvas, orų prognozės, interneto naršyklė, „Google Play“ taikomųjų programų parduotuvė, kalendorius, balso paieška, integruota 8 MP kamera, autorizacija pagal veidą, 3G/4G palaikymas, WiFi.
  • Ekranas: 2,86 colių, lietimui jautrus, IPS tipo, 480 x 640 raiškos.
  • Operacinė sistema: „Android 7.1.1“.
  • Atmintis: 3 GB RAM, 32 GB ROM.
  • Atsparumas: IP67.
  • Baterija: 2880 mAh.
  • Medžiagos: metalinis korpusas, silikoninė apyrankė.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0.
  • Matmenys ir masė: 11 x 9,5 x 7,8 cm; 153 g.

Kaina

  • „Gearbest“ – 146,40 €.
  • su nuolaidos kuponu A306PLB1QN
  • Dabar parduodamas su 25% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Bent jau kol kas geriausią funkcionalumą pirkėjui gali pasiūlyti „Apple“ bei „Samsung“ išmanieji laikrodžiai, tačiau jų kaina yra didžiulė. Pastarųjų gamintojų išmanieji laikrodžiai naudoja tokias operacines sistemas, kaip „watchOS“, „Tizen“ ar „Wear OS“, kurios atitinkamai dažniausiai yra sukurtos „iOS“ bei „Android“ pagrindu.

Ilgą laiką vietiniai Kinijos gamintojai normalios alternatyvos „Galaxy Watch“ ar „Apple Watch“ išmaniesiems laikrodžiams pasiūlyti tikrai negalėjo, tačiau prekyboje pasirodžius „Ticwris Max“ išmaniajam laikrodžiui situacija kardinaliai pasikeitė. „Ticwris Max“ – tai ne šiaip sau dar vienas išmanusis laikrodis, tai laikrodis turintis net 2,86 colių įstrižainės lietimui jautrų IPS ekraną.

Pilnavertiškai konkuruoti su jau minėtais išmaniaisiais laikrodžiais „Ticwris Max“  gali dėl tos priežasties, nes šiame išmaniajame laikrodyje yra įdiegta „Android 7.1.1“ operacinė sistema. Svarbu pabrėžti ir tai, jog šis išmanusis laikrodis taip pat turi „Google Play“ elektroninę parduotuvę. Tai reiškia, kad į „Ticwris Max“ bet kada galima įdiegti daugelį taikomųjų programų, kurias įprastai naudojate ir išmaniajame telefone.

Dėvimos elektronikos kontekste „Ticwris Max“ atrodo tiesiog neįtikėtinai ir dėl tos priežasties, nes turi 3 GB operatyviąją RAM atmintinę, 32 GB vidinės atminties ir net 2880 mAh talpos bateriją. Palyginimui, naujos kartos „Samsung“ išmanusis laikrodis „Galaxy Watch Active2“ gali pasigirti tik 0,75 GB RAM, 4 GB ROM bei vos 340 mAh talpos baterija.

Įdomu ir tai, kad „Ticwris Max“ jums gali praversti ne tik treniruočių metu, bet net ir tuo metu, kai dirbate, ilsitės bei pramogaujate. Šiame išmaniajame laikrodyje be GPS navigacijos dar galėsite naudotis ir interneto naršykle, visais populiariausias socialiniais tinklais, o esant poreikiui netgi žiūrėti „YouTube“ vaizdo įrašus.

Be to, „Ticwris Max“ išmaniajame laikrodyje dar yra integruota 8 megapikselių kamera, kuri puikiai tiks ne tik įvairioms akimirkoms užfiksuoti, bet taip pat pravers ir vaizdo pokalbių metu. Čia svarbu pridėti, kad „Ticwris Max“ turi ne tik WiFi, bet dar ir SIM kortelės lizdą bei 3G/4G palaikymą. Visa tai dar kartą patvirtina, kad šis išmanusis laikrodis savo funkcionalumu visiškai niekuo nenusileidžia ne tik prabangiausiems išmaniesiems laikrodžiams, bet netgi ir išmaniesiems telefonams.

Galiausiai džiugina ir tas faktas, jog gamintojas puikiai supranta privatumo poreikį, todėl šiame išmaniajame laikrodyje integravo patogų ir patikimą apsaugos mechanizmą. Trumpai tariant, „Ticwris Max“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes geba atpažinti savininką pagal veidą, kas reiškia, jog tretieji asmenys be jūsų sutikimo šiuo išmaniuoju laikrodžiu pasinaudoti tiesiog negalės.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(17)
(9)
(8)

Komentarai ()