„Maršrutizatorius tiesiog ugnis — užteks didžiuliam namui be jokio stiprintuvo, apie butus net nėra ką kalbėti. Gailiuosi tik vieno — kad anksčiau neįsigijau Xiaomi Redmi AC2100“ („Xiaomi Redmi AC2100“ apžvalga, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Gediminas Jurgaitis 2020-04-14 18:44
Tik ka nusipirkau, paziuresim kaip veiks, jei prastai veiks tai taip ir zinokit
Dia.v.olO 2020-04-15 11:13
O tai šiame routery fenas įstatytas?
Gediminas Jurgaitis 2020-04-15 13:51
Kai pasijungsiu ir isbangysiu, parasysiu trumpa apzvalga.
poi 2020-04-17 06:25
Jei gali parašyk normalią apžvalgą, gali pradėti skaityti čia : https://www.nksc.lt/naujienos/nksc_liet ... nimas.html Verdiktas bus paprastas ir aiškūs: Ekspertai, atlikę Taivano gamintojo „D-Link“ maršrutizatorių analizę, žalingos programinės įrangos neaptiko, tačiau nustatė, kad kai kuriuose gaminiuose naudojamos su Rusijos Federacija susijusios technologijos. Nurodomas įrangos tiekėjas „D-Link Russia“, įrangoje veikia Rusijos DNS paslaugos „Yandex.DNS“ ir „SkyDNS“, o programinės įrangos branduolių atnaujinimai yra vykdomi iš Rusijos Federacijoje esančių serverių.
Gediminas Jurgaitis 2021-01-07 08:45
Oi sori visai pamirsau apie pazada Pirmiausia pasakysiu, kad rauteris yra visiskai top klases. Pagaminimas, surinkimas, dizainas, veikimas viskas absoliuciai top! uz tokia kaina nesuprantu kaip jie tai padaro (nors is esmes koks skirtumas). Minusai. Minusai yra kaip ir dazniausiai gana prasta naudojimo instrukcija ir tiesiog turi zinoti ka darai arba skaityt rusiskuose forumuose kaip ir ka daryt ir kodel neveikia. Kol kas nebandziau jo jungti prie interneto per kabeli, man buvo svarbiausia isplesti efektyvu rysio atstuma. Iskart prijungus neveike, reikejo uzdet keleta varneliu prisijungus laptopa per kabeli standartiskai per narsykle ivedus adresa 192.168.0.1 prisijungiama prie nustatymu ir dabar jau tiksliai nepasakysiu susikonfiguruoji ji kaip retransliatoriu. As nesu top kompiuterastas, as esu inzinierius ir tiesiog zinau pagrindinius, svarbiausius dalykus. Nustatymu terminai isversti i anglu kalba pakankamai sklandziai tai suprasti bedu nebuvo. Greitis. O va cia tai jau rauteris blizga visu grazumu. Mano namas vidutinio dydzio, su originaliu Virgin Hub rauteriu antrame aukste rysys budavo vos viena padala is penkiu. Apie wifi sode negalejai ir svajoti, sode turiu nameli kuriame si bei ta konstruoju tai rysio, net neaptikdavo. Pajungus retransliatoriu 2.4ghz wifi eina visomis padalomis nesvarbu kur esi, namuose, sode, gatveje ar pas kaimyna visur eina maximaliu signalo stiprumu (skaiciuojant pagal laptopo ar telefono padalas. Matuoti decibelu nemaciau reikalo, o ir nelabai idomu). 5ghz kaip ir galima tiketis del trumpesnio bangos ilgio per sienas "lenda" daug prasciau, bet tolimiausiame mano teritorijos taske kas yra apie 30 gal 35 metrai 5 ghz eina apie 3 padalos is penkiu. Deklaruojamas interneto greitis, pas mane yra 100mb/s beje labai retai buna auksciau 90mb/s, tai ar jungiantis tiesiai per kabeli, ar jungiantis prie Virgin Hubo, ar jungiantis prie retransliatoriaus skirtumas keli mb/s. Verdiktas. Be keletos nereiksmingu minusiuku irenginys visiskai top, rekomenduoju!