„Aliexpress Bestsellers“: ypatingai populiarus, iš Ispanijos sandėlio, lietuvių labai giriamas langų valymo robotas „Prainskel“ bei fantastiškai geros kainos „Xiaomi ENCHEN“ plaukų kirpimo mašinėlė (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- „The Bestsellers“ akcija ir geriausi pasiūlymai;

- Ypatingai populiarus ir pirkėjų iš Lietuvos labai giriamas langų valymo robotas - „Prainskel Window Cleaning Robot Window Robot Vacuum Cleaner Remote Control Magnetic Glass Cleaning Robot Framed Window Robot“;

- Puikiai pirkėjų ir apžvalgininko vertinama plaukų kirpimo mašinėlė - „Men Electric Hair Trimmer Clipper Professional Beard Trimmer Cordless USB Rechargeable Hair Cutting Machine For XiaoMi ENCHEN“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gerai žinome, kad Aliexpress yra ta platforma, kuria naudojasi tūkstančiai įvairių pardavėjų. Jiems tai puiki vieta pristatyti savo produktus, o mums, pirkėjams, viską rasti vienoje vietoje ir tuo pačiu palyginti kainas. Juk panašius ar net to paties gamintojo produktus parduoda ne vienas pardavėjas.

Visoje šioje produktų pasiūloje galima net paklysti, tačiau yra tokių produktų, kurių pirkėjai ypatingai trokšta.

Štai šiuo metu Aliexpress ir skelbia pačių geidžiamiausių ir pirkėjų perkamiausių produktų akciją - „The Bestsellers“ išpardavimą.

Čia rasite tik pačius perkamiausius ir pačių patikimiausių pardavėjų parduodamus produktus. Nuo elektrinių dantų šepetėlių antgalių, iki išmaniųjų telefonų. Nuo lempučių, iki dulkių siurblių. Ir tik pačius perkamiausius produktus. Štai pora labai patrauklių, pirkėjų giriamų ir naudingų daiktų už super geras kainas.

Ypatingai populiarus ir pirkėjų iš Lietuvos labai giriamas langų valymo robotas - „Prainskel“

  • Dabar jis parduodamas už 91,47 €;
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress
  • 50 % nuolaida;
  • iš Ispanijos sandėlio;
  • 29,18 € už pristatymą į Lietuvą;
  • paskutiniai vienetai.

„Prainskel“ - tai naujas, sparčiai išpopuliarėjęs ir itin gerai pirkėjų vertinamas langų valymo robotas.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis iš Ispanijos sandėlio atkeliauja vos per 7 dienas ir nėra jokių papildomų mokesčių. Tuo pačiu, surasite ir jų atsiliepimus apie roboto darbą - langus jis valo tikrai gerai. 

Tad su siuntimo išlaidomis „Prainskel“ kainuoja 120 € ir kažin ar yra kada buvęs toks geras pasiūlymas iš Europos sandėlių.

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina šį langų valymo robotą ir tai, kad juo yra paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„Prainskel“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Taip pat pirkėjai iš Lietuvos rekomenduoja pirmą kartą paviršius valyti su valikliu. Tiesiog jo užpurkšti ant šluosčių bei paviršių ir paleisti robotą darbuotis.

Antrą kartą galima roboto šluostes nusausinti ir paleisti jį sausam valymui. Taip net ir didžiausias purvas bus nuvalytas ir ant valomų paviršių neliks dryžių.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas. Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis mažylis per 3 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra daugiau nei puiku.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų „Prainskel“ langų valymo roboto nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto.

Puikiai pirkėjų ir apžvalgininko vertinama plaukų kirpimo mašinėlė - „Xiaomi ENCHEN“

  • Dabar ji parduodama nuo 12,72 € 
  • nuoroda veikia angliškame AliExpress;
  • 41 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • papildomai galima įsigyti kirpimo žirklutes ir kirpimo skraistę.

„Xiaomi ENHCEN“ yra labai šauniai bei stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė, kurią pirkėjai vertina puikiai. Turime maksimalų 5 balų įvertinimą.

Ji yra 43 x 164 mm išmatavimų, sveria 142 gramus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu.

„Xiaomi ENHCEN“ turi 600 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtrunka iki 2 valandų. Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

Pati nano-keraminė kirpimo galva skleidžia vos 55 dB triukšmą, yra nuimama bei plaunama. O taip pat lengvai keičiama jos padėtis, tad plaukų kirpimo diapazonas siekia 0,7 - 21 mm, tad su šia kirpimo mašinėle galima susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais.

Plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

„Xiaomi ENHCEN“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Pirkėjai tvirtina, kad ši plaukų kirpimo mašinėlė atrodo puikiai, yra lengva, patogi naudotis, tyliai ir labai kokybiškai dirba. Vienas iš pirkėjų neslėpdamas emocijų teigia - „Aš ją išbandžiau ir esu sužavėtas. Ši Xiaomi plaukų kirpimo mašinėlė nuostabi.“

Plačiau apie šią kirpimo mašinėlę, jos veikimą ir praktinį testavimą galite sužinoti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai ()