„Su šiuo spausdintuvu padarytos nuotraukos atgyja“ - jose užfiksuoti objektai pradeda judėti: susipažinkime su apžvalgininkų puikiai vertinamu kišeniniu „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvu (Video, iš Prancūzijos sandėlio)  ()

Tai yra vienas įdomiausių šių laikų įrenginių - kišeninis spausdintuvas, kuris dar ir palaiko AR Foto režimą. Kas čia per daiktas ir kam apskritai toks spausdintuvas yra reikalingas? Šiame straipsnyje kiek artimiau susipažinsime su apžvalgininkų puikiai vertinamu „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaina ir sąlygos

Kišeninis spausdintuvas „Xiaomi Mijia AR ZINK Pocket Photo Printer Mini Picture Printer 300dpi BT 5.0“ 

  • 55,99 €;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Prancūzijos sandėlio;
  • jokios rizikos dėl mokesčių;
  • 30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija.

Kišeninis spausdintuvas su spausdinimo popieriumi Xiaomi Mijia AR ZINK Pocket Photo Printer Mini Picture Printer+Photo Paper

  • Spausdintuvas + spausdinimo popierius 5 vnt 54.99 €
  • Spausdintuvas  + spausdinimo popierius 20 vnt 61.99 €
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Prancūzijos sandėlio;

Spausdinimo popierius Photo Paper R2D6

  • 29.99€;
  • 50 vnt.
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą iš Prancūzijos sandėlio;
  • jokios rizikos dėl mokesčių;

Ne paslaptis, kad yra daugybė įvairių gamintojų, kurie specializuojasi įvairių spausdintuvų segmente, tačiau į šią sritį veržiasi gerai žinoma „Xiaomi“ kompanija. 

Ir vienas jos naujausių produktų yra kišeninis „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvas.

Jis iš tikrųjų yra labai kompaktiškas: 124 * 85 * 24,6 mm dydžio ir sveria vos 181 gr, tad jį galima nešiotis rankinėje, kuprinėje ar net drabužių kišenėje.

Šis daikčiukas turi integruotą 500 mAh talpos bateriją, kuri yra įkraunama su pakuotėje esančiu microUSB laidu.

Taip pat prie šio įrenginio prijungiami iOS ir Android telefonai. Svarbiausia, kad jie darbuotųsi su Android 4.1/iOS 9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Beliks telefone įsidiegti Mijia ar Mi Home programėlę, Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvu ir jau galėsite atspausdinti nuotraukas bei išnaudoti kitas šaunias galimybes.

Žinoma, pirmiausiai į patį renginį reikės įdėti spausdinimo popieriaus. Pakuotėje jau yra 5 spausdinimo lapeliai. Jie yra tokių išmatavimų - 50 mm x 76 mm - ir apžvalgininkas tvirtina, kad rinkoje galima lengvai įsigyti šio popieriaus lapelių.

Jis taip pat teigia, kad į „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvą šį spausdinimo popierių įdėti yra labai paprasta ir vienu metu galima patalpinti iki 10 lapelių.

Spausdinimo raiška siekia iki 313 x 400dpi ir viena nuotrauka atspausdinama per maždaug 45 sekundes.

Dar svarbu paminėti, kad šiuo įrenginiu gali dalintis iki trijų žmonių. Tai yra, Bluetooth ryšiu prie jo prisijungti ir atsispausdinti norimas nuotraukas. Palaikomi JPEG ir PNG formatai.

Be to kad bet kuriuo metu galėsite atsispausdinti norimas akimirkas čia ir dabar, prie nuotraukų dar galima „prikabinti“ balso įrašą ar net aktyvuoti AR Foto režimą.

Įprasta akis matys nuotrauką, bet į ją žiūrint per telefoną, nuotraukoje matomas žmogus bei kiti objektai tiesiog atgims ir pradės judėti. Tad čia tarsi nuotraukoje atspausdinamas telefonu padarytas vaizdo įrašas. Detaliau apie tai apžvalgoje nuo 4:13 min.

Taip pat rekomenduojame peržiūrėti apžvalgą nuo pradžių iki pabaigos. Ji yra trumpa, nuotaikinga, išsami ir „Xiaomi Mijia AR ZINK“ spausdintuvu padarytų nuotraukų kokybė palyginama su profesionaliu fotoaparatu ir „Fujifilm Instax Camera“:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()